TLG Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 θα σου έλεγα να μην το πειράξεις αφού έχεις ευρωπαική επίσημη έκδοση γιατί 1. θα χάσεις την εγγύηση και 2. δεν θα μπορέσεις να ξανακάνεις official update firmware μεσω του ΚΙES. Kαι εγω αυτα σκεφθηκα και αποφασισα να μην το πειραξω .. Ευχαριστουμε για τις εντυπωσεις απο το JM6 Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektel Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 Ναι στο νεο. Μου φανηκε περιεργο που δεν ανεφερες τα ακουστικα. Εκανα μια δοκιμη και εγινε κανονικα η κληση. Δεν εκανα καμμια ρυθμιση Στο firmware που εχεις τι προβλημα παρουσιαζει; Δε θυμάμαι ακριβώς τι έκανα, θυμάμαι ότι εγώ άκουγα χαμηλόφωνα τον άλλο και ο άλλος δε με άκουγε καθόλου. Την ένταση την είχα τέρμα. Θα δοκιμάσω πάλι και θα σας πω. ΛΟΙΠΟΝ, παίζουν κανονικά, είχα κάνει εγώ ******* και δε τα έβαζα καλά, θέλει να το πατήσεις να μπει τέρμα μέσα το βύσμα, όλα ΟΚ. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Παιδια, οσοι εχετε τη θηκη 3DO της Samsung, σας δουλευουν σωστα τα κατω πληκτρα αφης; Εγω πρεπει να τραβαω το κατω δερματινο ακρο προς τα εξω, αλλιως δεν πατιουνται! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektel Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Μόλις παρέλαβα την Black & Orange δερμάτινη θήκη της Zenus!!! Παιδιά, ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 (edited) Παιδια, οσοι εχετε τη θηκη 3DO της Samsung, σας δουλευουν σωστα τα κατω πληκτρα αφης; Εγω πρεπει να τραβαω το κατω δερματινο ακρο προς τα εξω, αλλιως δεν πατιουνται! το ιδιο προβλημα εχω κ εγω Μόλις παρέλαβα την Black & Orange δερμάτινη θήκη της Zenus!!! Παιδιά, ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ!!! απο που την αγορασες; Edited December 3, 2010 by nervous συνεχόμενα μηνύματα ,να χρησιμοποιείς την ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΠΑΡΑΘΕΣΗ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hyb Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 http://www.zenuscase.com/ εγώ πήρα την μαύρη η οποία και αυτή είναι πολύ καλή. Sent from my GT-P1000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektel Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 http://www.zenuscase.com/ εγώ πήρα την μαύρη η οποία και αυτή είναι πολύ καλή. Sent from my GT-P1000 using Tapatalk Από το επίσημο ναι, αν και από το αμερικάνικο ebay νομίζω βγαίνει πιο φτήνα. Δεν υπάρχει μαύρη, οι masstige δεν είναι δερμάτινες. Την coloredge πήρα μάυρη με πορτοκαλί 100% δέρμα. Σίγουρα όμως και οι masstige θα είναι κορυφαίες, αλλά για κάπου 10 ευρώ διαφορά που έβγαινε για να ναι 100% δερμάτινη, δεν άξιζε. Εκτός κι αν κάποιος θέλει 100% μαύρη θήκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Ξερει καποιος να μου πει πωσ δημιουργω φακελους στο tab για να αρχειοθετω φωτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hyb Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Από όσες βρήκα στο ebay την διαφορά στην τιμή την έβαζαν στα μεταφορικά οπότε μου έβγαινε μια η άλλη. Ναι ήθελα να είναι μαύρη, είναι ποιό διακριτική. Από το επίσημο ναι, αν και από το αμερικάνικο ebay νομίζω βγαίνει πιο φτήνα. Δεν υπάρχει μαύρη, οι masstige δεν είναι δερμάτινες. Την coloredge πήρα μάυρη με πορτοκαλί 100% δέρμα. Σίγουρα όμως και οι masstige θα είναι κορυφαίες, αλλά για κάπου 10 ευρώ διαφορά που έβγαινε για να ναι 100% δερμάτινη, δεν άξιζε. Εκτός κι αν κάποιος θέλει 100% μαύρη θήκη. Sent from my GT-P1000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 ok..εβαλα την jm6...πως ξαναβαζω την ρομ της vodafone???sos..ευχαριστω:fool::fool::fool: Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Ξερει καποιος να μου πει πωσ δημιουργω φακελους στο tab για να αρχειοθετω φωτο? Απλα με το browser (τα αρχεια μου νομιζω λεγεται) δημιουργεις τους φακκελους που θες και ριχνεις μεσα τις φωτο. Και επειδη θα θες μαλλον να τις βλεπεις και απο την ψηφιακη κορνιζα, απο το μενου της κορνιζας θα επιλεξεις προσθηκη παριυσιασης και θα τσεκαρεις τους φακελλους ok..εβαλα την jm6...πως ξαναβαζω την ρομ της vodafone???sos..ευχαριστω:fool::fool::fool: Δεν νομιζω να ξαναμπαινει, δεν πρεπει να εχει δημοσιευθει πουθενα αυτη η ρομ. Το samfirmware εχει καποιες ρομ της voda αλλα δεν πρεπει να ειναι η δικη μας. Αφου δεν ησουν σιγουρος για την ρομ που εβαλες κιαν μπορεις να επιστρεψεις γιατι δεν ρωταγες εδω αν μπορεις να ξαναγυρησεις πισω. Αν θες πες μας τι προβλημα εχεις και θες να τη βγαλεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektel Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Αν θες πες μας τι προβλημα εχεις και θες να τη βγαλεις Ναι, κι εγώ είμαι περίεργος... Επίσης..δεν υπάρχει κανα εργαλείο να κάνεις backup την υπάρχουσα rom πριν φλασάρεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pentraks Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Εχοντα βάλει την rom απο XDA και μετα απο λιγες ημέρες δοκιμής εγω ΔΕΝ θα εβαζα την παλαιά πάλι. skoj εσυ γιατι? Παράθεση Imagination is more important than knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektel Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Εγώ το μόνο πρόβλημα που έχω με την στοκ voadfone είναι ότι όταν πάω να ενεργοποιήσω το flight mode, μου πετάει σφάλμα και κάνει κανα λεπτό να το ενεργοποιήσει. Απ όσο ξέρω ΚΑΝΕΙΣ άλλος δε το έχει αυτό :lol: Ίσως να κάνω κανα factory reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phos Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Καλησπερα σε ολους.Μολις απεκτησα το Tab δινοντας το Galaxy S σ ενα φιλο. Το Galaxy S εχeι φλασαρισμενη ROM και ειναι rooted.Πως μπορω να περασω επαφες,ημερολογιο ,λογαριασμους e-mail,και εφαρμογες στο Tab οπως τις εχω ηδη στο SGS? Εχω Titanium backup στο SGS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 (edited) Εγώ το μόνο πρόβλημα που έχω με την στοκ voadfone είναι ότι όταν πάω να ενεργοποιήσω το flight mode, μου πετάει σφάλμα και κάνει κανα λεπτό να το ενεργοποιήσει. Απ όσο ξέρω ΚΑΝΕΙΣ άλλος δε το έχει αυτό :lol: Ίσως να κάνω κανα factory reset. και ομως το ειχα και αυτο. 3 factory reset εκανα μπας και φτιάξει @phos δοκιμασε το mybackup pro, κάνε backup τα δεδομένα σου και μετεφερε το φάκελο στο ταμπ. Δεν το έχω δοκιμάσει, προσπάθησε ίσως πιάσει. Edited December 4, 2010 by argam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektel Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 και ομως το ειχα και αυτο. 3 factory reset εκανα μπας και φτιάξει Σου έφτιαξε το θέμα με το flight mode με το νέο firmware; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 (edited) Σου έφτιαξε το θέμα με το flight mode με το νέο firmware; Ναι και αυτο και ο browser. Δεν κανει ομως pinch to zoom o dolphin. Πρόσεχε ομως μην την πατήσεις κιεσυ, δεν ξαναγυρίζεις πίσω Edited December 4, 2010 by argam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Ορίστε... δοκίμασε αυτό. Το ζιπ έχει μέσα οδηγίες. http://www.multiupload.com/9SPRYAQUDC Καλησπέρα, Κάνοντας τη διαδικασία αυτή κολλάω στο 4, δεν μπορώ να μεταφέρω δλδ τπτ στον φάκελο /system ενώ τον έχω κάνει rw. Καμιά ιδέα; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektel Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 (edited) Ναι και αυτο και ο browser. Δεν κανει ομως pinch to zoom o dolphin. Πρόσεχε ομως μην την πατήσεις κιεσυ, δεν ξαναγυρίζεις πίσω Δε μπορώ να καταλάβω γιατί μόνο εμείς οι 2 το έχουμε αναφέρει, λογικά θα το έχουν και όλοι οι άλλοι. Αφου λες ούτε με factory reset έφτιαχνε. Απο Ελλάδα, το πήρες; Εσένα νομίζω δεν είχε και το ελληνικό πληκτρολόγιο μέσα; Βασικά, απάντησε εδώ, για να το δουν κι άλλοι. Θα χαθεί εδώ μέσα!! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=289525 Edited December 4, 2010 by ektel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektel Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Πετάει ένα error όταν πας να ενεργοποιήσεις το flight mode. Είναι το μόνο ουσιάστικο πρόβλημα που έχω με το στοκ firmware της Vodafone. Το είχε και ο χρήστης argam και στο νεότερο ευρωπαϊκό firmware λέει ότι δεν υπάρχει. Το έχει κανείς άλλος;; Αν, ναι ας μα πει και τι firmware φοράει / απο που πήρε το κινητό ( Ελλάδα / Ευρώπη πχ ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 μου κανει λιγο μπερδεμα να βαλω το ελληνικο πληκτρολογιο...:oops: Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Καλησπέρα, Κάνοντας τη διαδικασία αυτή κολλάω στο 4, δεν μπορώ να μεταφέρω δλδ τπτ στον φάκελο /system ενώ τον έχω κάνει rw. Καμιά ιδέα; :confused: Πρέπει να είσαι root. Δοκίμασε με την τελευταία έκδοση του root explorer (2.14.2) Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 (edited) Root είμαι φυσικά, η έκδοση του root explorer που βρήκα είναι η 2.5.1. Λες να κάνει διαφορά η 2.14.2; Είναι και σπάνια η άτιμη. :lol: Edit: έπαιξε τελικά με μια 2.12. Ευχαριστώ πολύ :D Edited December 4, 2010 by drdino Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Τελικα παιδια , μετα από αρκετες ημερες που εχουμε οι περισσοτεροι το Galaxy Tab στα χερια μας ποιες ειναι οι ποιο ήρεμες σκέψεις μας για αυτο ? Θα το αγοράζαμε ξανά σημερα ? Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts