geovass Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 Ισως να θέλει αναβάθμιση το Installous σου. Δοκίμασε το! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cristofer9680 Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Ισως να θέλει αναβάθμιση το Installous σου. Δοκίμασε το! Έκανα αναβάθμιση και υπάρχει το ίδιο πρόβλημα δεν εγκαθηστάτε τίποτα. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 Θα έλεγα να σβησεις ότι έχει να κάνει με το installous και να το εγκαταστήσεις φρέσκο, από το official repo μαζί με ότι συνεπάγεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cristofer9680 Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 (edited) Θα έλεγα να σβησεις ότι έχει να κάνει με το installous και να το εγκαταστήσεις φρέσκο, από το official repo μαζί με ότι συνεπάγεται. Όλα καλά φίλε έκανε ξανά εγκατάσταση σε όλα που είχα cydia και όλα κομπλε. Edited October 17, 2011 by cristofer9680 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 Βαλε το καλυτερα απο εδω http://cydia.hackulo.us/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkokki Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 (edited) Γειά σας και πάλι. Όπως έχω γράψει και σε προηγούμενο ποστ μου (για πρόβλημα στο δικό μου μηλόφωνο), είμαι νεότατος στο iphone άρα και άσχετος. Για να βοηθήσουμε φίλο μου θέλω να ρωτήσω το εξής : Έχει φέρει το iphone 4 που χρησιμοποιούσε όταν ήταν στην Αμερική και είναι στην AT & T. Είναι στην 4.3.1 Λειτουργεί το WiFi. Φυσικά εδώ δεν δουλεύει σαν τηλέφωνο με τους Ελλ. παρόχους. Θέλει να πάρει μία Gevey Sim. Βλέπω ότι οι απλές Gevey Sim δεν χρειάζεται το iphone να είναι jb αλλά σε κάθε επανεκκίνηση πρέπει να κάνεις μία διαδικασία (πληκτρολογείς το 112 κτλ) Στις Gevey Ultra Sim δεν χρειάζεται να κάνεις αυτή τη διαδικασία αλλά πρέπει το iphone να είναι jb. Και η ερώτηση του άσχετου (γιατί όσο και να διάβασα δεν έβγαλα άκρη) : Μπορεί το συγκεκριμένο iphone 4 (4.3.1), παρ' όλο που είναι κλειδωμένο σε ξένο πάροχο (AT & T), να γίνει JB ? (ώστε στην συνέχεια να λειτουργεί με την Gevey Ultra Sim) Αν γίνεται, σας παρακαλώ πολύ, παραπέμψτε με στον κατάλληλο οδηγό. Να 'στε όλοι καλά. Edited October 18, 2011 by gkokki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seacap Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Καλησπέρα θα ήθελα να σας παραθέσω ένα πρόβλημα που έχει εμφανιστεί στο κινητό μου. Μολις σβησει ξεκιναει βγαζοντας το μηλο μετα γυρναει στην νεκροκεφαλη μενει για ωρα εκει σβηνει και ξεκιναει μονο του με τον ιδιο τροπο. Αυτο γινεται συνεχεια.ειναι οπως καταλαβατε σπασμενο το κινητο.θα ηθελα οσο το δυνατον πιο γρηγορα να μου απαντησετε διοτι λογω επαγγελματος δεν εχω προσβαση στο ιντερνετ και εχω αναγκη το κινητο!σας ευχαριστω εκ των προτερων. Διόρθωση για την εκδοση ειναι 4.3.1 Το παρον προβλημα εμφανιστηκε μετα απο εγκατασταση εφαρμογης για sms / mms απο το Cydia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fpap71 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Καλησπέρα θα ήθελα να σας παραθέσω ένα πρόβλημα που έχει εμφανιστεί στο κινητό μου. Μολις σβησει ξεκιναει βγαζοντας το μηλο μετα γυρναει στην νεκροκεφαλη μενει για ωρα εκει σβηνει και ξεκιναει μονο του με τον ιδιο τροπο. Αυτο γινεται συνεχεια.ειναι οπως καταλαβατε σπασμενο το κινητο.θα ηθελα οσο το δυνατον πιο γρηγορα να μου απαντησετε διοτι λογω επαγγελματος δεν εχω προσβαση στο ιντερνετ και εχω αναγκη το κινητο!σας ευχαριστω εκ των προτερων. Διόρθωση για την εκδοση ειναι 4.3.1 Το παρον προβλημα εμφανιστηκε μετα απο εγκατασταση εφαρμογης για sms / mms απο το Cydia. Ακριβώς το ίδιο έχω πάθει και εγώ, μόνο που δε μπορώ να καταλάβω ποια εφαρμογή μου έχει κανει τη ζημιά για να την απεγκαταστήσω, επειδή είχα περάσει αρκετές και μαζεμένες απο Cydia. Μήπως μπορείς να αναφέρεις ποια εφαρμογή για sms/mms απο Cydia εννοείς για να δω αν την έχω περάσει κι εγώ και να την απεγκαταστήσω μηπως και λύσω το πρόβλημα??? Μια άλλη ερώτηση: Εαν κάνω tethered JB με iOS 5 (ή untethered οταν βγει...), εκτός απο τις εφαρμογές από App Store, θα μπορώ να επαναφέρω και ολες τις αλλες τις σπασμένες από Installous καθώς και τις απο Cydia??? Με ενδιαφέρει πιο πολυ να μπορω να επαναφέρω κατα πρώτον τις σπασμένες απο Installous (επειδή είναι αρκετές για να μην τις ξανακατεβάζω) και κατα δεύτερον εφαρμογες - tweaks από Cydia. Παράθεση 0. HTC HD2 1. APPLE iPHONE 6S Plus 64Gb 2. SAMSUNG GALAXY S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimp3 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 θα πρέπει να βγούν οι αναβαθμισμένες εκδόσεις των εφαρμογών και των tweaks αυτών που να παίζουν σε iOS5. Παράθεση ... and Justice for ... ALL ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fpap71 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 θα πρέπει να βγούν οι αναβαθμισμένες εκδόσεις των εφαρμογών και των tweaks αυτών που να παίζουν σε iOS5. Άρα σε περιπτωση που περασω iOS 5 πρεπει να εχω παρει απόφαση οτι θα το ξεκινήσω καθαρό και θα προσθέτω λιγες - λιγες τις εφαρμογες ξανα, οσες βγουν αναβαθμισμένες για iOS 5 και να μην τις επαναφερω με backup απο iTunes...?? Οπότε μεχρι να βγουν αναβαθμισμενες εκδόσεις εφαρμογων για iOS 5, καλύτερα να μεινω με 4.2.1 με τις εφαρμογές και tweaks που εχω ήδη ή το πολυ πολυ να αναβαθμίσω σε 4.3.3 αφου δε θελω αυτο τον καιρο να ξαναμπω στη διαδικασία να κατεβάζω και να στηνω ξανα τοσες εφαρμογές...??? Παράθεση 0. HTC HD2 1. APPLE iPHONE 6S Plus 64Gb 2. SAMSUNG GALAXY S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seacap Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 Δυστυχως βρισκομαι στην ιδια θεση. Δεν θυμαμαι ποια εινα αυτη η εφαρμογη. Το βασικο προβλημα μου ειναι οτι το τηλεφωνο αυτη την στιγμη δεν ανοιγει. Κανει συνεχεια επανεκκινηση. Γι' αυτο ρωταω το φορουμ μηπως καποιος γνωριζει πως μπορω να το ξεκινησω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filodamos Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 Γειά σας Eπειδή είμαι αρχάριος στο iphone θα ήθελα να μάθω πως γίνεται jailbreak στο 4 Να 'στε όλοι καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fpap71 Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 (edited) Δυστυχως βρισκομαι στην ιδια θεση. Δεν θυμαμαι ποια εινα αυτη η εφαρμογη. Το βασικο προβλημα μου ειναι οτι το τηλεφωνο αυτη την στιγμη δεν ανοιγει. Κανει συνεχεια επανεκκινηση. Γι' αυτο ρωταω το φορουμ μηπως καποιος γνωριζει πως μπορω να το ξεκινησω. Επειδή μου έτυχε κι εμένα το ίδιο αφησέ το να κάνει τις συνεχείς επανεκκινήσεις όσες κι αν ειναι αυτες. Κάποια στιγμη σταματάει τις επανεκκινησεις και μενει σε Safe mode λειτουργια. Τοτε το ξεκινας σε κανονικη λειτουργια και μπορει να συνεχισει τις επανεκκινησεις για αρκετη ωρα παλι ισως και να κανει ομως μονο μια ακομα. Εσυ μην απογοητευεσαι γιατι τελικα θα ανοιξει η συσκευη σου κανονικα οπως πριν. Γενικα μη βιαστεις, μην απογοητευτεις και μην εισαι ανυπομονος. Εμένα τις πρωτες φορές μου εκανε και 2-3 ωρες επανεκκινησεις συνεχόμενες. Μετα εστρωσε και εκανε πολυ πιο λιγες επανεκκινησεις και σε μερικα λεπτα μου ανοιγε τελικα. Φυσικα αυτος δεν ειναι και ο τροπος να λυσεις το προβλημα αλλα απλα να ανοιξει η συσκευη. Κι εγω το εχω αφησει ετσι αλλα νομιζω πρεπει να κανουμε ενα Restore και στησιμο απο την αρχη και τα προγραμματα - tweaks απο Cydia να τα περασουμε λιγα λιγα (καλυτερα ενα - ενα) για να ξερουμε ακριβως ποιο προκαλει ζημια, να το αφαιρεσουμε και να μην την ξαναπαθουμε. Εγω απλα περιμενω να βγει το untethered jb για iOS 5 και να ξαναστησω τη συσκευη μου. Ως τοτε περιμενω... Αν παρεπιπτοντως ανακαλυψεις ποιο προγραμματακι μας προκαλεσε τη ζημια θα ηθελα αν ειναι ευκολο να το μαθω. Edited October 27, 2011 by fpap71 Παράθεση 0. HTC HD2 1. APPLE iPHONE 6S Plus 64Gb 2. SAMSUNG GALAXY S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seacap Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 Επειδή μου έτυχε κι εμένα το ίδιο αφησέ το να κάνει τις συνεχείς επανεκκινήσεις όσες κι αν ειναι αυτες. Κάποια στιγμη σταματάει τις επανεκκινησεις και μενει σε Safe mode λειτουργια. Τοτε το ξεκινας σε κανονικη λειτουργια και μπορει να συνεχισει τις επανεκκινησεις για αρκετη ωρα παλι ισως και να κανει ομως μονο μια ακομα. Εσυ μην απογοητευεσαι γιατι τελικα θα ανοιξει η συσκευη σου κανονικα οπως πριν. Γενικα μη βιαστεις, μην απογοητευτεις και μην εισαι ανυπομονος. Εμένα τις πρωτες φορές μου εκανε και 2-3 ωρες επανεκκινησεις συνεχόμενες. Μετα εστρωσε και εκανε πολυ πιο λιγες επανεκκινησεις και σε μερικα λεπτα μου ανοιγε τελικα. Φυσικα αυτος δεν ειναι και ο τροπος να λυσεις το προβλημα αλλα απλα να ανοιξει η συσκευη. Κι εγω το εχω αφησει ετσι αλλα νομιζω πρεπει να κανουμε ενα Restore και στησιμο απο την αρχη και τα προγραμματα - tweaks απο Cydia να τα περασουμε λιγα λιγα (καλυτερα ενα - ενα) για να ξερουμε ακριβως ποιο προκαλει ζημια, να το αφαιρεσουμε και να μην την ξαναπαθουμε. Εγω απλα περιμενω να βγει το untethered jb για iOS 5 και να ξαναστησω τη συσκευη μου. Ως τοτε περιμενω... Αν παρεπιπτοντως ανακαλυψεις ποιο προγραμματακι μας προκαλεσε τη ζημια θα ηθελα αν ειναι ευκολο να το μαθω. Σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες. θα το προσπαθησω και ετσι. Θα επανελθω για οτι προκυψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HARIS1964 Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΤΟ iOS 5 ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΒΑΛΩ ΤΟ 4.3.3 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Παιδιά το 4.3.5 γίνεται jailbrake? έχω Ipod touch 4g ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimp3 Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 νομίζω πως untethered jailbreak για 4.3.5 δεν έχει βγει ακόμα. Παράθεση ... and Justice for ... ALL ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Δεν έχει βγει untethered JB για 4.3.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 οπότε αναμονή ή να το αναβαθμίσω σε IOS5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 οπότε αναμονή ή να το αναβαθμίσω σε IOS5? Μπα δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει jailbreak για το iOS 4.3.5 οπότε αναβάθμισε Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Yπάρχει τρόπος να κάνω downgrade και να κάνω μετά jailbreak? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Εαν είχες κάνει ποτέ JB και είχες φυλάξει τα SHSH από Cydia τότε ναι, θα μπορούσες να κάνεις downgrade. Δες εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 απ'οτι καταλαβα η φιλη μου εχει το κινητο της jailbreak tethered 4.3 ! το εκλεισε και τωρα οταν παει να το ανοιξει τις βγαζει για συνδεση με itunes ... αλλα δεν κανει τιποτα ! 1) αν το κανω restar με το προγραμμα RedSnow ... θα γινει δουλεια ?! 2) αν δοκιμασουμε restore μεσω του itunes ενω ειναι σε jailbreak , γινεται καποιο μπερδεμα ?! και οταν το συνδεει στον υπολογιστη τωρα της βγαζει κατι για update οτι θα γινει στις 18/12 ?! κατι τετοιο !! τι προτεινετε να γινει ?! εστω απλα το κινητο να ανοιξει να μπορει να το δουλευει η κοπελα ! Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Συνέδεσε το στον Υπολογιστή και κανε ένα RESTORE στην 4.3.1 - εάν θέλει να κάνει JB, αλλιώς ένα RESTORE στην 5.0.1 εάν δεν την ενδιαφέρει το JB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Συνέδεσε το στον Υπολογιστή και κανε ένα RESTORE στην 4.3.1 - εάν θέλει να κάνει JB, αλλιώς ένα RESTORE στην 5.0.1 εάν δεν την ενδιαφέρει το JB. Ας πουμε οτι δεν θελει πλεον να ειναι JB το κινητο της....το συνδεω στον υπολογιστη,ανοιγει itunes και παταω απλα Restore και σβηνει Jb και τα σχετικα και μπαινει το ios 5.0.1 ?!! η θελει καποια αλλη διαδικασια ?! και δοκιμασα με Tiny Umbrella να κανω Exit Recovery αλλα τιποτα παλι τα ιδια ! και ειδα οτι στο Tiny umbrella με βγαζει : Device model : -INVALID Ιnstalled Firmware Version : (δεν γραφει τιποτα,ειναι κενο) Serial number : Δεν γραφει τιποτα ειναι κενο ECID (Dec) ECID (Hex) μονο εδω γραφει κατι νουμερα !! και το κινητο ειναι απο αγγλια με ειπε .. αλλα οταν εβαλε την σιμ λειτουργουσε κανονικα (ελληνικη σιμ)! Οποτε δλδ ειναι σε Factory unlock ?! αν το κανουμε δλδ Restore στην 5.0.1 θα λειτουργει κανονικα με ολες τις ελληνικες σιμ ?! Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts