Jump to content

Android - Εφαρμογές: Launchers

vagelisda
 Κοινοποίηση

Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;  

1.626 members have voted

1. 1. Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;

• ADW Launcher (& EX)
      247
    • GO Launcher (& EX)
      603
    • LauncherPro (& Plus)
      304
    • Launcher 7
      30
    • SPB Mobile Shell
      144
    • Zeam Launcher
      57
    • Άλλος (ποιός);
      241

Recommended Posts

Μεχρι να διορθωθει ο apex μπορειτε στον nova να κανετε εισαγωγη απο αλλον launcher τις οθονες του κ.α. Αν δεν σας εμφανιζει κατι δοκιμαστε με τα ποσα στοιχεια ανα γραμμη θελετε να εμφανιζονται.

Πώς γίνεται αυτό;

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πώς γίνεται αυτό;

Η εισαγωγη απο apex γινεται με το που θα βαλεις τον nova. Θα χει εικονιδιο στην αρχ.οθονη που το λεει. Οι ρυθμισεις με την στοιχιση ειναι οπως στον apex στις ρυθμισεις του launcher.

Σήμερα διορθώθηκε ο apex και επανήλθε στα παλιά του επίπεδα απόδοσης...Έχω την εντύπωση ότι ο nova είναι λίγο πιο ελαφρύς....

Σήμερα διορθώθηκε ο apex και επανήλθε στα παλιά του επίπεδα απόδοσης...Έχω την εντύπωση ότι ο nova είναι λίγο πιο ελαφρύς....

+10000000, ο Nova στην τελευταία έκδοση 1.3.1. είναι άπαιχτος ότι καλύτερο για καθημερινή λειτουργική χρήση.

frastgr

Ο nova αυτη τη στιγμη σε ICS παιζει καλυτερα απο ολους.Χωρις να βαζω tsf που δεν μ'αρεσει καθολου.

+10000000, ο Nova στην τελευταία έκδοση 1.3.1. είναι άπαιχτος ότι καλύτερο για καθημερινή λειτουργική χρήση.

1.3.1 νόμιζα πως είναι ο apex. Έχουν τον ίδιο αριθμό έκδοσης;

Άλλη μια ψήφος στον Nova μιας και ο Apex μου έκανε κάτι ψιλο"νερά" στην ICS, περισσότερο βγαίνοντας από τις εφαρμογές στην κεντρική οθόνη. Mε τον Nova είμαι υπέρ καλυμμένος, ιδιαίτερα smooth και ελαφρύς, πιστεύω μάλιστα πολύ ελαφρύτερος απ'τον TW του Galaxy S2 αν και στο scroll μέσα στις εφαρμογές δεν παρατήρησα καμμιά τρελή διαφορά. Σίγουρα πάντως στα widgets είναι ορατή υπέρ του Nova.:)

Πάντως παιδιά σε jelly bean s3, ο apex με την νέα αναβάθμιση πάει καλύτερα από τον Nova. Με τον nova κάνει που και που μερικά spikes, με τον apex γλιστράει σαν βουτηρο:p
The sky moves on sideways

Εγώ είχα τον Holo αλλά μετά από την προτροπή σας είπα να δοκιμάσω για δεύτερη φορά τον Nova.

Καμμία σχέση με την προηγούμενη.

Τώρα πετάει.:lol:

Φιλικά Γιώργος

Εγώ είχα τον Holo αλλά μετά από την προτροπή σας είπα να δοκιμάσω για δεύτερη φορά τον Nova.

Καμμία σχέση με την προηγούμενη.

Τώρα πετάει.:lol:

Ο holo σε μενα σε gb δουλευε τελεια.αλλα το desire s μου αναβαθμιστηκε σε ics και ο holo αργουσε πολυ απο οθονη σε οθονη.εβαλα nova και ολα οκ!

Κι εμένα ο nova μου τρέχει καλύτερα. Έχω βάλει την πληρωτεα έκδοση, αλλιώς είναι μίσος. Είναι όμως πάρα πολύ smooth, αξίζει τα λεφτά του.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Έβαλα τον Nova σε ρομ με CM10 και το αποτέλεσμα είναι το Κάτι άλλο, ίσως ο γρηγορότερος και ποιο ομαλος συνδυασμός που εδώ δοκιμάζει
HTC Touch • HTC Touch Pro • HTC Desire • HTC Sensation XE • Sony Xperia Z1 • LG G4 • Xiaomi Mi A1 • Xiaomi Mi A2

παιδια να ρωτησω ο nova σε froyo ή gb δεν λειτουργεί?

οχι ειναι για ics και μετεπειτα εκδοσεις..

[sIGPIC][/sIGPIC]

οχι ειναι για ics και μετεπειτα εκδοσεις..

κρίμα τζαμπα χάρηκα καποιος αλλος εξίσου καλός σαν τον nova για gb ή froyo εχετε να με προτεινετε κατι πέρα απο αυτούς:go,adw,holo,nemus,zeam,mx home ή regina?

κρίμα τζαμπα χάρηκα καποιος αλλος εξίσου καλός σαν τον nova για gb ή froyo εχετε να με προτεινετε κατι πέρα απο αυτούς:go,adw,holo,nemus,zeam,mx home ή regina?

Go launcher.

Go launcher.

Χωρις παρεξηγηση αλλα εγραψα επανω εκτος αυτου και καποιων αλλων. Ιδίως προσωπικα ο go launcher ειναι για εμενα πολυ απλος και λιγος παραμετροποιησιμος. Ξερω οι περισσοτεροι το προτιμουν αλλα οχι εγω.Μεχρι τωρα χρησιμοποιουσα το adw ex που για μενα ηταν πολυ ανωτερο απο τον go και πιο παραμετροποιησιμο αλλα πλεον θελω περισσοτερα οπως ο nova που εχει π.χ. να βαλεις εικονιδια εφαρμογων πανω απο ενα widget που πιάνει όλη την οθόνη. Αλλά ο nova δυστυχως δουλεύει μόνο σε ics και στο δικο μου κινητο η ICS δεν ειναι ακομα σταθερη για να την περασω και εχω μια πολυ καλη custom rom σε froyo και για αυτο ζητάω αν γνωριζει κανεις κατι παραπλήσιο ή εξίσου καλος με το nova για froyo. Eυχαριστω πάντως για το ενδιαφέρον

Χωρις παρεξηγηση αλλα εγραψα επανω εκτος αυτου και καποιων αλλων.

Συγνώμη δεν το πρόσεξα. Γράφω από κινητό.

O Holo είχε αντίστοιχες δυνατότητες με τους Nova και Apex πάει όμως καιρός που τον έχω δοκιμάζει και δεν θυμάμαι εάν κάνει αυτό που θες, ριχτου μια μάτια αν είναι παίζει σε όλες τις εκδόσεις android
HTC Touch • HTC Touch Pro • HTC Desire • HTC Sensation XE • Sony Xperia Z1 • LG G4 • Xiaomi Mi A1 • Xiaomi Mi A2

Μετα απο το τελευταιο update tou Apex launcher συνεχεια κρασαρει.Ξερει κανεις τι γινεται?

Μια που το κανα update και μια που ξεσκιστηκε στα chrashαρισματα. Καλα θα κανετε να περιμενετε οσοι ειναι....

Και η pro έχει πρόβλημα

Μου εχει σπασει ελαφρως τα νευρα κι εμενα... Ηταν κορυφη και τωρα, οχι οτι μου κρασαρει, αλλα κανει συνεχεις "επανασχεδιασμους" αν μπορω να το πω ετσι... Δηλ. σαν να κανει ενα restart, ας πουμε...

Μεχρι να διορθωθει ο apex μπορειτε στον nova να κανετε εισαγωγη απο αλλον launcher τις οθονες του κ.α. Αν δεν σας εμφανιζει κατι δοκιμαστε με τα ποσα στοιχεια ανα γραμμη θελετε να εμφανιζονται.

Μπορω δηλαδη να "φερω" τις οθονες του Apex στον Nova, ή δεν καταλαβα καλα?

Δεν νομιζω οτι επανηλθε... Καπου στραβωσε η δουλεια με τον Apex... κριμα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πάντως παιδιά σε jelly bean s3, ο apex με την νέα αναβάθμιση πάει καλύτερα από τον Nova. Με τον nova κάνει που και που μερικά spikes, με τον apex γλιστράει σαν βουτηρο:p

Αν θυμαμαι καλα ομως, υστερει στην προεπισκοπιση των οθονων. Ειναι πιο.....γρατζουνιστος.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Ο Nova αυτή την στιγμή είναι top

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

για οσους εχουν ics και πανω ναι για τους υπολοιπους ομως που ακομα εχουν gingerbread ή froyo?εμεις αυτοι οι υπολοιποι?

για οσους εχουν ics και πανω ναι για τους υπολοιπους ομως που ακομα εχουν gingerbread ή froyo?εμεις αυτοι οι υπολοιποι?

adw, launcher pro. Δεν θα βρείτε πιο smooth launchers.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Πάντως ρε παιδιά εγώ τον είχα για καμμιά εβδομάδα σε Galaxy S2 με Nordic 4.0.4 και ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος με τα όλα του (για να μην επαναλαμβάνω τα πλεονεκτήματά του που ούτως ή άλλως έχουν αναφερθεί πολλάκις), μόλις λοιπόν μπήκαν οι προσφορές των 0,25 λεπτών αγόρασα τον Nova prime και από τότε μου φαίνεται πως ψιλοlagάρει και στα widgets αλλά και μέσα στο "συρτάρι" των εφαρμογών. Και η πλάκα είναι πως ενώ ξεκλείδωσα περισσότερα features αγοράζοντάς τον, δεν έχω ανεργοποιήσει κανένα από αυτά πέρα από μερικά gestures -σωστά τα λέω;- αυτά με τα "διπλά κλικ" κλπ για την κεντρική οθόνη.

Δεν μου το βγάζετε απ'το μυαλό, ψιλοlagάρει.. ο "τσαμπέξ" δούλευε πιο smooth.. περιμένω κανένα update και βλέπουμε. Αλλιώς delete και παραμένω στον free Nova..

Edited by makis206

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...