Jump to content

Sony Ericsson S700i

bigalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καταλαβα.αν εχεις την καλοσυνη μπορεις να μου πεις που μπορω να βρω τοτε το καλωδιο για pc και εαν ξερεις ποσο κοστιζει?

ευχαριστω

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

τελικα δεχεται καρτες μεχρι και ενα giga? και γιατι τα βιντεο δεν τα παιζει σε full screen? mp3 players και συνδεση με usb ειναι διαθεσιμα? καλυτερο ειναι το s700i ή το s710a? ποια ειναι η τιμη του αυτη την στιγμη? αξιζει να το παρω τωρα ή να περιμενω για k750? ( υπαρχει περιπτωση αν το k750 ειναι γυρω στα 400 να παρω το παρω και αυτο )

Νέα έκδοση του εορτολογίου, για λεπτομέρειες δείτε στο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=853093#post853093

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

τελικα δεχεται καρτες μεχρι και ενα giga? και γιατι τα βιντεο δεν τα παιζει σε full screen? mp3 players και συνδεση με usb ειναι διαθεσιμα? καλυτερο ειναι το s700i ή το s710a? ποια ειναι η τιμη του αυτη την στιγμη? αξιζει να το παρω τωρα ή να περιμενω για k750? ( υπαρχει περιπτωση αν το k750 ειναι γυρω στα 400 να παρω το παρω και αυτο )

Όχι, δέχεται μονάχα κάρτες Memory Stick DUO οι οποίες βγαίνουν με μικρή χωρητικότητα. Αυτές που αναφέρεις εσύ είναι Memory Stick DUO PRO.

Την ερώτηση για το full screen καλύτερα να την κάνεις στους κατασκευαστές του. Πιθανή αιτία είναι η αδυναμία του επεξαργαστή του να αποκωδικοποιήσει και να προβάλει 240x320 βίντεο MPEG-4, άλλη πιο πιθανή αιτία είναι λόγοι Marketing.

Το S710 είναι έκδοση για άλλη αγορά, όχι την ευρωπαϊκή.

Η τιμή του βρίσκεται γύρω στα 440€.

Το K750 έχει διαφορετικό στιλ, είναι candy-bar, αν βέβαια δεν σ' ενδιαφέρει κάτι τέτοιο μπορείς να περιμένεις να βγει το K750 και βλέποντας και κάνοντας.

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

Νέα έκδοση του εορτολογίου, για λεπτομέρειες δείτε στο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=853093#post853093

Δεν ειναι δυνατη η εμφανιση της σελιδας :(

Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

Επειδη συνηθως σπανια κρατω κινητο πανω απο 3 μηνες κι αυτην την στιγμη εχω τρια μαζι με το S700i,που ειναι δυο μηνων,το πουλαω κι αυτο μαζι με τα αλλα 2 και οποιο μου κατσει τελευταιο απουλητο,μπορει και να το κρατησω,η να δωσω και τα τρια και να παρω καποιο αλλο.

Οποιος/α ενδιαφερεται,βλεπει αν θελει την προσφορα εκει που γινονται οι αγοραπωλησιες,η μου στελνει Ρ.Μ.

Και τα τρια μαζι ειναι σε πολυ καλη τιμη!!!

Μεμονομενα εχουν διαφορετικη τιμη το καθε ενα.

Συγνωμη που αναφερθηκα για πωληση στο φορουμ,αλλα εχει ξαναγινει κι εξαλλου δεν λεω τιμες και τελειωνω εδω._

Ευχαριστω! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

H apodosh ths mpatarias einai ikanopoihtikh;Peripoy poses meres diarkei me metria xrhsh;
2 με 3 ημέρες άνετα δεν ξέρω μου αρέσει πολύ αυτό το τηλέφωνο και έχω αλλάξει αρκετά
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

Γεια σας!!Ειμαι στο τσακ αυριο να παω να το παρω...2 αποριες μονο εχω...Μηνυματα γραφει με 160 χαρακτηρες η με 70?Εχω ΝΟΚΙΑ 3650...λετε να αξιζει η αλλαγη? Α και κατι τελευταιο.Λογικα θα εχει την R3K ΕΤΣΙ?πως θα δς ποια εκδοση λογισμικου εχει?

Γεια σας!!Ειμαι στο τσακ αυριο να παω να το παρω...2 αποριες μονο εχω...Μηνυματα γραφει με 160 χαρακτηρες η με 70?Εχω ΝΟΚΙΑ 3650...λετε να αξιζει η αλλαγη? Α και κατι τελευταιο.Λογικα θα εχει την R3K ΕΤΣΙ?πως θα δς ποια εκδοση λογισμικου εχει?
Κανονικα με 160 χαρακτηρες ...αν δεν σε πειραζει που δεν θα εχεις προγραμματα να βαζεις ...ειναι υπεροχο :!: :!: :!: να ρωτησω κατι ο ηχος στα mp3 ειναι πολυ χαμηλος η εγω δεν κανω κατι καλα ? :!: :!: :!:

Κατι αλλο.Μπορω σαν ηχο μηνυματος να βαλω ενα mp3 η ενα wav?

οχι μονο τους προκαθορισμενους :!:οταν κλεινω το κινητο πως θα βγαλω τον ηχο και το εφε?

διαβασα απο το προφιλ αλλα δεν μπορεσα να βρω αυτη την επιλογη

Κατι αλλο.Μπορω σαν ηχο μηνυματος να βαλω ενα mp3 η ενα wav?

mp3 μπορεις να βαλεις κανονικα, μονο να μην εχεις το μενου της Vodafone Live, αλλιώς πρέπει να το κάνεις αναβάθμιση στην τελευταία R3K

We offer three kinds of service: GOOD - CHEAP - FAST. You can pick any two.

If it is GOOD and CHEAP it won't be FAST | If it is GOOD and FAST it won't be CHEAP | If it is FAST and CHEAP it won't be GOOD

Α και κατι τελευταιο.Λογικα θα εχει την R3K ΕΤΣΙ?πως θα δς ποια εκδοση λογισμικου εχει?

Το ποιό πιθανό είναι να έχεις την R3F... πριν κάνεις τίποτα πάνε να στο κάνουν αναβάθμιση (πες ότι έχει ένα πρόβλημα x) γιατί μετά θα χρειαστεί να κάνεις επαναφορά ρυθμίσεων (και ας σου πούνε αυτοί ότι δεν χρειάζεται)

Για εκατοστή φορά για να δεις το λογισμικό πατάς: >*<<*<*

We offer three kinds of service: GOOD - CHEAP - FAST. You can pick any two.

If it is GOOD and CHEAP it won't be FAST | If it is GOOD and FAST it won't be CHEAP | If it is FAST and CHEAP it won't be GOOD

Παιδια οποιος μπορει να με βοηθησει λιγο γρηγορα...Πηγα σε ενα καταστημα vodafone πριν λιγο κ το ειδα.Εκανε 412 ευρω.Μου ειπε οτι δεν το εχει ετοιμοπαραδοτο.Αλλα ειναι λεει vodafone live με τα παντα ξεκλειδωτα ομως.Πως θα γινει να του πω να το φερει να το αγορασω αλλα εκδοση λογισμικου να εχει την r3k?

Παιδια οποιος μπορει να με βοηθησει λιγο γρηγορα...Πηγα σε ενα καταστημα vodafone πριν λιγο κ το ειδα.Εκανε 412 ευρω.Μου ειπε οτι δεν το εχει ετοιμοπαραδοτο.Αλλα ειναι λεει vodafone live με τα παντα ξεκλειδωτα ομως.Πως θα γινει να του πω να το φερει να το αγορασω αλλα εκδοση λογισμικου να εχει την r3k?
μην το παρεις σε live κριμα ειναι τετοιο τηλεφωνο τοσο το δινουν και οι αλλοι ρωτα

Για εκατοστή φορά για να δεις το λογισμικό πατάς: >*<<*<*

Αυτο που λες για να δεις το λογισμικο που ακριβως πας και το πατας??? :whistle: :wacko:

Αυτο που λες για να δεις το λογισμικο που ακριβως πας και το πατας??? :whistle: :wacko:
Tα βελακια αριστερα δεξια ειναι οι κινησεις του κεντρικου πολυπληκτρου αντιστοιχα :)

για σας επειδη ειμαι λιγο ασχετος απο ericson παιρνει προγραμματα το s700i?

Ορισμενα απλα προγραμματα αλλα μην φανταστεις τιποτε σπουδαιο :) δεν ειναι series60

yparxei kapio filemanager opos sto 6600 to Seleq? Vasika 8elo na mporo na vazo arxeia sth karta mnimis thn epipleon kai na mporo meta apo to file manager na mporo na diavazo afta ta arxeia kai na ta metafero opou nomizo.

efxaristo paides

www.kastano.gr

Καλημερα!Μεσα στο πακετο αγορας υπαρχει memory stick και αν ναο ποσα mb???Κ γενικα αν μπορει καποιος να μου πει τι θα πρεπει να υπαρχει μεσα στο πακετο αγορας...Αντε μπας κ το παρω σημερα.

• The title was changed to Sony Ericsson S700i