bezoss Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 του αγγελου λέμε. Σε κάθε σελίδα σχεδόν το λέμε. ta epeisodia pou tragoudane den einai poliii spastika?!?!?!?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 Kai egw ta psaxnw se DVD.. Ante kai se AVI ! Kanena hub pou na ta exei ? Πιαδιά κυκλοφορούν στο ίντερνετ ΟΛΑ σχεδόν τα επεισόδιά τους (σε AVI_καλή ποιότητα)... , εγώ γέμισα ένα DVD και τα έχω δει 5-6 φορές! Είναι ότι καλύτερο έχει βγεί, πάντως διάβασα κάπου ότι θα βγούν και στα βίντεο clubs (...μαζί με τις σειρές του Παπακαλιάτη και του Λαζόπουλου)!!! Αν βιάζεστε όμως υπάρχει και το eMule046a (απο εκεί τα βρήκα και γώ).. το αρχείο είναι ενα rar file με όνομα Αparadektoi 19 Episodia Serreos21.rar (2.73GB) !!! και άμα γράψετε 'Αparadektoi' και κάνετε search για video, θα βρείτε και τα υπόλοιπα- μαζί με τα εορταστικά! Θα σας έστελνα ένα dvdάκι , αλλά αύριο παρουσιάζομαι φαντάρος :cry: :X , οπότε καλό 'downloading' :p ...... Mε Adsl σύνδεση , σε 2-3 μέρες τα έχετε 'κατεβάσει' όλα .... Edit: Γιατί λέτε συνέχεια .. απο του άγγελου να το κατεβάσετε...ποιό ειναι το παλικάρι? :p Με σωστές ρυθμίσεις όλα peer-to-peer προγράμματα είναι καλά!!! Πάντως φίλε aggelopa, αυτά που έχω δεν είναι τόσο χάλια όπως λες!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 Αν τα επεισοδια του αγγελου ειναι σαν 5-6 που εχω δει,δεν βλεπονται ουτε σε οθονη κινητου 10χ10. Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 Εγώ πάντως τα γράφω πλέον σε dvd από το νέο dvd-recorder μου και αφού τα περάσω στο pc, κόψω διαφημίσεις τα φτιάχνω σε dvdόπουλα 4 ώρης διάρκειας δέκα επεισόδια περίπου που παίζουν με ιδιαίτερα ικανοποιητική ποιότητα σε όλα τα dvd. Ήδη έχω γράψει δύο dvd, όποιος τα θέλει και μένει Αθήνα ευχαρίστως να του τα γράψω χωρίς να τον επιβαρύνω τίποτα πέρα από το κόστος των dvd, αλλά καλύτερα καλοκαιράκι να γίνει η δουλειά που θα έχω περάσει το σύνολο των επειδοδίων που θα έχει δείξει ως τότε μιας και λόγω πολλών ενασχολήσεων τελευταία δεν έχω ιδιαίτερο χρόνο για να ασχοληθώ. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 υπαρχουν ολα τα επεισοδια στο νετ... (για την ακριβεια την παρασκευη παιζονται και το Σαββατο ανεβαινουν). Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 υπαρχουν ολα τα επεισοδια στο νετ... (για την ακριβεια την παρασκευη παιζονται και το Σαββατο ανεβαινουν). Μη ντρέπεσαι να το πεις. :P Στο greektorrents :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 α παρντον.. επειδη συνηθως οι κανονες στα φορουμς ειναι κομματι περιεργοι!!! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 α παρντον.. επειδη συνηθως οι κανονες στα φορουμς ειναι κομματι περιεργοι!!! Σε ότι αφορά τη file sharing σκηνή, την υποστηρίζουμε μέχρι εκεί που μπορούμε. Δεν ανεβάζουμε δηλαδή torrents ή ed2k links αλλά μπορούμε να προτείνουμε sites τα οποία κάνουν τη δουλειά αυτή ή προγράμματα κλπ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lovehacker Δημ. May 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2005 Paidia mipws kserei kapios posa akrivws itan ta episodia twn aparadektwn? Παράθεση Nokia n800 user! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 Xerei kaneis kathe pote paizoun oi Aparadektoi sto mega ellados? Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 Xerei kaneis kathe pote paizoun oi Aparadektoi sto mega ellados? Κάθε Παρασκευή στις 10μμ Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plati Δημ. June 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 Θα ήθελα να σας ενημερώσω οτι την 1 Ιουλίου 2005 δείχνει το Mega Channel τα δυο τελευταία επεισόσια των Απαραδεκτων. Μήπως τα έχει γράψει κάποιος σε DVD; Αν θέλει κάποιος να κάνουμε ανταλλαγή ας επικοινωνήσει μαζί μου με pm ή στο gtsekegal@hotmail.com Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Yπαρχει σελιδα με θεμα τους Απαραδεκτους πολυ ενδιαφερουσα. Θελετε link? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Yπαρχει σελιδα με θεμα τους Απαραδεκτους πολυ ενδιαφερουσα. Θελετε link? :p Και δεν το δίνεις; ;) Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. June 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 http://www.vamvax.net/drastiriotites/aparadektoi/aparadektoi.htm Kante to quiz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. June 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 bwaahahaha καλο :D Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. June 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 Eπίπεδο Βαρδαξής Κουτρουμπέσης. :p Για αρχή καλά ειναι. :D Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. June 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 Eπίπεδο Βαρδαξής Κουτρουμπέσης. :p Για αρχή καλά ειναι. :D ΧΑ!Jack ΒΓΗΚΑ ΒΓΗΚΑ, ΕΙΜΑΙ ΘΕΟΣ !! :D ασχετο: ρε παιδια που πηγε το quick reply? Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. June 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 http://www.vamvax.net/drastiriotites/aparadektoi/aparadektoi.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plati Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Παιδιά επειδή δεν πρόλαβα να δω τα σημερινά επεισόδια,μήπως το δεύτερο που έδειξε ήταν και το τελευταίο που είχε γυριστεί; Υπάρχει κάποιος που να έχει τα επεισόδια σε DVD. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Παιδιά επειδή δεν πρόλαβα να δω τα σημερινά επεισόδια,μήπως το δεύτερο που έδειξε ήταν και το τελευταίο που είχε γυριστεί; Υπάρχει κάποιος που να έχει τα επεισόδια σε DVD. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας. Ναι, το δεύτερο που έδειξε σήμερα ήταν το series finale. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. July 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2005 Ναι, το δεύτερο που έδειξε σήμερα ήταν το series finale. Εγώ κατέβασα ένα με τίτλο καλή Αντάμωση στο οποία υπήρχαν και οι σκηνές πίσω από τις κάμερες.Επίσης χθες έδειξε το επεισόδιο Πορτογαλία. 34 επεισόδια από Απαράδεκτους!Σε πολύ καλή ποιότητα!μια χαρά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris13888 Δημ. July 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2005 Kαλησπέρα παιδιά, είμαι ο Άρης και είμαι καινούριος στο φορουμ... Ξερει κανεις που μπορω να βρω μια λιστα με τα επεισοδια των Απαραδεκτων αριθμημένα;;; Επίσης σε ντιβιντι αν τα εχει κανεις, ας επικοινωνησει στο aris.kat.13888@gmail.com (Θεσσαλονίκη) Σας παρακαλώ βοηθήστε με!!!!!!!!!!!! Ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. July 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2005 Επειδή μου στέλνουν πολλοί pm να με ρωτήσουν για τους απαράδεκτους, έχω γράψει όλα σχεδόν τα επεισόδια στο dvd recorder μου σε αρκετά καλή ποιότητα, κάποια τα έχασα και θα τα μεταφέρω από κασέτα video στο dvd σε σαφώς χειρότερη ποιότητα, προς το παρόν έχω φτιάξει ένα από τα dvd με τα πρώτα 10 επεισόδια απλά επειδή έχω κάποιο πρόβλημα με το pc τα υπόλοιπα θ΄αργήσουν λίγο αλλά λογικά μέσα στο καλοκαίρι θα γίνει η δουλειά οπότε όταν είναι έτοιμα θα το γράψω εδώ. Τώρα για τους εκτός Αθηνών φίλους δε ξέρω πως μπορεί να γίνει η δουλειά, ίσως με κάποιο courier ή με το ταχυδρομείο αν είναι εφικτό, φαντάζομαι γύρω στα 4 DVD θα βγουν. Η επεξεργασία γίνεται από το dvd recorder στο pc και από κει μέσω του mydvd κόβονται διαφημίσεις, μπαίνουν τίτλοι επεισοδίων και μερικά εφέ και βγαίνει η τελική κόπια. Τα έχω δοκιμάσει σε αρκετά απλά dvd και παίζουν χωρίς πρόβλημα. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris13888 Δημ. July 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2005 Πολύ ωραία!!! pan82, έχε με στη λιστα για τα ντιβιντι, το εμαιλ μου ειναι aris.kat.13888@gmail.com, οταν ειναι ετοιμα αν μπορεις ειδοποιησε με!!! ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts