Jump to content

[iOS 4] Activate / Jailbreak / Unlock για iPhone 3G/3GS/4/4S, iPad

DjArte
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σας!! από προσωπική εμπειρία έχω να δηλώσω πως και στην 4.3.2 και στην 4.3.3 η αυτονομία της μπαταρίας είναι στα ίδια επίπεδα, κάτι που δεν αλλάζει σημαντικά με την διαδικασία του jailbreak (εξαρτάται πάντα βέβαια από το τι περνάς)!

εγώ έχω να κάνω την εξής ερώτηση: από τότε που έκανα jailbreak μου εμφανίζει στο appstore να κάνω κάποιες ενημερώσεις σε εφαρμογές τις οποίες έχω κατεβάσει από το installous! υπάρχει κάποιος τρόπος να αγνοώ αυτές τις ενημερώσεις (όπως μπορεί να γίνει στην περίπτωση του installous) γιατί δεν θέλω προφανώς να προβώ σε ενημέρωση μέσω appstore ;) ??????????

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα σας!! από προσωπική εμπειρία έχω να δηλώσω πως και στην 4.3.2 και στην 4.3.3 η αυτονομία της μπαταρίας είναι στα ίδια επίπεδα, κάτι που δεν αλλάζει σημαντικά με την διαδικασία του jailbreak (εξαρτάται πάντα βέβαια από το τι περνάς)!

εγώ έχω να κάνω την εξής ερώτηση: από τότε που έκανα jailbreak μου εμφανίζει στο appstore να κάνω κάποιες ενημερώσεις σε εφαρμογές τις οποίες έχω κατεβάσει από το installous! υπάρχει κάποιος τρόπος να αγνοώ αυτές τις ενημερώσεις (όπως μπορεί να γίνει στην περίπτωση του installous) γιατί δεν θέλω προφανώς να προβώ σε ενημέρωση μέσω appstore ;) ??????????

Αυτες οι ενημερωσεις, εχουν να κανουν με το οτι αυτες που κατεβασες απο τον installous ειναι προηγουμενες εκδοσεις. Τσεκαρε αν εχεις κανενα update στον installous, αλλιως κανε υπομονη μεχρι να βγει στον installous.

Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

Αυτες οι ενημερωσεις, εχουν να κανουν με το οτι αυτες που κατεβασες απο τον installous ειναι προηγουμενες εκδοσεις. Τσεκαρε αν εχεις κανενα update στον installous, αλλιως κανε υπομονη μεχρι να βγει στον installous.

το έχω τσεκάρει και δεν έχει κάτι στον installous οπότε αναμένω!!!! σε ευχαριστώ πολύ πάντως... ρώτησα γιατί κάποια στιγμή είχε πάρει το μάτι μου ότι υπάρχει κάποια εφαρμογή με την οποία μπορείς να σβήνεις ειδοποιήσεις για mail, apps κλπ αλλά μου είναι αδύνατον να εντοπίσω που το είχα δει!!

Καλησπερα, ενα φιλος πηρε το 4 πριν 3 μερες , εχθες δουλευε κανονικα..Σημερα το βρικε σβηστο δεν το ειχε φορτησει απο οταν το πηρε και τωρα δεν αναβει.. Το εβαλε στον φορτιστη αλλα δεν δεχνει οτι φορτιζει το αφησε αρκετη ωρα αλλα τιποτα.. Καμια βοηθεια καποιος ? Eυχαριστω Edited by Te_salat

Καλησπερα, ενα φιλος πηρε το 4 πριν 3 μερες , εχθες δουλευε κανονικα..Σημερα το βρικε σβηστο δεν το ειχε φορτησει απο οταν το πηρε και τωρα δεν αναβει.. Το εβαλε στον φορτιστη αλλα δεν δεχνει οτι φορτιζει το αφησε αρκετη ωρα αλλα τιποτα.. Καμια βοηθεια καποιος ? Eυχαριστω

Να το συνδεσει στον υπολογιστη του με ανοικτο το iTunes και να κρατησει πατημενα ταυτόχρονα για 10" το peer button και το home.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Καλησπερα, ενα φιλος πηρε το 4 πριν 3 μερες , εχθες δουλευε κανονικα..Σημερα το βρικε σβηστο δεν το ειχε φορτησει απο οταν το πηρε και τωρα δεν αναβει.. Το εβαλε στον φορτιστη αλλα δεν δεχνει οτι φορτιζει το αφησε αρκετη ωρα αλλα τιποτα.. Καμια βοηθεια καποιος ? Eυχαριστω

Πες του να δοκιμάσει να πατήσει το home button και να δει αν θα ανοίξει η οθόνη!! Όταν είναι ήδη στην πρίζα φυσικά

Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

Να ρωτήσω κάτι... πρώτη φορά μετά το jailbreak θέλω να κάνω συγχρονισμό στο itunes για επαφές κλπ! το πρόβλημα όμως είναι ότι δεν θέλω να κάνω συγχρονισμό των apps γιατί θα μου σβηστούν όλα όσα πέρασα από το installous! όταν όμως πάω να απο-επιλέξω την επιλογή του συγχρονισμού των apps μου γράφει ότι θα διαγραφούν όλες οι εφαρμογές από το κινητό (προφανώς όλες όσες έχουν περαστεί από το appstore στο παρελθόν).. τι λύση υπάρχει γι'αυτό?????????

Να ρωτήσω κάτι... πρώτη φορά μετά το jailbreak θέλω να κάνω συγχρονισμό στο itunes για επαφές κλπ! το πρόβλημα όμως είναι ότι δεν θέλω να κάνω συγχρονισμό των apps γιατί θα μου σβηστούν όλα όσα πέρασα από το installous! όταν όμως πάω να απο-επιλέξω την επιλογή του συγχρονισμού των apps μου γράφει ότι θα διαγραφούν όλες οι εφαρμογές από το κινητό (προφανώς όλες όσες έχουν περαστεί από το appstore στο παρελθόν).. τι λύση υπάρχει γι'αυτό?????????

Πριν κανεις συγχρονισμο και την συσκευη συνδεδεμένη με ανοικτο το iTunes, κανε δεξι κλικ αριστερα στο μενου εκει που γράφει το όνομα του κινητού σου και επέλεξε transfer purchased. Έτσι θα μεταφερθούν όλες οι εφαρμογές που έχεις στο κινητο, στο iTunes και θα μπορείς να τις συγχρονισεις.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

εκανα εγγραφη για ενα φιλο στο αμερικανικο appstore για να μην βαλω πιστωτικη καρτα και τωρα του λεει να αλλαξει state κτλ..σε καποιοες εφαρμογες(teamviewer px)

Πριν κανεις συγχρονισμο και την συσκευη συνδεδεμένη με ανοικτο το iTunes, κανε δεξι κλικ αριστερα στο μενου εκει που γράφει το όνομα του κινητού σου και επέλεξε transfer purchased. Έτσι θα μεταφερθούν όλες οι εφαρμογές που έχεις στο κινητο, στο iTunes και θα μπορείς να τις συγχρονισεις.

και έτσι θα συγχρονιστούν και οι εφαρμογές του Ιnstallous που δεν είναι ''ορθόδοξα'' περασμένες??

και έτσι θα συγχρονιστούν και οι εφαρμογές του Ιnstallous που δεν είναι ''ορθόδοξα'' περασμένες??

και βεβαια!

Εφόσον έχεις εγκαταστήσει το AppSync 4+ ναι.

Με το transfer purchase θα μεταφερθούν απο την συσκευη σου στο iTunes. Μετα και πριν κανεις συγχρονισμο θα ταξινομισεις τις εφαρμογές στο iTunes όπως τις έχεις τώρα στο τηλέφωνο σου αφου πρώτα τικαρεις ποιες εφαρμογές θέλεις να περαστουν σ αυτο.

Όταν όλα είναι ένταξη θα κανεις συχρονισμο και θα έχεις τα ίδια σε iPhone και iTunes.

Με το transfer purchase θα μεταφερθούν απο την συσκευη σου στο iTunes. Μετα και πριν κανεις συγχρονισμο θα ταξινομισεις τις εφαρμογές στο iTunes όπως τις έχεις τώρα στο τηλέφωνο σου αφου πρώτα τικαρεις ποιες εφαρμογές θέλεις να περαστουν σ αυτο.

Όταν όλα είναι ένταξη θα κανεις συχρονισμο και θα έχεις τα ίδια σε iPhone και iTunes.

Και αν μετα επιχειρησεις να κανεις restore, ας πουμε, και για να επαναφερεις επαφες-εφαρμογες κλπ (που θα εχουν διαγραφει με το restore) χρησιμοποιησεις το συγχρονισμο, τοτε τι γινεται με τις εφαρμογες του installous που εχουν περαστει στο itunes απο το transfer purchase ??? Λογικα δεν γινεται να περαστουν στην ''μαμα'' συσκευη...

Και αν μετα επιχειρησεις να κανεις restore, ας πουμε, και για να επαναφερεις επαφες-εφαρμογες κλπ (που θα εχουν διαγραφει με το restore) χρησιμοποιησεις το συγχρονισμο, τοτε τι γινεται με τις εφαρμογες του installous που εχουν περαστει στο itunes απο το transfer purchase ??? Λογικα δεν γινεται να περαστουν στην ''μαμα'' συσκευη...

πολυ σωστα... θα σου βγαλει μηνυμα οτι καποιες εφαρμογες δεν μεταφερθηκαν στη συσκευη σου.

Ευχαριστώ πολύ!!! :D

Παιδες εχω ερωτηση... Εβαλα απο cydia το FolderEnhancer αλλα οταν παταω να βαλει φακελο μεσα σε φακελο δεν γινεται. Τι κανω λαθος?

Παιδιά η νέα έκδοση του mobilenotifier είναι τώρα στο repo του peterhajas και διορθώνει το οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να είχε η προηγούμενη έκδοση. Σωστές lockscreen notifications, οχι διπλοί ήχοι και ότι άλλο δεν λειτουργούσε καλά!!! Go grab it;)
Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

Αμα κανω jailbreak το iphone 4 (4.3.3) θα εχω και tethering???

Δοκιμασα το wifi hotspot αλλα μετα ειδα οτι η vodafone εκοψε το tethering

Θα εχεις. Ξεκλειδωνει με την εφαρμογη TetherMe απο Cydia.

[sIGPIC][/sIGPIC]

εκανα εγγραφη για ενα φιλο στο αμερικανικο appstore για να μην βαλω πιστωτικη καρτα και τωρα του λεει να αλλαξει state κτλ..σε καποιοες εφαρμογες(teamviewer px)

Θα σε παρακαλουσα να γραφεις στο σωστο section αυτο που θελεις iphone4

iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th

Παιδες εχω ερωτηση... Εβαλα απο cydia το FolderEnhancer αλλα οταν παταω να βαλει φακελο μεσα σε φακελο δεν γινεται. Τι κανω λαθος?

Είναι αγορασμενο η σπ@σμνο; Γιατί δεν έχει πρόβλημα η αγορασμενη έκδοση!

Το χρησιμοποιω απο την 1η μέρα που κυκλοφόρησε κ δουλεύει σε αυτο που λες τέλεια!

http://tapatalk.com/mu/b293317f-8deb-7b3c.jpg

Written from best iPhone 4G 32g, viaTapatalk

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Γεια σας παιδες. Μολις πηρε ενα φιλαρακι ενα 4αρι απο ebay και ειναι σε 4.3.3 με Baseband 4.10.01

To κινητο ειναι κλειδωμενο σε movistar και προσπαθω να βρω τροπο να το κανω UNlock αλλα κ jb.

Eχει βγει καποιος τροπος? Διαβασα οτι γινετε αλλα με baseband 1.59 αλλα δυστυχως εμεις βρηκαμε οπως ανεφερα 4.10.01.

Κυριως μας ενδιαφερει το unlock και μετεπειτα το jb.

Ευχαριστω πολυ για την οποια βοηθεια.

Είναι αγορασμενο η σπ@σμνο; Γιατί δεν έχει πρόβλημα η αγορασμενη έκδοση!

Το χρησιμοποιω απο την 1η μέρα που κυκλοφόρησε κ δουλεύει σε αυτο που λες τέλεια!

Written from best iPhone 4G 32g, viaTapatalk

Μου δουλευει και εμενα. Απλα κατι ειχε παιχτει και δεν το ειχε εγκαταστησει σωστα. Με ενα reinstall εστρωσε.

Να σε ρωτησω.. Πως εχεις βαλει το logo της cosmote επανω?

Εχω κατεβασει το winterboard και το logo της vodafone για να το βαλω και αρνειται πεισματικα να μπει...

Μου δουλευει και εμενα. Απλα κατι ειχε παιχτει και δεν το ειχε εγκαταστησει σωστα. Με ενα reinstall εστρωσε.

Να σε ρωτησω.. Πως εχεις βαλει το logo της cosmote επανω?

Εχω κατεβασει το winterboard και το logo της vodafone για να το βαλω και αρνειται πεισματικα να μπει...

Δες παρακατω το path της Vodafone. Η Cote δεν διαφερει πολυ!

Change Carrier Logo

/root/System/Library/Carrier%20Bundles/iPhone/Vodafone_gr.bundle/Default_CARRIER_Vodafone%20Greece@2x.png

Δες παρακατω το path της Vodafone. Η Cote δεν διαφερει πολυ!

Change Carrier Logo

/root/System/Library/Carrier%20Bundles/iPhone/Vodafone_gr.bundle/Default_CARRIER_Vodafone%20Greece@2x.png

Επειδη ενδιαφερομαι κ εγω γι αυτο που ρωταει το παιδι...

Πως ακριβως το βρισκω αυτο το path? και τι πρεπει να κανω;

Edited by karn

Επειδη ενδιαφερομαι κ εγω γι αυτο που ρωταει το παιδι...

Πως ακριβως το βρισκω αυτο το path? και τι πρεπει να κανω;

Θα πρεπει να κατεβάσεις ενα απο τα παρακάτω ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ...

iphonebrowser ή DiskAid