Jump to content

Android Tablets: Σχόλια, τιμές, συγκρίσεις, εντυπώσεις

rigasnic1982
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τελικά έκανα παραγγελία το Gemei G9 με EMS άντε να δούμε ..... τι λέει

http://www.merimobiles.com/Gemei_G9_ICS_4_0_3_1GB_RAM_16GB_9_7inch_IPS_1_2GHz_p/meri0735.htm:rolleyes:

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδιά μπορείτε να μου πείτε καμιά άποψη για το LG OPTIMUS PAD V900 8.9, όσο και να έψαξα στο myphone δεν βρήκα κάτι και γνωρίζει κανείς αν θα πάρει ics ?

Ευχαριστώ

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• 2 weeks later...

Παιδιά,

modem (GSM 3G WCDMA HSDPA EDGE GPRS) μέσω usb δέχεται το συγκεκριμένο;

Ξέρει κανείς συμβατά και δοκιμασμένα μοντέλα;

Χρειάζονται drivers;

http://www.zacharia.gr/lefteris/files/sigmyphone.gif

Γνωρίζει κανένας τι adapter (αντάπτορα) από mini usb --> usb παίρνουν τα κινέζικα tablet ? έχω χάσει αυτόν που ήρθε μαζί με το tablet και ένα που πήρα από το eBay δεν κάνει. Κάπου είχα δει ότι είναι ένας συγκεκριμένος τύπος adapter αλλά δεν συγκράτησα ποιος είναι.
Ας αφήσουμε τους εγωισμούς και ας κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας.

Γνωρίζει κανένας τι adapter (αντάπτορα) από mini usb --> usb παίρνουν τα κινέζικα tablet ? έχω χάσει αυτόν που ήρθε μαζί με το tablet και ένα που πήρα από το eBay δεν κάνει. Κάπου είχα δει ότι είναι ένας συγκεκριμένος τύπος adapter αλλά δεν συγκράτησα ποιος είναι.

μη ψάχνεις για απλό αντάπτορα, να ψάχνεις για otg host adapter

μη ψάχνεις για απλό αντάπτορα, να ψάχνεις για otg host adapter

Σ' ευχαριστώ

Ας αφήσουμε τους εγωισμούς και ας κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας.

Πριν μερικές ημέρες αγόρασα το 2ο μου tablet από pandawill.com και θα ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία μου με το forum(το πρώτο ήταν ενα 10ιντσο android 2.2 tablet με resistive οθόνη). Έψαχνα ένα οικονομικό τάμπλετ με διάσταση οθόνης από 8" και πανω, το οποίο και θα το προόριζα για σερφάρισμα και διάβασμα ebooks κυρίως...έτσι οι αναζητήσεις μου με οδήγησαν στο Blitz RS8.

Το εν λόγω τάμπλετ το παρήγγειλα 29/2 και το παρέλαβα από τα ΕΛΤΑ ακριβώς 1 μήνα μετά (δλδ στις 29/3), φυσικά με δωρεάν μεταφορικά. Απο ορισμένα βίντεο στο youtube είχα υποψιασθεί ότι έκανα μια καλή αγορά και όταν το πήρα στα χέρια μου επιβεβαιώθηκα πλήρως...η συσκευή σου δίνει μια αίσθηση υψηλής κατασκευαστικής ποιότητας στο χέρι, είναι ελαφριά και λεπτή ενω υπάρχει σαφής επηρεασμός από το ipad όσον αφορά τη εμπρόσθια όψη.Το scroll και η μετάβαση στα μενού είναι εξαιρετικά smooth και η απόκριση άμεση, το σερφάρισμα είναι απόλαυση ενώ μπορεί κανείς να παρακολουθήσει ακόμη και ταινίες full hd (προσωπικά έμεινα με ανοικτό το στόμα από το πόσο απροβλημάτιστη ήταν η αναπαραγωγή).Η οθόνη είναι επίσης εξαιρετική στο διάβασμα ebooks και δεν με κούρασε καθόλου μετά απο σχεδόν 2 ώρες διαβάσματος.

Bραβείο value 4 money κατά τη γνώμη μου.Προτείνεται ανεπιφύλακτα για αυτούς που αναζητούν ενα φθηνό tablet μεν, υψηλής ποιότητας δε...

Πόση ώρα συνεχόμενου gaming έχει ένα tablet 7' των 100 ευρώ; :cool:

Με το Onda Vi10 Elite ο γιος μου παίζει άνετα για 4 ώρες. Και με wi-fi browsing περίπου 4 ώρες βγάζει!

Γειά σε όλους,αγόρασα το wondermedia WM8650,και έχω ένα θέμα με το usb stick της cosmote,είναι το ΖΤΕ MF110,αλλά δεν έχω βρεί πως να το συνδέσω,μήπως κάποιος έχει βρεί λύση;
Android uber alles

http://www.merimobiles.com/ProductDetails.asp?ProductCode=MERI4325&CartID=1

πιστωτική δεν έχω, όπότε όποιος παραγγηλει ας πάρει 2 και θα του δώσω τα λεφτά κασέρια!!

ειναι ΣΙΓΟΥΡΑ ΛΑΘΟΣ ΤΙΜΗ αλλά αυτό είναι πρόβλημα δικό τους και όχι δικό μας. σωστά;

edit: παιδιά λάθος δεν είμαι σίγουρος αν είναι γιατι γράφει

List Price: $389.99

Our Price: $29.99

You save $360.00!

τι στο καλό; καμένο το δίνουν; αν ίσχυει μπορεί να παραγείλει κάποιος για εμένα και να του δώσω τα λεφτα;

Edited by hellcine
C.K.N.D :ninja:

30$ Το δίνει, σωστό λαθος τόσα είναι.

Subtotal: $29.99

Shipping & Handling: $0.00

Tax: $0.00

Total: $29.99

Τα κατα πασα πιθανοτητα επρεπε να ειναι ετσι

List Price: $389.99

Our Price: $360.00!

You save $29.99

χαχαααααααααα

Edited by nikos_kallithea

help!!!!!!!!!!!!!

το θελω!! παραγελία κανείς;;;;;

το παίρνουμε στα 30$ και κάνουμνε τον κινέζο; και είναι και τούμπανο!!

Edited by hellcine

Λοιπόν @hellcine άκου πλάκα να γελάσεις, το χτυπάω και το αγοράζω με παυπαλ, στο καπάκι και μετά απο 5' το ποσόν γίνεται "Refund from Merimobiles"

...και αλλαξαν και την τιμη

χαχααααα καλο ε!!!

Edited by nikos_kallithea

Παιδιά βρήκα αυτό: http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=251023210021#ht_9763wt_1270

μου φένεται πολυ χαμηλή η τιμή και για αυτο ανησυχω λιγακι κατα πόσο ειναι πραγματικά τα χαρακτηριστικά που γράφει, αλλά από ότι είδα έχουν γράψει θετικά σχόλεια όσοι το αγόρασαν! Θέλω να μου πείτε τη γνώμη σας!

Λοιπόν @hellcine άκου πλάκα να γελάσεις, το χτυπάω και το αγοράζω με παυπαλ, στο καπάκι και μετά απο 5' το ποσόν γίνεται "Refund from Merimobiles"

...και αλλαξαν και την τιμη

χαχααααα καλο ε!!!

θεός!!! αυτο ηθελα να τσεκαρω και εγω!αλλα δεν εχω πιστωτική

τελικά έκανα παραγγελία το Gemei G9 με EMS άντε να δούμε ..... τι λέει

http://www.merimobiles.com/Gemei_G9_ICS_4_0_3_1GB_RAM_16GB_9_7inch_IPS_1_2GHz_p/meri0735.htm:rolleyes:

Καλημέρα σε όλοι την παρέα !

Παρέλαβα χθες το Gemei G9 από merimobiles.com ,τα tabletaki απλά Gemei και δέρνει …… ! πάει σφαίρα , πάρα πολύ καλό η δε οθόνη του είναι όλα τα λεφτά και τελικά μου φαίνετε ότι η 9.7’’ είναι ότι πρέπει για ένα tablet όποιος θέλει να ρωτήσει κάτι σχετικά με το tablet πολύ ευχαρίστως να βοηθήσω .;)

Καλή ανάσταση να έχουμε !!

Καλημέρα παιδιά.

έχετε άποψη για αυτό http://www.merimobiles.com/Teclast_A15_9inch_1280_800px_1GB_RAM_8GB_p/meri0732.htm

κολλάω στο CPU (αν είναι συμβατό με τις εφαρμογές).

στο ίδιο κόστος υπάρχει και αυτό http://www.merimobiles.com/Teclast_A10t_ICS_4_0_3_HDMI_1GB_RAM_8GB_9_7_inch_I_p/meri0739.htm

με λίγο "υποδεέστερη" ανάλυση οθόνης.

edit: απλά να αναφέρω πως σε καθημερινή βάση χρησιμοποιώ το Ideos X5 και παλιότερα είχα το LG Renoir

με ενδιαφέρει σχέση απόδοσης - τιμής. η χρήση του θα είναι κυρίως να παίζει παιχνίδια η κόρη μου (4 ετών, cut the rope, angry birds)

και από εκεί και πέρα, web & pdf για εμένα, κάνα παιχνίδι (για 3d δεν καίγομαι) και πολύ σπάνια ταινία ή επεισόδιο σειράς. Πρώτιστα το κόστος (για τη μικρή είναι κυρίως οπότε και εντελώς φτήνια να είναι δεν έχω θέμα, μιας και έχω δει και με 50€) και ΌΧΙ πάνω από 160.

επιθυμητές ίντσες από 9 και πάνω (νομίζω) μιας και διάβασμα στις 7 θα είναι ψιλό ζόρι (γερνάμε κιόλας....).

επίσης σημαντικό στοιχείο η ανθεκτικότητα (4 χρονών είναι και όσο και να προσέχει....) και προτίμηση στα 8GB.

GPS, HDMI, Dual core, IPS, BT, Camera αδιάφορο αρχικά. Αλλά αν υπάρχει με απόκλιση τα 10-20$ δεν θα σκάσουμε κιόλας να υπάρχουν.

επειδή μπορεί να σας φανεί περίεργο το από 50€ και το όχι πάνω από 160€ και τα λινκ να είναι στο τριπλάσιο ξαναλέω πως με ενδιαφέρει χαμηλού κόστους ΑΛΛΆ αν έχω πιο καλά χαρακτηριστικά που θα με καλύψουν σε βάθος χρόνου (τουλάχιστον σε σχέση με την μικρή) το συζητάω.

Edited by hellcine
προσθετα στοιχεία

zenithink z280 c91 upgrade απο μενα :) :) για οσα ζητας και ακομα παραπανω

Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια.

Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη.

Παρέλαβα χθες το Gemei G9 από merimobiles.com ,τα tabletaki απλά Gemei και δέρνει …… ! πάει σφαίρα , πάρα πολύ καλό η δε οθόνη του είναι όλα τα λεφτά και τελικά μου φαίνετε ότι η 9.7’’ είναι ότι πρέπει για ένα tablet όποιος θέλει να ρωτήσει κάτι σχετικά με το tablet πολύ ευχαρίστως να βοηθήσω .;)

Φίλε μου πόσες μέρες έκανε να ερθει ; Απο μπαταρία τι λέει ;

nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge

Ερωτηση,

ειναι wide ή καδρο;

Με ενδιαφερει ενα τετοιο ταμπλετ αλλα δεν με βολευουν τα wide.

EDIT: Τωρα το βλεπω στο Youtube ειναι καδρο και ειναι και γρηγορο!

Edited by stamatis3133
images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

πάντως σε ερώτηση μου μόλις στο merimobiles μου απάντησαν ότι έχουν μόνο gemei g9 με το μαύρο πίσω πάνελ. μου έστειλαν e-mail ότι μου έστειλαν πριν 2 βδομάδες που το παρήγγειλα το ασημί πάνελ οποότε θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό...( το μαύρο πάνελ έχει θέματα με αποκρουστικούς ήχους που ακούγοντε στο άσχετο αλλά όχι πάντα). γενικά απαράδεκτη η gemei. έβγαλε μετά το ασημί πάνελ το μάυρο πάνελ αλλά δεν άλλαξε μόνο αυτό αλλά και επεξεργαστή και μνήμη ddr2 αντί για ddr3...

αν θες λοιπόν αλλαγή άλλαξε και το όνομα της συσκευής αυτής πες την gemei g10 μη πουλάς με το ίδιο όνομα συσκευές με άλλα χαρακτηριστικά...