Jump to content

Τα πάντα για: 3G/HSDPA, GPRS, MMS, Vodafone Internet

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μία ερώτηση σχετική με το Vodafone Mail, υπάρχει κάποιος τρόπος να δω τα mail μου, εκτός του Vodafone Live, από το κινητό μου (SE P910i); Και κάτι ακόμα, το κινητό μου δεν είναι Vodafone Live, αν μπω μέσω wap (wap.vodafone.gr) στο Vodafone Live για να δω τα mail μου, θα χρεωθώ μόνο την είσοδο ή θα χρεωθώ τον όγκο δεδομένων που θα διακινηθεί; Ευχαριστώ :D
Απλώς... FAZER FZ6-S '04

Μία ερώτηση σχετική με το Vodafone Mail, υπάρχει κάποιος τρόπος να δω τα mail μου, εκτός του Vodafone Live, από το κινητό μου (SE P910i); Και κάτι ακόμα, το κινητό μου δεν είναι Vodafone Live, αν μπω μέσω wap (wap.vodafone.gr) στο Vodafone Live για να δω τα mail μου, θα χρεωθώ μόνο την είσοδο ή θα χρεωθώ τον όγκο δεδομένων που θα διακινηθεί; Ευχαριστώ :D

Εχουμε και λέμε στο Vodafone Live για να δεις mail χρεώνεσαι μόνο την είσοδο και τίποτα άλλο. Τώρα απο την στιγμή που έχεις Ericsson κινητό μπορείς να δείς και τα ΡΟΡ3 mail σου κάνοντας τις απαραίτητες ρυθμίσεις email και έχοντας πάντα σαν προφίλ για το mail το Vodafone Internet

Μήπως γνωρίζετε εαν η Vodafone υποστηρίζει στην Αττική το πρωτόκολλο EDGE για τη μεταφορά δεδομένων σε υψηλότερες ταχύτητες από του GPRS ?

<<edit>> Διαβάζοντας λίγο παραπάνω σε άλλα θέματα, είδα ότι η απάντηση είναι μάλλον αρνητική. Σωστά, έτσι?

Μήπως γνωρίζετε εαν η Vodafone υποστηρίζει στην Αττική το πρωτόκολλο EDGE για τη μεταφορά δεδομένων σε υψηλότερες ταχύτητες από του GPRS ?

<<edit>> Διαβάζοντας λίγο παραπάνω σε άλλα θέματα, είδα ότι η απάντηση είναι μάλλον αρνητική. Σωστά, έτσι?

Σωστά. Κανένα δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα δεν υποστηρίζει μέχρι αυτή τη στιγμή τουλάχιστον υπηρεσίες EDGE.

Σωστά. Κανένα δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα δεν υποστηρίζει μέχρι αυτή τη στιγμή τουλάχιστον υπηρεσίες EDGE.

Το μεχρι στιγμης δεν το καταλαβα. Ειναι ξεπερασμενη τεχνολογια.

Το μεχρι στιγμης δεν το καταλαβα. Ειναι ξεπερασμενη τεχνολογια.

Αν θυμάσαι καλά υπήρχε έντονη φημολογία ότι η Q η οποία δεν είναι αδειοδοτούμενος παροχός υπηρεσιών 3G θα χρησιμοποιούσε μέσω του δικτύου της ΤΙΜ την εν λόγω τεχνολογία. Και εγώ δεν το πολιπιστεύω αλλά...

sxedon trela8ika giati 3eperasmeno ???? pio kala 8a itan kai pio eukolo na ginei para na kinigame na broume kalupsi@

gia na doume taxutites broadband 1.8 8a prepei na eimaste katw apo tin keraia!!!

i to allo to asteio 384kbs!!!xa xa xa . prepei na eimaste sto mpalkwni giati se eswteriko xwro exei gelio.

mipws exoume kalupsi 3g kai 3g+ kai den to katalaba?

sxedon trela8ika giati 3eperasmeno ???? pio kala 8a itan kai pio eukolo na ginei para na kinigame na broume kalupsi@

gia na doume taxutites broadband 1.8 8a prepei na eimaste katw apo tin keraia!!!

i to allo to asteio 384kbs!!!xa xa xa . prepei na eimaste sto mpalkwni giati se eswteriko xwro exei gelio.

mipws exoume kalupsi 3g kai 3g+ kai den to katalaba?

Καλώς ή κακώς είναι ξεπερασμένη τεχνολογία. Από εκεί και πέρα ναι αν λειτουργούσε θα είχες το πλεονέκτημα της πανελλαδικής κάλυψης αλλά μην φανταστείς ότι το ΕDGE προσφέρει και τίποτα τρομερές ταχύτητες. Ούτε σου εξασφαλίζει ποιότητα και μεγάλη χωρητικότητα όπως τα 3G δίκτυα. Από εκεί και πέρα τα δίκτυα 3G βελτιώνονται συνεχώς (και καλύτερα οι εταιρείες να επενδύσουν εξ'ολοκλήρου σε αυτή τη τεχνολογία για πιο γρήγορα αποτελέσματα παρά να δεπανούν πόρους και για το ξεπερασμένο EDGE). Tέλος η κατάσταση με το σήμα δεν είναι τόσο τραγική. Εγώ και στο σπίτι και στο γραφείο έχω full σήμα 3G (με HSDPA)! :p

profanws eisai apo tous tuxerous!!!!

uparxoun kai alloi pou kinigane tin grammoula tis entasis!!!!kanoun party otan doun duo mpares kai autes na min einai eikonikes!!!!!

otan to diktuo ftiaxtei tote mporoume na milame gia 3eperasmeni texnologia!

edw stin afriki exoun kalupsi 3g , den exoun gprs!!!!! kai emeis akomi!!!!

a kai olo auto mou 8umizei tote pou o ote anaba8mise tis grammes kai oloi xairontousan oti pleon 8a eixan tromeres taxutites alla i ali8eia gnwsti se pollous itan oti den mporouse na upostiri3ei tetoies taxutites kai oloi tin patisan !!

profanws eisai apo tous tuxerous!!!!

uparxoun kai alloi pou kinigane tin grammoula tis entasis!!!!kanoun party otan doun duo mpares kai autes na min einai eikonikes!!!!!

otan to diktuo ftiaxtei tote mporoume na milame gia 3eperasmeni texnologia!

edw stin afriki exoun kalupsi 3g , den exoun gprs!!!!! kai emeis akomi!!!!

a kai olo auto mou 8umizei tote pou o ote anaba8mise tis grammes kai oloi xairontousan oti pleon 8a eixan tromeres taxutites alla i ali8eia gnwsti se pollous itan oti den mporouse na upostiri3ei tetoies taxutites kai oloi tin patisan !!

Tι να σου πω. Εγώ πάντως προτιμώ οι εταιρείες μας να επενδύσουν εξ'ολοκλήρου σε μία σύγχρονη και προηγμένη τεχνολογία που έχει πολλά να δώσει παρά στο EDGE... Και αυτό κάνουν!

e kai egw !!!!\

alla nomizw kanoume megala bimata!!!kai fobamai!! stin ameriki i3eran oti upirxe metabatiko tsadio edwsan to edge kai eftia3an ftiaxnoun to diktuo tous.

stin afriki tonizw exoun 3g i vodacom kai oxi gprs auto kati leei!!!!

kai pali teleutaioi 8umi8ika to 3g!!! kai auto mellontika allazei erxetai nea texnologia!!!

e kai egw !!!!\

alla nomizw kanoume megala bimata!!!kai fobamai!! stin ameriki i3eran oti upirxe metabatiko tsadio edwsan to edge kai eftia3an ftiaxnoun to diktuo tous.

stin afriki tonizw exoun 3g i vodacom kai oxi gprs auto kati leei!!!!

kai pali teleutaioi 8umi8ika to 3g!!! kai auto mellontika allazei erxetai nea texnologia!!!

Τέλος πάντων, δεν έχεις κανένα λόγο να φοβάσαι. Θα δεις βελτίωση και μάλιστα σύντομα. Επίσης καλό θα ήταν να καλούμε και στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Vodafone και της κάθε εταιρείας ώστε να καταχωρούνται τα προβλήματα αυτά και να ελέγχονται από τα τεχνικά τμήματα. Καλή χρονιά!

Παιδιά μια χιλιοειπωμένη ερώτηση αλλά παρακαλώ βοηθήστε...Έχω Nokia N70 και σύνδεση vodafone.Όταν μπαίνω σε ένα site με το opera χρεώνομαι (Σύνδεση με Internet) 0,0060/ΚΒ,σωστά;Αν μπω σε μια σελίδα wap (της μορφής wap.xxxx.com),όχι με το opera,χρεώνομαι 0,0119€/ΚΒ,είναι έτσι; Υπάρχει η δυνατότητα να μπαίνω σε wap με χρέωση 0,0060/ΚΒ και αν ναι τι ρυθμίσεις στα προφίλ πρέπει να κάνω; Sorry αλλά ποτέ δεν κατάλαβα αυτά τα μυστήρια με τα access points κλπ.

• 4 weeks later...
Παιδιά μια χιλιοειπωμένη ερώτηση αλλά παρακαλώ βοηθήστε...Έχω Nokia N70 και σύνδεση vodafone.Όταν μπαίνω σε ένα site με το opera χρεώνομαι (Σύνδεση με Internet) 0,0060/ΚΒ,σωστά;Αν μπω σε μια σελίδα wap (της μορφής wap.xxxx.com),όχι με το opera,χρεώνομαι 0,0119€/ΚΒ,είναι έτσι; Υπάρχει η δυνατότητα να μπαίνω σε wap με χρέωση 0,0060/ΚΒ και αν ναι τι ρυθμίσεις στα προφίλ πρέπει να κάνω; Sorry αλλά ποτέ δεν κατάλαβα αυτά τα μυστήρια με τα access points κλπ.

Το οπερα χρησιμοποιεί τα java settings. Φρόντισε εκεί λοιπόν να συνδέεται στο internet.vodafone.gr και όχι στο wap.vodafone.gr.

Καλύτερα να αλλάξεις το wap.vodafone.gr σε internet.vodafone.gr όπου το βρεις...

Και ενεργοποίησε τη συμπίεση!

Why don't we just take the safety labels off everything and let stupidity sort itself out?

ΓΕΙΑ ΕΧΩ VODAFONE ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ mms ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΚΤΥΟ ΣΤΗΝ Ο2. ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΣΕ VODAFONE KAI T-MOBILE ΓΙΝΕΤΕ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΣΥΓΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΙΚΤΥΟ? ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ...

ΕΠΕΙΓΟΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ

ΤΗΝΧ:worry: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ. Έχετε καταλάβει οτι είμαστε πλέον οι μόνοι συνδρομητές οι οποίοι δεν έχουμε flat rate ΜΗΝΙΑΙΟ στο WAP και στο internet? Ως πότε ρε σεις? Αιντε γράψτε τίποτα για να μην κοιμόμαστε με τις διαφημίσεις τύπου "η Vodafone πάντα πρώτη και οδηγεί τις εξέλίξεις" και αηδίες!!! Αναγκάστηκα να πάρω ένα καρτοκινήτο ΤΙΜ που βρήκα ευκαιρία για να σερφάρω λίγο με Opera. Πραγματικά αν δεν γίνει κάτι μέχρι τον Μαιο που λήγει το συμβόλαιο 4 χρόνων που έχω αλλάζω δίκτυο το αποφάσισα.

ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ. Έχετε καταλάβει οτι είμαστε πλέον οι μόνοι συνδρομητές οι οποίοι δεν έχουμε flat rate ΜΗΝΙΑΙΟ στο WAP και στο internet? Ως πότε ρε σεις? Αιντε γράψτε τίποτα για να μην κοιμόμαστε με τις διαφημίσεις τύπου "η Vodafone πάντα πρώτη και οδηγεί τις εξέλίξεις" και αηδίες!!! Αναγκάστηκα να πάρω ένα καρτοκινήτο ΤΙΜ που βρήκα ευκαιρία για να σερφάρω λίγο με Opera. Πραγματικά αν δεν γίνει κάτι μέχρι τον Μαιο που λήγει το συμβόλαιο 4 χρόνων που έχω αλλάζω δίκτυο το αποφάσισα.

Tι εννοεις "flat rate ΜΗΝΙΑΙΟ" ?

Tι εννοεις "flat rate ΜΗΝΙΑΙΟ" ?

Εννοώ φίλε μου με 3, 4, 5 € τον μήνα απεριόριστη χρήση WAP και internet όπως προσφέρουν οι άλλες δύο εταιρίες (TIM PLUS non stop και της Cosmote δε θυμάμαι πως λέγεται).

Εννοώ φίλε μου με 3, 4, 5 € τον μήνα απεριόριστη χρήση WAP και internet όπως προσφέρουν οι άλλες δύο εταιρίες (TIM PLUS non stop και της Cosmote δε θυμάμαι πως λέγεται).

Καταλαβα. δυστηχως κι εγω με 3G Plus ειμαι (15 ευρω + ΦΠΑ για 10ΜΒ internet). Εισαι σιγουρος οτι εχουν με τοσα λιγα χρηματα απεριοριστο internet (και οχι wap) ?? Διαβασα καποιο topic εδω στο myPhone για καποιο "κολπο" που κανουν αλλα δεν φαινεται να δουλευει σωστα (δεν δειχνει ολες τις σελιδες, δεν κανει downloads και διαφορα αλλα)...

Καταλαβα. δυστηχως κι εγω με 3G Plus ειμαι (15 ευρω + ΦΠΑ για 10ΜΒ internet). Εισαι σιγουρος οτι εχουν με τοσα λιγα χρηματα απεριοριστο internet (και οχι wap) ?? Διαβασα καποιο topic εδω στο myPhone για καποιο "κολπο" που κανουν αλλα δεν φαινεται να δουλευει σωστα (δεν δειχνει ολες τις σελιδες, δεν κανει downloads και διαφορα αλλα)...

Κοίτα για wap και για χρήση Opera με εικόνες το έχω δοκιμάσει και είναι τόσο με την κάρτα ΤΙΜ που έχω (3,5 € περίπου). Τώρα για internet που λές δε ξέρω γιατί δέ δοκίμασα με κάρτα συμβολαίου. Το κόλπο νομίζω οτι αφορά υπηρεσίες streaming. Τέλος πάντων το θέμα είναι αυτό. Ότι έστω και για wap non stop δεν έχει βγει τίποτα από Vodafone και το φθηνότερο πακέτο είναι αυτό που έχεις και εσύ (που πάλι έχει περιορισμο τα 10 ΜΒ). Σκέφτομαι να το βάλω αλλά μετά θα πληρώνω ελάχιστο πάγιο γύρω στα 60 € με VF240 και βραδυνές κλήσεις. Για αυτό πήρα και την ΤΙΜ για απεριόριστο σερφάρισμα.

Κοίτα για wap και για χρήση Opera με εικόνες το έχω δοκιμάσει και είναι τόσο με την κάρτα ΤΙΜ που έχω (3,5 € περίπου). Τώρα για internet που λές δε ξέρω γιατί δέ δοκίμασα με κάρτα συμβολαίου. Το κόλπο νομίζω οτι αφορά υπηρεσίες streaming. Τέλος πάντων το θέμα είναι αυτό. Ότι έστω και για wap non stop δεν έχει βγει τίποτα από Vodafone και το φθηνότερο πακέτο είναι αυτό που έχεις και εσύ (που πάλι έχει περιορισμο τα 10 ΜΒ). Σκέφτομαι να το βάλω αλλά μετά θα πληρώνω ελάχιστο πάγιο γύρω στα 60 € με VF240 και βραδυνές κλήσεις. Για αυτό πήρα και την ΤΙΜ για απεριόριστο σερφάρισμα.

Χμμμ...το θεμα ομως ειναι να χρησιμοποιουμε "καθαρο" internet και οχι wap μιας κι ετσι μπορεις να δεις σαφως ανωτερα το web content. O Opera π.χ., και μιλαω για την mini εκδοση, ειναι οτι καλυτερο εχω δει σε mobile devices. Γρηγορος, free, παρα πολυ καλο formatting και κανει τρομερη οικονομια στα KB.

Οτα χρησιμοποιουσα το pocket pc για να εχω internet μεσω κινητου, τα 10ΜΒ ηταν πραγματικα λιγα. Με τον Opera Mini ομως φτανουν και περισσευουν.

Αλλωστε και μετα τα 10ΜΒ, η χρεωση σε αυτο το πακετο ειναι αρκετα μικρη, σιγουρα ομως δεν νοιωθεις και τοσο καλα οταν π.χ. στην Αγγλια δινεις 20 ευρω στη T-Mobile και εχεις απεριοριστο 3G...

Χμμμ...το θεμα ομως ειναι να χρησιμοποιουμε "καθαρο" internet και οχι wap μιας κι ετσι μπορεις να δεις σαφως ανωτερα το web content. O Opera π.χ., και μιλαω για την mini εκδοση, ειναι οτι καλυτερο εχω δει σε mobile devices. Γρηγορος, free, παρα πολυ καλο formatting και κανει τρομερη οικονομια στα KB.

Οτα χρησιμοποιουσα το pocket pc για να εχω internet μεσω κινητου, τα 10ΜΒ ηταν πραγματικα λιγα. Με τον Opera Mini ομως φτανουν και περισσευουν.

Αλλωστε και μετα τα 10ΜΒ, η χρεωση σε αυτο το πακετο ειναι αρκετα μικρη, σιγουρα ομως δεν νοιωθεις και τοσο καλα οταν π.χ. στην Αγγλια δινεις 20 ευρω στη T-Mobile και εχεις απεριοριστο 3G...

Εμ? Εκεί ήμουν και τα ξέρω!! Εσύ είσαι ευχαριστημένος απο το πακέτο των 10 ΜΒ? Δε ξέρω μου φαίνονται πολλά. Εγω το θέλω για το mobile msn και το opera. Λες να το βάλω?

Εμ? Εκεί ήμουν και τα ξέρω!! Εσύ είσαι ευχαριστημένος απο το πακέτο των 10 ΜΒ? Δε ξέρω μου φαίνονται πολλά. Εγω το θέλω για το mobile msn και το opera. Λες να το βάλω?

Ναι, ειμαι ευχαριστημενος απο τη στιγμη, ειδικα, που εβαλα τον Opera Mini. Το 6280 που εχω εχει παρα πολυ καλη απεικονηση λογω αναλυσης οθονης και αυτο σιγουρα βοηθαει. Για να καταλαβεις, πολλες φορες συμμετεχω σε forums που ανηκω, μεσα απο τον opera! Διαβαζω, απανταω και γενικα κανω σχεδον τα παντα που κανω και στο pc.

Τωρα για το πακετο: Με τη χρεωση που εχει για το απλο GPRS η Βοδιαφον, για 10ΜΒ χρειαζεσαι περιπου 60 ευρω :wacko: ενω με το πακετο που εχω, 17.85

Επισης, με 17.85 με το απλο GPRS αγοραζεις μολις 3ΜΒ.

Αν λοιπον οι αναγκες σου ειναι μεγαλυτερες των 3ΜΒ, τοτε σε συμφερει να το βαλεις. Επισης, στο 3G+, αν ξεπερασεις το οριο των προπληρωμενων 10ΜΒ, η χρεωση ειναι το 1/3 της αλλης, αρα παλι σε συμφερει.

Ακομα σημαντικο ειναι το γεγονος οτι αν μπορεις να δινεις τα 17.85/μηνα, ξερεις οτι τα δινεις και δεν θα σε πιανει αγχος καθε φορα που θα θελεις να χρησιμοποιησεις τον opera η το msn απο το τηλεφωνο...

Η επιλογη φυσικα, δικη σου...:)

Κι εγώ συνδρομητής της Vodafone είμαι αλλα έχω και μια F2G για να σερφάρω με 3,49ευρώ το μήνα. Λειτουργρί μια χαρά και στις σελίδες του internet. Περιμένω να λήξει το συμβολαιο μου με τη Vodafone για να πάω σε TIM με flat rate internet, και δωρεάν τηλεόραση!