papi Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 Δεν βλέπω φως. Σε λίγο έρχονται τα νέα μοντέλα (ειδικά εκείνο το κ750) και το δικό μας θα αφανιστεί. Δες την κίνηση στο Forum. Τρείς λαλούν και δυό χορεύουν και λέμε τα ίδια πράγματα για να περάσει η ώρα. Κινητικότητα 0. Μακάρι να βγώ ψεύτης. Παράθεση Someone, Somewhere in Summer Time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 Δεν βλέπω φως. Σε λίγο έρχονται τα νέα μοντέλα (ειδικά εκείνο το κ750) και το δικό μας θα αφανιστεί. Δες την κίνηση στο Forum. Τρείς λαλούν και δυό χορεύουν και λέμε τα ίδια πράγματα για να περάσει η ώρα. Κινητικότητα 0. Μακάρι να βγώ ψεύτης.Έχεις δίκιο... :( Για να πω την αμαρτία μου κι εγώ γλυκοκοιτάζω το Z800... :X Kι αυτό γιατί το δικό μας δεν παίρνει ms duo pro :mad: :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papi Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 Valeria σου στέλνω το Ghosts'n Goblins για το S700 το οποίο έπαιζα στην Amiga στην τρυφερή μου ηλικία. Παράθεση Someone, Somewhere in Summer Time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 Valeria σου στέλνω το Ghosts'n Goblins για το S700 το οποίο έπαιζα στην Amiga στην τρυφερή μου ηλικία.Τhanks papi! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
0N3 Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 Mia apanthsh re paidia? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 Mia apanthsh re paidia?Kαλημέρα!Εγώ έχω δει αρκετή βελτίωση με την τελευταία έκδοση που έχω βάλει...Τώρα όσο για το ηχείο,δεν μπορώ να σου απαντήσω επαρκώς,γιατί ζητάς σύγκριση με δύο μοντέλα που δεν τα είχα ποτέ...Η μόνη παρατήρηση που έχω να κάνω,και την οποία θα βρεις αν διαβάσεις και πιο πίσω,είναι ότι στους πολύ δυνατούς ήχους τρίζει το καπάκι της φωτογραφικής...Αυτό δεν έχει άμεση σχέση με το ηχείο βέβαια,αλλά έχει σαν αποτέλεσμα να ψιλοπαραμορφώνεται ο ήχος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aesop Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 VAleRIA, perasa ta paixnidia ston sklhro, ta stelnw me uperu8res kai mou ta paei ston fakelo 'alla' ! giati??? ta metonomasa kai se px. princeofpersia.jar alla tipota menoun ekei! ti na kanw????? thanx for your help Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 VAleRIA, perasa ta paixnidia ston sklhro, ta stelnw me uperu8res kai mou ta paei ston fakelo 'alla' ! giati??? ta metonomasa kai se px. princeofpersia.jar alla tipota menoun ekei! ti na kanw????? thanx for your helpΝομίζω ότι έχει να κάνει με το πρόγραμμα που τα περνάς...Όταν μπαίνουν στον φάκελο 'Άλλα' ΄μπορείς μόνο να τα στέλνεις σε άλλους κι όχι να τα παίζεις.Εγώ που έχω το 'Handset Manager' τα στέλνει στο φάκελο 'Παιχνίδια' και από εκεί μπορώ να τα παίζω...Εσύ ποιο πρόγραμμα έχεις;Δεν έχει αυτό το πρόγραμμα επιλογή να επιλέξεις εσύ τον φάκελο που θα τα στείλεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elefas Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 Να ρωτήσω κάτι που ίσως σας φανεί άσχετο? (προερχόμενος από το symbian χώρο) Ταινίες το κινητάκι μπορεί να παίξει? Σκέφτομαι πως με οθόνη τέτοιας ανάλυσης και τόσων χρωμάτων θα ήταν πραγματική απόλαυση ένα divx-άκι. Μνήμη άπλετη υπάρχει (ελέω κάρτας), δυνατότητα από το κινητο υπάρχει ??? (Ίσως να γίνεται με μια μετατροπή του divx σε 3gp, αν το έχει κάνει κανείς τι αποτελέσματα είχε? Έπαιζε fullscreen και με τι ποιότητα?) Α και κάτι άλλο. Τελικό σίγμα "ς" σαν χαρακτήρας υπάρχει ??? Γιατί από την εποχή του Τ68 εώς και το Κ700 (και του P900) η SE φαίνεται να έχει ξεχάσει το δύσμοιρο τελικό σίγμα. Παράθεση [samsung Galaxy Tab S2 8"] [Apple Iphone 6] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 Να ρωτήσω κάτι που ίσως σας φανεί άσχετο? (προερχόμενος από το symbian χώρο) Ταινίες το κινητάκι μπορεί να παίξει? Σκέφτομαι πως με οθόνη τέτοιας ανάλυσης και τόσων χρωμάτων θα ήταν πραγματική απόλαυση ένα divx-άκι. Μνήμη άπλετη υπάρχει (ελέω κάρτας), δυνατότητα από το κινητο υπάρχει ??? (Ίσως να γίνεται με μια μετατροπή του divx σε 3gp, αν το έχει κάνει κανείς τι αποτελέσματα είχε? Έπαιζε fullscreen και με τι ποιότητα?) Α και κάτι άλλο. Τελικό σίγμα "ς" σαν χαρακτήρας υπάρχει ??? Γιατί από την εποχή του Τ68 εώς και το Κ700 (και του P900) η SE φαίνεται να έχει ξεχάσει το δύσμοιρο τελικό σίγμα.Ό,τι οθόνη και να έχει το S700,από τη στιγμή που τα 3gp σε αυτό παίζουν χάλια,και σε μέγεθος(ούτε καν half screen να φανταστείς)αλλά και σε ποιότητα,τότε δεν έχει νόημα να συζητάμε για προβολή ταινιών σε αυτό :p Όσο για το άπλετη μνήμη να σε ενημερώσω ότι παίρνει μνήμη μέχρι 128 ΜB δυστυχώς.... :mad: Όσο για το τελικό σίγμα,ναι,υπάρχει,αλλά μόνο στην έξυπνη δημιουργία κειμένου! :p Κοίτα,βασικά το κινητό δεν είναι χάλια,είναι πολύ καλό,απλά έπιασες κι εσύ βρε παιδί μου τα αδύνατα σημεία του! :O :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtnontas Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 Να ρωτήσω κάτι που ίσως σας φανεί άσχετο? (προερχόμενος από το symbian χώρο) Ταινίες το κινητάκι μπορεί να παίξει? Σκέφτομαι πως με οθόνη τέτοιας ανάλυσης και τόσων χρωμάτων θα ήταν πραγματική απόλαυση ένα divx-άκι. Μνήμη άπλετη υπάρχει (ελέω κάρτας), δυνατότητα από το κινητο υπάρχει ??? (Ίσως να γίνεται με μια μετατροπή του divx σε 3gp, αν το έχει κάνει κανείς τι αποτελέσματα είχε? Έπαιζε fullscreen και με τι ποιότητα?) Α και κάτι άλλο. Τελικό σίγμα "ς" σαν χαρακτήρας υπάρχει ??? Γιατί από την εποχή του Τ68 εώς και το Κ700 (και του P900) η SE φαίνεται να έχει ξεχάσει το δύσμοιρο τελικό σίγμα. και εμενα στο αλλα αποθηκευονται το προγραμμαμα που αναφερεις ειναι για τον Η/Υ η για την συσκευη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtnontas Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 υπαρχει καποιο προγραμματακι λεξικο ή gps που να κανει για το s700i ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 και εμενα στο αλλα αποθηκευονται το προγραμμαμα που αναφερεις ειναι για τον Η/Υ η για την συσκευη?Eίναι για τον υπολογιστή,αλλά δυστυχώς αν δεν έχεις το Bluetooth της Mobile Action,το ΜΑ-700 δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις.... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elefas Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 Τζάμπα η οθόνη δηλαδή! Κρίμα γιατί αν με ικανοποιούσε σε αυτά τα 2 σημεία θα το αγόραζα δαγκωτό! Το "ς" μου την είχε σπάσει από τότε που είχα το Τ300, πήγα στη ΝΟΚΙΑ και βρήκα την υγειά μου και ούτε που θέλω να το συζητήσω για κινητο που δεν έχει το τελικό "ς". Λεπτομέρεια θα μου πείτε, αλλά ... έχω το κόλλημα, τι να κάνω; Όσο για το 3gp και τα 128ΜΒ μέγιστη μνήμη τι να πω; Από τη στιγμή που έβαλαν οθονάρα σε αυτό το μοντέλο θα έπρεπε να είχαν σκεφτεί σοβαρά αυτούς τους περιορισμούς. Δεν θέλω να κατακρίνω το κινητό. Φαίνεται πολύ καλό, αλλά στους τομείς που εγω περιμένω το "κάτι" δεν με ικανοποιεί. Παράθεση [samsung Galaxy Tab S2 8"] [Apple Iphone 6] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalakis Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 valeria αν μπορεις πες μου απο που μπορω να κατεβασω το προγραμμα που αναφερεις (handset manager). και πρεπει απαραιτητα να εχω και το συγκεκριμενο bluetooth που αναφερεις για να χρησιμοποιησω το προγραμμα αυτο? τα παιχνιδια απο την σελιδα σου δεν μπορουν να περασουν στο κινητο με καποιο άλλο τροπο? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 valeria αν μπορεις πες μου απο που μπορω να κατεβασω το προγραμμα που αναφερεις (handset manager). και πρεπει απαραιτητα να εχω και το συγκεκριμενο bluetooth που αναφερεις για να χρησιμοποιησω το προγραμμα αυτο? τα παιχνιδια απο την σελιδα σου δεν μπορουν να περασουν στο κινητο με καποιο άλλο τροπο? ευχαριστωΑπό εδώ http://usa.mobileaction.com/download/download1.jsp?phoneBrand=2&modelID=274&go=+Go+ κατεβάζεις το prog.,αν και δεν θα σου χρειαστεί αν δεν έχεις το ΜΑ700....Τα παιχνίδια στη σελίδα μου μπορείς να τα περάσεις ακριβώς όπως και τα υπόλοιπα παιχνίδια!Εκτός κι αν δεν έχεις ξαναπεράσει παιχνίδια,οπότε δεν γνωρίζεις τον τρόπο :O Σε αυτήν την περίπτωση δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω γιατί το μόνο πρόγραμμα που έχω χρησιμοποιήσει είναι αυτό που αναφέρω...Πάντως νομίζω ότι στο forum έχουν αναφερθεί πολλές φορές τρόποι για να περνάμε τα παιχνίδια στο κινητό πλην του mobile manager.Απλά δεν έχω ασχοληθεί ποτέ αφού έχω αυτό το πρόγραμμα.... :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papi Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 Τζάμπα η οθόνη δηλαδή! Κρίμα γιατί αν με ικανοποιούσε σε αυτά τα 2 σημεία θα το αγόραζα δαγκωτό! Το "ς" μου την είχε σπάσει από τότε που είχα το Τ300, πήγα στη ΝΟΚΙΑ και βρήκα την υγειά μου και ούτε που θέλω να το συζητήσω για κινητο που δεν έχει το τελικό "ς". Λεπτομέρεια θα μου πείτε, αλλά ... έχω το κόλλημα, τι να κάνω; Όσο για το 3gp και τα 128ΜΒ μέγιστη μνήμη τι να πω; Από τη στιγμή που έβαλαν οθονάρα σε αυτό το μοντέλο θα έπρεπε να είχαν σκεφτεί σοβαρά αυτούς τους περιορισμούς. Δεν θέλω να κατακρίνω το κινητό. Φαίνεται πολύ καλό, αλλά στους τομείς που εγω περιμένω το "κάτι" δεν με ικανοποιεί. To s το συνήθισα. Οσο για το βίντεο το πρόβλημα θα έλεγα οτι είναι η μη ύπαρξη fast forward ή rew ώστε να πας γρήγορα στο σημείο του βίντεο που θέλεις. Η ποιότητα είναι ανάλογη με την συμπίεση που θα κάνεις πάντα όμως με γνώμονα τα 128ΜΒ. Το μέγεθος αν το βίντεο φτιαχτεί με το PV Author είναι 240*240. Δηλ το πρόβλημα είναι η μνήμη και το...τηλεχειριστήριο και όχι το μέγεθος ή η ποιότητα του βίντεο Παράθεση Someone, Somewhere in Summer Time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papi Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 valeria αν μπορεις πες μου απο που μπορω να κατεβασω το προγραμμα που αναφερεις (handset manager). και πρεπει απαραιτητα να εχω και το συγκεκριμενο bluetooth που αναφερεις για να χρησιμοποιησω το προγραμμα αυτο? τα παιχνιδια απο την σελιδα σου δεν μπορουν να περασουν στο κινητο με καποιο άλλο τροπο? ευχαριστω Η ίδια εταιρεία έχει και υπέρυθρες και καλώδιο και Bluetooth. Οτι και να αγοράσεις κάνει με προτιμότερο το ΒΤ. Για έναν αρχάριο είναι πολύ καλό ενώ για έναν πιό έμπειρο χρήστη ταλαιπωρία. Παράθεση Someone, Somewhere in Summer Time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. March 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2005 Επειδή κάποιοι το εχουν δοκιμάσει και το εχουν πετυχει. Αναφερομαι στην αλλαγή μεγεθους του video μεσω του PV Author . Υπαρχει κανεις που τα καταφερε με vodafone S700 ; Μεχρι τωτα ειναι σίγουρο οτι γινεται μονο με τους κατοχους του κανονικου s700. Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobile_Killa Δημ. March 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2005 Valeria thanks, ta paixnidakia einai teleia! mipws sou periseuei kai kanena programataki? By the way, psaxnw na agorasw to P910i kserei kaneis tpt? Παράθεση T28s - S700 - P910i - HTC HD - P1i - xperia Neo V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. March 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2005 http://s700.wz.cz/lista.htm games http://briefcase.pathfinder.gr/contents/soniasim/33582 games http://s700.wz.cz/aplikace.htm prog ta games prepei na pate(οχι στον ινετ explorer) tools-folder options-view k na xetickarete thn epilogh hide extensions for known file types k meta na pate sto game pou katebasete k ekei pou leei as poume prince.zip.jar na kanete rename se prince.jar k meta to perνατε στο κινητο.(sas rwtaei an 8elete na kanete thn allagh k patate yes alliws paei na pei oti den to kanate swsta) info για την τελευταια εκδοση >*<<*<* (ta belakia einai to joystick dexia,aristera) κ καποιος moderator na balei ta parapanw sto 1o post...wste na mhn psaxnoun oles tis selides,ektos k an anoixoume neo topic gia prog+games+hxous gia s700i Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. March 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2005 Valeria thanks, ta paixnidakia einai teleia! mipws sou periseuei kai kanena programataki? By the way, psaxnw na agorasw to P910i kserei kaneis tpt?Aνέβασα και κάποιες εφαρμογές που έχω...Δεν υπάρχουν πολλές δυστυχώς γιατί το κινητο δεν έχει symbian λειτουργικό οπότε παίρνει μόνο εφαρμογές με κατάληξη jar...Για να περάσετε και τα παιχνίδια αλλά και τις εφαρμογές μετονομάστε τα σε .jar :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pulsewidth Δημ. March 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2005 geia sas paidia.Beno katefteian sto psito.Pira to bluetooth handset manager to ma-700 poio einai ayto telospadon.Edaksi ola doulevoun mia xara perasa kai ta paixnidakia kai tis efarmoges pou mas edose h poly kali Valeria,tin opoia kai efxaristo.Ayto pou thelo na rotiso einai ti alles leitourgies boroume na exoume me to bt kai pos boroume na tis doulepsoume.P.x. emena me endiaferei apomakrysmenos elegxos tou pc mou,tou media player h tou power dvd as poume.Kserete ti paizei me ayta? An exei hdh anaferthei sygnomi, alla to thread einai teraaaaaastio :cry: Kai pali thx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dane Δημ. March 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2005 ekana mia gafa kai den 8imame pos tin ftiaxnoun pali..... ekana ti msd mou format apo to pc kai den tin briski pali oute sto s700 brisko tpt help ta ksehasa ola!!! :cry: :wacko: :blink: Παράθεση Η Samsung έχει Πελάτες, Η Apple έχει οπαδούς !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. March 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2005 Τελικα αναβάθμιση έκανε κανένας on-line φυσικά εγω φτάνω σε ένα σημείο και μου λεει οτι δεν αναγνωρίζει την βάση συγχρονισμου ισως γιατι την χρησιμοποιώ για το P900 :O Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts