Jump to content

danis_p_gr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    23
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About danis_p_gr

  • Ημ. Γέννησης 11/12/1979

danis_p_gr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. danis_p_gr

    Lenovo P70t

    Σαν πρώην κάτοχος Samsung S3 και νυν Lenovo P70A εδώ και περίπου 1,5 μήνα, εχω να κάνω τα εξής σχόλια: Καταρχήν, ο επεξεργαστής τα σπάει!!! Φοβερά γρήγορος, δεν κολλάει καθόλου, ανοίγει τα πάντα με ταχύτητα και δεν εχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Βοηθάει βέβαια και η ram σε αυτό, 2 gb είναι αρκετά. Στα παιχνίδια επίσης σκίζει, κανένα lag, κανένα κόλλημα πουθενά και γενιικά τα τρέχει με άνεση. Ότι αφορά το σήμα και την λήψη wifi ομοίως κανένα πρόβλημα. Ότι σήμα είχα και πριν με το S3 το ίδιο και τώρα. Για το GPS, αν έχεις ανοιχτά τα δεδομένα δουλεύει ρολόι. Πάμε για την μπαταρία τώρα... Λοιπόν, όσο είχα το S3 ήταν ο κυριότερος λόγος που ήθελα να το αλλάξω, μαζί με τα διαρκή κολληματα που έτρωγε! Μόλις πήρα το Lenovo δικαιώθηκα απόλυτα για την επιλογή μου!! Καταρχήν, με συνεχή χρήση internet, παιχνίδια, βιντεάκια κτλ το κινητό μου βγάζει άνετα όλη την ημέρα, την ίδια στιγμή που με το S3 το πολύ να έβγαζε 6 ώρες! Μην περιμένετε θαύματα, το κινητό εχει την διπλάσια χωρητικότητα απο τα υπόλοιπα της αγοράς, συν οτι χρησιμοποιεί ενα δικό του λογισμικο διαχείρησης της ενέργειας που κάνει τέλεια δουλειά. Σε ότι αφορά τα αρνητικά του τώρα θα συμφωνήσω με ότι είπαν και οι προηγούμενοι. Η οθόνη έχει καλή απόκριση στο touch και στο scrolling αλλά δέν είναι και super amoled, τα χρώματα και η ανάλυση θα μπορούσε να είναι καλύτερα. Το ηχείο επίσης ειναι απλά ανεκτό, δυνατό μεν αλλα όχι ποιοτικό, και είναι και ένα μόνο! Τέλος η κάμερα δέν δικαιολογει τα 13 mp που λέει, ούτε το λογισμικό της αξίζει. Οσο για τις νυχτερινέσ λήψεις... άστο καλύτερα! Το συμπέρασμα το δικό μου είναι οτι άν θέλετε ένα κινητό που να βγάζει την δουλειά άνετα και απροβλημάτιστα προτιμήστε το. Εγώ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος!
  2. Ενας συντομος οδηγος για οσους θελουν να στειλουν παιχνιδια, εφαρμογες κτλ στο κινητο τους και δεν τα καταφερνουν..... Κατεβαζετε το αρχειο, το ανοιγετε με το winzip και κανετε extract τα αρχεια που περιεχει σε καποιον φακελο που θα ονομασετε εσεις. Ανοιγετε μετα τον φακελο, μαρκαρετε ολα τα αρχεια και τα συμπιεζετε ξανα σε ενα με το winace. Στις επιλογες μολις ανοιξει το winace διαλεγετε μορφη .jar και συμπιεση normal. Τωρα το αρχειακι ειναι ετοιμο για αποστολη στο κινητο. Σημειωση: Εχω τον bluetooth adaptor Level 1 στο pc μου, κανω δεξι κλικ στο αρχειο που θελω και αποστολη προς το κινητο. Μεχρι τωρα δεν ειχα κανενα προβλημα, ολα ετρεξαν κανονικα.. Και κατι τελευταιο.. Ειχα λαβει καποια αρχεια (φωτο και βιντεο)απο συσκευη nokia (δεν θυμαμαι ποια :O ) τα οποια το κινητο δεν τα αναγνωρισε (φακελος ΑΛΛΑ). Με μια απλη μετονομασια της φωτο σε jpeg (παρολο που ετσι την ειχε αρχικα) και του video σε 3gp λυθηκε το προβλημα :D
  3. valeria πρεπει να αρχισεις να χρεωνεις τις υπηρεσιες που προσφερεις εδω μεσα, θα γινεις πλουσια!! Να ζητησω κι εγω να μου στειλεις το PV Author στο danis_p_gr@yahoo.com?
  4. Ακουγεται κανονικότατα και το ραδιοφωνακι στην ανοιχτη ακροαση. Πηγαίνεις στις ρυθμίσεις οπως εισαι στο menu του ραδιοφώνου και διαλέγεις απλά ανοιχτή ακρόαση. :D
  5. Ακουγεται κανονικότατα και το ραδιοφωνακι στην ανοιχτη ακροαση. Πηγαίνεις στις ρυθμίσεις οπως εισαι στο menu του ραδιοφώνου και διαλέγεις απλά ανοιχτή ακρόαση.
  6. Ο μπαμπάς και η εξελιγμένη κόρη Μια κοπέλα βγήκε έξω και γύρισε αργά. Την άλλη μέρα το πρωί η μητέρα της την ρωτούσε για όλα. - Χρύσα χτες που ήσουν; - Βγήκα με τον Γιάννη. (Εν τω μεταξύ ο πατέρας της καθόταν και διάβαζε την εφημερίδα του χωρίς να δίνει σημασία.) - Μετά τι κάνατε; - Πήγαμε σε ενα bar και με κέρασε. - Ακούς Νίκο (ο πατέρας) η κόρη σου τα έπινε με έναν μαντράχαλο, του λέει η γυναίκα του. (Ο πατέρας δεν έδινε σημασία και συνέχισε να διαβάζει την εφημερίδα του) - Μετά τι έγινε; - Μετά με πηγε στο σπίτι του και με ξανακέρασε. - Ακούς Νίκο; Η κόρη σου πήγε και στο σπίτι του. (Ο πατερας μόνο ακούει χωρίς να δίνει σημασία) - Μετά τι κάνατε; - Μετά με έγδυσε και μου έκανε γλυφομούνι. - Ακούς Νίκο τι έκαναν; (Ο Νίκος το χαβά του) - Μετά τι έγινε; - Μετά του πήρα μια πίπα, μέτα με πήρε από πίσω και απο μπροστά. Παρατάει την εφημερίδα ο πατέρας της, πηγαίνει κοντά της, της δίνει ένα χαστούκι και της λέει: Α να χαθείς πουτανάκι πρωί πρωί μας κάβλωσες!
  7. Είναι μια καλόγρια και περπατώντας προς το μοναστήρι της βλέπει μια Φερράρι που την οδήγει μια θεογκόμενα. Σταματάει τη Φερράρι και η γκόμενα την ρωτά που πάει. - Στο μοναστήρι, απαντά. - Μπες μέσα θα σε πάω εγώ, λέει η γκόμενα στην καλόγρια. Στο δρόμο ρωτάει η καλόγρια. - Ωραίο φόρεμα! Που το βρήκες; -Α, δεν είναι τίποτα από μια πίπα το πήρα. Μετά απο λίγο... - Το δαχτυλίδι από που το πήρες; - Έλα μωρέ ένα γαμισάκι ήταν. Μετά απο λίγο... - Και το αμάξι ωραίο από που το πήρες; - Σιγά, από μια παρτούζα το πήρα. Φτάνοντας στο μοναστήρι και αφού ευχαριστεί την γκόμενα χτυπάει το κουδούνι. Της ανοίγει ο καλόγερος και της λέει. - Γειά σου μωρό μου. Και η καλόγρια εκνευρισμένη: - Άντε παράτα με εσύ και τα λουκούμια σου!
  8. Ένα ζευγάρι βρίσκεται σε ένα ξενοδοχείο στο μήνα του μελλιτος. Στο διπλανό δωμάτιο μένει ένα ζευγάρι νάνων. Το πρώτο βράδυ πάει ο άντρας στη γυναίκα του και της λέει: "Γυναικούλα μου θα κάνουμε κάτι σήμερα το βράδυ; - "Α δεν μπορώ σήμερα είμαι κουρασμένη", απαντά εκείνη. - "Ει ωπ,ει ωπ", έκαναν από δίπλα οι νάνοι. Τρελάθηκε εκείνος αλλά τι να κάνει... Την άλλη μέρα την ξαναρωτάει: "Γυναικούλα μου είσαι για τρελίτσες;" - "Α δεν γίνεται σήμερα είμαι κουρασμενη. Αστο για αύριο...", ξαναλέει εκείνη - "Ει ωπ,ει ωπ...", ξανάκαναν από δίπλα οι νάνοι. Τα παίρνει στο κρανίο πάει στο μπαρ και αρχίζει να πίνει. Κάποια στιγμή εμφανίζεται ο νάνος. Γνωρίζονται και σε μια φάση του λέει: - "Εμένα η γυναίκα μου δεν θέλει με τίποτε να κάνουμε έρωτα. Αλλά από αυτά που ακούω εσείς καλά περνάτε!" - "Τι καλά μωρέ που κάθε μέρα προσπαθούμε να ανέβουμε το κρεβάτι", του απαντά ο νάνος.
  9. Πέντε μήνες προσπαθούσε ένας να πείσει τη γκόμενά του να κάνουν σεξ και δεν τα κατάφερνε. Επιτέλους μια νύχτα, εκείνη δέχτηκε, με τον όρο όμως να χρησιμοποιήσουν προφυλακτικό. Βάζει λοιπόν ένα προφυλακτικό και πάει να της τον χώσει. Εκείνη όμως τον σταματά: - Στάσου! Κι αν τρυπήσει το προφυλακτικό και μείνω έγγυος, τι θα κάνουμε; Βάλε κι άλλο! Τι να κάνει, βάζει και δεύτερο προφυλακτικό, πάει να τη γαμήσει, αλλά τον σταματά ξανά: - Στάσου! Κι αν τρυπήσει και το δεύτερο και μείνω έγγυος, τι θα γίνει; Βάλε κι άλλο! Βάζει όλο το κουτί (!) και πάει να της τον βάλει, αλλά πάλι ΣΤΟΠ! - Κι αν τρυπήσουν όλα τα προφυλακτικά και κάνω παιδί, τι θα γίνει; - Καλά, της λέει, πάρε και αντισυλληπτικά! Παίρνει 5-6 χάπια, οπότε πάνε να αρχίσουν... Και πάλι όμως σταματούν: - Στάσου! Κι αν δεν ενεργήσουν τα χάπια και μείνω έγγυος και γεννηθεί το παιδί, πες μου πώς θα το ονομάσουμε; Κι εκείνος της απαντά: - ΜΑΓΚΑΙΒΕΡ!
  10. Μια μέρα κάποιος φτωχός εργατάκος πήγαινε στη δουλειά του αλλά επειδή είχε αργήσει έτρεχε λίγο πιo πάνω από το επιτρεπτό όριο. Ξαφνικά ένας τροχονόμος του κάνει νόημα να σταματήσει. Μη μπορώντας ο φουκαράς να κάνει αλλιώς σταματά. - Το ξέρετε ότι τρέχατε με υπερβολική ταχύτητα; ρωτά ο τροχονόμος. - Ξέρω, ξέρω λέει ο φουκαράς. - Πρέπει να σας πάρω το δίπλωμα σας, λέει ο τροχονόμος. - Αποκλείεται λέει ο φουκαράς. - Εντάξει, λέει ο τροχονόμος. Θα σου κάνω μια ερώτηση και αν μου την απαντήσεις σωστά θα σε αφήσω να φύγεις. - Εντάξει, λέει ο κακομοίρης, μη μπορώντας να κάνει αλλιώς. - Τι είναι αυτό, που έχει δύο ρόδες και πηδάλια; - Μα με δουλεύεται κύριε αστυνόμε; Το ποδήλατο είναι! - Δε με βοηθάς! Δε με βοηθάς! ΒΜΧ είναι; Μοuntain είναι; Τι είναι; - Μα κύριε τροχονόμε σας παρακαλώ κάντε άλλη μια ερώτηση! - Εντάξει θα σου κάνω μια τελευταία ερώτηση. Τι είναι αυτό που έχει 4 ρόδες μηχανή και το οδηγούν οι άνθρωποι; - Μα κύριε τροχονόμε και φυσικά είναι το αυτοκίνητο! - Δε με βοηθάς! Δε με βοηθάς! ΒΜW είναι; ΤΟΥΟΤΑ είναι; Τι είναι; Μη μπορώντας ο φουκαράς να κάνει τίποτα, του δίνει το δίπλωμα του, και του λέει: - Να σας κάνω μια ερώτηση κύριε τροχονόμε; - Ναι απαντά ο τροχονόμος. - Τι είναι αυτό που έχουν οι γυναίκες είναι μαύρο, έχει τρύπα και από γύρω του έχει τρίχες; Χαμογελαστός και γεμάτος αυτοπεποίθηση ο τροχονόμος απαντάει: - Μα και βέβαια το ξέρω. Είναι το ΜΟΥΝΙ. Και ο φουκαράς του απαντά: - Δε με βοηθάς! Δε με βοηθάς... Είναι της μάνας σου; Είναι της κόρης σου; Είναι της γυναίκας σου;
  11. Τωρα εχω μια απορια, ισως να ειναι λιγο ηλιθια, αλλα θα το ρωτησω: Αν υποθεσουμε οτι παιρνουμε μονο την συσκευη και βαζουμε την καρτουλα της Vodafone, τις ρυθμισεις για MMS θα μπορεσουμε να τις βρουμε απο καπου για να τις περασουμε manual η θα μπορει να μας τις στειλει η vodafone για την συγκεκριμενη συσκευη; το ρωταω αυτο γιατι υποθετω οτι η V. θα φερει πρωτα το 710 live, αφου το 700 δεν το εχει τιμολογησει καν, τουλαχιστον στα καταστηματα της. :wacko: Α, και κατι ακομα: για αναφορα παραδοσης ξερουμε κατι; ειναι διαθεσιμο απο την συσκευη ή μονο με τον κωδικο μπροστα απο το μηνυμα; στο manual παντως που κατεβασα απο την Samsung δεν ειδα κατι αναλογο.
  12. Παιδια δεν ξερω αν προσεξατε τι λεει το manual του κινητου για το video, αλλα εμενα μου φαινεται αρκετα ξεκαθαρο: "Πιεστε το αριστερο πληκτρο επιλογης για να αρχισει η εγγραφη (ΜΕΧΡΙ 5 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ)!!!!! :mad: :mad: :cry: Φοβερο ετσι;;;; 5 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ!!! Μια αιωνιοτητα δηλαδη!! Φανταστειτε τι μπορει να γραψει κανεις μεσα σε 5 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ!!
  13. Χτες εκανα μια βολτα στα μαγαζια της Θεσσαλονικης και δεν επαιζε τιποτα.... 2 Vodafone στην Τσιμισκη δεν το εχουν συμπεριλαβει καν στους τιμοκαταλογους τους, ενω στον Γερμανο δεν ηξεραν ποτε θα ερθει. Μονο σε ενα Telestet Center το ειχε σε μια αφισα σαν "προσεχως", αλλα και εκει για λιγο πριν τα Χριστουγεννα ειπαν. Και σε οποιο αλλο μαγαζι και αν κοιταξα δεν φαινοταν κανενα φως στον οριζοντα... :( :( Οποτε αντε καλα Χριστουγεννα, αν οχι καλη Πρωτοχρονια :stupid:
  14. den vgainei noima etsi, san na leme oti tha kykloforoun 2 diaforetika E-710!
  15. christ-k ti ennoeis oti to 715 tha kikloforisei san 710?
×
×
  • Create New...