mgeo81 Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Τελικά το ενεργοποιησα παιδιά απλά τώρα κάθε φορά που κλείνει το κινητό πρέπει να το συνδεω με το pc για το ανοίξω. Ξέρετε αν έχει βγει jailbreak μόνιμο;ευχαριστώ. Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Δεν έχει βγει ακόμα κάτι. Παραμένεις με την σύνδεση σε HY σε περίπτωση επανεκκίνησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Να ρωτησω γιατί όταν πήγα να κάνω restore με iTunes μου έβγαζε error 3194?θα μου ζητήσει την κάρτα σιμ με το οποίο κλειδωμενο το τηλέφωνο η όχι;θέλω να ξέρω για να κάνω καμία πίτα και μείνω χωρίς τηλέφωνο. :D Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
svasil Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 Ενεργοποίησα το κινητό με την Uk Orange και το ξεκλείδωσα με τη gevey κάρτα. Ευχαριστώ πολύ όλα τα παιδιά που με βοήθησαν! :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 έχω στο κινητό 4.3.3 με jailbreak . μπορώ να διατηρήσω την 4.3.3 και να βγάλω το jailbreak ? υπάρχει τρόπος ? και αν υπάρχει ποια είναι ακριβώς η διαδικασία ? Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimp3 Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 Κατεβάζεις από εδώ -> http://www.iphonehellas.gr/iphone-firmware-ipsw-files/ την 4.3.3 που είνια για το τηλέφωνό σου και όταν πατήσεις από το iTunes το κουμπί Restore θα έχεις πατημένο το πλήκτρο Option (Μac) ή Αlt (Win) και θα σου πετάξει παράθυρο να επιλέξει πιο fw θέλεις να εγκαταστήσεις. Εσύ θα επιλέξεις αυτό που κατέβασες έτσι το κιν θα γίνει Update με μια καθαρή (not jailbroken) έκδοση της 4.3.3. Παράθεση ... and Justice for ... ALL ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cristofer9680 Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 (edited) Για σας έχω μια απορία ένας φίλος μου έχει πληρώσει τιν εφαρμογη πες βρες! που δεν υπάρχει στο installous, θέλουν να τιν περάσω και στο τηλέφωνο μου iPhone 4.3.3. Εγώ δοκίμασα το πρόγραμμα i-FunBox αλά δεν έκανε δουλειά. Μήπως ξέρει κανείς πως γίνετε τα προγράμματα που είναι πληρωμένα να τα περάσω σε κάθε κινητό; Ευχαριστώ Edited September 6, 2011 by cristofer9680 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsfakianakis Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 Για σας έχω μια απορία ένας φίλος μου έχει πληρώσει τιν εφαρμογη πες βρες! που δεν υπάρχει στο installous, θέλουν να τιν περάσω και στο τηλέφωνο μου iPhone 4.3.3. Εγώ δοκίμασα το πρόγραμμα i-FunBox αλά δεν έκανε δουλειά. Μήπως ξέρει κανείς πως γίνετε τα προγράμματα που είναι πληρωμένα να τα περάσω σε κάθε κινητό; Ευχαριστώ αυτο για να γινει πρεπει να βαλεις στο app store σου το account του φιλου σου Παράθεση /Users/georgesfakianakis/Downloads/281wupg.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cristofer9680 Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 Δηλαδή φίλε πως το κάνω ακριβώς ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsfakianakis Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 Δηλαδή φίλε πως το κάνω ακριβώς ; πας στο iphone σου ρυθμισεις κατω κατω στο app store μετα sign in βαζεις στο username το id που εχει ο φιλος σου και στο password αυτο που εχει μετα πας στο search αφου το εχει δεχτει γραφεις αυτο που θες να κατεβασεις και το κατεβαζεις Παράθεση /Users/georgesfakianakis/Downloads/281wupg.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 Κατεβάζεις από εδώ -> http://www.iphonehellas.gr/iphone-firmware-ipsw-files/ την 4.3.3 που είνια για το τηλέφωνό σου και όταν πατήσεις από το iTunes το κουμπί Restore θα έχεις πατημένο το πλήκτρο Option (Μac) ή Αlt (Win) και θα σου πετάξει παράθυρο να επιλέξει πιο fw θέλεις να εγκαταστήσεις. Εσύ θα επιλέξεις αυτό που κατέβασες έτσι το κιν θα γίνει Update με μια καθαρή (not jailbroken) έκδοση της 4.3.3. το έκανα αυτό αλλά μου βγάζει σε windows που το έχω κάνει error 3194. μπήκα στο youtube και είδα κάποια βιντεάκια αλλά δεν τα κατάφερα . αν κάνω το κινητό hard reset δεν θα επανέρθει στην 4.3.3 που έχω τώρα χωρίς jailbreak ? δεν θέλω να πάω στην 4.3.5 γιατί μπορεί κάποια στιγμή να θελήσω να το ξανακάνω jailbreak αν το κάνω hard reset περιεχόμενο και ρυθμίσεις δεν θα έχω καθαρή 4.3.3 ? Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motifnick Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 πως ξεριζωνω το cydia τωρα; Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση iphone 4,iphone 3gs,Nokia Lumia 710, iPad 2,LG Optimus 2x,Motorola Atrix 4G + Lapdock,LG Optimus One p500,LG GW620,Samsung Galaxy i5500,Nokia5800xm,LG ks20,Nokia N71,Nokia 6600,Nokia 7210,BlackBerry7290.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsfakianakis Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 πως ξεριζωνω το cydia τωρα; Sent from my iPad using Tapatalk μπορεις να το κανεις με ενα απλο restore η με tinyumbrella αν θελεις να κρατησεις την version που εχεις σε περιπτωση που δεν εισαι στην 4.3.5 αφου και στις δυο περιπτωσεις εχεις παρει backup πρωτα μεσω itunes Παράθεση /Users/georgesfakianakis/Downloads/281wupg.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 Γιατί δεν έχω Ίντερνετ παιδιά στο κινητό μου ενώ κανονικά έχω πακέτο 100 mb?μήπως φταίει επειδή το κινητο είναι κλειδωμενο;και πως μπορώ να βγω από jailbreak είμαι στην 4.3.5;μόνο με restore?θα μου ζητήσει την κάρτα που είναι κλειδωμενο στο πάροχο;δηλαδή Αγγλίας; Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 Γιατί δεν έχω Ίντερνετ παιδιά στο κινητό μου ..... Μάλλον πρέπει να τσεκάρεις τις ρυθμίσεις του παρόχου σου αν είναι σωστές Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 Μάλλον πρέπει να τσεκάρεις τις ρυθμίσεις του παρόχου σου αν είναι σωστές Δοκίμασα έβαλα webonly.vodafone.gr user & admin και οκ αλλά παρατήρησα ότι έχω Ίντερνετ μόνο όταν έχω το 3g ανοικτό και σε σημεια που έχει 3G κάλυψη.γιατί; Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cristofer9680 Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Θα ήθελα να μου πίτες πως μπορώ να μετατρέψω αρχεία PDF για iPhone 4 και πως τα περνάω στο κινητό μου. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 Η συσκευή διαβάζει κανονικά αρχεία pdf. Δεν χρειάζονται μετατροπή. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να μεταφέρεις αρχεία στο κινητό σου είτε με εφαρμογές από το itunes είτε μέσω Ίντερνετ (dropbox) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimp3 Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 το ibooks τα διαβάζει κανονικά. Παράθεση ... and Justice for ... ALL ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cristofer9680 Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 Η συσκευή διαβάζει κανονικά αρχεία pdf. Δεν χρειάζονται μετατροπή. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να μεταφέρεις αρχεία στο κινητό σου είτε με εφαρμογές από το itunes είτε μέσω Ίντερνετ (dropbox) Τα μεταφέρω αλά που ακριβώς τα βάζω για να τα δω μιπος σε κακιά εφαρμογη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 Δοκίμασε όπως λέει και ο @dimp3 στο ibooks, μέσω του itunes. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cristofer9680 Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 (edited) Δοκίμασε όπως λέει και ο @dimp3 στο ibooks, μέσω του itunes. Τελικά το βρήκα και τα περνάω μέσω Dropbox σε μορφή PDF στην εφαρμογή iBooks. Μπορούσατε να μου πείτε και site που μπορώ να κατεβάσω βιβλία PDF ελληνικά. Ευχαριστώ. Edited September 10, 2011 by cristofer9680 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 Παιδιά καλησπέρα. Κάπου είδα ότι βγήκε untethered jailbreak με το greenpoison rc8.μπορεί κάποιος ν ρίξει μια ματιά και να μας πει αν όντως ισχύει. Υπάρχει κ ένα βίντεο στο YouTube Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 Δεν έχω διαβάσει κάτι τέτοιο... Θα είχε βουηξει ο τόπος εάν είχε βγει κάτι τέτοιο και βλέπω απόλυτη ησυχία στα γνωστά ´μερή´... Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omilitis1987 Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 Παιδιά καλησπέρα. Κάπου είδα ότι βγήκε untethered jailbreak με το greenpoison rc8.μπορεί κάποιος ν ρίξει μια ματιά και να μας πει αν όντως ισχύει. Υπάρχει κ ένα βίντεο στο YouTube Αν εχεις link δωστο!!! Πολυ χλωμο παντως μου μοιαζει αυτο που λες, ειδικα αν σκεφτεις οτι σε λιγες βδομαδες ερχεται και το iOS 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts