Jump to content

Sony Ericsson S700i

bigalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μην περιμένεις και πολλά από την ψηφιακή του...Εγώ δεν τραβάω καθόλου φωτογραφίες μ'αυτό,γιατί έχω ψηφιακή...Στο κινητό φαίνονται καλούτσικες,η καταστροφή έρχεται μόλις τις περάσεις στον υπολογιστή...Χάλια ποιότητα και πολύς θόρυβος...Δυστυχώς :( Ασχετο!Το packet video σου ήρθε; :)

Πρέπει να αστειεύεσαι μα τι λέω Happy April's fools DAY!!!

:w00t: :w00t:

Οι φωτογραφίες στο φως της μέρας είναι πραγματικά ένα ποίημα αντικειμενικά πάρα πολύ καλές!

ΟΙ νυχτερινές είναι ψιλοχάλια και έχουν θόρυβο αλλά όχι και οι πρωινές που είναι πραγματικά εξαιρετικές!

:) :O

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Guest valeria
Πρέπει να αστειεύεσαι μα τι λέω Happy April's fools DAY!!!

:w00t: :w00t:

Οι φωτογραφίες στο φως της μέρας είναι πραγματικά ένα ποίημα πραγματικά πάρα πολύ καλές!

ΟΙ νυχτερινές είναι ψιλοχάλια και έχουν θόρυβο αλλά όχι και οι πρωινές που πραγματικά εξαιρετικές!

:) :O

Τι να πω ίσως φταίει το ότι εγώ έχω πολύ μεγάλες απαιτήσεις... :O

Τι να πω ίσως φταίει το ότι εγώ έχω πολύ μεγάλες απαιτήσεις... :O

Iσως και εγω το ιδιο ειχα ακουσει για μια απο τις καλυτερες καμερες της αγορας και περιμενα περισσοτερα ισως παλι κανω κατι λαθος εγω δεν ξερω :(

Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

Guest valeria
Valeria kai pali thanks gia tis efarmoges. To eortologio den paixei opws kai to leksiko English-German, mipws ksereis giati?
Για το 1ο διάβασε εδώ:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=31786&page=253&pp=20 κάτω-κάτω και στην επόμενη σελίδα.Για το 2ο να σου πω την αλήθεια δεν το έχω δοκιμάσει απλά το ανέβασα για κάποιον που ίσως τον ενδιαφέρει... :O Aπό εκεί που το βρήκα το είχαν συμβατό με s700.Thanks που μου το είπες για να το βγάλω! ;)

Guest valeria
valeria ΔΕΝ ΤΟ ΕΛΑΒΑ ΑΚΟΜΑ,ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΕΙΣ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!
Ακόμη δεν το πήρες; :confused:

valeria πρεπει να αρχισεις να χρεωνεις τις υπηρεσιες που προσφερεις εδω μεσα, θα γινεις πλουσια!! Να ζητησω κι εγω να μου στειλεις το PV Author στο danis_p_gr@yahoo.com?

Ενας συντομος οδηγος για οσους θελουν να στειλουν παιχνιδια, εφαρμογες κτλ στο κινητο τους και δεν τα καταφερνουν.....

Κατεβαζετε το αρχειο, το ανοιγετε με το winzip και κανετε extract τα αρχεια που περιεχει σε καποιον φακελο που θα ονομασετε εσεις. Ανοιγετε μετα τον φακελο, μαρκαρετε ολα τα αρχεια και τα συμπιεζετε ξανα σε ενα με το winace.

Στις επιλογες μολις ανοιξει το winace διαλεγετε μορφη .jar και συμπιεση normal. Τωρα το αρχειακι ειναι ετοιμο για αποστολη στο κινητο.

Σημειωση: Εχω τον bluetooth adaptor Level 1 στο pc μου, κανω δεξι κλικ στο αρχειο που θελω και αποστολη προς το κινητο. Μεχρι τωρα δεν ειχα κανενα προβλημα, ολα ετρεξαν κανονικα..

Και κατι τελευταιο.. Ειχα λαβει καποια αρχεια (φωτο και βιντεο)απο συσκευη nokia (δεν θυμαμαι ποια :O ) τα οποια το κινητο δεν τα αναγνωρισε (φακελος ΑΛΛΑ). Με μια απλη μετονομασια της φωτο σε jpeg (παρολο που ετσι την ειχε αρχικα) και του video σε 3gp λυθηκε το προβλημα :D

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟ PV AUTHOR ΤΟ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΑ ΣΕ JAR ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΕΡΝΑΩ ΣΤΗ ΣΥΚΕΥΗ ΜΟΥ ΛΕΕΙ "ΜΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ". ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ????

Guest valeria
valeria πρεπει να αρχισεις να χρεωνεις τις υπηρεσιες που προσφερεις εδω μεσα, θα γινεις πλουσια!! Να ζητησω κι εγω να μου στειλεις το PV Author στο danis_p_gr@yahoo.com?
Λες ε; :p Στο στέλνω τώρα! :)

Guest valeria
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟ PV AUTHOR ΤΟ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΑ ΣΕ JAR ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΕΡΝΑΩ ΣΤΗ ΣΥΚΕΥΗ ΜΟΥ ΛΕΕΙ "ΜΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ". ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ????
Βρε συ,το pv author είναι .exe δηλαδή πρόγραμμα εκτελέσιμο από τον υπολογιστή,όχι .jar δηλαδή εφαρμογή για το κινητό!Στον υπολογιστή το περνάς και μέσω αυτού το δουλεύεις! :)

Βρε συ,το pv author είναι .exe δηλαδή πρόγραμμα εκτελέσιμο από τον υπολογιστή,όχι .jar δηλαδή εφαρμογή για το κινητό!Στον υπολογιστή το περνάς και μέσω αυτού το δουλεύεις! :)

:whistle: :stupid: ωραια και πως δουλευουμε καποιο βιντεο που εχουμε τραβηξει με το κινητο μας....το προγραμμα το εχω περασει κανονικα στον υπολογιστη αλλα τα βιντεο του κινητου δεν τα βλεπει

Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

Guest valeria
:whistle: :stupid: ωραια και πως δουλευουμε καποιο βιντεο που εχουμε τραβηξει με το κινητο μας....το προγραμμα το εχω περασει κανονικα στον υπολογιστη αλλα τα βιντεο του κινητου δεν τα βλεπει
Αν και δεν έχω δοκιμάσει να επεξεργαστώ τα video του κινητού,θα σου εξηγήσω το γιατί.Τα video του κινητού είναι .3gp ή .mp4 To πρόγραμμα αυτό μπορεί να επεξεργαστεί τα media files (.mov,.avi,.mpeg κ.α.) αλλά δεν συμπεριλαμβάνει τις μορφές που υποστηρίζει το κινητό.Τώρα δεν ξέρω αν μπορείς με κάποιο πρόγραμμα,πρώτα να τα μετατρέψεις σε μια μορφή που την υποστηρίζει το Pv author και μετά να τα δουλέψεις με το πρόγραμμα....Δεν ξέρω αν με πιάνεις.... :O

Αν και δεν έχω δοκιμάσει να επεξεργαστώ τα video του κινητού,θα σου εξηγήσω το γιατί.Τα video του κινητού είναι .3gp ή .mp4 To πρόγραμμα αυτό μπορεί να επεξεργαστεί τα media files (.mov,.avi,.mpeg κ.α.) αλλά δεν συμπεριλαμβάνει τις μορφές που υποστηρίζει το κινητό.Τώρα δεν ξέρω αν μπορείς με κάποιο πρόγραμμα,πρώτα να τα μετατρέψεις σε μια μορφή που την υποστηρίζει το Pv author και μετά να τα δουλέψεις με το πρόγραμμα....Δεν ξέρω αν με πιάνεις.... :O

Aυτο ακριβως ειναι το προβλημα μου δεν βλεπει αυτην την μορφη βιντεο .3gp :(

Guest valeria
Aυτο ακριβως ειναι το προβλημα μου δεν βλεπει αυτην την μορφη βιντεο .3gp :(
Ναι αυτό το έχει δυστυχώς...Εγώ έχω μια trial version ενός προγράμματος που μετατρέπει τα .mpeg σε .3gp.Αλλά το ακριβώς αντίθετο,να μετατρέπει δηλ.κάποιο πρόγραμμα τα .3gp σε .mpeg κάτι που θα ήταν πολύ βολικό γιατί θα μπορούσαμε να τα επεξεργαστούμε με το pvauthor,δεν ξέρω αν υπάρχει... :(

Ναι αυτό το έχει δυστυχώς...Εγώ έχω μια trial version ενός προγράμματος που μετατρέπει τα .mpeg σε .3gp.Αλλά το ακριβώς αντίθετο,να μετατρέπει δηλ.κάποιο πρόγραμμα τα .3gp σε .mpeg κάτι που θα ήταν πολύ βολικό γιατί θα μπορούσαμε να τα επεξεργαστούμε με το pvauthor,δεν ξέρω αν υπάρχει... :(

ρίξτε μια ματά εδώ....

http://www.xilisoft.com/video-converter.html

και εδώ

http://www.xilisoft.com/3gp-video-converter.html

• The title was changed to Sony Ericsson S700i