jastonas Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 επεσε στα χερια μου το Advent Vega, ας πω δυο λογακια για οποιον το σκεφτεται. πανισχυρο tablet (με nVidia Tegra 2) που θα παρει Honeycomb και εχει ηδη μια beta του σε καλη κατασταση. Με μια μπροστα καμερα (καθαρα για skype φαση) και εξαιρετικη συνδεσημοτητα με USB (που λειτουργει και ως host), hdmi. Δεν εχει 3g/gps αλλα μπορει να λειτουργησει με dongle. Κριμα που εμενα δε με βολεψε, αλλα ειναι μια πολυ καλη επιλογη για καποιον που θελει ενα ισχυρο μηχανημα, ειδικα αν ειναι να ασχοληθει με παιχνιδια. Τι σε χάλασε/δεν σε βόλεψε στο Vega; Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rbmk Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 To μεγεθος του (ειναι 10 ιντσες) γιατι ηθελα το tablet και για αναγνωση. Δεκα ιντσες μου ηταν πολλες για διαβασμα ξαπλωμενος. Σε αυτο επισης δεν βοηθαει η LCD, χρειαζεται IPS οθονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Καλησπέρα παιδιά σε λίγες μέρες θα έχω στα χέρια μου ένα EPAD 7" με Android 2.2 (μερικά χαρακτηριστικά: Dual Core 1.2GHz, 256 DDR2) για προσωπική χρήση και crash test. Θέλω να μου πείτε που μπορώ να βρώ κάτι μαγειρεμένο (δοκιμασμένο και πλήρως λειτουργικό) για να αλλάξω σε ελληνικά τη γλώσσα και να μπορώ να το εκμεταλλευτώ στο έπακρο. Ευχαριστώ προκαταβολικά και περιμένω απαντήσεις :D:D Παράθεση http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Καλησπέρα παιδιά σε λίγες μέρες θα έχω στα χέρια μου ένα EPAD 7" με Android 2.2 (μερικά χαρακτηριστικά: Dual Core 1.2GHz, 256 DDR2) για προσωπική χρήση και crash test. Θέλω να μου πείτε που μπορώ να βρώ κάτι μαγειρεμένο (δοκιμασμένο και πλήρως λειτουργικό) για να αλλάξω σε ελληνικά τη γλώσσα και να μπορώ να το εκμεταλλευτώ στο έπακρο. Ευχαριστώ προκαταβολικά και περιμένω απαντήσεις :D:D Απο που το πηρες? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Απο που το πηρες? μου το στέλνει ένας φίλος μου από Αγγλία. ξέρεις κάτι από αυτά που ρώτησα να με βοηθήσεις? Παράθεση http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 (edited) Καλησπέρα παιδιά σε λίγες μέρες θα έχω στα χέρια μου ένα EPAD 7" με Android 2.2 (μερικά χαρακτηριστικά: Dual Core 1.2GHz, 256 DDR2) για προσωπική χρήση και crash test. Θέλω να μου πείτε που μπορώ να βρώ κάτι μαγειρεμένο (δοκιμασμένο και πλήρως λειτουργικό) για να αλλάξω σε ελληνικά τη γλώσσα και να μπορώ να το εκμεταλλευτώ στο έπακρο. Ευχαριστώ προκαταβολικά και περιμένω απαντήσεις :D:D Αποκλείεται ePad με dual core... για στείλε την σελίδα με τα specifications! edit: βρήκα στο google κάποια αλλά δεν λένε και πολλά για τα specs... Edited June 1, 2011 by jastonas Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Αποκλείεται ePad με dual core... για στείλε την σελίδα με τα specifications! βρε ένας φίλος το στέλνει από αγγλία, τι σελίδα λες..? δώρο είναι και μου είπε αυτά τα χαρακτηριστικά γιατί θέλω να αλλάξω το λειτουργικό του.. Ξέρει κανείς κάτι να με βοηθήσει για να αρχίσω να μελετώ τον τρόπο ή όχι??? Παράθεση http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 βρε ένας φίλος το στέλνει από αγγλία, τι σελίδα λες..? δώρο είναι και μου είπε αυτά τα χαρακτηριστικά γιατί θέλω να αλλάξω το λειτουργικό του.. Ξέρει κανείς κάτι να με βοηθήσει για να αρχίσω να μελετώ τον τρόπο ή όχι??? Moλις το παρεις στα χέρια σου, μην το πειραξεις! Σιγουρεψου πρωτα ποιο μοντελο ειναι ακριβως και μετα προσπαθησε απο το http://www.slatedroid.com/ να δεις αν υπαρχει καμια modα να του κανεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Λοιπόν παιδιά, επαναφέρω το θέμα μαζικής παραγγελίας. Κάποιος πιό έμπειρος αν θα μπορούσε να μας συμβουλέψει ή ακόμα καλύτερα αν θέλει και αυτός να παραγγείλει κάτι. Στα χαρακτηρηστικά που θα ήθελα απαραιτήτως είναι 1ghz επεξεργαστής με υποστήριξη flash 512mb ram Capacitive Με τις ίντσες δεν έχω αποφασίσει. Οι 10 μου φαίνονται μεγάλες, οι 7 μικρές. 8.5 θα ήθελα :Ρ Αλλά ότι πείτε. Αν υπάρχει θέληση ίσως θα ήταν καλύτερο να φτιάξουμε ένα ξεχωριστό thread για αγορές tablet από κινέζικα μαγαζιά. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vinzenzo Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Συμφωνώ με τον jastonas.. Sorry που καθυστέρησε ο οδηγός παιδιά, αλλά έμπλεξα.. ελπίζω σήμερα το βράδυ να καταφέρω να τον τελειώσω και να τον ποστάρω! Και πάλι συγνώμη! Παράθεση Android tablets firmware/guides/reviews: http://www.vplace.tk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos7713 Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 ...http://www.techtoys2go.com/herotab-mid816 mid 816 capacitive .......σε λιγο καιρο αυτο το tablet θα ειναι νουμερο 1....αναμενω την επισημη διαθεση για να παραγειλω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Συμφωνώ με τον jastonas.. Sorry που καθυστέρησε ο οδηγός παιδιά, αλλά έμπλεξα.. ελπίζω σήμερα το βράδυ να καταφέρω να τον τελειώσω και να τον ποστάρω! Και πάλι συγνώμη! Ρε... δεν μας χρωστάς και τίποτα. Μην αγχώνεσαι. Ότι και να γράψεις, και δυο κουβέντες να είναι, δεκτές! ...http://www.techtoys2go.com/herotab-mid816 mid 816 capacitive .......σε λιγο καιρο αυτο το tablet θα ειναι νουμερο 1....αναμενω την επισημη διαθεση για να παραγειλω.... Αυτό όντως φαίνεται ωραίο. Με προβληματίζει η ανάλυση. Γενικά, το 800Χ600 παίζει καλά σε android; Γιατί γενικά οι αναλύσεις είναι wide έως και super wide. 4:3 μόνο σε κινεζιές το έχω δει... Η τιμή του πάντως είναι μέτρια. Με capacitive + usb keyboard/case (19USD) βγαίνει στα 165 ευρώ. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech444 Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Παιδιά γειά σας, Σκεφτομαι να παρω ενα tablet: http://www.diytrade.com/china/4/products/8552961/10_2_Android_2_2_512M_ram_8gb_hard_disk_WIFI_3G_GPS_Camera.html Εχει ολα οσα θελω και καλη τιμή. Πως το βλέπετε σαν πιο εμπειροι; Ποια τα μειον του; Απο εφαρμογες μπορω να κατεβασω οτι θελω ή θα μεινω μονο με τα υπάρχοντα; Επίσης δεν το βλεπω να αναβαθμιζεται το Android του... Μηπως εχετε να μου προτεινετε κατι άλλο σε 10", με 3G support, HDMI και camera; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rbmk Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 λογικα με αναλυση 800*600 μπορεις να αποχαιρετησεις το Honeycomb, εστω και ενα custom port αυτου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 (edited) ...http://www.techtoys2go.com/herotab-mid816 mid 816 capacitive .......σε λιγο καιρο αυτο το tablet θα ειναι νουμερο 1....αναμενω την επισημη διαθεση για να παραγειλω.... μαλλον δεν υποστηριζει ελληνικα. δεν ειδα ακομα tablet με 2.3 και ελληνικα. με προβληματισε παντως εκει που ημουν ετοιμος να παραγγειλω ενα φτηνο epad. αραγε θα εχει extra xρεωσεις στο τελωνειο?? Τελικά κατέληξα σε αυτό merimobiles.com/ProductDetails.asp?ProductCode=MERI0546&Click=3723 Έχει κανείς ιδέα τι παίζει με το τελωνείο; κανείς με καποια εμπειρία από τελωνείο; --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited June 3, 2011 by giokspy Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos7713 Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Τελικά κατέληξα σε αυτό merimobiles.com/ProductDetails.asp?ProductCode=MERI0546&Click=3723 Έχει κανείς ιδέα τι παίζει με το τελωνείο; κανείς με καποια εμπειρία από τελωνείο; μιλησε τους...θα στο στιλουνε με ems.....συνηθως δεν υπαρχει χρεωση τελονιου...και αν υπαρχει πληρωνεις 3 ευρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaeSaR Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Τελικά κατέληξα σε αυτό merimobiles.com/ProductDetails.asp?ProductCode=MERI0546&Click=3723 Έχει κανείς ιδέα τι παίζει με το τελωνείο; κανείς με καποια εμπειρία από τελωνείο; Και εγώ μάλλον αυτό θα παραγγείλω. Χρησιμοποίησε και αυτό το κουπόνι για να έχεις 5% έκπτωση: "welcome" :) Παράθεση Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them. Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 (edited) Και εγώ μάλλον αυτό θα παραγγείλω. Χρησιμοποίησε και αυτό το κουπόνι για να έχεις 5% έκπτωση: "welcome" :) ποιό κουπόνι?? αραγε μπορουμε να βαλουμε ελληνικα η καποια custom ROM?? Edited June 2, 2011 by giokspy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaeSaR Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Έκεί που θα σου ζητάει κουπόνι θα γράψεις welcome . :) Παράθεση Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them. Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 τελικα mid 816 με android 2.3 η Flytouch 3 με καλυτερη μπαταρία?? το πρωτο ειναι καλύτερο σε επιδοσεις αλλα 6400maH vs 4800 mah ειναι σημαντικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 τελικα mid 816 με android 2.3 η Flytouch 3 με καλυτερη μπαταρία?? το πρωτο ειναι καλύτερο σε επιδοσεις αλλα 6400maH vs 4800 mah ειναι σημαντικο. το flytouch 3 εχει 8000 μπαταρια και μεγαλυτερη μνημη (8gb) http://www.merimobiles.com/Flytouch_3_1Ghz_Android_2_2_Built_in_GPS_512MB_8G_p/meri0634.htm Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 δε λεει πουθενα 8000mAh μπαταρια. 8GB Nandflash εχει και το mid816. με προβληματιζει και η αναλυση του Flytouch. υπαρχει περιπτωση να βρεθει custom rom με honeycomb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nondaz Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Καλημέρα στην παρέα Πρίν λίγες μέρες παρήγγειλα αυτό το κινέζικο και το paypal μου τράβηξε 62€. Ισα ισα για να σκοτώνουμε λίγο την ώρα μας, αλλα και λόγω δουλειάς απλά να ρυθμίζω ρουτεράκια για port forward και dyndns. Καλούτσικο φαίνεται για κάποιον που δεν έχει τρελές απαιτησεις. Μου έκανε εντύπωση οτι υποστιρίζει απο οτι λεεί τα 3G module.. θα φανεί όταν το παραλάβω και θα σας πω εντυπώσεις (δεν περιμένω να κάνει τρελά πράγματα :p ) Παράθεση iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 (edited) Ρε παιδια ας βοηθησει καποιος γιατι εχω μπερδευτει: Flytouch 3 η mid816(xωρις capacitive screen, 8Gb)???? Edited June 4, 2011 by giokspy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr_sakis Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 (edited) Ρε παιδια ας βοηθησει καποιος γιατι εχω μπερδευτει: Flytouch 3 η mid816(xωρις campactive screen, 8Gb)???? Γιατι δεν κοιτας κ το RENA3 εγω με αυτο κολλησα απο την αρχη εχει κ διπυρινο επεξεργαστη κ capacitive οθονη,ειμαι κ στο Herotab MID816 αλλα με resitive οθονη ουτε με σφαιρες οποτε περιμενω μπας κ βγει με οθονη capacitive Edited June 4, 2011 by Villis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts