Jump to content

Android - Εφαρμογές: Launchers

vagelisda
 Κοινοποίηση

Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;  

1.626 members have voted

1. 1. Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;

• ADW Launcher (& EX)
      247
    • GO Launcher (& EX)
      603
    • LauncherPro (& Plus)
      304
    • Launcher 7
      30
    • SPB Mobile Shell
      144
    • Zeam Launcher
      57
    • Άλλος (ποιός);
      241

Recommended Posts

Χεχε, εχει dock, αλλα ειναι κρυμμενο αριστερα. Σερνεις το εικονιδιο που ειναι αριστερα (απο εκει που προσθετεις φακελους στις οθονες, που μπαινεις στις ρυθμισεις κλπ). Η μια καρτελα ειναι το dock

δεν μπορω να πω οτι ξετρελαθηκα.. το dock θελω να υπαρχει για να μπαινω καπου γρηγορα οχι να παταω 3 κουμπια να μπω πχ στα μηνυματα η στις εφαρμογες.. αυτο που εκανα ειναι με Pinch in να μπαινει στις εφαρμογες και με pinch out στην κεντρικη οθονη.

αλλα οπως και να εχει το dock το θελω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

δεν μπορω να πω οτι ξετρελαθηκα.. το dock θελω να υπαρχει για να μπαινω καπου γρηγορα οχι να παταω 3 κουμπια να μπω πχ στα μηνυματα η στις εφαρμογες.. αυτο που εκανα ειναι με Pinch in να μπαινει στις εφαρμογες και με pinch out στην κεντρικη οθονη.

Αφου δεν υπαρχει dock , μπορεις να βαλεις τις εφαρμογες που θελεις κατευθειαν στην αρχικη σου οθονη.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Έχει αν θες,αλλά δεν φαίνεται μόνιμα.Πας κάτω αριστερά και σέρνεις το δακτυλό σου προς την δεξιά μεριά.

Χεχε, εχει dock, αλλα ειναι κρυμμενο αριστερα. Σερνεις το εικονιδιο που ειναι αριστερα (απο εκει που προσθετεις φακελους στις οθονες, που μπαινεις στις ρυθμισεις κλπ). Η μια καρτελα ειναι το dock

Δεν κάνεις τρια κλικ,ούτε καν ένα παρα μόνο ένα swype ,και βάζεις όσες εφαρμογές θες.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

έβαλα tsf και βρήκα την υγειά μου λέμε :p

Υπαρχει καπως επιλογη να βαλω συντομευση η κουμπακι κατευθειαν να με πεταει στις εφαρμογες?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπαρχει καπως επιλογη να βαλω συντομευση η κουμπακι κατευθειαν να με πεταει στις εφαρμογες?
Απο τις ρυθμισεις, μπορεις να ορισεις πχ το πληκτρο back ή το πληκτρο home να σε πηγαινει κατευθειαν στις εφαρμογες.

εγώ έχω βάλει με pinch in να με πηγαίνει στις εφαρμογές

Αυτο εχω κανει και εγω.

Απο τις ρυθμισεις, μπορεις να ορισεις πχ το πληκτρο back ή το πληκτρο home να σε πηγαινει κατευθειαν στις εφαρμογες.

απλα ρωταω αν μπορω να βαλω shortcut στην οθονη σαν κουμπι

εστω οτι οδηγω, οτι τελος παντων μπορω να χρησιμοποιησω μονο το ενα χερι.. δεν μπορεις να κανεις pinch in... δεν ξερω καποια πραγματα δεν μ αρεσουν και ενω αλλα ειναι απλα τελεια!

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα στον go launcher θελω να ρωτησω πως θα παω στης ρυθμισεις καθε θεματος που βαζω στον launcher οχι στης γενικες ρυθμισεις του launcher ? ευχαριστω
Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Μηπως πρεπει καποιος να ανοιξει νεο θεμα δημοσκοπησης για τους launchers;

Εχει παλιωσει αυτο και δεν εχει ουτε τους μισους απο αυτους που προτεινετε.

Κι εγω ακομη ειχα ψηφισει περυσι τον LauncherPro που τοτε ηταν στα πανω του.Τωρα αλλον θα ψηφιζα.

Εγω δεν έχω βρει στον tsf αν γίνεται να έχουμε τα εικονίδια στην επιφάνεια εργασίας χωρίς τις ετικέτες τους.

Εγω δεν έχω βρει στον tsf αν γίνεται να έχουμε τα εικονίδια στην επιφάνεια εργασίας χωρίς τις ετικέτες τους.

Αυτο, απο οσο τον εχω ψαξει, δεν γινεται.

καλησπερα στον go launcher θελω να ρωτησω πως θα παω στης ρυθμισεις καθε θεματος που βαζω στον launcher οχι στης γενικες ρυθμισεις του launcher ? ευχαριστω
Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Έχεις παρατηρήσει τίποτα περίεργο όταν έχεις τον Tsf και ανοίξεις το primo;

Τι περίεργο?

Ανοίγει στον ίδιο πάνω κάτω χρόνο με αυτόν που άνοιγε με κάποιον άλλο launcher, παίζουν κανονικά οι tts φωνές;

To tts παίζει κανονικά.Τώρα αν ανοίγει μερικά δευτερόλεπτα αργότερα,δεν πρόσεξα.Εσυ για πόση καθυστέρηση μιλάς?

Έβγαλα τον go launcher αλλά τώρα μου λείπει ο go locker.

Έχετε να προτείνετε κάτι παρόμοιο ;

Με βολεύει το ξεκλειδωμα να γίνεται με σύρσιμο προς τα κάτω.

Εγκατεστησε παλι τον go launcher και ας μην τον χρησιμοποιεις.O locker θα δουλεψει και με αλλον launcher.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Βάλε το Holo Locker

Φιλικά Γιώργος

Κανονικά...

Ότι θέλεις την κανείς

Πώς γίνεται? θέλω όταν πατάω το home button να με βγάζει σε μια από της αρχικές οθόνες που έχω φτιάξει εγω και όχι εκεί που είναι όλες οι εφαρμογές.

Πας Gentures and hotkeys - home key action - home screen.

Ολα αυτα αφου πρωτα σημαδέψεις ποια θελεις να ειναι η αρχικη σου οθόνη ( κλικ στο εικονίδιο αριστερα κατω και σπιτώνεις την οθονη της επιλογης σου )

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...