Jump to content

Sony Ericsson S700i

bigalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ναι καλα. και εγω σου λεω οτι οτι παιρνει το p900 παιρνει και το s700 και ακομα περισσοτερα! αφου εχει ιδιο λειτουργικο με το p900. να μην μιλαμε καλυτερα εαν δεν ειμαστε σιγουροι για αυτα που λεμε...

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

@lazaross Τι να σου πω παιδάκι μου, πού να ξέρεις τι σημαίνει λειτουργικό με το Sharp GX-10. Έχει το S700 λειτουργικό ίδιο με το P900 δηλαδή έχει Symbian 7.0 με περιβάλλον UIQ? Μιλήστε δεν θέλω να φάω μπαν. Έλεος δλδ. Είσαι νέο μέλος και σε δικαιολογώ. Μακάρι να είχε.....

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Σαφώς δεν έχει το ίδιο λογισμικό, δεν είναι smartphone.

Επίπλέον καλό θα ήταν να πρόσεχες το ύφος στου.

Βαρέθηκα με αυτά που ακούω...

Αχ... τι το θελά το Sony Ericsson forum??? Anyway μόνο π900 forum. Δεύτερη σύσταση από τον gbil. Δεν θα υπάρξει άλλη. :!:

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Όπως επίσης δεν πρέπει και κάποιο μέλος του forum να κάνει σύσταση σε κάποιο άλλο!

Παρακαλώ, το θέμα τελειώνει εδώ . Πίσω στο S700 :)

Βαρέθηκα με αυτά που ακούω...

Στα whitepapers λέει οτι έχει και FM radio. Καλή φάση γιατι νόμιζα οτι μόνο το Κ700 θα το είχε. Ωραίο κινητάκι πρώτο.
Less is more...

lazarosss coolare ligo!!Tha pairnei ta programmata poy pairnei to t610 to z600 to t630!!!!Pantos se kamia periptosi den tha exei Symbian ,kai an eisai kai Thomasss psa3to k se kanena 3eno site.

xalia afto to kinito ti lete re paidia pios 8e pigene na to parei? emena den mou aresei ka8olou... skeftite poso 8a kanei.... :cry:
Mporei kapios na mou stilei ena PM na mou pei pws legotan to sistima prin to GSM? me trwei edw kai meres kai den mporw na 8imi8w

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Chaosreborned (17 Μάι. 2004 , 10:50)

pios 8e pigene na to parei?

Εγω με κλειστα τα ματια ! :)

Οντως πολυ καλο κινητο!!Και πολυ designατο!!!

My PreciousSs!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg

GwgosSs...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος geovass (17 Μάι. 2004 , 17:24)

xalara to perimenw ;)

Ρε παιδιά δε λέω οραίο το κινητάκι, καλή κάμερα. Έλεγα κι εγώ να το πάρω. Αλλά αν είναι να υποστηρίζει μόνο τα προγράμματα του Τ610(δηλαδή σχεδόν τπτ) δε νομίζω ότι λέει και πολλά!

Krima pou den einai smartphone!

Me atya ta lefta perneis ena wraiotato motorola mpx 100!

Nai exei m$ leitourgiko alla to prothmo apo ena kimhto me limited dunatothtes kai tosa xrhmata!

Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος brutus85 (18 Μάι. 2004 , 12:28)

Krima pou den einai smartphone!

Me atya ta lefta perneis ena wraiotato motorola mpx 100!

Nai exei m$ leitourgiko alla to prothmo apo ena kimhto me limited dunatothtes kai tosa xrhmata!

Ψιλοσυμφωνώ μαζί σου σε αυτό, αν και το το S700 έχει πολύ καλύτερη οθόνη και είναι ποιο στιλάτο μιας και το πληκτρολόγιο κρίβεται και σου θυμίζει κάτι απο PDA.

Αλήθεια έχει ανακοινωθεί η τιμή του mpx100 και του S700 gia na συγκρίνουμε;

Less is more...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος geovass (17 Μάι. 2004 , 17:24)

kai egw mia apo ta idia eimai!!!!!!! to poio gamato kinhto pou exw dei!!! se sxediasmo milame panta!!!!! alla kai apo leitourgies den paei kai pisw!!!!!! :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος T-mobile (18 Μάι. 2004 , 21:32)

με αυτα που γνωριζουμε μεχρι σημερα το s700 θα ειναι κατα πολυ ακριβοτερο του mpx100. το πρωτο εχει ακουστει για 550-600€ και το δευτερο περιπου 450€. δεν ειναι λιγακι αστειο?? υπετρερει βεβαια στην οθονη, αλλα ως εκει.

για τους φανατικους της SE, και για οποιον δεν θελει να μπλεξει με smartphones θα ειναι μια καλη επιλογη. εγω προσωπικα δεν θα το επαιρνα για 2 λογους. ο ενας ειναι το πληκτροόγιο που οταν ανοιξει θα με περναει στο υψος( :p ) και ο δευτερος το memory stick που ειναι και ακριβοτερο αλλα και περιορισμενη χωτητικοτητα σε σχεση με τις κοινες sd cards.

Wirelessly posted (:up: Sony Ericsson P900 :up:: SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό Μήνυμα από psybill

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος T-mobile (18 Μάι. 2004 , 21:32)

με αυτα που γνωριζουμε μεχρι σημερα το s700 θα ειναι κατα πολυ ακριβοτερο του mpx100. το πρωτο εχει ακουστει για 550-600€ και το δευτερο περιπου 450€. δεν ειναι λιγακι αστειο?? υπετρερει βεβαια στην οθονη, αλλα ως εκει.

για τους φανατικους της SE, και για οποιον δεν θελει να μπλεξει με smartphones θα ειναι μια καλη επιλογη. εγω προσωπικα δεν θα το επαιρνα για 2 λογους. ο ενας ειναι το πληκτροόγιο που οταν ανοιξει θα με περναει στο υψος( :p ) και ο δευτερος το memory stick που ειναι και ακριβοτερο αλλα και περιορισμενη χωτητικοτητα σε σχεση με τις κοινες sd cards.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το Σ700 παίρνει memory stick duo pro cards χωριτικότητας μέχρι 1GB. (ξαναπόσταρα δεν άντεξα)

Φίλε manos the Greek το duo stick pro που το βρήκες?

Μακάρι, αλλά δεν αναφέρετε πουθενά στα specs. λέει μόνο duo stick.

Επίσης δεν λέει κάπου για το μέγεθος της μνήμης το τηλεφώνου που πολλοί υποστηρίζουν ότι θα είναι 32 ΜΒ.

Πάντως κατά 99% θα το χτυπήσω................

Someone, Somewhere in Summer Time

Re paideia egw kati den katalaba :( :( pos tha pernei ta programma pou pernoun to t610 klp kai tha borei na pernei mp3 wav klp?? ...kati pou den upostirizete apo ayta... :( (sorry an rotisa kai vlakeia ee.. :o )

Η γνώση μας κάνει περήφανους, η σοφία ταπεινούς!

Our forum ===>> IrCtAlK Forum :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stelios4 (19 Μάι. 2004 , 13:28)

Re paideia egw kati den katalaba :( :( pos tha pernei ta programma pou pernoun to t610 klp kai tha borei na pernei mp3 wav klp?? ...kati pou den upostirizete apo ayta... :( (sorry an rotisa kai vlakeia ee.. :o )

Ena paradeigma edosa!!Den tha pairnei ta idia programmata me to t610,alla paromia poy tha einai gia to S700.....

Pantos den tha einai san ayta to P900 se fasi setup klp,klp!!

Wirelessly posted (:up: Sony Ericsson P900 :up:: SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό Μήνυμα από papi

Φίλε manos the Greek το duo stick pro που το βρήκες?

Μακάρι, αλλά δεν αναφέρετε πουθενά στα specs. λέει μόνο duo stick.

Επίσης δεν λέει κάπου για το μέγεθος της μνήμης το τηλεφώνου που πολλοί υποστηρίζουν ότι θα είναι 32 ΜΒ.

Πάντως κατά 99% θα το χτυπήσω................

Το είχα δει στο preview του mobile burn.Έλεγε με επιπρόσθετη μνήμη μέχρι 1GB. Δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστο αλλά το είπα στηριγμένος σε αυτό.

θα παιρνει τα προγραμματα του p900 αλλα οχι με setup αλλα οπως γινεται και με τα sharp gx20-30. ρε παιδια να περιμενω για να το παρω? ειμαι με ενα σαραβαλο nokia. ή να παρω κανενα αλλο? επισης λεγεται οτι η game engine του θα ειναι η καλυτερη. αληθευει?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lazaross (19 Μάι. 2004 , 14:09)

θα παιρνει τα προγραμματα του p900 αλλα οχι με setup αλλα οπως γινεται και με τα sharp gx20-30. ρε παιδια να περιμενω για να το παρω? ειμαι με ενα σαραβαλο nokia. ή να παρω κανενα αλλο? επισης λεγεται οτι η game engine του θα ειναι η καλυτερη. αληθευει?

Φίλε Λάζαρε το P900 έχει Symbian λειτουργικό και του επιτρέπει να πέρνει οτι πρόγραμμα θέλεις. Το S700 έχει κλειστό λειτουργικό και πέρα από τα Java προγραμματάκια δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο. Κάνεις λάθος άν νομίζεις οτι μπορείς να βάλεις τα προγράμματο του Ρ900 στο S700. Για να το καταλάβεις καλύτερα P900=o ηλεκτρονικός υπολογιστής σου ενώ S700=ο φούρνος μικροκυμάτων σου ή το DVD player. ΔΕΝ μπορείς να φορτώσεις πρόγραμμα στο φούρνο μικροκυμάτων και να το κάνει ψυγείο. Ελπίζω να μπορείς να το καταλάβεις αυτό και να μην συνεχίζεις να λες αυτό που θα ήθελες να πιστευεις.

Και εγώ θα ήθελα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ το S700 να είχε Symbian αλλά ΔΕΝ έχει. Έχει κλειστό λειτουργικό.

Less is more...

• The title was changed to Sony Ericsson S700i