ταξιδιωτης22 Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Πατρίδα κι εσύ?Κρητικός? Δυστυχώς τα κλεφτρόνια την στήνουν παντού. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloscp Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Προσοχή σε όσους πουλάτε κινητό η ταμπλετ μέσω αγγελίας σας καλεί Κάποιος. Τάχα μου ότι ενδιαφέρεται με το αριθμό κινητού+306942294998 σας λέει ότι έχει μαγαζί και δεν μπορεί να έρθει να το πάρει και σας τραβάει σε μια περιοχή στα Λιόσια σε ήσυχο μέρος σας ζητάει να το δει και το παίρνει και φεύγει τρέχοντας το έχουν σύστημα το νου σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 τραγικο! εχει συμβει σε σενα;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Και γιατί δεν πήγε κάποιος στην αστυνομία να τον βρούνε; Είναι δηλωμένα όλα τα τηλέφωνα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloscp Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Ναι εχθές έγινε σε εμένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Και έκανες ό,τι σου είπε και πήγες σε μια ήσυχη περιοχή στα Λιόσια που σου υπέδειξε και στο πήρε κι έφυγε; Πραγματικά απορώ τι άλλο θα διαβάσουμε / ακούσουμε... ΕΛΕΟΣ! Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Τι σου είπε η αστυνομία; Γιατί πήγες στην αστυνομία, σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Πώς να βρει τον κλέφτη η αστυνομία; Με ποιό στοιχείο; Τον αριθμό κλήσης που 99% θα είναι ταυτοποιημένος σε κάποιον άγνωστο Πακιστανό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Πώς να βρει τον κλέφτη η αστυνομία; Με ποιό στοιχείο; Τον αριθμό κλήσης που 99% θα είναι ταυτοποιημένος σε κάποιον άγνωστο Πακιστανό; Και;Δεν μπορεί να κάνει καταγγελία;Είναι αντιμετώπιση αυτή σοβαρού ανθρώπου;Εκτός αν μιλάμε για επαγγελματία θύμα οπότε καλά τα παθαίνει. Εμένα μου βρωμάει αυτή η ιστορία πάντως.:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Να μην σου βρωμάει καθόλου... Σε Ζεφύρι, Μενίδι, Λιόσια κ.λπ. έχουν κλέψει πολλές τηλεοράσεις από μεταφορικές εταιρίες. Κάνει ο άλλος ηλεκτρονική παραγγελία με ψεύτικα στοιχεία και επιλέγει πληρωμή με αντικαταβολή. Φτάνει ο δύσμοιρος υπάλληλος της μεταφορικής στο σοκάκι του Ζεφυρίου, όπου και είναι η διεύθυνση αποστολής και να ο "αγοραστής". Μετράει το χρήμα για να πληρώσει, ενώ ο υπάλληλος κατεβάζει την τηλεόραση από το φορτηγό. Και τότε να άλλοι πέντε κολλητοί του "αγοραστή". Ώσπου να προλάβει να αντιδράσει ο υπάλληλος, ο ένας έχει πάρει την τηλεόραση παραμάσχαλα και άντε πιάσ' τον στο Ζεφύρι, ενώ και οι υπόλοιποι την κάνουν σφεντόνα προς κοντινά σοκάκια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Να μην σου βρωμάει καθόλου... Σε Ζεφύρι, Μενίδι, Λιόσια κ.λπ. έχουν κλέψει πολλές τηλεοράσεις από μεταφορικές εταιρίες. Κάνει ο άλλος ηλεκτρονική παραγγελία με ψεύτικα στοιχεία και επιλέγει πληρωμή με αντικαταβολή. Φτάνει ο δύσμοιρος υπάλληλος της μεταφορικής στο σοκάκι του Ζεφυρίου, όπου και είναι η διεύθυνση αποστολής και να ο "αγοραστής". Μετράει το χρήμα για να πληρώσει, ενώ ο υπάλληλος κατεβάζει την τηλεόραση από το φορτηγό. Και τότε να άλλοι πέντε κολλητοί του "αγοραστή". Ώσπου να προλάβει να αντιδράσει ο υπάλληλος, ο ένας έχει πάρει την τηλεόραση παραμάσχαλα και άντε πιάσ' τον στο Ζεφύρι, ενώ και οι υπόλοιποι την κάνουν σφεντόνα προς κοντινά σοκάκια... Ούτε και αυτοί το καταγγέλλουν στην αστυνομία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Σαφώς και το καταγγέλουν, όπως θα πρέπει να κάνει το ίδιο και ο φίλος μας. Εγώ αναφέρομαι στο πρακτικό αποτέλεσμα. Ούτε ο δράστης θα βρεθεί, ούτε το tablet του φίλου μας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Ο φίλος εδώ έγραψε ότι πουλούσε κινητό μέσω αγγελίας. Θεωρείτε λογικό αυτό που (φέρεται ότι) έκανε; Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Προφανώς ο φίλος μας δεν υπολόγισε ότι δεν ζούμε σε κοινωνία αγγέλων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Η αλήθεια να λέγεται. Άντε όμως τώρα να μου σκάσει κανείς με κάνα iPhone 6 κούτα σε καμία τέρμα κάτω τιμή,η κανένα tablet η κάτι άλλο κουτατο.θα πω την αμαρτία μου,όχι δεν θα έλεγα. Και λίγοι θα έλεγαν όχι. Αν κάτσει high end εργαλείο χτύπημα εις τριπλούν αν έχει ποσότητά....αλλά πού... Γενικά θέλει πάντως προσοχή στις συναντήσεις. Προσωπικά πάντως όταν κάποιος μου κλείσει ραντεβού,ποτέ δεν πάω άδειος. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asdf_7 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Θα ηθελα να ρωτησω ποια ειναι η διαδικασια για να μπλοκαρω το IMEI του κινητου που μου εκλεψαν ετσι ωστε να μην δουλευει το σημα. Απο οτι καταλαβα εντοπισμος μεσω ΙΜΕΙ δεν μπορει να γινει. Για να γινει blacklist το imei πρεπει να επικοινωνησω με την Cosmote ή τον κατασκευαστή; Παράθεση P30 AURORA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foktheo Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Θα ηθελα να ρωτησω ποια ειναι η διαδικασια για να μπλοκαρω το IMEI του κινητου που μου εκλεψαν ετσι ωστε να μην δουλευει το σημα. Απο οτι καταλαβα εντοπισμος μεσω ΙΜΕΙ δεν μπορει να γινει. Για να γινει blacklist το imei πρεπει να επικοινωνησω με την Cosmote ή τον κατασκευαστή; Άμα έχεις Android υπάρχει η διαχείριση συσκευών Google όπου μπορείς να μπλοκάρεις τελείως το κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Έτυχε και σε εμένα απώλεια - κλοπή κινητού. Μέσω android manager όμως δεν μπορώ να το μπλοκάρω επειδή το έκλεισαν αμέσως και προφανώς δεν ξανασυνδέθηκε στο internet με το δικό μου google account. Σε αυτήν την περίπτωση μπλοκάρισμα (αχρήστευση του κινητού) μπορει να γίνει μόνο με δήλωση στην αστυνομία και δήλωση ΙΜΕΙ στην εταιρεία κινητής; Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts