Jump to content

[Επίσημο] Nokia X3-02 "Touch & Type"

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμένα μου άρεσε πολύ ο νέος τρόπος ξεκλειδώματος της οθόνης γιατί έτσι δεν θα μου ξεκλειδώνει άθελά μου όταν το βάζω στην τσέπη μου.

Εγω στη θεση σου θα φοβομουνα την τσεπη μου! Γιατι για να ξεκλειδωσει αθελα σου, η τσεπη σου επρεπε πρωτα να πατησει το κοκκινο πληκτρο ή το κουμπι ξεκλειδωματος και αμεσως μετα να κεντραρει το κουμπι"unlock". :lol:

Maybe you were right

But baby I was lonely

I don't want to fight

I'm tired of being sorry ...:shifty:

• Απαντήσεις 585
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγω στη θεση σου θα φοβομουνα την τσεπη μου! Γιατι για να ξεκλειδωσει αθελα σου, η τσεπη σου επρεπε πρωτα να πατησει το κοκκινο πληκτρο ή το κουμπι ξεκλειδωματος και αμεσως μετα να κεντραρει το κουμπι"unlock". :lol:

Ε λοιπόν, να σου πω πως (χωρίς να ξέρω τον τρόπο) μου έχει ξεκλειδώσει στο παρελθόν αρκετές φορές ενώ το είχα στην κωλότσεπη, και ακόμα να καταλάβω πως τα κατάφερε τόσο καλά η τσέπη μου! Ιδίως αυτό το κεντράρισμα στο πλήκτρο "Ξεκλείδωμα" είναι που με τρελλαίνει...:worry:

Ε λοιπόν, να σου πω πως (χωρίς να ξέρω τον τρόπο) μου έχει ξεκλειδώσει στο παρελθόν αρκετές φορές ενώ το είχα στην κωλότσεπη, και ακόμα να καταλάβω πως τα κατάφερε τόσο καλά η τσέπη μου! Ιδίως αυτό το κεντράρισμα στο πλήκτρο "Ξεκλείδωμα" είναι που με τρελλαίνει...:worry:

Χαχαχα:lol:. Οντως ειναι αξιο αποριας

Περαν των χαλια αισθητικων αλλαγων που εγιναν, η συσκευη ειναι πιο σταθερη τωρα, και η αφη εχει πιο καλη αποκριση(στην ακριβεια της αφης)

Maybe you were right

But baby I was lonely

I don't want to fight

εχω το νοκια χ3-02 και πριν λιγο εκανα update το software....και οταν ολοκρηρωθηκε το update ανοιγω το κινητο και διαπιστωνω οτι δεν εχει ελληνικη γλωσσα....='(...ξερει κανεισ να με βοηθησει να μου πει τι πρεπει να κανω????:(

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Καλησπερα σε ολους.

Ειμαι καινουριος στο forum και σχετικα καινουριος χρηστης του x3-02. βρησκω την συσκευη εξαιρετικη και με βολευει απιστευτα αλλα επειδη οπως διαπιστωσα απο το 1ο update ηταν προιον παραεισαγωγης και ετσι προεκυψε το γνωστο προβλημα και χαθηκε η ελληνικη γλωσσα. Οταν πηγα στο Nokia Care μου ειπαν οτι κοστιζει 16 Ευρω αλλα το προβλημμα ειναι οτι με καθε update θα χανονται παλι τα ελληνικα.Εχω ξοδεψει παρα πολυ χρονο προσπαθωντας να εφαρμωσω μερικες απο τις μεθοδους που βρησκω στο internet χωρις κανενα αποτελεσμα. Ετσι λοιπον αναφερομαι σε εσας μηπως και καποιος τα εχει καταφερει με το συγκεκριμενο κινητο η γνωριζει εναν σιγουρο τροπο για να υποστηριζει και παλι τα ελληνικα. Το μενου και τα υπολοιπα δεν με ενοχλουν στα αγγλικα αλλα χρειαζομαι να γραφω και στα ελληνικα.

Σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας.

*θα γραψω και ενα σχολιο σχετικα με το πως και ποτε παιζουν βιντεο στο youtube με χρηση wifi.

Ενα διαπιστωμενο προβλημα του x3-02 ειναι η δυσλειτουργια που παρουσιαζεται με την αναπαραγωγη βιντεο απο το youtube (δεν το εχω ψαξει αν πορουσιαζει σχετικο προβλημα και με αλλα site τετοιου ειδους) .

Το προβλημα λυνετε , τουλ. μερικως , και η λυση συνησταται σε δυο μερη.

Αρχικα πρεπει να αλλαξουμε καποιες ρυθμισεις, παμε:

menu->settings->configuration->personal settings->add->streaming

και στη συνεχεια μεσα στο configuration επιλεγουμε def.config.sett->personal config.

(σε ελληνικο μενου οι διαδρομες ,αντιστοιχα, πρεπει να ειναι καπως ετσι:

μενου->ρυθμισεις->διαμορφωση->προσωπικες ρυθμισεις->εισαγωγη->streaming

και στην σηνεχεια μεσα στην διαμορφωση επιλεγουμε προεπιλεγμενες ρυθμισεις->προσωπικες ρυθμισεις).

Τωρα το κινητο μας ειναι ετοιμο να παιξει βιντεο απο το youtube αλλα ΜΟΝΟ αν το ασυρματο δικτυο ειναι απο τον κατλληλο φορεα.

Ετσι λοιπον για εμενα που ειμαι χρηστης cosmote το κινητο μου παιζει βιντεο του youtube οταν συνδεθω σε conn-x, ενω χωρις να αλλαζω καμια ρυθμιση δεν παιζει σε cyta και hol που ειναι τα αλλα 2 δικτυα που εχω δοκιμασει..!

Προφανως το προβλημα εχει σχεση με καποια κωδικοποιηση....

Αν οποιοσδηποτε εχει βρει τροπο που λυνετε εντελως το συγκεκριμενο Προβλημα θα χαιρομουν να το μαθω.

Καλησπέρα,καλώς ήρθες στο forum και καλορίζικη η συσκευή.:)

Αυτό σου το είπαν στο κατάστημα που πήγες;Λογικά δεν ισχύει κάτι τέτοιο γιατί μαζί με αναβάθμιση λογισμικού αλλάζουν και το product code της συσκευής.

Ρίξε μια ματιά για το τι μπορείς να κάνεις μόνος σου Εισαγωγή της Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευής

(αλλαγή product code)

Σε ευχαριστω πολυ...

Τα εχω δοκιμασει και τα δυο χρησιμοποιωντας vista και δεν ειχαν αποτελεσμα για το συγκεκριμενο μοντελο, το βραδυ θα επιχειρησω να τρεξω τα προγραμμτα σε xp αν και δεν ειμαι πολυ αισιοδοξος.

Μακαρι ομως..

ξεχασα να ανφερω οτι την αναβαθμιση την ειχα κανει μονος μου μεσω του nokia software updater.

αν παω και τους ζητηζω τωρα να μου κανουν update,που το κινητο δεν εχει τα ελληνικα, ειναι υποχρεωμενοι να μου αλλαξουν το product code δωρεαν???

Edited by bomber21

Καλησπέρα,καλώς ήρθες στο forum και καλορίζικη η συσκευή.:)

Οταν πηγα στο Nokia Care μου ειπαν οτι κοστιζει 16 Ευρω αλλα το προβλημμα ειναι οτι με καθε update θα χανονται παλι τα ελληνικα

Αυτό σου το είπαν στο κατάστημα που πήγες;Λογικά δεν ισχύει κάτι τέτοιο γιατί μαζί με αναβάθμιση λογισμικού αλλάζουν και το product code της συσκευής.

Ρίξε μια ματιά για το τι μπορείς να κάνεις μόνος σου Εισαγωγή της Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευής

(αλλαγή product code)

Edited by impreza_sti

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

παιδια καμια εικονα απο το ''slide to unlock";;; γιατι αν δεν μου αρεσει δεν θελω να κατεβαζω το update

:(

Τα πουλια πετανε γιατι περπατανε πολυ αργα

παιδια καμια εικονα απο το ''slide to unlock";;; γιατι αν δεν μου αρεσει δεν θελω να κατεβαζω το update

:(

Πιστεύω ότι φαίνεται αρκετά καλά.

παιδια στης αδελφης μου, ελληνικο λευκο, με την 5.60 ειτε ΟΤΑ ειτε απο τον υπολογιστη δεν βρισκει κατι... στον υπολογιστη λεει οτι ειχε προβλημα να συνδεθει στον σερβερ ενω απο το κινητο οτι δεν υπαρχουν... (δοκιμασα 2 λαπτοπ, σε αλλα δικτυα)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το κινητό,το οποίο τελικά το πήρα!δεν μπορώ να ρυθμίσω τον ήχο.Το πιο χαμηλό είναι αρκετά δυνατο,ωστόσο δεν γνωρίζω αν αυτό ειναι απο αρχική ρύθμιση του κινητού ή όχι....Επιπλέον το ξυπνητήρι ειναι και αυτό πολύ δυνατό!΄προσπάθησα να το αλλάξω χαμηλόνοντας τον ήχο από τα πλαίνα κουμπιά ...χωρίς αποτέλεσμα...Γι αυτό εψαξα και βρήκα καπου να είναι αναγραμμενο στα αγγλικά ότι πρέπει να βρω το organizer και να πατήσω τη ρυθμιση wake up lower the tone of alarm and radio.Που όμως είναι το organizer;γνωρίζετε κάτι;σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

• 2 weeks later...

Και εγω το ιδιο προβλημα με την Wind....

Τους ζητησα sms ή email με ρυθμισεις και το μονο που ελαβα 8 ωρες μετα ηταν ενα sms "οτι η συσκευη δεν υποστηριζει 3g" !!!

τελικα, δουλευει με 3g απο τον browser της Nokia, αλλα οχι απο Opera ουτε απο τις εφαρμογες , πχ email , facebook etc

(σε wi-fi oλα ειναι οκ)

καμμια προταση ?

Καλησπερα.Πηρε το κινητο μια φιλη μου και δε μπορουμε να συνδεθουμε στο ιντερνετ μεσω wind.Καποιος που γνωριζει τις ρυθμισεις ας βοηθησει παρακαλω.Ευχαριστω :)

Η αναβάθμιση μέσω ovi suite μπορεί να γίνει μέσω bluetooth;

Συνδέεται κανονικά το τηλέφωνο, ο υπολογιστής είναι στο Ίντερνετ, και όταν πάει να ψάξει για νέο software , βγάζει μήνυμα "δε μπορέι να συνδεθεί"...

παιδια στης αδελφης μου, ελληνικο λευκο, με την 5.60 ειτε ΟΤΑ ειτε απο τον υπολογιστη δεν βρισκει κατι... στον υπολογιστη λεει οτι ειχε προβλημα να συνδεθει στον σερβερ ενω απο το κινητο οτι δεν υπαρχουν... (δοκιμασα 2 λαπτοπ, σε αλλα δικτυα)

Μια από τα ίδια...

Edited by bomber21

Και εγω το ιδιο προβλημα με την Wind....

Τους ζητησα sms ή email με ρυθμισεις και το μονο που ελαβα 8 ωρες μετα ηταν ενα sms "οτι η συσκευη δεν υποστηριζει 3g" !!!

τελικα, δουλευει με 3g απο τον browser της Nokia, αλλα οχι απο Opera ουτε απο τις εφαρμογες , πχ email , facebook etc

(σε wi-fi oλα ειναι οκ)

καμμια προταση ?

Και εγώ από τότε που το πήρα (με σύνδεση Κιού) δεν κατάφερα να βγάλω άκρη. Από τον περιηγητή της Νόκια μιά χαρά όλα. Οτιδήποτε άλλο όμως δεν δουλεύει. Και δεν μπορώ να βγάλω άκρη αν φταίει η Νόκια ή η Κιού ώστε να ξέρω που να απευθυνθώ. :( :mad:

Και εγώ από τότε που το πήρα (με σύνδεση Κιού) δεν κατάφερα να βγάλω άκρη. Από τον περιηγητή της Νόκια μιά χαρά όλα. Οτιδήποτε άλλο όμως δεν δουλεύει. Και δεν μπορώ να βγάλω άκρη αν φταίει η Νόκια ή η Κιού ώστε να ξέρω που να απευθυνθώ. :( :mad:

settings-configuration-personal settings-options-add new-web-use preferred acc. point-yes-back-long click on it-activate.

Δοκιμαστε και πεστε μου αν δουλεψε

Maybe you were right

But baby I was lonely

I don't want to fight

settings-configuration-personal settings-options-add new-web-use preferred acc. point-yes-back-long click on it-activate.

Δοκιμαστε και πεστε μου αν δουλεψε

Το δοκίμασα φίλος, και δεν μπαίνει πουθενά με αυτόν τον τρόπο δυστυχώς. Ευχαριστώ πολύ για την προσπάθεια πάντως.

δυστυχως τζιφος...

η wind τρωει καθημερινα καντηλια , αλλα παραμενω χωρις 3g

Το δοκίμασα φίλος, και δεν μπαίνει πουθενά με αυτόν τον τρόπο δυστυχώς. Ευχαριστώ πολύ για την προσπάθεια πάντως.

Τοτε οπως τα λετε ειναι θεμα δικτιου και οχι συσκευης, αν πατε σε ενα καταστημα και ζητησετε να σας το ρυθμισουν, για να δουν και οι ιδιοι οιτ κατι δεν παει καλα?

Maybe you were right

But baby I was lonely

I don't want to fight

Τοτε οπως τα λετε ειναι θεμα δικτιου και οχι συσκευης, αν πατε σε ενα καταστημα και ζητησετε να σας το ρυθμισουν, για να δουν και οι ιδιοι οιτ κατι δεν παει καλα?

Δεν είμαι σίγουρος για αυτό διότι με τον κανονικό περιηγητή της Νόκια μπαίνει κανονικά στο ίντερνετ. Κάτι παίζει με τις ρυθμίσεις γμτω!

Δεν είμαι σίγουρος για αυτό διότι με τον κανονικό περιηγητή της Νόκια μπαίνει κανονικά στο ίντερνετ. Κάτι παίζει με τις ρυθμίσεις γμτω!

Κοιτα εμενα ηταν το αναποδο, με τον μανισιο Browser εμπενε ΜΟΝΟ μεσω δυκτιου και ποτε μεσω wifi. Με την αλλαγη που εκανα (που εγραψα πιο πανω) τωρα λειτουγει σωστα. Οποτε εχει wfi διαθεσιμο με wifi, διαφορετικα με το δυκτιο. To default access point σας πιο ειναι ?

Maybe you were right

But baby I was lonely

I don't want to fight

Κοιτα εμενα ηταν το αναποδο, με τον μανισιο Browser εμπενε ΜΟΝΟ μεσω δυκτιου και ποτε μεσω wifi. Με την αλλαγη που εκανα (που εγραψα πιο πανω) τωρα λειτουγει σωστα. Οποτε εχει wfi διαθεσιμο με wifi, διαφορετικα με το δυκτιο. To default access point σας πιο ειναι ?

Ως προεπιλεγμένο σημείο πρόσβασης έχω το Γουίντ Πλάς (Wind Plus). Πάντως με τον περιηγητή της Νόκια μπαίνει στο ίντερνετ κανονικά και από δίκτυο κινητής και από ασύρματο.

Ως προεπιλεγμένο σημείο πρόσβασης έχω το Γουίντ Πλάς (Wind Plus). Πάντως με τον περιηγητή της Νόκια μπαίνει στο ίντερνετ κανονικά και από δίκτυο κινητής και από ασύρματο.

Αν το βαλεις να σου ζητα να ορισεις με πιο τροπο θα συνδεθει καθε φορα που θα μπει στο διαδικτιο ?

Maybe you were right

But baby I was lonely

I don't want to fight