Jump to content

[iOS 4] Activate / Jailbreak / Unlock για iPhone 3G/3GS/4/4S, iPad

DjArte
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να εγκαταστήσεις την δωρεάν έκδοση της εφαρμογής System.

Σε μένα το location δεν δούλεψε ποτε σωστά απο την 4.1 μέχρι και την 4.3.1 το ίδιο πρόβλημα.

Γι αυτούς που ψάχνουν δεν είναι δύσκολο να προσαρμοστούν. Κι εγω με τους οδηγούς του Περικλή είχα καταφέρει να κάνω JB και να στησω το 3G αμέσως μετα την ενεργοποίηση του.

Φορτιστη πρέπει να χρησιμοποιήσεις κάποιον συμβατό. Εγω έχω ένα griffin. Αλλα πλέον φόρτιζω απο την USB του car stereo και ταυτόχρονα μεταφέρω την μουσικη απο το iPhone σ αυτο.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα φίλε.

Έχεις πρόσβαση στις ρυθμίσεις της συσκευής; Εάν ναι, πήγαινε στο general --> about και πες μας την έκδοση του λειτουργικού και του baseband.

Οχι δεν εχω καθολου προσβαση, μονο emergency call μπορω να κανω. προσπαθησα να το κανω update, καμια ιδεα??

Να το αφαιρέσεις απο τα toggles δεν λειτουργεί σωστά.

ναι το καταλαβα οτι δεν λειτουργει σωστα. για αυτο αναφερω το προβλημα εδω. μηπως ξερει κανεις καμια λυση!

Huawei p20 pro

Παιδια SOS εχω iphone4 απο αμερικη το οποιο πριν μια εβδομαδα δουλευε κανονικα, σημερα σταματησε να εχει σημα, πηγα να του κανω update και τα επαιξε τελειος, μπορω να κανω μονο emergency call δηλαδη δεν εχω τηλεφωνο, προσπαθω εδω και ωρες να το ξεκλειδωσω σε διαφορα site αλλα τιποτα.

καποια λυση?? ενα site??

Σε ποια έκδοση το έκανες update και χρησιμοποίησες κάποιο custom firmware από sn0wbreeze ή από pwnage tool ή το server του tinyumbrella για να κάνεις το update?

Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

Μια ερώτηση το redsnow για 4.3.1 είναι καλό γιατί έχω την έκδοση 4.3 και έκανα jb αλά δεν ήμουν ευχαριστημένος να το κάνω η να περιμένω να βγει κάτι άλο?

:thanks:

Μια ερώτηση το redsnow για 4.3.1 είναι καλό γιατί έχω την έκδοση 4.3 και έκανα jb αλά δεν ήμουν ευχαριστημένος να το κάνω η να περιμένω να βγει κάτι άλο?

:thanks:

Να πας στην 4.3.1 είναι πολύ καλύτερη και το jb είναι μια χαρά.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Να πας στην 4.3.1 είναι πολύ καλύτερη και το jb είναι μια χαρά.

ευχαριστώ φιλε θα παω και θα σου πω εντιπόσεις.

έχω την 4.2.1 με jb .

κάτι έχω περάσει

και δεν έχει κάτσει καλά

στο κινητό . πατάω τα

πλαϊνά πλήκτρα φωνής και

κάνει restart το springboard.

δεν μπορώ να θυμηθώ τι έχω

περάσει όμως για να το σβήσω .

καμιά ιδέα ? . σκέφτομαι να περάσω

στην 4.3.1 αλλά με φοβίζουν αυτά που ακούω

για την μπαταρία . επίσης και το jb της 4.3.1

το τωρινό jb της 4.2.1 το έκανα με το greenpoison

τελείως μόνος μου.αλλά αυτό το rdesnow με φοβίζει

δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω

να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif

Για μπες στο activator και δες εκει τις ρυθμισεις. Μηπως εχει πειραχτει καμια απο εκει και εχει μπει να κανει restart springboard οποτε πατας τα κουμπια του ηχου.
Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

Για μπες στο activator και δες εκει τις ρυθμισεις. Μηπως εχει πειραχτει καμια απο εκει και εχει μπει να κανει restart springboard οποτε πατας τα κουμπια του ηχου.

και πως μπαίνω στο activator?

είπαμε είμαι λίγο άσχετος . από

που μπορώ να μπω ? το βρήκα

αν κάνω reset settings? .δεν βλέπω

να είναι κάτι τικαρισμένο

και πως μπαίνω στο activator?

είπαμε είμαι λίγο άσχετος . από

που μπορώ να μπω ? το βρήκα

αν κάνω reset settings? .δεν βλέπω

να είναι κάτι τικαρισμένο

δοκιμασε να βγαλεις το ACTIVATOR και δες τι κανει μετα.

δοκιμασε να βγαλεις το ACTIVATOR και δες τι κανει μετα.

το χειροτερο που μπορει να κανει Γιωργο ειναι αυτο !

βγαζοντας το activator,χωρις να αφαιρεσει ολα τα gestures που εχουν μπει μεσω αυτου,απλα θα χαθει η μπαλλα!!

πρεπει να ανοιξει το activator και πολυ απλα,να δει τι ειναι αντιστοιχισμενο στα πληκτρα ηχου και να τα αφαιρεσει..;)

τι πιο απλο ?:)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Σε ποια έκδοση το έκανες update και χρησιμοποίησες κάποιο custom firmware από sn0wbreeze ή από pwnage tool ή το server του tinyumbrella για να κάνεις το update?

το συνδεσα στο itunes νομιζω οτι εγινε update στην 4.3, απο την 4.1.

μου ζηταει καρτα sim απο αμερικη να γινει activation, και μπορω να κανω μονο κλησεις sos :wacko:

το συνδεσα στο itunes νομιζω οτι εγινε update στην 4.3, απο την 4.1.

μου ζηταει καρτα sim απο αμερικη να γινει activation, και μπορω να κανω μονο κλησεις sos :wacko:

Συγγνώμη που στο λέω αλλά την μ******σες δεν υπάρχει κάποια λύση στο πρόβλημα που δημιούργησες!!! Θα πρέπει να περιμένεις την dev team είτε να κάνει κάποιο θαύμα με το nck unlock ή να βρει κάποιο exploit για την 04.01.1 έκδοση του baseband σου!!! Και τα δυο είναι άγνωστων αν και πότε θα βρεθούν!!!!

Edit: μπορείς να φτιάξεις ένα custom firmware μέσα από το sn0wbreeze (απλα ψαξε στο google για την εφαρμογή και καποιον οδηγο για να κανεισ την διαδικασία) για να κάνεις το activate. Αλλά και πάλι δεν θα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σαν τηλέφωνο αλλά μόνο σαν iPod!!!!

Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

βγαζοντας το activator,χωρις να αφαιρεσει ολα τα gestures που εχουν μπει μεσω αυτου,απλα θα χαθει η μπαλλα!!

πρεπει να ανοιξει το activator και πολυ απλα,να δει τι ειναι αντιστοιχισμενο στα πληκτρα ηχου και να τα αφαιρεσει..;)

Δημητρη, εαν βγαλει το activator, τα gestures θα απενεργοποιηθούν...

Συγγνώμη που στο λέω αλλά την μ******σες δεν υπάρχει κάποια λύση στο πρόβλημα που δημιούργησες!!! Θα πρέπει να περιμένεις την dev team είτε να κάνει κάποιο θαύμα με το nck unlock ή να βρει κάποιο exploit για την 04.01.1 έκδοση του baseband σου!!! Και τα δυο είναι άγνωστων αν και πότε θα βρεθούν!!!!

Edit: μπορείς να φτιάξεις ένα custom firmware μέσα από το sn0wbreeze (απλα ψαξε στο google για την εφαρμογή και καποιον οδηγο για να κανεισ την διαδικασία) για να κάνεις το activate. Αλλά και πάλι δεν θα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σαν τηλέφωνο αλλά μόνο σαν iPod!!!!

thanks...

δηλαδη αν παρω μια sim της AT&T θα ξεκλειδωσει?

οπως :http://cgi.ebay.com/ATT-3G-Micro-Sim-Card-/260759696584?pt=SIM_Cards&hash=item3cb67d34c8

Δημητρη, εαν βγαλει το activator, τα gestures θα απενεργοποιηθούν...

θα μεινουν αντιστοιχισμενα εκει που τα ειχε...αλλα αντι πατωντας τα πληκτρα εντασης,να κανει respring οπως πρωτα,τωρα δεν θα του κανει τπτ...

και αυτο που λεω ειναι το πιο πιθανο Γιωργο...:O

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

θα μεινουν αντιστοιχισμενα εκει που τα ειχε...αλλα αντι πατωντας τα πληκτρα εντασης,να κανει respring οπως πρωτα,τωρα δεν θα του κανει τπτ...

και αυτο που λεω ειναι το πιο πιθανο Γιωργο...:O

νομιζω οτι ο φιλος εκανε reset settings και δεν του επαιξε... για αυτο λεω...

νομιζω οτι ο φιλος εκανε reset settings και δεν του επαιξε... για αυτο λεω...

δεν το ειδα αυτο :O

thanks...

δηλαδη αν παρω μια sim της AT&T θα ξεκλειδωσει?

οπως :http://cgi.ebay.com/ATT-3G-Micro-Sim-Card-/260759696584?pt=SIM_Cards&hash=item3cb67d34c8

Όχι όπως σου είπα και πιο πάνω δεν πρόκειται να ξανακάνεις κλήσεις μεχρι η dev team να βρει κάποια λύση. Αλλά τουλάχιστον θα μπορείς να το χρησμοποιείς σαν iPod. Και ναι θα δουλέψει αλλά δεν είναι απαραίτητο μπορείς και με το sn0wbreeze να κάνεις δουλειά εδώ και τώρα απλά google it

μπήκα στο cydia στη διαχείρηση

και έκανα απεγκατάσταση κάποια

πράγματα που πέρασα πρόσφατα

π.χ το bitesms ( μάλλον αυτό έφταιγε)

τώρα πλέον πατώντας τα πλαϊνά κουμπιά

δεν μου κάνει επανεκίνηση. και κάτι άλλο Δημήτρη

κατέβασα την εφαρμογή viber και κάλεσα φίλο μου

ενώ ήμουν συνδεδεμένος με wifi . ήταν συνδεδεμένος

και ο φίλος μου. απλά μου είπε ότι δεν χτύπησε δεν έκανε

κάποιο θόρυβο αλλά έβγαλε ένα μύνημα στο κινητό ότι

τον καλώ . έτσι λειτουργεί ? πρέπει και ο άλλος να είναι

συνδεδεμένος και να έχει ανοικτό το viber . Δεν γίνετε

όταν καλείς κάποιον να κάνει κάποιο ήχο ? όχι δεν έκανα

reset settings απλά ρώτησα αν κάνω τι θα γίνει . ποτέ δεν

κάνω κάτι που δεν ξέρω γιαυτό ρωτάω και σας έχω πρήξει

Edited by gkionis

Το ιδιο μου συνεβη κι εμενα σημερα. Δεν ειμαι απολυτα βεβαιος γιατι ημουν στο χωρο του εργοστασιου και πιθανως να μην το ακουσα. Αργοτερα ειδα την ειδοποιηση για αναπαντητη.

Υπαρχει διαφορα απο iphone 4 σε iphone 4? μου κανει εντυπωση, που σε καποιον κατι δουλευει και σε καποιον αλλον δεν δουλευει, για παραδειγμα το location στο sbsettings σε μ ενα λειτουργεί άψογα, ενω ο Κωστας και ενα παιδι ποιο πισω αναφερουν οτι δεν λειτουργει, εχω συναντήσει κι αλλα παρόμοια που δεν θυμαμαι.

Να ρωτησω και κατι, οταν παταω το κουμπι off πολλες φορες δεν πιανει με την μια χρειζεται και δευτερη, μηπως; ξερει καποιος τι μπορει να φταιει?

s100-Artemis-Cruise-Diamond

HTC-Touch-Diamond.jpg.bc5fa35baa0b6f97517a6b8f6b247b68.jpg

Υπαρχει διαφορα απο iphone 4 σε iphone 4? μου κανει εντυπωση, που σε καποιον κατι δουλευει και σε καποιον αλλον δεν δουλευει, για παραδειγμα το location στο sbsettings σε μ ενα λειτουργεί άψογα, ενω ο Κωστας και ενα παιδι ποιο πισω αναφερουν οτι δεν λειτουργει, εχω συναντήσει κι αλλα παρόμοια που δεν θυμαμαι.

Να ρωτησω και κατι, οταν παταω το κουμπι off πολλες φορες δεν πιανει με την μια χρειζεται και δευτερη, μηπως; ξερει καποιος τι μπορει να φταιει?

Με το Jailbreak υπαρχει η περιπτωση να επιρεαζονται καποια πραγματα απο επιδραση αλλων εφαρμογων cydia.

Για παραδειγμα ειχα κι εγω προβλημα στο home button απο τον καιρο που ειχα κανει JB στην 4.2.1 και μια καθυστεριση στο ανοιγμα των φακελων με εφαρμογες. Με την 4.3.1 ξεπεραστηκε και το JB της δεν μου δημιουργησε κανενα προβλημα.

Τωρα αυτο με το Viber μπορει να φταιει η τελευταια εκδοση. Αν καποιος δεν την εχει περασει λογικα δεν θα εχει προβλημα.