bomber21 Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 γειά σας!τελικά αξίζει η αγορά του nokia x3-02, γιατί ακούω πολλές απόψεις διαφορετικές στο foru m ; Καλώς ήρθες! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3577531#post3577531 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zapper Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 Νεα αναβαθμιση στον αέρα.... V6.00 Με γεια μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 Νεα αναβαθμιση στον αέρα.... V6.00 Με γεια μας. Την πέρασες; Αν ναι, είδες καμιά αξοσημείωτη διαφορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 Την πέρασες; Αν ναι, είδες καμιά αξοσημείωτη διαφορά; Την περασα εγω μωλις τωρα. Οι διαφορες που προσεξα ειναι: Το "unlock" button αντικατασταθικε με ενα χαλiα " slide to unlock" bar και το scrolling στο μενου εγινε πιο ομαλο. Αυτα προς το παρον :p Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_1982 Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 Μου βγάζει συνεχώς το μήνυμα που φαίνεται στην εικόνα. Και αφού κάνω αυτά που λέει ξαναβγάζει το ίδιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 Δοκίμασες και σε άλλες θύρες usb; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_1982 Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 Δοκίμασες και σε άλλες θύρες usb; Ναι, το ίδιο μήνυμα...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 να ρωτησω, επειδη το χει η αδελφη μου, OTA γινεται ? Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_1982 Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 Για την ακρίβεια μόλις αρχίζει το update, σβήνει το τηλέφωνο, γι αυτό χάνεται η σύνδεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 Για την ακρίβεια μόλις αρχίζει το update, σβήνει το τηλέφωνο, γι αυτό χάνεται η σύνδεση. ειναι τελειως φορτισμενο ? Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_1982 Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 Σχεδόν. Παίζει ρόλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 να ρωτησω, επειδη το χει η αδελφη μου, OTA γινεται ? Όχι ακόμα.Το προσπάθησα εγώ γιατί δε βρίσκω το καλώδιο. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_1982 Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 (edited) Τελικά δοκίμασα από άλλο υπολογιστή και έγινε κανονικά! Μήπως έχει θέμα ο updater με τα 64bit Windows? Δεν έχουν κάποια άλλη διαφορά οι δύο υπολογιστές που δοκίμασα. Και όπως έγραψε και ο Chryant, το "Slide to unlock" δεν είναι καλή εξέλιξη, ούτε αισθητικά, ούτε πρακτικά (προσωπική μου άποψη). Edited April 26, 2011 by alex_1982 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 Τελικά δοκίμασα από άλλο υπολογιστή και έγινε κανονικά! Μήπως έχει θέμα ο updater με τα 64bit Windows? Δεν έχουν κάποια άλλη διαφορά οι δύο υπολογιστές που δοκίμασα. Και όπως έγραψε και ο Chryant, το "Slide to unlock" δεν είναι καλή εξέλιξη, ούτε αισθητικά, ούτε πρακτικά (προσωπική μου άποψη). παλια θυμαμαι το ovi suite ειχε αρκετα προβληματακια στα 64ρια... τοσο χαλια ειναι? αρα δεν αξιζει να κανω της αδελφης μου λετε? Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 παλια θυμαμαι το ovi suite ειχε αρκετα προβληματακια στα 64ρια... τοσο χαλια ειναι? αρα δεν αξιζει να κανω της αδελφης μου λετε? Για το "slide to unlock", εχω να πω οτι ειναι εντελως ακυρο πραγματικα. Καταρχας εκτος του οτι παραπεμπει στο iphone, ειναι και πολυ χαλια αισθητικα, σαν κινεζικη απομημηση ειναι η εκτελεση του. Εξαλλου ολοι ξερουμε οτι τα 40ρια δεν εχουν πολλες δυνατοτητες οσον αφορα το"eye candy"οποταν ειναι λογικο να ειναι πολυ χαλια αισθητικα μια τετοια απομιμηση και εντελως ατοπη. Πως το σκευτικαν?:confused::wacko: Αν δεν εχει θεμα με τη συσκευη η αδελφη σου τοτε δεν χρειαζεται να την αναβαθμισεις Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 Αν δεν εχει θεμα με τη συσκευη η αδελφη σου τοτε δεν χρειαζεται να την αναβαθμισεις μπα, την βολευει οπως ειναι τωρα :lol: καλα τοσο χαλια ειναι ?:confused: αμα δεν βαριεται καποιο παιδι ας τραβηξει ενα βιντεακι :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 Update: νεο feature! Οταν κανεις swipe την οθονη οταν βρισκεσε στην οθονη αναμωνης τοτε ανοιγουν ειτε τα παιχνιδια(στα δεξια) ειτε οι εφαρμογες(στα αριστερα). Το βρισκω λιγο αχρειαστο αλλα οκ. επισεις αν δεν το ανακαλυπτα τυχαια δεν νομιζω να καταλαβαινα οτι εχει προστεθει:lol: Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Update: νεο feature! Οταν κανεις swipe την οθονη οταν βρισκεσε στην οθονη αναμωνης τοτε ανοιγουν ειτε τα παιχνιδια(στα δεξια) ειτε οι εφαρμογες(στα αριστερα). Το βρισκω λιγο αχρειαστο αλλα οκ. επισεις αν δεν το ανακαλυπτα τυχαια δεν νομιζω να καταλαβαινα οτι εχει προστεθει:lol: :lol::lol::lol: κανονικα δεν θα πρεπε να υπηρχε ενα changelog σε καθε αναβαθμιση?:confused: Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Επειδή "ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει" και επειδή διαβάζω ότι η αναβάθμιση δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, μένουμε στην 5.65. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Επειδή "ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει" και επειδή διαβάζω ότι η αναβάθμιση δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, μένουμε στην 5.65. ;) τι διαφορες εχει απο την 5.60 ? Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8052 Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Εγω λεω να την κανω την αναβαθμιση, γιατι τελευταία μου "ριχνει" κατι κολλήματα. Για να δουμε το slide που λέτε..Τόσο χαλια να ειναι πια ?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8052 Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Εχω την εντυπωση οτι ειναι βελτιωμενη η ταχυτητα και πιο καλή -ακριβής η απόκριση της οθόνης με την εκδ. 6 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Εχω την εντυπωση οτι ειναι βελτιωμενη η ταχυτητα και πιο καλή -ακριβής η απόκριση της οθόνης με την εκδ. 6 τελικα πως σου φαινεται το slide? :lol: το ειδα σε φιλου και μπορω να πω οτι δεν εντυπωσιαστηκα κιολας... :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8052 Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Απο πλευράς λειτουργικότητας δεν ειναι κακό, αλλα η σχεδίαση ειναι λίγο ακυρη. Συμπερασματικά δεν υπήρχε λόγος να το βάλουν, αν ομως εξαιρέσεις το οτι τωρα δεν χρειάζεται να "στοχευεις" στο κεντρο που ηταν πριν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillefs76 Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 Εμένα μου άρεσε πολύ ο νέος τρόπος ξεκλειδώματος της οθόνης γιατί έτσι δεν θα μου ξεκλειδώνει άθελά μου όταν το βάζω στην τσέπη μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts