Jump to content

Android - Εφαρμογές: Launchers

vagelisda
 Κοινοποίηση

Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;  

1.626 members have voted

1. 1. Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;

• ADW Launcher (& EX)
      247
    • GO Launcher (& EX)
      603
    • LauncherPro (& Plus)
      304
    • Launcher 7
      30
    • SPB Mobile Shell
      144
    • Zeam Launcher
      57
    • Άλλος (ποιός);
      241

Recommended Posts

εχεις δικιο, με βαλατε και τον ξαναδοκιμασα. Ειναι πραγματι πολυ καλος:)

Αλλα, ακομα κατι με χαλαει....

Θα το ξεπεράσεις :D

O Tsf παίζει μόνος του πλέον, μπορεί να μην έχει την τρελή παραμετροποίηση (αν και συνεχώς

ανανεώνεται) αλλά την ομαλότητα του δεν την φτάνει κανείς..

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Beta-5

The sky moves on sideways

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

O Tsf παίζει μόνος του πλέον, μπορεί να μην έχει την τρελή παραμετροποίηση (αν και συνεχώς

τα εικονιδια ειναι τα μονταρισμενα του launcher ή βγαζει τα default;(μ'αρεσουν τα default)

τα εικονιδια ειναι τα μονταρισμενα του launcher ή βγαζει τα default;(μ'αρεσουν τα default)

Έχει επιλογή.

Αν πας αριστερά στη μπάρα με τα shortcuts, στο tab με τη λάμπα, έχει μια επιλογή "icon". Εκεί σου ανοίγει το TSF Icon Designer v0.2.

Με αυτό μπορείς να διαλέξεις το background της επιλογής σου ή να το αφήσεις χωρίς background όπως θα ήταν κανονικά.

Λεωνίδας

Έχει επιλογή.

Αν πας αριστερά στη μπάρα με τα shortcuts, στο tab με τη λάμπα, έχει μια επιλογή "icon". Εκεί σου ανοίγει το TSF Icon Designer v0.2.

Με αυτό μπορείς να διαλέξεις το background της επιλογής σου ή να το αφήσεις χωρίς background όπως θα ήταν κανονικά.

α ωραια..παει καιρος που το δοκιμασα. θα το ξαναδοκιμασω βεβαια αλλα με ics θελω να εχω ics based launcher(ψωνιο) :p

Aπορία. Βγήκε αναβάθμιση για τον apex και μέσα στις επιλογές προστέθηκε το

Added option to keep Apex in memory

Θεωρητικά προσφέρει μεγαλύτερη ταχύτητα η επιλογή του;;;

Aπορία. Βγήκε αναβάθμιση για τον apex και μέσα στις επιλογές προστέθηκε το

Θεωρητικά προσφέρει μεγαλύτερη ταχύτητα η επιλογή του;;;

Σου έχει τύχει μετά από κάποια βαριά διεργασία με το κινητό να πατάς το home button και ο launcher να φορτώνει τα widgets από την αρχή? Αυτό συμβαίνει γιατί λόγω ανάγκης μνήμης, το κινητό από μόνο του κλείνει τον launcher. Ε αυτή η επιλογή προσπαθεί να εξαλείψει αυτό το φαινόμενο.

Λεωνίδας

εχω το battery solo για να βλεπω μπαταρια. με τον golauncher και τον ADW οταν τον βαζω στην οθονη ως widget δεν δειχνει κατι. μενει στασιμο. παταω στο εικονιδιο και με παει στην οθονη της εφαρμογης του για να ρυθμισω σε τι θελω να βλεπω την θερμοκρασια.

με τον μαμα launcer βλεπω μπαταρια και θερμοκρασια κανονικα.

φταινε οι launchers η εχω κανει κατι εγω?

Σου έχει τύχει μετά από κάποια βαριά διεργασία με το κινητό να πατάς το home button και ο launcher να φορτώνει τα widgets από την αρχή? Αυτό συμβαίνει γιατί λόγω ανάγκης μνήμης, το κινητό από μόνο του κλείνει τον launcher. Ε αυτή η επιλογή προσπαθεί να εξαλείψει αυτό το φαινόμενο.

Καλά αυτό το φαινόμενο όσο το δοκίμασα τώρα, δεν είδα να το κάνει πάλι. Απλώς βλέπω ότι έχει τελικώς, καλύτερη απόκριση/λειτουργία και δεν νομίζω να είναι placebo effect.

Διαφωνω καθετα......

Εχω τον Launcher 7 Donate και για αλλαγη εβαλα τον tsf.Αν εξαιρεσεις την διαφορα φιλοσοφιας οσο αναφορα την παρουσιαση του(δεν λεω ..καλη) το τι Fc μου εκανε δεν περιγραφεται,τι ρεσταρτ τα widget,ξανα fc,και ξανα ρεσταρτ.......διαβαζω στο μαρκετ που ολοι λενε οτι ειναι πιο smooth απο ολους αλλα ελα που η βαθμολογια του δεν ξεπερναει το 4...παλι πισω στον L7 τον οποιο και δεν αλλαζω (φανταστειτε οτι ειχα τον go launcher για πανω απο ενα χρονο).....\

Φιλια σε ολους...

ειμαι μα galxy s rooted σκετα..

Διαφωνω καθετα......

Εχω τον Launcher 7 Donate και για αλλαγη εβαλα τον tsf.Αν εξαιρεσεις την διαφορα φιλοσοφιας οσο αναφορα την παρουσιαση του(δεν λεω ..καλη) το τι Fc μου εκανε δεν περιγραφεται,τι ρεσταρτ τα widget,ξανα fc,και ξανα ρεσταρτ.......διαβαζω στο μαρκετ που ολοι λενε οτι ειναι πιο smooth απο ολους αλλα ελα που η βαθμολογια του δεν ξεπερναει το 4...παλι πισω στον L7 τον οποιο και δεν αλλαζω (φανταστειτε οτι ειχα τον go launcher για πανω απο ενα χρονο).....\

Φιλια σε ολους...

ειμαι μα galxy s rooted σκετα..

Εμένα σε Galaxy s δεν μου έκανε το παραμικρό ο TSF. Και όντως είναι πολύ smooth. Αλλά δεν μου άρεσε ιδιαίτερα η φιλοσοφία του οπότε γύρισα στον Apex.

Κώστας

άλλη μια αναβάθμιση σήμερα για τον tsf. Θα τρελάνουν κόσμο και μάλιστα πολύ γρήγορα. Δοκιμάστε την τελευταία 1.4.2.02 και θα πάθετε πλάκα. Ελάχιστα μένουν ακόμα και πιστεύω γρήγορα θα γίνουν για να μην υπάρχει και η τελευταία υποψία άλλου καλύτερου launcher.
frastgr

άλλη μια αναβάθμιση σήμερα για τον tsf. Θα τρελάνουν κόσμο και μάλιστα πολύ γρήγορα. Δοκιμάστε την τελευταία 1.4.2.02 και θα πάθετε πλάκα. Ελάχιστα μένουν ακόμα και πιστεύω γρήγορα θα γίνουν για να μην υπάρχει και η τελευταία υποψία άλλου καλύτερου launcher.

Έχουν ξεφύγει πλέον οι developers...Μπράβο τους!

Είμαι πολύ σίγουρος ότι στα πολύ κοντά κάποια εταιρία θα τους τσιμπήσει...

The sky moves on sideways

O TSF launcher είναι αυτός; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tsf.shell&hl=en

12,5 ευρώ;;;; Τρελίτσα πουλάνε μου φαίνεται.... :P

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

O TSF launcher είναι αυτός; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tsf.shell&hl=en

Ναι αυτός είναι.

Προσωπικά τα έδωσα και δεν το έχω μετανοιώσει.

Ο launcher είναι το πρώτο πράγμα που βλέπεις στο κινητό σου κάθε φορά που ανοίγεις την οθόνη. Το αν είναι πολλά ή όχι είναι σχετικό.

Το κακό είναι πως η google έχει παράθυρο μόνο 15 λεπτά για refund. Για να αποφασίσεις για το αν σου κάνει ένας launcher ή όχι θέλεις τουλάχιστον 1 ημέρα.

Λεωνίδας

Αυτός είναι.Για όποιον έχει και θέλει.:)

Άμα θες αγοράζεις.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Ναι αυτός είναι.

Ο launcher είναι το πρώτο πράγμα που βλέπεις στο κινητό σου κάθε φορά που ανοίγεις την οθόνη. Το αν είναι πολλά ή όχι είναι σχετικό.

Το κακό είναι πως η google έχει παράθυρο μόνο 15 λεπτά για refund. Για να αποφασίσεις για το αν σου κάνει ένας launcher ή όχι θέλεις τουλάχιστον 1 ημέρα.

Μιλάμε πάντα σε σχέση με το τι κινείται. Είδα ένα βίντεο στο youtube και είναι εντυπωσιακά αυτά που κάνει. Απλά με λιγότερα λεφτά αγοράζεις ολόκληρο office suite.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Ναι αυτός είναι.

Συμφωνώ απολύτως.Έχω δώσει τα ίδια για τον spb 3d και σπάνια τον χρησιμοποιώ.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Μιλάμε πάντα σε σχέση με το τι κινείται. Είδα ένα βίντεο στο youtube και είναι εντυπωσιακά αυτά που κάνει. Απλά με λιγότερα λεφτά αγοράζεις ολόκληρο office suite.

Κι από αυτό αγοράσαμε :rolleyes:

Πόσες φορές όμως έχω ανοίξει το office suite και πόσες τον launcher.

Επίσης είναι και θέμα ανταγωνισμού. Launcher σαν τον Go υπάρχουν άπειροι. Σαν το TSF ή τον SPB δεν βλέπω και πολλούς. Γιαυτό και είναι ακριβοί και οι δύο.

Λεωνίδας

Κι από αυτό αγοράσαμε :rolleyes:

Πόσες φορές όμως έχω ανοίξει το office suite και πόσες τον launcher.

Επίσης είναι και θέμα ανταγωνισμού. Launcher σαν τον Go υπάρχουν άπειροι. Σαν το TSF ή τον SPB δεν βλέπω και πολλούς. Γιαυτό και είναι ακριβοί και οι δύο.

Ναι βρε, δεν αντιλέγω. Σαν gadgetάκιας γενικά καταλαβαίνω τι λες και δεν είμαι από αυτούς που κράζουν για τα λεφτά. Αν σε ικανοποιεί και το χρησιμοποιείς καθημερινά (πιο καθημερινά από τον launcher δεν έχει) τότε μαζί σου. Απλά μου έκανε μεγάλη εντύπωση η τιμή. Εγώ είμαι fan των πιο διακριτικών γενικά, Nova, Apex κλπ.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

και εμένα για TSF Shell με βλέπω,το κακό είναι οτι δεν μπορείς να τον δοκιμάσεις,πρέπει να πω όμως πώς

έχω εντυπωσιαστεί απο τα βίντεο που είδα,είναι τόσο smooth όσο φαίνεται ? θα μάθω απο δευτέρα που θα τον αγοράσω

και εμένα για TSF Shell με βλέπω,το κακό είναι οτι δεν μπορείς να τον δοκιμάσεις,πρέπει να πω όμως πώς

έχω εντυπωσιαστεί απο τα βίντεο που είδα,είναι τόσο smooth όσο φαίνεται ? θα μάθω απο δευτέρα που θα τον αγοράσω

ειναι οντως υπερβολικα smooth..τοσο που να μην το πιστευεις :p

Τελικα, με πεισατε....:p

Αλλαξα μετα απο παρα πολυ καιρο τον launcher pro με τον tsf.

Με λιγο ψαξιμο βρισκεις ολα οσα χρειαζεσαι και πραγματικα ειναι πληρης και σταθερα smooth. Το μονο που λειπει ειναι η προσθηκη live wallpaper.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

σήμερα έβαλα και εγώ τον tsf μου αρέσει που είναι τόσο σμουθ και που έχει τόσες ευκολίες πχ δημιουργία φακέλου αλλά δεν μου αρέσει που δεν έχει dock με συντομεύσεις βασικές πχ τηλ επαφές μην (ή δεν το έχω βρει ακόμα μην με κράξετε αν υπάρχει).

επίσης ένα πρόβλημα που έχω με το που πήγα να αλλάξω φόντο κόλλησε και δεν μου το αλλάζει(μου βγάζει το μήνυμα ''συλλογή διακόπηκε'' και ξανα γυρνάει στο μενού (δεν προσπαθώ να βάλω live wallpaper αλλά μια φώτο δική μου) επίσης το πρόβλημα συνεχίζεται και με τούς άλλους launcher που έχω apex και μαμισιο,συνεχίζεται ακόμα και αφού απεγκατέστησα τον tsf και εξακολουθεί να συνεχίζεται μετά απο πολλά restart και βγάλσιμο μπαταρίας any ideas?

να σημειώσω ότι δεν δημιουργεί κάποιο άλλο πρόβλημα μόνο αυτό μαυρίζει την οθόνη και επανέρχεται μετά απο καμιά 10αρια δευτερόλεπτα βγάζοντας το μήνυμα ''συλλογή διακόπηκε''.

σήμερα έβαλα και εγώ τον tsf μου αρέσει που είναι τόσο σμουθ και που έχει τόσες ευκολίες πχ δημιουργία φακέλου αλλά δεν μου αρέσει που δεν έχει dock με συντομεύσεις βασικές πχ τηλ επαφές μην (ή δεν το έχω βρει ακόμα μην με κράξετε αν υπάρχει).

επίσης ένα πρόβλημα που έχω με το που πήγα να αλλάξω φόντο κόλλησε και δεν μου το αλλάζει(μου βγάζει το μήνυμα ''συλλογή διακόπηκε'' και ξανα γυρνάει στο μενού (δεν προσπαθώ να βάλω live wallpaper αλλά μια φώτο δική μου) επίσης το πρόβλημα συνεχίζεται και με τούς άλλους launcher που έχω apex και μαμισιο,συνεχίζεται ακόμα και αφού απεγκατέστησα τον tsf και εξακολουθεί να συνεχίζεται μετά απο πολλά restart και βγάλσιμο μπαταρίας any ideas?

να σημειώσω ότι δεν δημιουργεί κάποιο άλλο πρόβλημα μόνο αυτό μαυρίζει την οθόνη και επανέρχεται μετά απο καμιά 10αρια δευτερόλεπτα βγάζοντας το μήνυμα ''συλλογή διακόπηκε''.

Το dock με τις εφαρμογες ειναι στα αριστερα. Σερνεις εκει το διακοπτακι που εχει και πατας το εικονιδιο με το προσωπακι.μμπορεις να βαλεις οποιες εφαρμογες θελεις.

Με λιγο ψαξιμο, τα εχει ολα...:)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Παιδια μη τρελαινομαστε.Επειρεαζεται ετσι πολυ κοσμος και τον αγοραζει και το κακο ειναι οτι δεν εχει χρονο να τον δοκιμασει και να επιστρεψει τα λεφτα του!!!

Τον περασα κι εγω λοιπον ''αγορασμενο'' να τον δοκιμασω πριν δωσω τα 12+ ευρω μου...

Οκ, δε μπορω να πω.Ειναι smooth, οσο ομως και ο apex/nova στη συσκευη μου.Ελαχιστα πιο smooth θα ελεγα (Σε συγκριση με TW Launcher ειναι το ιδιο)

Ομως δυστυχως δε μπορω να τον συνηθισω οση ωρα κι αν επαιξα μαζι του.Εμεις οι παλιοι του android εχουμε συνηθισει τα κλασσικα πραγματα...:p

Επισης, προσωπικα, προτιμω πιο minimal καταστασεις στις συσκευες μου.Τρεις οθονες, 2-3 φακελους, 2-3 widgets και μεχρι εκει.Δε θελω να τη φορτωνω επιπλεον.Με καποια προσωπικα τεστ ειδα οτι και μεγαλυτερη μνημη καταναλωνει, αλλα και (λιγο) περισσοτερη μπαταρια.Ασε που δε βρηκα τροπο να προσαρμοσω τα widgets 5Χ2 που θελω.

Καλος/χρυσος λοιπον, μπραβο και σε οσους εχετε συνηθισει κατι διαφορετικο σε launcher, αλλα προτινω σε ολους να τον βρουν απο...αλλο μαγαζι και να τον δοκιμασουν πρωτα πριν τον αγορασουν.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...