skyris Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 Μάλλον έχεις ενεργοποιημένο και το gprs, κλείστο και ας ανοίγει μόνο του όταν έχεις ή θέλεις να στείλεις mms. Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω με βοντα από τη στιγμή που το ενεργοποιησα... ΚΑι δε μπορεί κανεις ουτε στη βοντα ουτε στα καταστήματα να μου πει τι φταίει, ο ένας λέει φταίει το δίκτυο ο άλλος η συσκευή... Λέω για τα sms μηνύματα. Πώς μπορεί να τα εππηρεάσει το gprs. Και πως κλείνει τελοσπάντων. Για να του κάνω αναβάθμιση απο το PC μου τι χρειάζομαι? Σημ. Έχω την R3F008 Παράθεση Ta Electronika einai 8riskeia skyris homepage Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalakis Δημ. February 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2006 Λέω για τα sms μηνύματα. Πώς μπορεί να τα εππηρεάσει το gprs. Και πως κλείνει τελοσπάντων. Για να του κάνω αναβάθμιση απο το PC μου τι χρειάζομαι? Σημ. Έχω την R3F008 Για την αναβάθμιση δεν ξέρω, χρειάζεται μια βάση ή κάτι τέτοιο , δεν έχω ασχοληθεί. Για το gprs πας ΣΥΝΔΕΣΗ -> ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ -> ΠΡΟΤΙΜΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ / ΠΡΟΣΒΑΣΗ SMS και μαρκάρεις μόνο το gsm και στις 2 επιλογές. Εγώ έτσι έλυσα το προβλημα. Αν σου έλθει κάποιο mms ή θέλεις να στείλεις εσύ, ενεργοποιείται μόνο του και δεν θέλει επιπλέον ρυθμίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 Εγώ, σχετικά πρόσφατα (πριν από 1,5 μήνα περίπου), στα 30 ευρώ παρά κάτι το είχα δει (και δεν το είχα αγοράσει). Είσαι σίγουρος ότι έχει πέσει στη μισή τιμή; Ξέρει κάποιος αν αυτό το πρόγραμμα παίζει την ταινία fullscreen στο S700i; Επίσης, μπορεί κάποιος να ακούσει τον ήχο από ένα ΒΤ ακουστικό; (Από τα στερεοφωνικά handsfree υποθέτω ότι θα μπορεί.) Και πόσο όγκο (σε ΜΒ) έχει μια μέσης διάρκειας (~90 λεπτών) ταινία, όταν μετατραπεί στο φορμά της εφαρμογής; Και άλλη μια ερώτηση παρακαλώ, άσχετη με το movietomobile. Πώς μπορώ να παίξω τα βιντεάκια που τραβάει το S700i μου σε υπολογιστή; Επειδή είναι σε 3gp μορφή, δεν μου τα παίζει ο Windows Media Player. Χάθηκε ο κόσμος, δηλαδή, να τραβούσε τα βιντεάκια το κινητό σε mpeg μορφή, για να μην έχουμε πρόβλημα; ναι απολυτα σιγουρος γιατι το ειδα σε εντυπο διαφημιστικο του Γεραμανου μαζι και με αλλα προιοντα σε τιμες πολυ χαμηλες. επισης μπορεις να τα παιζεις τα βιντεο με το quicktime η να κατεβασεις ενα πακετο με codec ηχου και να μπορεις να τα ανοιγεις με τον wmedia player. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvikos Δημ. February 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2006 Πρόβλημα. Ενώ στην cosmote με τα μηνυματα ολα πάνε καλα. Σε όλα τα υπόλοιπα δίκτυα είτε δεν πάνε τα μηνύματα ποτε, είτε δεν έρχονται αναφορές, είτε έρχοται ολα μαζί καθυστερημένα! Έχει συμβεί και σε άλλους αυτό? τι να κάνω? (δεν εχω διαβασει ολο thread! sorry αν έχει ειπωθεί ηδη). Ευχαριστώ Sto meny sindesi --> Epikoinwnia dedomenwn --> prosvasi sms Prepei na einai epilegmeno to GSM kai oxi ro GPRS ena xrono me taleporouse ayto... kai mou edwse thn lish texnikos ths TIM Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRT Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 exw 1 olokainurgia prosopsi mavri gia to S700. Pou na paw na mou vgaloun tin asimenia na baloun ti mavri? Brika ena how to gia pos na to kanw monos mou ala ine poli berdema afto to kinito. To 9volto ine Pirea , egw ime Vrilissia stin alli akri diladi ara eki de prokite na paw. O germanos kani alages teties kai an nai posa xrewnei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gliko_Dakri Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 Καλημέρα σε όλους (...σαν νέο μέλος που είμαι)... Κάτοχος και εγώ του S.E. S700i ..έχω 8 μνήμες... ...3 από αυτές τις έκανα format από το φορητό Card Reader που έχω.. ...λοιπόν, με αφορμή το ότι πήγα να τις ελέξω στο κινητό μου...επειδή διάβασα κάτι από το φόρουμ... ...βρέθηκα προ εκπλήξεως!...το κινητό μου δεν τις αναγνώριζε!... ...μετά μου ήρθε η ιδέα να κάνω το Format από FAT32 που ήτανε σε FAT ... και ευτυχώς ήρθε η ανακούφιση...αφού δούλεψαν και οι τρεις :) :cool: (άρα το FAT32 θα έφτεγε) :rolleyes: 'Eλπις Παράθεση HTC Desire HD + ZTE Blade AMOLED + Canon D-SLR EOS 30D :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRT Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 epidi den prokite na katsw na psaxo 125 pages gia na vrw apadisi ....ksanarotaw: :) ginete videakia sto S700 na pezode full screen ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gliko_Dakri Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 epidi den prokite na katsw na psaxo 125 pages gia na vrw apadisi ....ksanarotaw: :) ginete videakia sto S700 na pezode full screen ? να ρωτήσω και εγώ κάτι....:rolleyes: γίνεται βιντεάκια τραβηγμένα από το W900i να μας τα στήλουν στο S700i? μπορεί να τα διαβάσει το S700i?....επειδή τα βιντεάκια έχουν ανάλυση 240x320 'Eλπις Παράθεση HTC Desire HD + ZTE Blade AMOLED + Canon D-SLR EOS 30D :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skyris Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 να ρωτήσω και εγώ κάτι....:rolleyes: γίνεται βιντεάκια τραβηγμένα από το W900i να μας τα στήλουν στο S700i? μπορεί να τα διαβάσει το S700i?....επειδή τα βιντεάκια έχουν ανάλυση 240x320 'Eλπις με οποιο προγραμμα converter και να προσπαθησα, δεν καταφερα να παίξει full screen, οποτε μαλλον δεν γίνεται. Παράθεση Ta Electronika einai 8riskeia skyris homepage Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gliko_Dakri Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 Να ρωτήσω και κάτι δεύτερο... :D γιατί δεν μπορώ να αποθηκεύσω τα παιχνίδια σε .jar file πάνω στην κάρτα μνήμης μου?...παρά μόνο στην μνήμη του κινητού?:blink: :worry: όταν κάνω τα παιχνίδια download από τον υπολογιστή στο κινητό... η κάρτα δεν δέχεται τα .jar files....μόνο το κινητό:worry: 'Ελπις Παράθεση HTC Desire HD + ZTE Blade AMOLED + Canon D-SLR EOS 30D :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skyris Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 Να ρωτήσω και κάτι δεύτερο... :D γιατί δεν μπορώ να αποθηκεύσω τα παιχνίδια σε .jar file πάνω στην κάρτα μνήμης μου?...παρά μόνο στην μνήμη του κινητού?:blink: :worry: όταν κάνω τα παιχνίδια download από τον υπολογιστή στο κινητό... η κάρτα δεν δέχεται τα .jar files....μόνο το κινητό:worry: 'Ελπις Tα παιχνίδια και οι εφαρμογές εγκαθιστώνται στην μνήμη του κινητου και μπορείς να τα στείλεις μονο με υπέρυθρες ή bluetooth απο υπολογιστή ή αλλο κινητό. Παράθεση Ta Electronika einai 8riskeia skyris homepage Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. February 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2006 καλημερα.ξερει κανεις ποσο κοστιζει αλλαγη μπρος-πισω των προσοψεων για το s700? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRT Δημ. February 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2006 me endiaferi kai emena afto . Germanos ta alazei? to 9volto ine makria kai de tha to afina gia 1 mera ............. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gliko_Dakri Δημ. February 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2006 ....εμένα σπάει το κεφάλι μου να καταλάβω.... ...τόσο δύσκολο είναι να αλλάξεις ο ίδιος την πρόσοψη του S700i?... ...δεν έχει ειδικό εργαλείο?....το ειδικό αυτό εργαλείο δεν μπορούμε να το προμηθευτούμε οι ίδιοι? ...γιατί πρέπει να πάω να πληρώσω για να αλλάξω πρόσοψη στο κινητό μου?:blink: :confused: 'Ελπις Παράθεση HTC Desire HD + ZTE Blade AMOLED + Canon D-SLR EOS 30D :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRT Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 http://www.it.com.cn/f/mobile/0411/12/46616.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gliko_Dakri Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 http://www.it.com.cn/f/mobile/0411/12/46616.htm Thanx:cool: κάτι άσχετο να ρωτήσω.... ...σε προηγούμενες σελίδες υπάρχουν κάτι Link για free download παιχνίδια..(για 3D παιχνίδια και κάτι άλλα..) ...γιατί όμως τα παραπάνω παιχνίδια είναι demo? (εννοώ κλειδωμένα σε κάποια πράγματα)?:( :worry: 'Ελπις Παράθεση HTC Desire HD + ZTE Blade AMOLED + Canon D-SLR EOS 30D :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_nik Δημ. February 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟYΜΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟYΜΕ ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΣΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ S700? ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΒΡΟΘΜΕ ΚΑΜΙΑ ORIGINAL ΟΠΩΣ ΠΧ ΤΟΥ S710?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRT Δημ. February 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 emena ine mavri afti pou thelw na valw ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_nik Δημ. February 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΗΡΕΣ?:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRT Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 mou tin dwsane ine kainourgia :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_nik Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΓΙΑΤΙ Η "ΜΑΜΑ" ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΑΛΕΥΕΙ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limenic Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 ante re pedia peite apo pou thn phrate thn mayrh prosopsi na valume k emeis!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user1 Δημ. March 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2006 εχω ενα s700 που μου βραχηκε. η μονη λυση ειναι να αλλαξω οθονη μηπως κανενας γνωριζει που μπορω να το κανω? (εκτος επισημης αντιπροσωπιας) ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petemil Δημ. March 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2006 εχω ενα s700 που μου βραχηκε. η μονη λυση ειναι να αλλαξω οθονη μηπως κανενας γνωριζει που μπορω να το κανω? (εκτος επισημης αντιπροσωπιας) ευχαριστω Δεν ξέρω για το πόσο αξιόπιστο είναι , αλλά το 9v0lto νομίζω οτι έχει οθόνες για κινητα , αν θυμάμαι καλά , για το Κ750 την έχει γύρω στα 75-80 ευρώ. Πάντως ρίξε μια ματιά στο http://www.9volto.gr . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarmani2 Δημ. March 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2006 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΧΩ ΕΝΑ S700i ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.ΑΝ ΝΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ. ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts