Jump to content

Android - Εφαρμογές: Launchers

vagelisda
 Κοινοποίηση

Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;  

1.626 members have voted

1. 1. Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;

• ADW Launcher (& EX)
      247
    • GO Launcher (& EX)
      603
    • LauncherPro (& Plus)
      304
    • Launcher 7
      30
    • SPB Mobile Shell
      144
    • Zeam Launcher
      57
    • Άλλος (ποιός);
      241

Recommended Posts

Εγώ πάντως την έχω στο αναδυόμενο dock. Βολεύει πολύ.

Συμφωνώ.Το αναδυόμενο dock είναι μεγάλη ευκολία.Και χώρο δεν πιάνει και υπάρχει παντού με μια κίνηση.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μάλλον πρέπει να είμαι απο του λίγους που δεν μπορώ να συνεργαστώ με τον tsf ,οσο και αν δοκίμασα δεν μπόρεσα να τον αντικαταστήσω με τον nova prime . :confused:

Ούτε εγώ κατάφερα να συνεργαστώ μαζί του. Nova prime για εμένα είναι ο ποιο συνεργάσιμος και ποιο smooth με pulse 2.1.

Ο tsf πως τα πάει από κατανάλωση μπαταρίας; Γιατί από τότε που τον αγόρασα νομίζω πως κρατάει πιο λίγο χωρίς να είμαι όμως σίγουρος πως αυτός φταίει. Στην χρήση μπαταρίας δεν εμφανίζεται καθόλου πάντως. Εχω δε την εντύπωση ότι καταναλώνει περισσότερη RAM από τον go που δοκίμαζαν πριν. Πάντως είναι κουκλί να τον χρησιμοποιείς.

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

Ο tsf πως τα πάει από κατανάλωση μπαταρίας; Γιατί από τότε που τον αγόρασα νομίζω πως κρατάει πιο λίγο χωρίς να είμαι όμως σίγουρος πως αυτός φταίει. Στην χρήση μπαταρίας δεν εμφανίζεται καθόλου πάντως. Εχω δε την εντύπωση ότι καταναλώνει περισσότερη RAM από τον go που δοκίμαζαν πριν. Πάντως είναι κουκλί να τον χρησιμοποιείς.

Κανένα πρόβλημα με τη μπαταρία.Σαν να μην υπάρχει.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Συμφωνώ.Το αναδυόμενο dock είναι μεγάλη ευκολία.Και χώρο δεν πιάνει και υπάρχει παντού με μια κίνηση.

Ποιο αναδυόμενο dock εννοείτε βρε παιδιά; Αυτό που βρίσκεται στο πλάι;:O

Edited by makis206

Εγώ πάντως την έχω στο αναδυόμενο dock. Βολεύει πολύ.

Αυτο που πατας το κουτι στο πλαι δεν λες ?

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Οποιος χρησιμοποιει το tsf ας κοινοποιησει εδω την home screen του για αν δουμε αυτο με το dock που λετε και γενικα το στησιμο για οσους δυσκολευονται να τον στησουν

Είμαι με go launcher σε 2.2 custom rom.Mε έχει βολέψει απίστευτα αλλά βλέπω ότι έχει πολύ κατανάλωση σε ram και τρώει και τα κολληματάκια του.Θέλω να αλλάξω σε πιο ελαφρύ και πιο γρήγορο κρατώντας όμως 2 πραγματάκια που με βολεύουν απίστευτα στον go και δεν αλλάζω με τίποτα.Το κυλιόμενο dock και το γρήγορο καθάρισμα των running apps που έχει για άμεση απελευθέρωση ram.Θα προτείνατε κάποιον?
Huawei Ideos X5 Pro , Nexus 7 , Huawei Honor 8

Είδα ένα βιντεάκι στο YouTube με τον TSF και μου έπεσε το σαγόνι.. Τον έχει βάλει κανείς σε galaxy S2 να μας πει πώς πάει; Σε 4.0.3 που έχω, φοβάμαι μην κολλάει ή μην ρουφάει την μπαταρία σαν τρελό..

Είδα ένα βιντεάκι στο YouTube με τον TSF και μου έπεσε το σαγόνι.. Τον έχει βάλει κανείς σε galaxy S2 να μας πει πώς πάει; Σε 4.0.3 που έχω, φοβάμαι μην κολλάει ή μην ρουφάει την μπαταρία σαν τρελό..

Βάλ'τον άφοβα και απομακρύνσου από τραπέζι ή γραφείο γιατί το σαγόνι θα πιάσει πάτωμα!:lol:

Σφαίρα τον τρέχει και δεν φαίνεται ποτέ σ'αυτά που κατανάλωσαν την μπαταρία, άφοβα..;)

Τι dock βγαίνει από κάτω αριστερά μόλις περάσεις από πάνω το δάκτυλο...

Σε εμένα (Galaxy S2) ο TSF 1.7.5 βγάζει μόνο το πλαϊνό dock (1η φωτό) όπου κι έχω τα εικονίδια κλήσεων, επαφών και μηνυμάτων και πατώντας στο εικονίδιο κάτω αριστερά μου βγάζει τις καρτέλες (φωτό 2) για να επιλέξω σε ποια θέλω να με μεταφέρει. Σε ένα βίντεο στο youtube που αφορούσε όμως παλιότερη έκδοση του TSF παρατήρησα ότι μπορούσε να εμφανίσει όλες τις εφαρμογές που βρίσκονταν στο κάθετο dock στα αριστερά με ένα γρήγορο scroll προς τα αριστερά, κάνοντας δηλαδή ένα απότομο οριζόντιο scrollάρισμα με το δάχτυλο, αναδυόταν άλλο ένα οριζόντιο dock που είχε μέσα όλα τα εικονίδια που βρίσκονταν και στο κάθετο από δική μας επιλογή.. για να μη σας μπερδεύω με πολλά μπλα μπλα δείτε

το βίντεο στο 0:45 και θα καταλάβετε. Αυτό λοιπόν το "αναδυόμενο" dock δεν το βρήκα στον τελευταίο TSF κι αναρρωτιέμαι αν μιλούσατε νωρίτερα γι'αυτό το αναδυόμενο (που δεν βλέπω στη συσκευή μου) ή γι'αυτό το κάθετο που βγάζουμε με το δάχτυλο από το αριστερό μέρος της οθόνης..:wacko:

Οι φωτό είναι απ'το νετ..;)

ποιο είναι το ημερολόγιό?

Το splaner της Samsung.

Σε εμένα (Galaxy S2) ο TSF 1.7.5 βγάζει μόνο το πλαϊνό dock (1η φωτό) όπου κι έχω τα εικονίδια κλήσεων, επαφών και μηνυμάτων και πατώντας στο εικονίδιο κάτω αριστερά μου βγάζει τις καρτέλες (φωτό 2) για να επιλέξω σε ποια θέλω να με μεταφέρει. Σε ένα βίντεο στο youtube που αφορούσε όμως παλιότερη έκδοση του TSF παρατήρησα ότι μπορούσε να εμφανίσει όλες τις εφαρμογές που βρίσκονταν στο κάθετο dock στα αριστερά με ένα γρήγορο scroll προς τα αριστερά, κάνοντας δηλαδή ένα απότομο οριζόντιο scrollάρισμα με το δάχτυλο, αναδυόταν άλλο ένα οριζόντιο dock που είχε μέσα όλα τα εικονίδια που βρίσκονταν και στο κάθετο από δική μας επιλογή.. για να μη σας μπερδεύω με πολλά μπλα μπλα δείτε
το βίντεο στο 0:45 και θα καταλάβετε. Αυτό λοιπόν το "αναδυόμενο" dock δεν το βρήκα στον τελευταίο TSF κι αναρρωτιέμαι αν μιλούσατε νωρίτερα γι'αυτό το αναδυόμενο (που δεν βλέπω στη συσκευή μου) ή γι'αυτό το κάθετο που βγάζουμε με το δάχτυλο από το αριστερό μέρος της οθόνης..:wacko:

Οι φωτό είναι απ'το νετ..;)

Σε μένα πάντως στη τελευταία έκδοση συνεχίζει να το έχει...

Σε μένα πάντως στη τελευταία έκδοση συνεχίζει να το έχει...

@makis206 αυτό γίνεται από τις ρυθμίσεις, ψάξε λίγο προς το τέλος θα το βρεις.

E δεν το βρίσκω με τίποτα βρε παιδιά.. έψαξα πάλι στις ρυθμίσεις και δεν μπορώ να το βρω. Και πως στο καλό εμφανίζεται αυτό το οριζόντιο dock; Απλά πατάς στην κενή οθόνη και σκολάρεις απότομα προς τα αριστερά για να εμφανιστεί; :blink:

Ναι αυτό κανείς.

Το εικονίδιο κάτω αριστερά αντι να το πατάς και εμφανίζονται οι καρτέλες το πατάς και το τραβάς προς τα δεξιά

Ναι αυτό κανείς.

Το εικονίδιο κάτω αριστερά αντι να το πατάς και εμφανίζονται οι καρτέλες το πατάς και το τραβάς προς τα δεξιά

Mπα παναθεμάτοοο... κοίτα να δεις που το έχω τελικά..! Κάτι παρόμοιο έπαθα και με το widget της μουσικής, μέχρι να βρω πως βγαίνει το 3D animation από πάνω κόντεψε να'αρχίσει να μου φωνάζει ο player "άσ'το μα δεν τό'χεις, παίξε κανένα γραμμόφωνο καλύτερα"..:lol:

Όλο και πιο πολύ μ'αρέσει αυτός ο launcher μέρα με την ημέρα..:)

Μάκη τι θέμα έχεις; που το βρήκες; για το μενού μιλάω

Swyped from my SII using tapatalk κλέβοντας wifi

Edited by vrwmiaris
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Τι dock βγαίνει από κάτω αριστερά μόλις περάσεις από πάνω το δάκτυλο...

ειναι τελειο πραγματικα, μηπως μπορεις να μου πεις πιο χρησιμοποιεις για καιρο? ειναι πολυ ωραιο παντως ολο που εχεις φτιαξει

Ναι αυτό κανείς.

μπορεις να το βγαλεις μια φωτο να το δουμε πως ειναι το dock? γιατι και εγω το παταω αλλα μοθ βγαινει μονο αριστερα καθετα

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Μάκη τι θέμα έχεις; που το βρήκες; για το μενού μιλάω

Είναι φωτό απ'το νετ, αφού το είπα κιόλας βρε..!:p

μπορεις να το βγαλεις μια φωτο να το δουμε πως ειναι το dock? γιατι και εγω το παταω αλλα μοθ βγαινει μονο αριστερα καθετα

Θα πατήσεις το εικονίδιο των καρτελών που βρίσκεται τέρμα κάτω και αριστερά και θα σύρεις το δάχτυλο προς τα δεξιά, όχι το εικονίδιο του dock..!;)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...