Jump to content

Απαράδεκτοι (Mega)

nikosmpi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 229
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εκεί που τον πλάκωσαν με το χαλί, δάκρυσα μιλάμε :lol:

Το δείξε και σε fast forward και ήταν ακόμα πιο γελοίο :lol: :lol:

Και η φάση όπου ρώτησε η αστυνομία τη διεύθυνση και πως απάντησε ο Τζακ (Κοντογιαννίδης) με έκανε να σκάσω στα γέλια... ;) Φυσικά και το ξύλο που έφαγε ο Σπύρος, και η φωνή του αλλά και το ότι Βλάσης και Ρένια είχαν γίνει κουρούμπελα από το διαφημιστικό... :rotfl:

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Μέτρια τα χθεσινά επεισόδια. Καμία σχέση με αυτά της προηγούμενης Παρασκευής.

Tην επόμενη παρασκευή έχει τα "ΜΟΔΑ '91" και "ΕΡΑΣΤΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ".

O "Καραφλός Δολοφόνος" ήταν πολύ καλό

Το άλλο πάλι τελείως ξενέρωτο. Δεν άντεξα να το δω μέχρι το τέλος...

4 επεισόδια είχα όλα κι όλα στο PC μου και κάθε Παρασκευή το ένα από τα 2 που δείχνουν, είναι ένα από αυτά :wacko:

Όταν ήμουν μικρός και είχα πορωθεί με τους Απαράδεκτους φοβόμουν πολύ τον Τζακ, πρέπει να'χα και εφιάλτες, είμουν πολύ μικρός :p Το επεισόδιο "Ο Καραφλός Δολοφόνος" πάντα με τρόμαζε αλλά μου άρεσε να το βάζει :)

Όταν ήμουν μικρός και είχα πορωθεί με τους Απαράδεκτους φοβόμουν πολύ τον Τζακ, πρέπει να'χα και εφιάλτες, είμουν πολύ μικρός :p Το επεισόδιο "Ο Καραφλός Δολοφόνος" πάντα με τρόμαζε αλλά μου άρεσε να το βάζει :)

Κι εγώ το ίδιο!!!!!!! Τότε ήμουν 7 χρονών!

Το καλύτερο επεισόδιο ήταν αυτό που κανονίζαν κάποιο εξωτικό ταξίδι. Ο Μπέζος ήταν κορυφή στο στύλ της συζήτησής του με την Δήμητρα.)

Κι εγώ το ίδιο!!!!!!! Τότε ήμουν 7 χρονών!

Αα εσύ θα το έβλεπες από την πρώτη φορά που το έπαιξε :) Εγώ τότε γεννιόμουνα :o Πάντως το '95-'96-'97-'98 το έβλεπα και πορωνόμουν, μετά σταμάτησε να το βάζει μέχρι και φέτος :o

Θυμάμαι καλοκαίρια του '99 - '00 κοίταζα συνέχεια το τηλεοπτικό πρόγραμμα, δεν έβλεπα πουθενά Απαράδεκτους και απογοητευόμουν :rolleyes:

Το καλύτερο επεισόδιο ήταν αυτό που κανονίζαν κάποιο εξωτικό ταξίδι. Ο Μπέζος ήταν κορυφή στο στύλ της συζήτησής του με την Δήμητρα.)

θεωρω οτι το καλυτερο επεισοδιο της σειρας ever, ηταν αυτο με τα Καλλιστεια, Λυκαβηττεια 199... οπου ο Γιαννης εκπαιδευε την Δημητρα για να παρει τον πρωτο τιτλο (Miss Λυκαβηττος) και πλεον χαρακτηριστικη η σκηνης που κανουν προβα με την εξης στιχομυθια: Γιαννης:"Πειτε μας πως σας λενε?" Δημητρα:"Ενα ονομα εχω και εγω οπως και τα αλλα κοριτσια, Μαριγουλα με λενε, γιατι μηπως ειμαι καποια????" :D :D :) :)

Παντως μπραβο που το εβαλαν παλι, χτυπαει τρελλες θεαματικοτητες!!! :D :D :D

• 2 weeks later...
exei kaneis fotos apo aparadektous? an nai pm me i as apantisei edw efxaristw lissaaaaaaaaaaares:P ahahahaha

Εχω εγω καποιες (πχ αυτη:

http://img173.exs.cx/img173/8801/pdvd0185rl.jpg )

αλλα ειναι ολες σε τετοια ή χειροτερη ποιοτητα, σε .bmp -αρα μεγαλου μεγεθους,και σε 1024x768 διαστασεις. :(

Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,

όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

Εχω εγω καποιες (πχ αυτη:

αλλα ειναι ολες σε τετοια ή χειροτερη ποιοτητα, σε .bmp -αρα μεγαλου μεγεθους,και σε 1024x768 διαστασεις. :(

file mou thanks den me xalane...thelw poli ton mpezo re si...oti fotos exeis steiltes i edw...i sto mail mou..oti thes pes mou :) thanks :)

• 2 weeks later...
Μήπως έχει βρεί ή έχει γράψει κάποιος από εσάς σε DVD ή CD τους Απαράδεκτους;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας.

den ta exei kaneis se dvd?

ρε γμτ τόσο καιρό παρακάλαγα να βάλουν απαράδεκτους και τώρα που

το έβαλαν δε το βλέπω ποτέ.μα κι αυτοί Παρασκευή βρήκαν?

και πάντα ξεχνάω να πάρω κασέττα να το γράψω.. :cry:

http://tinypic.com/m7e35j.jpg

• 2 weeks later...

Και εγώ τα έχω σε κασσέτες δεν μπορώ να τα κάνω DVD....

Σήμερα έχουμε τα εξής επεισόδια:

Φρικ Αουτ:

Απέναντι από την πολυκατοικία των ΄΄Απαράδεκτων΄΄, γίνεται κατάληψη σ ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι. Η επί ώρες δυνατή μουσική Heavy Metal ενοχλεί και αποφασίζουν να διαμαρτυρηθούν. Ο Βασίλης ο διαχειριστής καλεί την αστυνομία όπου του λένε να μαζέψει υπογραφές. Ο Σπύρος επιστρέφει γιαουρτομένος και η Δήμητρα πάει ντυμένη πανκ. Το Mega μεταδίδει την κατάληψη και ο Γιάννης με τον Σπύρο βλέπουν κατάπληκτοι στην τηλεόραση την υπόλοιπη παρέα ενωμένη με τους καταληψίες!Η αστυνομία διαλύει την κατάληψη και οι καταληψίες ζητούν φιλοξενία στο σπίτι των απαράδεκτων..

και

Την Υγειά Μας Νάχουμε

Ο καλός μας φίλος Γιάννης νιώθει πολύ άρρωστος. Οι υπόλοιποι Απαράδεκτοι του συμπαραστέκονται και τον φροντίζουν, μέχρι που βλέπουν ότι η κατάστασή του χειροτερεύει. 'Ετσι, τηλεφωνούν στο 166. Το πλήρωμα του ασθενοφόρου κάνει λάθος και χτυπάει το κουδούνι του Βασίλη, ο οποίος τους διώχνει, χωρίς να ξέρει για τον Γιάννη. Μετά απ' αυτό, οι Απαράδεκτοι αποφασίζουν να πάνε μόνοι τους στο νοσοκομείο. Εκεί, όμως, γίνεται ένα τραγικό λάθος...

Namaste!

Τα επεισόδια που δείχνει σήμερα τα είχε βάλει και στο αφιέρωμα για τα 15 χρόνια Mega.
http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Καλησπέρα παιδιά, μήπως κάποιος έχει φτίαξει σε CD ή DVD ή έχει στην κατοχή του επεισόδια των Απαράδεκτων;

Τα ψάχνω εδώ και πολύ καιρό,θα μπορούσε να με βοηθήσει κανείς ;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας !!