Jump to content

iliasstiv

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About iliasstiv

  • Ημ. Γέννησης 25/04/1989

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

iliasstiv's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Μακάρι να είμαι ο τυχερόςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς.....!!!!!!!!!!
  2. Καλή επιτυχία σε όλους.. Ελπίζω να είμαι ένας από τους νικητές...!!! :p
  3. Για το banggood έλεγα ή το tinydeal.. Απλώς ρωτάω για να μην περάσει τελωνείο. Το δεύτερο είναι ίδιο με το πρώτο δηλαδή?
  4. Παιδιά ποιο από τα τρία επιλέγουμε? -Air Parcel Register (Free shipping & 7-15 business days) -EMS (Please choose your country) -Expedited Shipping Service (Please choose your country) Επίσης πως να τους πω να βάλουν μικρότερη τιμή? mail..??
  5. Εχω ξεχωρίσει 3 τάμπλετ 7-incha αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω. pipo s1: http://www.banggood.com/Wholesale-Pipo-S1-Rk3066-Cortex-A9-Dual-Core-1_6ghz-7-Inch-Android-4_1-8gb-Tablet-p-52643.html icoo d70 pro: http://www.banggood.com/Wholesale-Icoo-D70-Pro-Rk3066-Dual-Core-1_6ghz-7-Inch-Android-4_0-8gb-Tablet-p-55817.html και τυχαία είδα και αυτό αλλά δεν βρίσκω περισσότερες πληροφορίες. Sanei N78: http://www.banggood.com/Wholesale-Sanei-N78-Dual-Core-Rk3066-1_6ghz-7-Inch-Ips-Android-4_1-8gb-Tablet-p-63719.html?currency=EUR
  6. Καλή επιτυχία.............................. Ελπίζω να είμαι εγώ ο τυχερός...........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  7. http://www.pandawill.com/ ή http://www.tinydeal.com/ ...??? Και τα δύο βλέπω δέχονται paypal, αλλά από τις εμπειρίες σας ποιο να προτιμήσω...??? thanks....
  8. Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά. Σκέφτομαι να rootαρω κ εγώ το κινητό. Θα μπορούσε κάποιος να μου πει κάποιον οδηγό (βίντεο αν είναι δυνατόν), καθώς και ποια θεωρείτε την καλύτερη rom για τη συγκεκριμένη συσκευή.?? thanks..
  9. Καλησπέρα, έχει παραγγείλει κανείς από το http://www.banggood.com ?? Εχουμε καμία πληροφορία για το πόσο αξιόπιστο είναι αυτό το site?? Thanks...
  10. Για να γίνω πιο συγκεκριμένος, μένω στο Γαλάτσι. Οπότε θέλω την καλύτερη για την περιοχή σύνδεση. Υπάρχει τρόπος να δω ποια είναι.?
  11. Καλησπέρα, μένω Αθήνα(φοιτητής) και έχω 24Mbps σύνδεση στο ίντερνετ(connx). Δεν χρησιμοποιώ καθόλου το τηλέφωνο, παρά μόνο την σύνδεση του ίντερνετ. Ο λογαριασμός όμως λόγω των παγίων του τηλεφώνου είναι λίγο φουσκωμένος. Σκέφτόμουν να το κόψω και να κάνω μία άλλη σύνδεση (hol ή cyta κλπ) κόβωντας το τηλέφωνο ή να το έχω μόνο για να δέχομαι κλήσεις. Συμφέρει κάτι τέτοιο.? Γνωριζει κάποιος τι θα ήταν καλύτερο.? Ευχαριστώ.
  12. Πολύ καλός διαγωνισμός. Καλή τύχη σε όλους. Καλό καλοκαίρι.
×
×
  • Create New...