Jump to content

[iOS 4] Activate / Jailbreak / Unlock για iPhone 3G/3GS/4/4S, iPad

DjArte
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα συμφωνήσω απόλυτα για το θέμα της αυτονομίας. Έχω δει σημαντική βελτίωση σε σχέση με την 4.3 και 4.3.1. ;)

Αρτεμη αναφέρθηκε στο twitter απο ένα φίλο ότι δεν μπορούσε με τπτ να κρατήσει κάποιες ρυθμίσεις στο Ίντερνετ στη. 4.3.2 κ ξαναγύρισε στην 4.2.1.

Έχει παρατηρήσει κανείς σας τπτ τέτοιο;

Written from best iPhone 4G 32g, viaTapatalk

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρτεμη αναφέρθηκε στο twitter απο ένα φίλο ότι δεν μπορούσε με τπτ να κρατήσει κάποιες ρυθμίσεις στο Ίντερνετ στη. 4.3.2 κ ξαναγύρισε στην 4.2.1.

σε μενα με vodafone παιζει μια χαρα το internet...:)

σε μενα με vodafone παιζει μια χαρα το internet...:)

Thanks George :)

Ψήνομαι να την περάσω αλλα το ψάχνω πολυ κ θα περιμένω ακόμη.

Μια που είπες Vodafone είδε κανείς σας τις νέες υπέρογκες χρεώσεις της προς τους συνδρομητές της;;

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

με το iSHSHit δεν μπορει να τα κρατησει επισης το δοκιμασα ... τι διαολο γινεται

τα κραταει κανονικα.

ξετικαρε το cydia και εισαι ενταξει

Κι εγω δεν έχω κανένα πρόβλημα με cosmote ρυθμίσεις.
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Δημητρη ξαναπροσπαθησα σημερα και ξανα τα ιδια. Δεν ξερω με cosmote και vodafone τι κάνει(διαβαζω οτι δεν υπάρχουν προβληματα) αλλά με Wind σε κάθε restart οι ρυθμισεις χάνονται...ειτε ειναι jailbreaked ειτε ειναι vanilla :confused:

Με το που γυρναω σε 4.2.1 ολα δουλευουν ρολοϊ...

Δεν ξερω και κάποιον αλλο με wind να δω αν το προβλημα ειναι δικο μου ή παιζει κάτι με τα carrier settings....

Edited by lazyd2

Δημητρη ξαναπροσπαθησα σημερα και ξανα τα ιδια. Δεν ξερω με cosmote και vodafone τι κάνει(διαβαζω οτι δεν υπάρχουν προβληματα) αλλά με Wind σε κάθε restart οι ρυθμισεις χάνονται...ειτε ειναι jailbreaked ειτε ειναι vanilla :confused:

Με το που γυρναω σε 4.2.1 ολα δουλευουν ρολοϊ...

Δεν ξερω και κάποιον αλλο με wind να δω αν το προβλημα ειναι δικο μου ή παιζει κάτι με τα carrier settings....

Οπότε Αριωνα είναι θέμα της wind για τα carrier settings κ όχι της 4.3.2 λες ;

Μια ερώτηση,στήνεις το τηλ as new η περνάς backup απο πάνω;

Οπότε Αριωνα είναι θέμα της wind για τα carrier settings κ όχι της 4.3.2 λες ;

Μια ερώτηση,στήνεις το τηλ as new η περνάς backup απο πάνω;

Πάντα set as new. θα ξαναπροσπαθησω και θα σου πω :)

Για ρίξε μια ματιά σώζονται τα carrier settings στον υπολογιστή σου όταν κανείς συγχρονισμό;
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Για ρίξε μια ματιά σώζονται τα carrier settings στον υπολογιστή σου όταν κανείς συγχρονισμό;
Που μπορω να δω αν σωνονται;

Καλησπέρα, εγω έχω Jb σε 4.3.1 και λεω να παω στην 4.3.2 θα περαστουν οτι ειχα απο το cydia του 4.3.1 ή πάλι απο την αρχή τα προγράμματα?

Σχετικά με το Celeste ξερει κανεις ποτε θα ειναι συμβατο με την 4.3.1 λογικά δν είναι ακόμα και με την 4.3.2?

Για άμεση και έγκυρη ενημέρωση mantatanews.gr :happy:

Που μπορω να δω αν σωνονται;

Θα πρέπει να σε συμβουλεψει κάποιος με windows pc. Εγω έχω Mac.

Καλησπέρα, εγω έχω Jb σε 4.3.1 και λεω να παω στην 4.3.2 θα περαστουν οτι ειχα απο το cydia του 4.3.1 ή πάλι απο την αρχή τα προγράμματα?

Σχετικά με το Celeste ξερει κανεις ποτε θα ειναι συμβατο με την 4.3.1 λογικά δν είναι ακόμα και με την 4.3.2?

θα πρέπει να τα περάσεις απο την αρχη.

απο την αρχή! Νομίζω πως θα μεινω καιρο στην 4.3.1 :lol::lol:

Έκανα JB στο 3gs στο φιλαράκι με την 4.3.2 και αστα να πανε!

Δεν βρησκει σήμα δίκτυο παταω κλειδωμα απο το power button και ανοιγοκλεινει ..

Αποτυχια η εγχειρηση!!:(:(

Το βλεπω για restore αμεσα!!

Να σας ρωτήσω κάτι και εγώ μιας και από jailbreak είμαι άσχετος! αυτή τη στιγμή είμαι στην 4.3.2 και σκέφτομαι αύριο να κάνω το πρώτο μου jailbreak για να ανακαλύψω και εγώ τις ομορφιές του!

η απορία μου είναι η εξής, μεταγενέστερα για να κάνω μια αναβάθμιση σε επόμενη έκδοση της apple θα πρέπει να κάνω restore και set up as a new device, μετά update και εκ νέου jaillbreak, σωστά?? με τα τηλέφωνα-μηνύματα-ημερολόγια κλπ τι γίνεται? κρατιούνται κανονικά με το backup του itunes? οι εφαρμογές που έχω κατεβάσει/πληρώσει από το appstore περνιούνται κανονικά ή πρέπει πάλι μια-μια όπως κατάλαβα ότι γίνεται για τις εφαρμογές από cydia?

και τελευταία ερώτηση, έχετε παρατηρήσει μείωση της μπαταρίας (σημαντική) με το jailbreak?

σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! :)

Να σας ρωτήσω κάτι και εγώ μιας και από jailbreak είμαι άσχετος! αυτή τη στιγμή είμαι στην 4.3.2 και σκέφτομαι αύριο να κάνω το πρώτο μου jailbreak για να ανακαλύψω και εγώ τις ομορφιές του!

η απορία μου είναι η εξής, μεταγενέστερα για να κάνω μια αναβάθμιση σε επόμενη έκδοση της apple θα πρέπει να κάνω restore και set up as a new device, μετά update και εκ νέου jaillbreak, σωστά?? με τα τηλέφωνα-μηνύματα-ημερολόγια κλπ τι γίνεται? κρατιούνται κανονικά με το backup του itunes? οι εφαρμογές που έχω κατεβάσει/πληρώσει από το appstore περνιούνται κανονικά ή πρέπει πάλι μια-μια όπως κατάλαβα ότι γίνεται για τις εφαρμογές από cydia?

και τελευταία ερώτηση, έχετε παρατηρήσει μείωση της μπαταρίας (σημαντική) με το jailbreak?

σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! :)

Όταν θα χρειαστεί να αναβαθμίσεις θα κανείς απλά update και όχι restore και το τηλέφωνο μετα την αναβάθμιση θα είναι όπως ακριβώς το άφησες πριν το update (ακόμα και οι πρόσφατες κλήσεις σου και οι εφαρμογές που είχες ανοιχτές,τα παντα).Έπειτα, πάλι jailbreak. Το μόνο που θα χρειαστεί να ξαναπερασεις είναι ότι έχεις περάσει απο Cydia. Για την μείωση της μπαταρίας δεν έχει να κάνει το jailbreak αλλα τι περνάς μετα το jailbreak (υπάρχουν πολλά σκουπίδια στο Cydia. )

Όταν θα χρειαστεί να αναβαθμίσεις θα κανείς απλά update και όχι restore και το τηλέφωνο μετα την αναβάθμιση θα είναι όπως ακριβώς το άφησες πριν το update (ακόμα και οι πρόσφατες κλήσεις σου και οι εφαρμογές που είχες ανοιχτές,τα παντα).Έπειτα, πάλι jailbreak. Το μόνο που θα χρειαστεί να ξαναπερασεις είναι ότι έχεις περάσει απο Cydia. Για την μείωση της μπαταρίας δεν έχει να κάνει το jailbreak αλλα τι περνάς μετα το jailbreak (υπάρχουν πολλά σκουπίδια στο Cydia. )

α, πολύ ωραία!! Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!:)

Καλησπέρα σας, υπάρχει κανένα πρόβλημα με το cydia? Πεοσπαθώ να μπώ στο Manage account μου ή στο Cydia store : Products και μολις μπαινω ειναι αδεια δεν εχουν τίποτα μέσα..

Εντομεταξύ έχω και ενα update σε μια εφαρμογη στο cydia και δεν το κανει..

Καλησπέρα σας, υπάρχει κανένα πρόβλημα με το cydia? Πεοσπαθώ να μπώ στο Manage account μου ή στο Cydia store : Products και μολις μπαινω ειναι αδεια δεν εχουν τίποτα μέσα..

Εντομεταξύ έχω και ενα update σε μια εφαρμογη στο cydia και δεν το κανει..

εχει προβλημα ο Amazon EC2 server. ειναι ο βασικος server που τρεχει το cydia και κανει το authentication για τις εφαρμογες...

Υπομονη!

Καλησπέρα, ζητώ συγνώμη αν ειμαι εκτός θέματος, θα ήθελα να ρωτήσω εαν μπορώ να δόσω περισσότερο χώρο στο cydia , με ενημέρωσε να σβήσω φωτογραφίες και βίντεο γιατι δεν υπάρχει διαθέσιμος χώρος..

Απο ότι είδα σαν κινητο εχω 7gb χώρο, το cydia μονο 1gb χρησιμοποιεί?

κάτι ακόμα το ultrasn0w ειναι μόνο για όσουε εχουν συσκευή απο εξωτερικό?

Edited by stakas86

παιδια βοηθεια!!!πηγα να κανω jailbreak με τη βοηθεια του youtube και τωρα το κινητο δεν ανοιγει. στο itunes βγαζει οτι πρεπει να κανω restore, ομως οταν το παταω εμφανιζει μηνυμα οτι δεν μπορει να γινει restore στο κινητο και τον αριθμο σφαλματος 21! τι να κανω?

παιδια βοηθεια!!!πηγα να κανω jailbreak με τη βοηθεια του youtube και τωρα το κινητο δεν ανοιγει. στο itunes βγαζει οτι πρεπει να κανω restore, ομως οταν το παταω εμφανιζει μηνυμα οτι δεν μπορει να γινει restore στο κινητο και τον αριθμο σφαλματος 21! τι να κανω?

εχεις βαλει διεση στα hosts;

Huawei p20 pro

εχει προβλημα ο Amazon EC2 server. ειναι ο βασικος server που τρεχει το cydia και κανει το authentication για τις εφαρμογες...

Υπομονη!

Υπομονή;; Εύκολο να το λες Γιώργο.

Τι να πω Εγω αν κάτι δεν παει καλα τελικά κ χάσουμε ότι έχουμε αγοράσει απο Cydia??

Γιατί Εγω τα έχω σχεδόν όλα αγορασμενα απο το Cydia!! Apps & tweaks. ....

Δεν είναι μόνο τα shsh που τα έχουμε σωμένα ούτως η αλλως οι περισσότεροι μας. Είναι ότι δεν δουλεύει ούτε το "My account" ! Κ εκει είναι όλες οι Πληροφοριες για ότι έχουμε αγορασμενο απο το Cydia!