hellsangel81 Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=5663 ευχαριστώ πολύ! μου φαίνεται οτι το πιο αξιόπιστο είναι η σελίδα της vodafone και σε αυτήν θα ανατρέχω για πληροφορίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_Apostolos Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 Καλησπέρα παιδες!!!! Ξέρει κανείς τις ρυθμίσεις για mms της vodafone στο HTC magic. *Είναι με το android OS. Η συσκευή είναι αγορασμένη από Γερμανό. Ευχαριστώ!!!! Παράθεση The_Apostolos ΑΔΡΑΞΤΕ ΤΗ ΜΕΡΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 Καλησπέρα παιδες!!!! Ξέρει κανείς τις ρυθμίσεις για mms της vodafone στο HTC magic. *Είναι με το android OS. Η συσκευή είναι αγορασμένη από Γερμανό. Ευχαριστώ!!!! http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=2421&menuId=2766 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_Apostolos Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=2421&menuId=2766 Ευχαριστώ για την απάντηση. Δυστυχώς το δοκίμασα αλλά δεν έχει το Magic. Πήρα στην εξυπηρέτηση πελατών αλλά μου είπαν για το android OS δεν έχουν κάποια ενημέρωση:blink: Έβαλα manual τις ρυθμίσεις αλλά δεν μου δουλεύουν...:worry: Παράθεση The_Apostolos ΑΔΡΑΞΤΕ ΤΗ ΜΕΡΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 Τελικά και αφού σετάρισα το surf&web της vodafone διαπιστώνω ότι συνδέομαι για κάποιο λόγο με GPRS και όχι με 3G με ταχύτητες που δεν πάνε πάνω από 50kbit/s. Έχει κανείς ιδέα τι φταίει και τι μπορώ να κάνω για να το φτιάξω και να συνδέομαι με 3G? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων :) Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bdora Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 γεια σας! έχω το w715 και θέλω μικρή βοήθεια.. γενικά, συνδέομαι internet μέσω wifi, αλλά για τις περιπτώσεις που δεν υπάρχει ασύρματο δίκτυο, ποιες ακριβώς ρυθμίσεις πρέπει να έχω στο κινητό; vodafone live ή κάτι άλλο (τι συμφέρει;) έχω συμβόλαιο στη vf, όχι καρτοκινητό thanx!! :):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Βάλε το Vf Web που δεν περνάει από proxy την κίνηση που κάνεις,ώστε να μην έχεις περιορισμούς σε ταχύτητα/κωδικοποίηση ιστοσελίδων/μέγιστο μέγεθος κατεβάσματος κλπ. Αν θες να μπαίνεις όμως στο Vodafone live πρέπει οπωσδηποτε να αλλάζεις κάθε φορά προφίλ και να επιλέγεις το vf live!Με το προφίλ Vf Web δεν μπαίνει στο live επειδή είναι wap site Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bdora Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 thanx!! επομένως μπορώ να έχω τις επιλογές στις Ρυθμίσεις Internet και του Vflive και του Vf web, σωστά; χρειάζεται το ίδιο και στις ρυθμίσεις Streaming; μάλλον έκανα κάποια βλακεία.. έχοντας επιλέξει ρυθμίσεις vflive και πατώντας το πλήκτρο του, βγαίνει το σηματάκι G...:wacko::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Εγω που εχω συμβολβιο με δωρεαν ΜΒ δεδομενων για να μην χρεωνομαι πρεπει να χρησιμοποιω μονο vodafone internet κ οχι wap η κατι αλλο ετσι; Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Εγω που εχω συμβολβιο με δωρεαν ΜΒ δεδομενων για να μην χρεωνομαι πρεπει να χρησιμοποιω μονο vodafone internet κ οχι wap η κατι αλλο ετσι; Όποιο προφίλ ρυθμίσεων και αν χρησιμοποιήσεις δεν χρεώνεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bdora Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 λίγη βοήθεια... τα έχω μπερδέψει με τις ρυθμίσεις (live, mms, ...) το ερώτημα είναι το εξής: είναι λογικό όταν πατάω τη συντόμευση vodafone live να εμφανίζεται στην οθόνη το εξής εικονιδιάκι: υδρόγειος με 1 G ;; αν θυμάμαι καλά το σηματάκι του Live δεν έχει το G; επίσης, το ίδιο εικονίδιο εμφανίζεται και κατά την αποστολή MMS... thanx!:wacko::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Θέλω να βάλω internet στο εξοχικό, αλλά δεν με συμφέρουν καθόλου τα τέλη ενεργοποίησης/απενεργοποίησης, και σκέφτομαι τη λύση Web & E-mail 500. Εχω ένα Samsung Z720 3g. Να το συνδέσω με το laptop ή να πάρω ένα stick hsdpa; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Μπαινωντας στο live, παρατηρησα οτι υπαρχει νεο πακετο με 5 ευρω που δινει: Απεριοριστη προσβαση στο live Απεριοριστα μουσικα κομματια 100 Mb internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosz Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Μπαινωντας στο live, παρατηρησα οτι υπαρχει νεο πακετο με 5 ευρω που δινει: Απεριοριστη προσβαση στο live Απεριοριστα μουσικα κομματια 100 Mb internet. Δεν λέει τι χρέωση έχει εάν ξεπεράσεις το όριο των 100ΜΒ. 5ευρώ είναι μόνο για Ιούλιο/Αυγουστο. Κανονικά έχει 7.99ευρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Υπάρχει διαφήμιση και στην αρχική σελίδα του ιστότοπου της εταιρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Το είδα κι εγω... το έχει δοκιμάσει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Μόλις το δοκίμασα Μου έστειλε ένα μήνυμα να πάω δωρεάν στην σελίδα http://live.vodafone.com/imu και να το αγοράσω από κεί Μόλις μπήκα μου είπε ότι η συσκευή μου δεν είναι συμβατή με το musik και δεν με άφησε να το αγοράσω . Τελικά μπήκα με το k800 που είναι συμβατό και έτσι το αγόρασα Εγώ απλά ενδιαφερόμουν για τα 100 ΜΒ τώρα έβαλα πάλι την κάρτα στο κανονικό μου κινητό και όλα μια χαρά. Συμβατές συσκευές με την εφαρμογή Vodafone Music: Sony Ericsson: W980, W715, W910, W890, W880, W850, W760, W660, W595, V640, V630, K850, K800, K770, K610, C905, C902 Nokia: N95 8GB / 2x, N95 / 21x, N85 V.11.047, N85, N78, E71, 6124c, 6210 V 04.12 Samsung: L810 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Κι εγώ για τα 100ΜΒ το θέλω... αλλά είναι για surf ή μόνο για live; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Είναι για Surf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Βλακεία αν υποστηρίζεται μόνο από ορισμένα κινητά... Ας το δώσουν σε όλα τα κινητά και όποιος θέλει και την υπηρεσία μουσικής, την χρησιμοποιεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nonta Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Αν το ενεργοποιήσω στην κάρτα μου μέσω ενός συμβατού κινητού ενός φίλου και έπειτα βάλω την κάρτα σε ένα μη συμβατο κινητό θα μπορώ άραγε να χρησιμοποιώ(από το μη συμβατο) τα 100mb internet; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Εννοείται!Η εφαρμογή Vodafone Music υφίσταται μόνο για την επιλογή και το κατέβασμα κομματιών!Για surfing επιλέγεις το ΠΡΟΦΊΛ Ίντερνετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nonta Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Συνεπώς (πρακτικά) δεν υφίσταται κανένας περιορισμός όσον αφορά τα μοντέλα κινητών που μπορούν να ενεργοποιήσουν την προσφορά. Ξέρεις μήπως αν από το ίδιο τηλέφωνο μπορώ να ενεργοποιήσω πολλές κάρτες σιμ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosz Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 Ξέρει κάποιος αν ανανεώνεται αυτόματα, και αν ναι πως απενεργοποιείται; Τα 100ΜΒ είναι καθαρό ιντερνετ ή θέλει proxy; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TKI Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 Ξέρει κάποιος αν ανανεώνεται αυτόματα, και αν ναι πως απενεργοποιείται; Τα 100ΜΒ είναι καθαρό ιντερνετ ή θέλει proxy; Ανανεωνεται αυτοματα καθε μηνα Για να το απενεργοποιησεις ¨γινεται η με την αποστολή (χωρίς χρέωση) μηνύματος ''STOP'' στο 1328 αλλά και μέσω VF Live My Vodafone / Ενεργές Συνδρομές Ενεργοποιηση με την αποστολή (χωρίς χρέωση) μηνύματος 1328 Τα τραγούδια δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ringtones ή Welcome Tones, καθώς και να αντιγραφούν σε CD επισης δεν αφαιρείται επιπλέον όγκος δεδομένων κατά το κατέβασμα των μουσικών κομματιών Παντως παιζει σε συγκεκριμενεσ συσκευες ,ετσι αν δεν τηρείςτην παραπάνω προυπόθεση και επιχειρήσεις να αποστείλεις το παραπάνω κενό sms για την ενεργοποίησή της θα λάβεις ενημέρωση η οποία σεπαραπέμπει να ενεργοποιήσεις το πακέτο Surf&mail 30. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts