Jump to content

Απαράδεκτοι (Mega)

nikosmpi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 229
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Kai egw ta psaxnw se DVD.. Ante kai se AVI ! Kanena hub pou na ta exei ?

Πιαδιά κυκλοφορούν στο ίντερνετ ΟΛΑ σχεδόν τα επεισόδιά τους (σε AVI_καλή ποιότητα)... , εγώ γέμισα ένα DVD και τα έχω δει 5-6 φορές! Είναι ότι καλύτερο έχει βγεί, πάντως διάβασα κάπου ότι θα βγούν και στα βίντεο clubs (...μαζί με τις σειρές του Παπακαλιάτη και του Λαζόπουλου)!!!

Αν βιάζεστε όμως υπάρχει και το eMule046a (απο εκεί τα βρήκα και γώ).. το αρχείο είναι ενα rar file με όνομα Αparadektoi 19 Episodia Serreos21.rar (2.73GB) !!! και άμα γράψετε 'Αparadektoi' και κάνετε search για video, θα βρείτε και τα υπόλοιπα- μαζί με τα εορταστικά! Θα σας έστελνα ένα dvdάκι , αλλά αύριο παρουσιάζομαι φαντάρος :cry: :X , οπότε καλό 'downloading' :p ......

Mε Adsl σύνδεση , σε 2-3 μέρες τα έχετε 'κατεβάσει' όλα ....

Edit: Γιατί λέτε συνέχεια .. απο του άγγελου να το κατεβάσετε...ποιό ειναι το παλικάρι? :p Με σωστές ρυθμίσεις όλα peer-to-peer προγράμματα είναι καλά!!! Πάντως φίλε aggelopa, αυτά που έχω δεν είναι τόσο χάλια όπως λες!!!

Αν τα επεισοδια του αγγελου ειναι σαν 5-6 που εχω δει,δεν βλεπονται ουτε σε οθονη κινητου 10χ10.
Mutilator :shifty:

Εγώ πάντως τα γράφω πλέον σε dvd από το νέο dvd-recorder μου και αφού τα περάσω στο pc, κόψω διαφημίσεις τα φτιάχνω σε dvdόπουλα 4 ώρης διάρκειας δέκα επεισόδια περίπου που παίζουν με ιδιαίτερα ικανοποιητική ποιότητα σε όλα τα dvd. Ήδη έχω γράψει δύο dvd, όποιος τα θέλει και μένει Αθήνα ευχαρίστως να του τα γράψω χωρίς να τον επιβαρύνω τίποτα πέρα από το κόστος των dvd, αλλά καλύτερα καλοκαιράκι να γίνει η δουλειά που θα έχω περάσει το σύνολο των επειδοδίων που θα έχει δείξει ως τότε μιας και λόγω πολλών ενασχολήσεων τελευταία δεν έχω ιδιαίτερο χρόνο για να ασχοληθώ.

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

υπαρχουν ολα τα επεισοδια στο νετ... (για την ακριβεια την παρασκευη παιζονται και το Σαββατο ανεβαινουν).

http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg

Lord, let me be the person my dog thinks I am

υπαρχουν ολα τα επεισοδια στο νετ... (για την ακριβεια την παρασκευη παιζονται και το Σαββατο ανεβαινουν).

Μη ντρέπεσαι να το πεις. :P Στο greektorrents :)

α παρντον.. επειδη συνηθως οι κανονες στα φορουμς ειναι κομματι περιεργοι!!!

http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg

Lord, let me be the person my dog thinks I am

α παρντον.. επειδη συνηθως οι κανονες στα φορουμς ειναι κομματι περιεργοι!!!

Σε ότι αφορά τη file sharing σκηνή, την υποστηρίζουμε μέχρι εκεί που μπορούμε. Δεν ανεβάζουμε δηλαδή torrents ή ed2k links αλλά μπορούμε να προτείνουμε sites τα οποία κάνουν τη δουλειά αυτή ή προγράμματα κλπ :)

• 1 month later...

Θα ήθελα να σας ενημερώσω οτι την 1 Ιουλίου 2005 δείχνει το Mega Channel τα δυο τελευταία επεισόσια των Απαραδεκτων.

Μήπως τα έχει γράψει κάποιος σε DVD;

Αν θέλει κάποιος να κάνουμε ανταλλαγή ας επικοινωνήσει μαζί μου με pm ή στο gtsekegal@hotmail.com

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας.

Yπαρχει σελιδα με θεμα τους Απαραδεκτους πολυ ενδιαφερουσα.

Θελετε link? :p

Και δεν το δίνεις; ;)

http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif

Eπίπεδο Βαρδαξής Κουτρουμπέσης. :p Για αρχή καλά ειναι. :D

ΧΑ!Jack

ΒΓΗΚΑ ΒΓΗΚΑ, ΕΙΜΑΙ ΘΕΟΣ !!

:D

ασχετο: ρε παιδια που πηγε το quick reply?

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

• 2 weeks later...

Παιδιά επειδή δεν πρόλαβα να δω τα σημερινά επεισόδια,μήπως το δεύτερο που έδειξε ήταν και το τελευταίο που είχε γυριστεί;

Υπάρχει κάποιος που να έχει τα επεισόδια σε DVD.

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας.

Παιδιά επειδή δεν πρόλαβα να δω τα σημερινά επεισόδια,μήπως το δεύτερο που έδειξε ήταν και το τελευταίο που είχε γυριστεί;

Υπάρχει κάποιος που να έχει τα επεισόδια σε DVD.

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας.

Ναι, το δεύτερο που έδειξε σήμερα ήταν το series finale.

Ναι, το δεύτερο που έδειξε σήμερα ήταν το series finale.

Εγώ κατέβασα ένα με τίτλο καλή Αντάμωση στο οποία υπήρχαν και οι σκηνές πίσω από τις κάμερες.Επίσης χθες έδειξε το επεισόδιο Πορτογαλία.

34 επεισόδια από Απαράδεκτους!Σε πολύ καλή ποιότητα!μια χαρά!

Kαλησπέρα παιδιά, είμαι ο Άρης και είμαι καινούριος στο φορουμ...

Ξερει κανεις που μπορω να βρω μια λιστα με τα επεισοδια των Απαραδεκτων αριθμημένα;;;

Επίσης σε ντιβιντι αν τα εχει κανεις, ας επικοινωνησει στο aris.kat.13888@gmail.com (Θεσσαλονίκη)

Σας παρακαλώ βοηθήστε με!!!!!!!!!!!! Ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!!

Επειδή μου στέλνουν πολλοί pm να με ρωτήσουν για τους απαράδεκτους, έχω γράψει όλα σχεδόν τα επεισόδια στο dvd recorder μου σε αρκετά καλή ποιότητα, κάποια τα έχασα και θα τα μεταφέρω από κασέτα video στο dvd σε σαφώς χειρότερη ποιότητα, προς το παρόν έχω φτιάξει ένα από τα dvd με τα πρώτα 10 επεισόδια απλά επειδή έχω κάποιο πρόβλημα με το pc τα υπόλοιπα θ΄αργήσουν λίγο αλλά λογικά μέσα στο καλοκαίρι θα γίνει η δουλειά οπότε όταν είναι έτοιμα θα το γράψω εδώ. Τώρα για τους εκτός Αθηνών φίλους δε ξέρω πως μπορεί να γίνει η δουλειά, ίσως με κάποιο courier ή με το ταχυδρομείο αν είναι εφικτό, φαντάζομαι γύρω στα 4 DVD θα βγουν. Η επεξεργασία γίνεται από το dvd recorder στο pc και από κει μέσω του mydvd κόβονται διαφημίσεις, μπαίνουν τίτλοι επεισοδίων και μερικά εφέ και βγαίνει η τελική κόπια. Τα έχω δοκιμάσει σε αρκετά απλά dvd και παίζουν χωρίς πρόβλημα.

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Πολύ ωραία!!!

pan82, έχε με στη λιστα για τα ντιβιντι, το εμαιλ μου ειναι aris.kat.13888@gmail.com, οταν ειναι ετοιμα αν μπορεις ειδοποιησε με!!! ;-)