basilis69 Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 406euros apo tim mono siskeui Παράθεση greenglish???? pote ksana!!! iPHONE????? http://www.myphone.gr/gallery/data/500/13106basilis.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papi Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 Προσπαθώ να συνδέσω το S700 με ένα bluetooth handsfree, το συνδέω κανονικά αλλά μετά από κάποια δεύτερα αρχίζει να κάνει disconnect και έπείτα connect. Αυτό γίνεται συνέχεια, με αποτέλεσμα κάποιες από τις κλήσεις (όταν είναι connect) να τις απαντώ από το handsfree και κάποιες όχι. Πόλλές φορές κολάει το κινητό με αποτέλεσμα να αναγκάζομαι να βγάλω την μπαταρία. Μήπως ξέρει κάποιος τι μπορεί να συμβαίνει??? Ευχαριστώ Κοίτα την έκδοση του firmware. Αν είναι R3B τρέξε για αναβάθμιση στην R3k που παίζει τώρα. Με την πρώτη έκδοση είχα τρελλαθεί. Ελεγα τι αγόρασα και το πλήρωσα τόσα λεφτά. Εγώ είμαι με την R3F. Δεν σημαίνει οτι λύθηκαν όλα τα προβλήματα του ΒΤ αλλά τρώω αραια και που κόλλημα, ειδικά όταν βγεί το τηλέφωνο εκτός δικτίουκαι ξαναμπεί τότε τα πάιζει. Απλά δεν προλαβαίνω να πάω για αναβάθμιση όπου ελπίζω να λύνονται τα προβλήματα. Ας επιβεβαιώσει κάποιος....... Παράθεση Someone, Somewhere in Summer Time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis69 Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 yparxei programa java pou na boreis na anoigikleineis tv .dvd ktl opos sta simbian meso ir? Παράθεση greenglish???? pote ksana!!! iPHONE????? http://www.myphone.gr/gallery/data/500/13106basilis.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelarasotrelara Δημ. April 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2005 posa mbs ftanei i epipleon mnimi tou s700?einai Memory Stick Duo etsi?oxi Pro........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satikin Δημ. April 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2005 Ψαχνω να βρω΄προγραμματακι για να μετατρεψω το 3gp αρχεια σε mpeg/wmv Μπορει κανεισ να βοηθησει???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. April 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2005 Ψαχνω να βρω΄προγραμματακι για να μετατρεψω το 3gp αρχεια σε mpeg/wmv Μπορει κανεισ να βοηθησει????http://www.xilisoft.com/video-converter.html :) Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaivai Δημ. April 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2005 pws mporw na steilw programmata kai paixnidia sto thl apo h/y me bluetooth; kati egine mia fora alla to vriskw sto "alla' kai h monh epilogh einai diagrafh kai apostolh Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalakis Δημ. April 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2005 406euros apo tim mono siskeui 404 teliki apo Microland :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ts157 Δημ. April 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2005 Το S700i ποση ωρα εχει εγγραφη βιντεο??Γινεται να περασουμε καποιο προγραμματακι για να την μεγαλωσουμε?Ειμαι σε διλημμα αναμεσα σε αυτο και σε symbian μοντελο της nokia. :confused: :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user1 Δημ. April 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2005 μολις το πηρα, ωραιο ειναι. για να περασω παιχνιδια πρεπει να το συνδεσω με pc? με καλωδιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. April 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2005 Ενας φιλος μου θελει να του κατεβασω παιχνιδια!!Απο που μπορω να βρω?? Κατι για 3d java?? Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volosgt Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 Κοίτα την έκδοση του firmware. Αν είναι R3B τρέξε για αναβάθμιση στην R3k που παίζει τώρα. Με την πρώτη έκδοση είχα τρελλαθεί. Ελεγα τι αγόρασα και το πλήρωσα τόσα λεφτά. Εγώ είμαι με την R3F. Δεν σημαίνει οτι λύθηκαν όλα τα προβλήματα του ΒΤ αλλά τρώω αραια και που κόλλημα, ειδικά όταν βγεί το τηλέφωνο εκτός δικτίουκαι ξαναμπεί τότε τα πάιζει. Απλά δεν προλαβαίνω να πάω για αναβάθμιση όπου ελπίζω να λύνονται τα προβλήματα. Ας επιβεβαιώσει κάποιος....... Τελικά έβαλα την 3Κ αλλά εξακολουθεί να υπάρχει πρόβλημα με το ΒΤ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papi Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 Δοκίμασες μήπως να κάνεις και ένα master reset στο s700 ????? Παράθεση Someone, Somewhere in Summer Time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 μολις το πηρα, ωραιο ειναι. για να περασω παιχνιδια πρεπει να το συνδεσω με pc? με καλωδιο? με οτι θες μπορεις να στειλεις υπερυθρες bt ή καλωδιο αποθηκευση τα κανει μονο του στον καταλληλο φακελο.Τωρα αν κατεβασεις τα παιχνιδια σε μορφη zip ισως χρειαστει να τα κανεις μετονομασια σε jar :) Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 Ενας φιλος μου θελει να του κατεβασω παιχνιδια!!Απο που μπορω να βρω?? Κατι για 3d java??Δες εδω http://docs.pathfinder.gr/verify_adult.php?forward=http%3A%2F%2Fbriefcase.pathfinder.gr%2Fview%2Fsoniasim Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ts157 Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 Χθες ξαναεκανα post αλλα επειδη δεν μου απαντησε κανεις,θα ηθελα να σας ξαναρωτησω.Ποση ωρα βιντεο εχει το S700i?Καπου διαβασα για 1 MB καπου αλλου για απεριοριστο μεχρι να γεμισει η μνημη.Τι ισχυει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixahlid3 Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 Εγω θα σου πω σε χρονο ποια ειναι η διαρκεια της ληψης.Περιπου 1 λεπτο και 45 δευτερα. Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papi Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 Με τη Ρ3Β γράφει 1ΜΒ για 1,45 λεπτά Δεν έχω Ρ3Κ που είναι η τελευταία και απ'ότι λένε γράφει για 10 ΜΒ Παράθεση Someone, Somewhere in Summer Time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixahlid3 Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 Εγω εχω την R3F008 και τραβαει 1' 45'' .Ειναι σιγουρο οτι με την τελευταια τραβαει 10 MB? 'H μηπως ειναι μονο φημες? Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user1 Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 με οτι θες μπορεις να στειλεις υπερυθρες bt ή καλωδιο αποθηκευση τα κανει μονο του στον καταλληλο φακελο.Τωρα αν κατεβασεις τα παιχνιδια σε μορφη zip ισως χρειαστει να τα κανεις μετονομασια σε jar ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΜΟRΥ STICK? ΑΝ ΝΑΙ ΣΕ ΠΙΟ ΦΑΚΕΛΟ ΤΑ ΒΑΖΩ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ross2280 Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 Μολις απεκτησα και εγω ενα S700i σαν δωρεαν αναβαθμηση απο την O2 στην αγγλια. Το firmware μου λεει R3L002 αν δεν κανω λαθος.. Τωρα αυτο ειναι καλο ή κακο??? :worry: Παράθεση Too many gadgets, too little time... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. April 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2005 με οτι θες μπορεις να στειλεις υπερυθρες bt ή καλωδιο αποθηκευση τα κανει μονο του στον καταλληλο φακελο.Τωρα αν κατεβασεις τα παιχνιδια σε μορφη zip ισως χρειαστει να τα κανεις μετονομασια σε jar ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΜΟRΥ STICK? ΑΝ ΝΑΙ ΣΕ ΠΙΟ ΦΑΚΕΛΟ ΤΑ ΒΑΖΩ?Εγω με μεταφορα στο ΜΕΜΟRΥ STICK δεν μπορεσα τωρα αν γινεται ... Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ts157 Δημ. April 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2005 Το αγορασα και εγω το S700i χθες.Αμα γρατζουνιστει η οθονη γινεται να την αλλαξω? :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user1 Δημ. April 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2005 οτι τα μετεφερα ,τα μετεφερα.το θεμα ειναι πως να παιξουν? τα εβαλα στο memory stick και μετα τα αρχεια τα εκανα μεταφορα στο τηλεφωνο.μετα τι γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. April 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2005 οτι τα μετεφερα ,τα μετεφερα.το θεμα ειναι πως να παιξουν? τα εβαλα στο memory stick και μετα τα αρχεια τα εκανα μεταφορα στο τηλεφωνο.μετα τι γινεται? αυτο ακριβως εννοοω δεν ειναι φωτογραφια απλα να το πας στην καρτα μνημης το πως θα τα χρησιμοποιησεις απο εκει ειναι το προβλημα Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts