Jump to content

[iOS 4] Activate / Jailbreak / Unlock για iPhone 3G/3GS/4/4S, iPad

DjArte
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά το ενεργοποιησα παιδιά απλά τώρα κάθε φορά που κλείνει το κινητό πρέπει να το συνδεω με το pc για το ανοίξω. Ξέρετε αν έχει βγει jailbreak μόνιμο;ευχαριστώ.
Everything Is Possible....

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν έχει βγει ακόμα κάτι. Παραμένεις με την σύνδεση σε HY σε περίπτωση επανεκκίνησης.

Να ρωτησω γιατί όταν πήγα να κάνω restore με iTunes μου έβγαζε error 3194?θα μου ζητήσει την κάρτα σιμ με το οποίο κλειδωμενο το τηλέφωνο η όχι;θέλω να ξέρω για να κάνω καμία πίτα και μείνω χωρίς τηλέφωνο. :D

Ενεργοποίησα το κινητό με την Uk Orange και το ξεκλείδωσα με τη gevey κάρτα. Ευχαριστώ πολύ όλα τα παιδιά που με βοήθησαν! :) :)

έχω στο κινητό 4.3.3 με jailbreak .

μπορώ να διατηρήσω την 4.3.3

και να βγάλω το jailbreak ? υπάρχει τρόπος ?

και αν υπάρχει ποια είναι ακριβώς η διαδικασία ?

δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω

να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif

Κατεβάζεις από εδώ -> http://www.iphonehellas.gr/iphone-firmware-ipsw-files/ την 4.3.3 που είνια για το τηλέφωνό σου και όταν πατήσεις από το iTunes το κουμπί Restore θα έχεις πατημένο το πλήκτρο Option (Μac) ή Αlt (Win) και θα σου πετάξει παράθυρο να επιλέξει πιο fw θέλεις να εγκαταστήσεις. Εσύ θα επιλέξεις αυτό που κατέβασες έτσι το κιν θα γίνει Update με μια καθαρή (not jailbroken) έκδοση της 4.3.3.
... and Justice for ... ALL ...

Για σας έχω μια απορία ένας φίλος μου έχει πληρώσει τιν εφαρμογη πες βρες! που δεν υπάρχει στο installous, θέλουν να τιν περάσω και στο τηλέφωνο μου iPhone 4.3.3. Εγώ δοκίμασα το πρόγραμμα i-FunBox αλά δεν έκανε δουλειά. Μήπως ξέρει κανείς πως γίνετε τα προγράμματα που είναι πληρωμένα να τα περάσω σε κάθε κινητό;

Ευχαριστώ

Edited by cristofer9680

Για σας έχω μια απορία ένας φίλος μου έχει πληρώσει τιν εφαρμογη πες βρες! που δεν υπάρχει στο installous, θέλουν να τιν περάσω και στο τηλέφωνο μου iPhone 4.3.3. Εγώ δοκίμασα το πρόγραμμα i-FunBox αλά δεν έκανε δουλειά. Μήπως ξέρει κανείς πως γίνετε τα προγράμματα που είναι πληρωμένα να τα περάσω σε κάθε κινητό;

Ευχαριστώ

αυτο για να γινει πρεπει να βαλεις στο app store σου το account του φιλου σου

/Users/georgesfakianakis/Downloads/281wupg.png

Δηλαδή φίλε πως το κάνω ακριβώς ;

πας στο iphone σου ρυθμισεις κατω κατω στο app store μετα sign in βαζεις στο username το id που εχει ο φιλος σου και στο password αυτο που εχει μετα πας στο search αφου το εχει δεχτει γραφεις αυτο που θες να κατεβασεις και το κατεβαζεις

Κατεβάζεις από εδώ -> http://www.iphonehellas.gr/iphone-firmware-ipsw-files/ την 4.3.3 που είνια για το τηλέφωνό σου και όταν πατήσεις από το iTunes το κουμπί Restore θα έχεις πατημένο το πλήκτρο Option (Μac) ή Αlt (Win) και θα σου πετάξει παράθυρο να επιλέξει πιο fw θέλεις να εγκαταστήσεις. Εσύ θα επιλέξεις αυτό που κατέβασες έτσι το κιν θα γίνει Update με μια καθαρή (not jailbroken) έκδοση της 4.3.3.

το έκανα αυτό αλλά μου βγάζει σε windows που το έχω κάνει

error 3194. μπήκα στο youtube και είδα κάποια βιντεάκια αλλά

δεν τα κατάφερα . αν κάνω το κινητό hard reset δεν θα επανέρθει

στην 4.3.3 που έχω τώρα χωρίς jailbreak ? δεν θέλω να πάω στην

4.3.5 γιατί μπορεί κάποια στιγμή να θελήσω να το ξανακάνω jailbreak

αν το κάνω hard reset περιεχόμενο και ρυθμίσεις δεν θα έχω καθαρή

4.3.3 ?

δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω

να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif

πως ξεριζωνω το cydia τωρα;

Sent from my iPad using Tapatalk

iphone 4,iphone 3gs,Nokia Lumia 710, iPad 2,LG Optimus 2x,Motorola Atrix 4G + Lapdock,LG Optimus One p500,LG GW620,Samsung Galaxy i5500,Nokia5800xm,LG ks20,Nokia N71,Nokia 6600,Nokia 7210,BlackBerry7290..

πως ξεριζωνω το cydia τωρα;

μπορεις να το κανεις με ενα απλο restore η με tinyumbrella αν θελεις να κρατησεις την version που εχεις σε περιπτωση που δεν εισαι στην 4.3.5 αφου και στις δυο περιπτωσεις εχεις παρει backup πρωτα μεσω itunes

Γιατί δεν έχω Ίντερνετ παιδιά στο κινητό μου ενώ κανονικά έχω πακέτο 100 mb?μήπως φταίει επειδή το κινητο είναι κλειδωμενο;και πως μπορώ να βγω από jailbreak είμαι στην 4.3.5;μόνο με restore?θα μου ζητήσει την κάρτα που είναι κλειδωμενο στο πάροχο;δηλαδή Αγγλίας;

Γιατί δεν έχω Ίντερνετ παιδιά στο κινητό μου .....

Μάλλον πρέπει να τσεκάρεις τις ρυθμίσεις του παρόχου σου αν είναι σωστές

Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC]

Μάλλον πρέπει να τσεκάρεις τις ρυθμίσεις του παρόχου σου αν είναι σωστές

Δοκίμασα έβαλα webonly.vodafone.gr user & admin και οκ αλλά παρατήρησα ότι έχω Ίντερνετ μόνο όταν έχω το 3g ανοικτό και σε σημεια που έχει 3G κάλυψη.γιατί;

Θα ήθελα να μου πίτες πως μπορώ να μετατρέψω αρχεία PDF για iPhone 4 και πως τα περνάω στο κινητό μου.

:rolleyes:

Η συσκευή διαβάζει κανονικά αρχεία pdf. Δεν χρειάζονται μετατροπή. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να μεταφέρεις αρχεία στο κινητό σου είτε με εφαρμογές από το itunes είτε μέσω Ίντερνετ (dropbox)

Η συσκευή διαβάζει κανονικά αρχεία pdf. Δεν χρειάζονται μετατροπή. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να μεταφέρεις αρχεία στο κινητό σου είτε με εφαρμογές από το itunes είτε μέσω Ίντερνετ (dropbox)

Τα μεταφέρω αλά που ακριβώς τα βάζω για να τα δω μιπος σε κακιά εφαρμογη;

Δοκίμασε όπως λέει και ο @dimp3 στο ibooks, μέσω του itunes.

Τελικά το βρήκα και τα περνάω μέσω Dropbox σε μορφή PDF στην εφαρμογή iBooks.

Μπορούσατε να μου πείτε και site που μπορώ να κατεβάσω βιβλία PDF ελληνικά.

Ευχαριστώ.

Edited by cristofer9680

Παιδιά καλησπέρα. Κάπου είδα ότι βγήκε untethered jailbreak με το greenpoison rc8.μπορεί κάποιος ν ρίξει μια ματιά και να μας πει αν όντως ισχύει. Υπάρχει κ ένα βίντεο στο YouTube

Δεν έχω διαβάσει κάτι τέτοιο... Θα είχε βουηξει ο τόπος εάν είχε βγει κάτι τέτοιο και βλέπω απόλυτη ησυχία στα γνωστά ´μερή´...

Παιδιά καλησπέρα. Κάπου είδα ότι βγήκε untethered jailbreak με το greenpoison rc8.μπορεί κάποιος ν ρίξει μια ματιά και να μας πει αν όντως ισχύει. Υπάρχει κ ένα βίντεο στο YouTube

Αν εχεις link δωστο!!! Πολυ χλωμο παντως μου μοιαζει αυτο που λες, ειδικα αν σκεφτεις οτι σε λιγες βδομαδες ερχεται και το iOS 5