Jump to content

[iOS 4] Activate / Jailbreak / Unlock για iPhone 3G/3GS/4/4S, iPad

DjArte
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ειμαι... ;)

απλα ηθελα να τα ξαναπερασω μια...

Εαν εισαι JB, το "Restore as New" ειναι μονοδρομος!:cry:

Εαν εισαι JB, το "Restore as New" ειναι μονοδρομος!:cry:

αμα κανω update se 4.3 οπως ειμαι, απλα θα χαθει το jb(εφαρμογες σπασμενες δεν εχω, για lockscreen το ειχα). μετα δε μπορω να κανω backup και μετα να ξαναπερασω απο την αρχη την 4.3 και καπακια restore? ετσι θα χασω τα settings μου? θελω να περασω καθαρο το OS απο την αρχη.

αμα κανω update se 4.3 οπως ειμαι, απλα θα χαθει το jb(εφαρμογες σπασμενες δεν εχω, για lockscreen το ειχα). μετα δε μπορω να κανω backup και μετα να ξαναπερασω απο την αρχη την 4.3 και καπακια restore? ετσι θα χασω τα settings μου? θελω να περασω καθαρο το OS απο την αρχη.

Το "σωστό" όταν έχεις JB συσκευή είναι το "Restore" και "Set up as New" γιατί στο upgrade κρατάει σαβούρα του JB με μεγάλη πιθανότητα να αντιμετωπίσεις προβλήματα ταχύτητας, κολλήματα και μείωση μπαταρίας.

Αγόρασα σήμερα (το πρώτο μου) iphone4 και έκανα αναβάθμιση στο τελευταίο firmware 4.3.4 που διορθώνει κάποια θέματα ασφάλειας.

Υπάρχει jailbreak για αυτή την έκδοση, η δεν έχει βγει ακόμη? Μήπως να κανω downgrate στην προηγούμενη αντί να περιμένω?

Αγόρασα σήμερα (το πρώτο μου) iphone4 και έκανα αναβάθμιση στο τελευταίο firmware 4.3.4 που διορθώνει κάποια θέματα ασφάλειας.

Υπάρχει jailbreak για αυτή την έκδοση, η δεν έχει βγει ακόμη? Μήπως να κανω downgrate στην προηγούμενη αντί να περιμένω?

Αφιέρωσε λίγο χρόνο να μάθεις τη συσκευή και κάνεις αργότερα jailbreak όταν θα έχεις εξοικειωθεί με αυτή και θα ξέρεις τι και πως.

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Ενδιαφέρεται ένας φίλος μου να κανει jailbreak στο iphone έχει την έκδοση 4.3.1 ποιος είναι ο πιο απλός τρόπος?Ενδιαφέρεται κυρίως για το Cydia(αυτό δεν είναι με τις εφαρμογές?)

Edit:Έκανε αναβάθμιση στο 4.3.4 ξέρει κανείς να μου πει τι μπορεί να κάνει???

Sent from my GT-S5830 using Tapatalk

Edited by mihalis13

Σημερα το installous δεν μου δουλευει καθολου.. Το απεγκατεστησα, το ξαναεγκατεστησα κ παλι τα ιδια..

Ειναι γενικο το θεμα; Ή εγω εκανα καμια ταρζανια...? γενικα δεν βλεπει καθολου τις εφαρμογες ουτε με search...

Παιδιά ερώτηση και βοήθεια. Ένα iphone4 με 4.3.3 με πάροχο τη Vodafone μπορεί να γίνει jb με redsnow? Επειδή απέχω σχεδόν 2 χρόνια από jailbreaking και δεν ξέρω τίποτα πλέον έβαλα αυτό το πρόγραμμα στο pc μου: f0recast-v1.3 και όταν συνδέω το τηλέφωνο μου λέει NO και για unlock και για jailbreak και έχω μπερδευτεί. Χρειάζεται και ξεκλείδωμα όταν ήδη είναι στη Vodafone? Και για jb τι μου προτείνετε?

Ευχαριστώ πάρα πολύ:)

Παιδιά ερώτηση και βοήθεια. Ένα iphone4 με 4.3.3 με πάροχο τη Vodafone μπορεί να γίνει jb με redsnow? Επειδή απέχω σχεδόν 2 χρόνια από jailbreaking και δεν ξέρω τίποτα πλέον έβαλα αυτό το πρόγραμμα στο pc μου: f0recast-v1.3 και όταν συνδέω το τηλέφωνο μου λέει NO και για unlock και για jailbreak και έχω μπερδευτεί. Χρειάζεται και ξεκλείδωμα όταν ήδη είναι στη Vodafone? Και για jb τι μου προτείνετε?

Καλημέρα!

Μπορείς να κάνεις JB την συσκευή σου εύκολα με το redsn0w. Μιας και το τηλέφωνο είναι Ελληνικό δεν χρειάζεσαι unlock!

κάνε ένα backup, μπες από το safari του iphone στο jailbreakme.com και πάτησε το free... problem solved. ούτε να κατεβάζεις προγράμματα ούτε τπτ... κι αν το icon του cydia τύχει να εξαφανιστεί κατά το setup, απλά πάτα ένα restore κι επανβέλαβε πάλι τη διαδικασία. 100% working, 100% ασφαλές. απλά μόλις κατεβάσεις το cydia μπες και κατέβασε μέσω αυτού το pdf patch 2 που κλειδώνει το vulnerability που εκμεταλλεύεται το site που μπήκες από το safari κι έκανες το jailbreak σου

[sIGPIC][/sIGPIC]

iPhone 4 32GB using AppleWeb HD v2.5.

bittenApple - Subscribe for the latest major news about Apple, guides, reviews, solutions and more!

Follow me on twitter.

Γεια σας :D να ρωτήσω κάτι:έχω το co pilot το οποίο είχα περάσει στο jb 3GS που είχα!!για να το περάσω στο 4 τι πρέπει να κάνω?του πέρασα το cydia μέσω του jailbreakme ,χρειάζεται κ κάτι αλλο?(σημ:όλες τις εφαρμογες που του έχω βάλει είναι απο το AppStore κ για gps έχω πάρει το navy Greece απλά το co pilot με είχα βολέψει καλύτερα κ μιας κ το έχω έλεγα να γλιτωσω τα 59.90€:cool:)
IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love:

Έχει βγει καθόλου. Jb για iOS 5. Beta ?

έχει βγει - tethered - άλλα γιατί να το κάνεις αυτό?

Κάνε υπομονή να βγει final version και μετά εάν θέλεις προχωράς σε JB η σε ότι άλλο θέλεις!

Any news my friend ??

Την Παρασκευη βγήκε ακόμα μια έκδοση beta (4) η οποία μάλιστα μπορούσε να περαστεί ΟΤΑ.:)

Πιστευω μέσα στον Αυγουστο θα δούμε την GM...

Καλημερα παιδια!

Αντιμετωπιζω το εξης θεματακι...

Εχθες μπηκα στο cydia κ μου εβγαλε οτι χρειαζονται αναβαθμιση καποια πακετα (4 τον αριθμο)...

Οκ, μεχρι εδω... Παταω αναβαθμιση ολων κ ενω το 1 αναβαθμιζεται κανονικα για τα υπολοιπα μου γραφει:

Τhis package is either paid or requires a paid package to fuction

Τι γινεται? Πως ειναι δυνατον να μπορεσα να το εγκαταστησω κ τωρα να μην μπορω να το αναβαθμισω?

Κ οκ δεν λεω... Δεν καιγομαι για την αναβαθμιση... Αλλα μου αναβει η ειδοποιηση-notification (το κοκκινο κυκλακι με τον αριθμο) πανω απ το εικονιδιο του cydia στην οθονη αφετηριας κ ειναι πολυ σπαστικο κ μονο που το βλεπω κ δεν μπορω να το αφαιρεσω... Δωστε μου τα φωτα σας...

ΥΓ. Να σημειωσω οτι τα πακετα ειναι τα activator και folder Enhancer (που το γραφει δυο φορες-δεν ξερω γιατι) κ οτι ειμαι jb στην 4.3.3

Edited by karn

Πήρα δώρο iphone 4 με έκδοση 4.3.5

Δεν μπορώ να κάνω jailbreak, ούτε να κατεβάσω οτιδήποτε χωρίς πιστωτική κάρτα.

Γιατί ????

Υπάρχει κάποιος τρόπος ?????????

Αυτά εγκαταστάθηκαν από προγράμματα που αγόρασες ή από "άλλη":X πηγή? Αν ισχύει το 2ο μάλλον γι αυτό σου ζητάει να τα πληρώσεις στην αναβάθμιση.
... and Justice for ... ALL ...

Καλημερα παιδια!

Αντιμετωπιζω το εξης θεματακι...

Εχθες μπηκα στο cydia κ μου εβγαλε οτι χρειαζονται αναβαθμιση καποια πακετα (4 τον αριθμο)...

Οκ, μεχρι εδω... Παταω αναβαθμιση ολων κ ενω το 1 αναβαθμιζεται κανονικα για τα υπολοιπα μου γραφει:

Τhis package is either paid or requires a paid package to fuction

Τι γινεται? Πως ειναι δυνατον να μπορεσα να το εγκαταστησω κ τωρα να μην μπορω να το αναβαθμισω?

Κ οκ δεν λεω... Δεν καιγομαι για την αναβαθμιση... Αλλα μου αναβει η ειδοποιηση-notification (το κοκκινο κυκλακι με τον αριθμο) πανω απ το εικονιδιο του cydia στην οθονη αφετηριας κ ειναι πολυ σπαστικο κ μονο που το βλεπω κ δεν μπορω να το αφαιρεσω... Δωστε μου τα φωτα σας...

ΥΓ. Να σημειωσω οτι τα πακετα ειναι τα activator και folder Enhancer (που το γραφει δυο φορες-δεν ξερω γιατι) κ οτι ειμαι jb στην 4.3.3

Κωστα, εμενα τα κανει κανονικα που μου ελεγες..

Εννοω δηλαδη πως ολα αναβαθμιστηκαν χωρις προβλημα...

Edited by Leon_G

Μπορεί να μου πει κάποιος να μου πει πως μπορώ να ξεκλειδώσω τα bluetooth και να βάλω adobe flash player στο iphone 4;

Ευχαριστώ!