nucleogenesis Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Ως APN θα βάλεις webkarta.vodafone.gr Ως username θα βάλεις user και ως password θα βάλεις pass (ή άφησε τα κενά, μπορεί να λειτουργεί και έτσι). Αν δεν δουλέψει πάρε στο 13830 και πες τους το (χωρίς να πεις ότι έχεις iPhone) για να το ενεργοποιήσουν. Έκανα αυτό που μου είπες αλλά δεν δούλεψε. Επειδή δεν κατάλαβα, τι ακριβώς να τους πω να μου ενεργοποιήσουν ? :O Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Έκανα αυτό που μου είπες αλλά δεν δούλεψε. Επειδή δεν κατάλαβα, τι ακριβώς να τους πω να μου ενεργοποιήσουν ? :O Πες ότι έχεις μια άλλη συσκευή (π.χ Samsung i900 Omnia) και βάζεις τις ρυθμίσεις με το webkarta.vodafone.gr APN και δεν δουλεύει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Πες ότι έχεις μια άλλη συσκευή (π.χ Samsung i900 Omnia) και βάζεις τις ρυθμίσεις με το webkarta.vodafone.gr APN και δεν δουλεύει... Εχμμ.. βασικά εννοώ ποια υπηρεσία να τους πω να μου ενεργοποιήσουν... :) Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Εχμμ.. βασικά εννοώ ποια υπηρεσία να τους πω να μου ενεργοποιήσουν... :) Αυτό που σου λέω θα πεις. Ξέρουν αυτοί τι θα κάνουν (τουλάχιστον υποτίθεται). Δεν υπάρχει συγκεκριμένη υπηρεσία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Αυτό που σου λέω θα πεις. Ξέρουν αυτοί τι θα κάνουν (τουλάχιστον υποτίθεται). Δεν υπάρχει συγκεκριμένη υπηρεσία. Πήρα και είπα οτι εχω το Samsung i900 omnia με ρωτησε αν το πήρα προσφατα και αν εχει το σήμα vodafone (είπα οχι, γιατι ουτε καν ξέρω πως είναι αυτό το κινητό) Είπε πως βλεπει οτι ολες οι υπηρεσίες ειναι ενεργοποιημένες και με σύνδεσε σε εναν αλλο υπάλληλο που μου εστειλε με email τις ρυθμίσεις για το htc p3300 αλλά δεν γράφει κατι για webkarta.vodafone.gr είναι αρκετα πολύπλοκο .. λέει για gprs, wapkarta.vodafone.gr κατι περιεργους αριθμούς σερβερ 213.249.19.49 κλπ κλπ Μου φαίνεται πως κατι δεν εγινε σωστα... Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Πήρα και είπα οτι εχω το Samsung i900 omnia με ρωτησε αν το πήρα προσφατα και αν εχει το σήμα vodafone (είπα οχι, γιατι ουτε καν ξέρω πως είναι αυτό το κινητό) Είπε πως βλεπει οτι ολες οι υπηρεσίες ειναι ενεργοποιημένες και με σύνδεσε σε εναν αλλο υπάλληλο που μου εστειλε με email τις ρυθμίσεις για το htc p3300 αλλά δεν γράφει κατι για webkarta.vodafone.gr είναι αρκετα πολύπλοκο .. λέει για gprs, wapkarta.vodafone.gr κατι περιεργους αριθμούς σερβερ 213.249.19.49 κλπ κλπ Μου φαίνεται πως κατι δεν εγινε σωστα... Αν δεν δουλεύει ζήτα τότε συγκεκριμένα να σου ενεργοποιήσουν το webkarta.vodafone.gr Για να καταλάβεις, το συγκεκριμένο APN είναι για full internet στα καρτοκινητά χωρίς proxy και είναι το μόνο που λειτουργεί στο iPhone. Δόθηκε σε λειτουργία εδώ και κάποιους μήνες αλλά θέλει ενεργοποίηση. Το θέμα είναι πως αν τους πεις ότι έχεις iPhone θα σου αρχίσουν μ@#$κίες ότι και καλά δουλεύει μόνο με συμβόλαιο κ.τ.λ και δεν θα σε εξυπηρετήσουν. Δοκίμασες σκέτο webkarta.vodafone.gr (κενά τα άλλα δύο)? Ξαναδοκίμασε και με τους τρόπους και αν δεν γίνει κάτι ξανακάλεσε και πες τους συγκεκριμένα για αυτό το APN. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Λοιπόν, κάλεσα πάλι, και ζήτησα να μου ενεργοποιήσουν το apn webkarta.vodafone.gr για να έχω internet στο κινητό μου. Μου ζήτησε αριθμό, μοντέλο κινητού (της ειπα iPhone 3G) και μου είπε οτι δεν ήταν ενεργοποιημένη η υπηρεσία, ή ισως την είχα ενεργοποιήσει παλαιότερα όταν δεν υπήρχε ακόμα το full internet για κινητά. Anyway , μου είπε σε 4 ώρες θα έχει ενεργοποιηθεί και αν κάτι δεν δουλεύει σωστά να ξανακαλέσω για να με συνδέσουν με το τεχνικό. Ευγενέστατη όπως πάντα... περίφανος που έχω τέτοια εξυπηρέτηση!! :) :) Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Λοιπόν, κάλεσα πάλι, και ζήτησα να μου ενεργοποιήσουν το apn webkarta.vodafone.gr για να έχω internet στο κινητό μου. Μου ζήτησε αριθμό, μοντέλο κινητού (της ειπα iPhone 3G) και μου είπε οτι δεν ήταν ενεργοποιημένη η υπηρεσία, ή ισως την είχα ενεργοποιήσει παλαιότερα όταν δεν υπήρχε ακόμα το full internet για κινητά. Anyway , μου είπε σε 4 ώρες θα έχει ενεργοποιηθεί και αν κάτι δεν δουλεύει σωστά να ξανακαλέσω για να με συνδέσουν με το τεχνικό. Ευγενέστατη όπως πάντα... περίφανος που έχω τέτοια εξυπηρέτηση!! :) :) Πάλι καλά γιατι γενικά είναι πολιτική της εταιρείας για θέματα iPhone 3G να τα προωθούν κατευθείαν στο αρμόδιο τμήμα συμβολαίων. Γενικά πάντως η εξυπηρέτηση της Vodafone είναι μακράν καλύτερη των άλλων εταιρειών. Πες μας αν έχεις κάποιο πρόβλημα.:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 περίφανος που έχω τέτοια εξυπηρέτηση!! :) :) Αυτή είναι η σημαντικότερη διαφορά της Vodafone :D Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 ooops διπλό ποστ.. σορρυ! Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Λοιπόν, δοκίμασα πριν απο λίγο και τελικά δουλεύει μια χαρά! Μονο παράπονο που έχω είναι οτι τα MB φεύγουν χωρίς να το καταλάβεις! Μπήκα απο το iPhone στο http://www.vodafone.gr, και απο κει μπήκα στο my account ισα ισα για να δω οτι δουλεύει! Κοιταω μετά στο 1286 και τσουπ! 1ΜΒ λιγότερο με 2 κλικ! Εντάξει απ'οσο κατάλαβα αυτα δεν φτάνουν για κάθε μέρα, παρα μόνο αν βρεθείς σε μια ανάγκη καποια στιγμή, σε ένα δρόμο που δεν ξέρεις και θες να χρησιμοποιήσεις το maps ή να κοιτάς κανένα mail που και που... Προσωπικά δεν το χρησιμοποιούσα πριν, οπότε δεν γκρινιάζω γιατι μου φαίνονται λίγα. Και αυτά καλά είναι για μια ώρα ανάγκης. Σίγουρα ενα μεγάλο μπράβο πάει στη vodafone που με κενό μηνυμα στο 1286 σε ενημερώνει real time για το πόσα MB internet έχεις ακόμα. @damokles Κάνεις λάθος φίλε μου, δεν είναι αυτή η σημαντικότερη διαφορά της vodafone. Είναι και πολλοί άλλοι παράγοντες!:lol::lol::lol: (Σε πειράζω φυσικά!) Σοβαρά πάντως.. είναι και το καλύτερο δίκτυο, είναι η αξιοπιστία, είναι η ποιότητα που την διακρίνει σε πολλούς τομείς που μπροστά της άλλες εταιρίες κινητής τηλεφωνίας μοιάζουν με καλύβα του Μπαρμπα Θωμα! Φυσικά σε Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gv_liou Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 αν βαλω στο Nokia 5800 το surf & email 30 και με ανα απλο browsing(myphone, in, zougla) κα λιγο msn θα φτασουν ρε παιδια???????? γιατι διαβαζω ιστοριες με extra χρεωσεις εδω και το σκεφτομαι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 αν βαλω στο Nokia 5800 το surf & email 30 και με ανα απλο browsing(myphone, in, zougla) κα λιγο msn θα φτασουν ρε παιδια???????? γιατι διαβαζω ιστοριες με extra χρεωσεις εδω και το σκεφτομαι.. Για καθημερινή χρήση όχι. Αν έχεις συμβόλαιο καλύτερα να βάλεις το 150 ή το 250 ή το 500 (τα δύο τελευταία μάλιστα προσφέρουν και διπλασιασμό για ένα χρόνο, δηλαδη 500 και 1GB αντίστοιχα). Αν έχεις καρτοκινητό, καλύτερα γύρνα το σε συμβόλαιο.:p Αλλιώς αστο μόνο για το msn και για περιπτώσεις εξαιρετικής ανάγκης σε ότι αφορά το browsing. Aυτά τα λέω με βάση τη προσωπική χρήση που κάνω στο iPhone... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Το πρόβλημα είναι ότι σε κάποιες συσκευές δεν μπορείς να ελέγχεις τι όγκο δεδομένων μεταφέρεις. Και δυστυχώς, δεν υπάρχει υπηρεσία που να σου λέει πόσο όγκο έχεις μεταφέρει. Και φυσικά, να καλείς στο CC κάθε φορά, δεν είναι λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Το πρόβλημα είναι ότι σε κάποιες συσκευές δεν μπορείς να ελέγχεις τι όγκο δεδομένων μεταφέρεις. Και δυστυχώς, δεν υπάρχει υπηρεσία που να σου λέει πόσο όγκο έχεις μεταφέρει. Και φυσικά, να καλείς στο CC κάθε φορά, δεν είναι λύση. Για το Cu πάντως που έχω εγώ (στο συμβόλαιο δεν το εχω ενεργοποιήσει) στέλνω κενό μήνυμα στο 1286 και μου λέει άμεσα και real time πόσο όγκο δεδομένων έχω ξοδέψει. Βάσικα πόσος όγκος μου μένει απ το πακέτο των 30ΜΒ που έχω.. Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Για το Cu πάντως που έχω εγώ (στο συμβόλαιο δεν το εχω ενεργοποιήσει) στέλνω κενό μήνυμα στο 1286 και μου λέει άμεσα και real time πόσο όγκο δεδομένων έχω ξοδέψει. Βάσικα πόσος όγκος μου μένει απ το πακέτο των 30ΜΒ που έχω.. Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΟΥ VODAFONE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΟΥ VODAFONE Καιρος λοιπον να γινει διαθεσιμη και στο 1284... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΟΥ VODAFONE Ε καλά ντε! Δεν ήξερα οτι έχεις συμβόλαιο! Σορρυ :) Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Ε καλά ντε! Δεν ήξερα οτι έχεις συμβόλαιο! Σορρυ :) Δεν σου την είπα, απλώς το ανέφερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gv_liou Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Για καθημερινή χρήση όχι. Αν έχεις συμβόλαιο καλύτερα να βάλεις το 150 ή το 250 ή το 500 (τα δύο τελευταία μάλιστα προσφέρουν και διπλασιασμό για ένα χρόνο, δηλαδη 500 και 1GB αντίστοιχα). Αν έχεις καρτοκινητό, καλύτερα γύρνα το σε συμβόλαιο.:p Αλλιώς αστο μόνο για το msn και για περιπτώσεις εξαιρετικής ανάγκης σε ότι αφορά το browsing. Aυτά τα λέω με βάση τη προσωπική χρήση που κάνω στο iPhone... απο οτι ξερω το iphone ειναι λιγο σπαταλο στα mb και λογικο αφου ειναι σα κανονικος υπολογιστης και η οθονη του αρκετα μεγαλη για κινητο. τελως παντων θα το σκεφτω αν ειναι. στα συμβολαια μπορω να ενημερωνομαι real time για το τι μου ειχει μεινει απο mb ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lorentzos323 Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 αν θες την αποψη μου αφου το κινητακι εχει wifi ειναι υπερβολη να βαλεις κ καποιο πακετο. σχεδον παντου πιανεις κ απο ενα ασυρματο! (τουλαχιστον στην αθηνα και εαν εχεις adsl σπιτι) πηγαινε στον φιλο με το 5800 που ρωταει για τα πακετα ιντερνετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gv_liou Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 αν θες την αποψη μου αφου το κινητακι εχει wifi ειναι υπερβολη να βαλεις κ καποιο πακετο. σχεδον παντου πιανεις κ απο ενα ασυρματο! (τουλαχιστον στην αθηνα και εαν εχεις adsl σπιτι) πηγαινε στον φιλο με το 5800 που ρωταει για τα πακετα ιντερνετ το μονο που θελω ειναι να εχω λιγο Internet για κανενα μισαωρο μεσα στο τρενο το πρωι που παω στη δουλεια. σπιτι εχω adsl και στο γραφειο πιανω και ασυρματα επισης. για αυτο ελεγα 3.5 ευρω δεν ειναι και πολλα για αυτο που θελω. αλλα επειδη δε ξερω ποσο τραβαει το 5800 ειμαι λιγο επιφυλακτικος. τουλαχιστον μπορω να ενημερωνομαι ανα πασα στιγμη ποσα mb εχουν μεινει??? edit: και κατι αλλο. επειδη δεν εχω εμπειρια apo τη vodafone, οσοι εχετε το πακετο με τα 30 mb σας εχουν ερθει τιποτα περιεργες χρεωσεις? απο σημα? καλυτερα απο wind? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 απο οτι ξερω το iphone ειναι λιγο σπαταλο στα mb και λογικο αφου ειναι σα κανονικος υπολογιστης και η οθονη του αρκετα μεγαλη για κινητο. τελως παντων θα το σκεφτω αν ειναι. στα συμβολαια μπορω να ενημερωνομαι real time για το τι μου ειχει μεινει απο mb ?? τουλαχιστον μπορω να ενημερωνομαι ανα πασα στιγμη ποσα mb εχουν μεινει??? edit: και κατι αλλο. επειδη δεν εχω εμπειρια apo τη vodafone, οσοι εχετε το πακετο με τα 30 mb σας εχουν ερθει τιποτα περιεργες χρεωσεις? απο σημα? καλυτερα απο wind? 1. Δεν νομίζω ότι το 5800 ξοδεύει λιγότερο. 2. Real time όχι. Mπορείς να καλείς στο 13830 (ή στο 1283 και να επιλέγεις το 9 για να μη χρεώνεσαι) και σου λένε μέχρι και τη προηγούμενη μέρα. Οι άλλες δύο δεν ενημερώνουν καθόλου. 3. Δεν υπάρχουν περίεργες χρεώσεις (αν και μια πολύ μικρή περίπτωση λάθους υπάρχει σε όλες τις εταιρείες αλλά εξαιρετικά σπάνια). Για το σήμα δεν μπορούμε να σου πούμε εμείς, εξαρτάται από τη περιοχή. Αλλού είναι καλύτερα αλλού χειρότερα από wind, σε γενικές όμως γράμμές τα ίδια. Εξάλλου δοκιμάζεις και αν δεις ότι δεν είσαι ευχαριστημένος το καταργείς και πας wind. Πάντως αν μιλάμε για Αθήνα ή Θεσσαλονίκη η Vodafone παρέχει καλύτερες ταχύτητες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gv_liou Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 1. Δεν νομίζω ότι το 5800 ξοδεύει λιγότερο. 2. Real time όχι. Mπορείς να καλείς στο 13830 (ή στο 1283 και να επιλέγεις το 9 για να μη χρεώνεσαι) και σου λένε μέχρι και τη προηγούμενη μέρα. Οι άλλες δύο δεν ενημερώνουν καθόλου. 3. Δεν υπάρχουν περίεργες χρεώσεις (αν και μια πολύ μικρή περίπτωση λάθους υπάρχει σε όλες τις εταιρείες αλλά εξαιρετικά σπάνια). Για το σήμα δεν μπορούμε να σου πούμε εμείς, εξαρτάται από τη περιοχή. Αλλού είναι καλύτερα αλλού χειρότερα από wind, σε γενικές όμως γράμμές τα ίδια. Εξάλλου δοκιμάζεις και αν δεις ότι δεν είσαι ευχαριστημένος το καταργείς και πας wind. Πάντως αν μιλάμε για Αθήνα ή Θεσσαλονίκη η Vodafone παρέχει καλύτερες ταχύτητες. ΟΚ καταλαβα. κινουμαι στην αθηνα οποτε λογικα σημα θα υπαρχει παντου. αν ειναι θα δοκιμασω με το serf & mail 30 με προσοχη για ενα μηνα , να δω ποσα mb ξοδευω και αν ειναι θα βαλω το 150. ευχαριστω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisco Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 συγνωμη που κανω εδωαυτην την ερωτηση αλλα ψαχνω την ενοτητα και δεν την βρισκω. ξερετε τιποτα για sms με αποστολεα πενταψηφιο νουμερο ? πχ:48547 ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts