manos the greek Δημ. April 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2005 Μην περιμένεις και πολλά από την ψηφιακή του...Εγώ δεν τραβάω καθόλου φωτογραφίες μ'αυτό,γιατί έχω ψηφιακή...Στο κινητό φαίνονται καλούτσικες,η καταστροφή έρχεται μόλις τις περάσεις στον υπολογιστή...Χάλια ποιότητα και πολύς θόρυβος...Δυστυχώς :( Ασχετο!Το packet video σου ήρθε; :) Πρέπει να αστειεύεσαι μα τι λέω Happy April's fools DAY!!! :w00t: :w00t: Οι φωτογραφίες στο φως της μέρας είναι πραγματικά ένα ποίημα αντικειμενικά πάρα πολύ καλές! ΟΙ νυχτερινές είναι ψιλοχάλια και έχουν θόρυβο αλλά όχι και οι πρωινές που είναι πραγματικά εξαιρετικές! :) :O Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. April 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2005 Πρέπει να αστειεύεσαι μα τι λέω Happy April's fools DAY!!! :w00t: :w00t: Οι φωτογραφίες στο φως της μέρας είναι πραγματικά ένα ποίημα πραγματικά πάρα πολύ καλές! ΟΙ νυχτερινές είναι ψιλοχάλια και έχουν θόρυβο αλλά όχι και οι πρωινές που πραγματικά εξαιρετικές! :) :OΤι να πω ίσως φταίει το ότι εγώ έχω πολύ μεγάλες απαιτήσεις... :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JDROGAS Δημ. April 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2005 Πραγματικα μηπως κανετε πλακα επειδη ειναι πρωταπριλια???Εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. April 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2005 Τι να πω ίσως φταίει το ότι εγώ έχω πολύ μεγάλες απαιτήσεις... :O Iσως και εγω το ιδιο ειχα ακουσει για μια απο τις καλυτερες καμερες της αγορας και περιμενα περισσοτερα ισως παλι κανω κατι λαθος εγω δεν ξερω :( Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobile_Killa Δημ. April 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2005 Valeria kai pali thanks gia tis efarmoges. To eortologio den paixei opws kai to leksiko English-German, mipws ksereis giati? Παράθεση T28s - S700 - P910i - HTC HD - P1i - xperia Neo V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. April 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2005 Valeria kai pali thanks gia tis efarmoges. To eortologio den paixei opws kai to leksiko English-German, mipws ksereis giati?Για το 1ο διάβασε εδώ:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=31786&page=253&pp=20 κάτω-κάτω και στην επόμενη σελίδα.Για το 2ο να σου πω την αλήθεια δεν το έχω δοκιμάσει απλά το ανέβασα για κάποιον που ίσως τον ενδιαφέρει... :O Aπό εκεί που το βρήκα το είχαν συμβατό με s700.Thanks που μου το είπες για να το βγάλω! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BANTAMXR Δημ. April 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2005 valeria ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΟ pv author ΣΤΟ bantamxr@in.gr ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. April 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2005 valeria ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΟ pv author ΣΤΟ bantamxr@in.gr ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Στο στέλνω τώρα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BANTAMXR Δημ. April 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2005 valeria ΔΕΝ ΤΟ ΕΛΑΒΑ ΑΚΟΜΑ,ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΕΙΣ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. April 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2005 valeria ΔΕΝ ΤΟ ΕΛΑΒΑ ΑΚΟΜΑ,ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΕΙΣ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!Ακόμη δεν το πήρες; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. April 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2005 με το hf+ραδιο giati den mporw να αλλαζω τους apouhkeumenous estw σταθμους απο το κουμπι του hf? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BANTAMXR Δημ. April 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2005 Ακόμη δεν το πήρες; :confused: οχι valeria δεν το πηρα,δεν ξερω γιατι? :worry: :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danis_p_gr Δημ. April 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2005 valeria πρεπει να αρχισεις να χρεωνεις τις υπηρεσιες που προσφερεις εδω μεσα, θα γινεις πλουσια!! Να ζητησω κι εγω να μου στειλεις το PV Author στο danis_p_gr@yahoo.com? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danis_p_gr Δημ. April 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2005 Ενας συντομος οδηγος για οσους θελουν να στειλουν παιχνιδια, εφαρμογες κτλ στο κινητο τους και δεν τα καταφερνουν..... Κατεβαζετε το αρχειο, το ανοιγετε με το winzip και κανετε extract τα αρχεια που περιεχει σε καποιον φακελο που θα ονομασετε εσεις. Ανοιγετε μετα τον φακελο, μαρκαρετε ολα τα αρχεια και τα συμπιεζετε ξανα σε ενα με το winace. Στις επιλογες μολις ανοιξει το winace διαλεγετε μορφη .jar και συμπιεση normal. Τωρα το αρχειακι ειναι ετοιμο για αποστολη στο κινητο. Σημειωση: Εχω τον bluetooth adaptor Level 1 στο pc μου, κανω δεξι κλικ στο αρχειο που θελω και αποστολη προς το κινητο. Μεχρι τωρα δεν ειχα κανενα προβλημα, ολα ετρεξαν κανονικα.. Και κατι τελευταιο.. Ειχα λαβει καποια αρχεια (φωτο και βιντεο)απο συσκευη nokia (δεν θυμαμαι ποια :O ) τα οποια το κινητο δεν τα αναγνωρισε (φακελος ΑΛΛΑ). Με μια απλη μετονομασια της φωτο σε jpeg (παρολο που ετσι την ειχε αρχικα) και του video σε 3gp λυθηκε το προβλημα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKBOUD Δημ. April 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2005 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟ PV AUTHOR ΤΟ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΑ ΣΕ JAR ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΕΡΝΑΩ ΣΤΗ ΣΥΚΕΥΗ ΜΟΥ ΛΕΕΙ "ΜΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ". ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. April 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2005 valeria πρεπει να αρχισεις να χρεωνεις τις υπηρεσιες που προσφερεις εδω μεσα, θα γινεις πλουσια!! Να ζητησω κι εγω να μου στειλεις το PV Author στο danis_p_gr@yahoo.com?Λες ε; :p Στο στέλνω τώρα! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. April 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2005 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟ PV AUTHOR ΤΟ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΑ ΣΕ JAR ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΕΡΝΑΩ ΣΤΗ ΣΥΚΕΥΗ ΜΟΥ ΛΕΕΙ "ΜΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ". ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ????Βρε συ,το pv author είναι .exe δηλαδή πρόγραμμα εκτελέσιμο από τον υπολογιστή,όχι .jar δηλαδή εφαρμογή για το κινητό!Στον υπολογιστή το περνάς και μέσω αυτού το δουλεύεις! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. April 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2005 οχι valeria δεν το πηρα,δεν ξερω γιατι? :worry: :worry:Μήπως έχεις κανένα άλλο e-mail να το στείλω εκεί; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. April 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2005 Βρε συ,το pv author είναι .exe δηλαδή πρόγραμμα εκτελέσιμο από τον υπολογιστή,όχι .jar δηλαδή εφαρμογή για το κινητό!Στον υπολογιστή το περνάς και μέσω αυτού το δουλεύεις! :) :whistle: :stupid: ωραια και πως δουλευουμε καποιο βιντεο που εχουμε τραβηξει με το κινητο μας....το προγραμμα το εχω περασει κανονικα στον υπολογιστη αλλα τα βιντεο του κινητου δεν τα βλεπει Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. April 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2005 :whistle: :stupid: ωραια και πως δουλευουμε καποιο βιντεο που εχουμε τραβηξει με το κινητο μας....το προγραμμα το εχω περασει κανονικα στον υπολογιστη αλλα τα βιντεο του κινητου δεν τα βλεπειΑν και δεν έχω δοκιμάσει να επεξεργαστώ τα video του κινητού,θα σου εξηγήσω το γιατί.Τα video του κινητού είναι .3gp ή .mp4 To πρόγραμμα αυτό μπορεί να επεξεργαστεί τα media files (.mov,.avi,.mpeg κ.α.) αλλά δεν συμπεριλαμβάνει τις μορφές που υποστηρίζει το κινητό.Τώρα δεν ξέρω αν μπορείς με κάποιο πρόγραμμα,πρώτα να τα μετατρέψεις σε μια μορφή που την υποστηρίζει το Pv author και μετά να τα δουλέψεις με το πρόγραμμα....Δεν ξέρω αν με πιάνεις.... :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. April 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2005 Αν και δεν έχω δοκιμάσει να επεξεργαστώ τα video του κινητού,θα σου εξηγήσω το γιατί.Τα video του κινητού είναι .3gp ή .mp4 To πρόγραμμα αυτό μπορεί να επεξεργαστεί τα media files (.mov,.avi,.mpeg κ.α.) αλλά δεν συμπεριλαμβάνει τις μορφές που υποστηρίζει το κινητό.Τώρα δεν ξέρω αν μπορείς με κάποιο πρόγραμμα,πρώτα να τα μετατρέψεις σε μια μορφή που την υποστηρίζει το Pv author και μετά να τα δουλέψεις με το πρόγραμμα....Δεν ξέρω αν με πιάνεις.... :O Aυτο ακριβως ειναι το προβλημα μου δεν βλεπει αυτην την μορφη βιντεο .3gp :( Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. April 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2005 Aυτο ακριβως ειναι το προβλημα μου δεν βλεπει αυτην την μορφη βιντεο .3gp :(Ναι αυτό το έχει δυστυχώς...Εγώ έχω μια trial version ενός προγράμματος που μετατρέπει τα .mpeg σε .3gp.Αλλά το ακριβώς αντίθετο,να μετατρέπει δηλ.κάποιο πρόγραμμα τα .3gp σε .mpeg κάτι που θα ήταν πολύ βολικό γιατί θα μπορούσαμε να τα επεξεργαστούμε με το pvauthor,δεν ξέρω αν υπάρχει... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. April 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2005 Ναι αυτό το έχει δυστυχώς...Εγώ έχω μια trial version ενός προγράμματος που μετατρέπει τα .mpeg σε .3gp.Αλλά το ακριβώς αντίθετο,να μετατρέπει δηλ.κάποιο πρόγραμμα τα .3gp σε .mpeg κάτι που θα ήταν πολύ βολικό γιατί θα μπορούσαμε να τα επεξεργαστούμε με το pvauthor,δεν ξέρω αν υπάρχει... :( ρίξτε μια ματά εδώ.... http://www.xilisoft.com/video-converter.html και εδώ http://www.xilisoft.com/3gp-video-converter.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BANTAMXR Δημ. April 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2005 Μήπως έχεις κανένα άλλο e-mail να το στείλω εκεί; :) Ναι εχω tsirip2000@yahoo.gr :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. April 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2005 Ναι εχω tsirip2000@yahoo.gr :OΜήπως αυτά τα e-mail έχουν κάποιο περιορισμό στα MB που μπορείς να δεχθείς;To λέω γιατί το πρόγραμμα είναι γύρω στα 7ΜΒ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts