bbbb Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 1.Eιναι τελείως άχρηστη ως προς την nativesd.Αλλά συνεχίζει να χρησιμοποιείται για την αποθήκευση του clk ή magldr bootloader και σε clk και για τον κερνελ της nativesd και το recovery 2.Με 32kb υποτίθεται ότι τρέχει καλύτερα.Λέω υποτίθεται γιατι προσωπικά δεν είδα κάποια διαφορά 3.Aν θες φτιάχνεις στην sd ένα τρίτο partition μικρό γύρω στα 256mb το οποίο θα χρησιμοποιηθεί ως swap δηλαδή κάτι σαν επέκταση της ραμ.Το swap αξιζει αν τρέχεις πολλές εφαρμογές μαζί.Αν το κάνεις αυτό στην sd πρέπει να έχεις fat32,ext4,swap partition.Διαφορά μεταξύ odex και deodex rom http://www.doctorandroid.gr/2012/09/easy-odex-your-rom.html εγώ πάλι αν πω ότι όταν το έκανα το κινητό δεν έγινε ξαφνικά 4πυρηνο ίσως θεωρηθώ μηδενιστής. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bictor Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Στην ΑΟΚΡ τι εννοει στο βημα ★ after the first boot make reboot to recovery ★ Fix Permission Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Στην ΑΟΚΡ τι εννοει στο βημαστο 4EXT recovery -advanced εχει αυτην την εντολη.εδω λεει τι ειναι http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0CCwQFjAA&url=http%3A%2F%2Fforums.androidcentral.com%2Fverizon-galaxy-nexus-rooting-roms-hacks%2F234066-when-should-i-need-fix-permissions.html&ei=eSJ4UazuBKiN7AaK74CACw&usg=AFQjCNFPUEZI-p8q63tFWLlsjN1pIoQ3jA&sig2=Z30PcHA5wCCpL7-LRkn9cg&bvm=bv.45580626,d.ZWU&cad=rja προσωπικά δεν το κάνω ποτέ σε νέα ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bictor Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Ωραια και εγω δεν το εχω κανει ποτε οποτε το παραλείπουμε :) To patch που λεει για οσους χρησιμοποιούν DATAonEXT χρειάζεται ή να το αφησω και αυτο? Και 2 πραγματα που θελω σιγουρα ειναι το αρχείο απο την ρομ του tytung για το ζουμ, εαν το εχει κανεις και πως βαζουμε soft keys? Ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 (edited) Για τα softkeys πήγαινε ρυθμίσεις--->rom control--->navigation bar--->enable bar και επισης εκει να επιλέξεις και άλλα πράγματα όπως περισσότερα κουμπιά,το ύψος τους κτλ.Για το αρχείο πάρτο από το zip της ρομ της tytung απο την τοποθεσία /system/lib.Επισης ακόμη και αν κάποιος δε χρησιμοποιεί την ρομ του tytung ας κατεβάσει το αρχείο,γιατι με κάθε κατέβασμα ως free user ο tytung λαμβάνει ένα μικρό ποσό.Ειναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε ως χρήστες για τις εκπληκτικές ρομ και fixes που μας προσφέρει. Edited April 24, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Ευχαριστώ πολύ bbbb για τις πληροφορίες. Όσον αφορά το swap partition απ' ό,τι κατάλαβα είναι το linux swap που λέει στο Minitool Partition Wizard. Αν δηλαδή κάνω στην MicroSD κι ένα swap partition 256ΜΒ ή 512ΜΒ αυτόματα θα έχω επιπρόσθετα 256 ή 512 ΜΒ RAM αντίστοιχα ή πρέπει να κάνω και κάτι παραπάνω; Τελικά δεν περίμενα να κολλήσω τόσο πολύ... Τα βήματα που ακολουθώ είναι τα εξής: Partition την MicroSD (4GB EXT4 και το υπόλοιπο FAT32 με cluster size 32KB, και τα δύο primary) Περνάω το latest cLK 1.5.2.0 του kokotas και την latest exTWRP 2.5.0.2 του kokotas. Πατάω απ' τις ρυθμίσεις του cLK "Add sboot" (έχω δοκιμάσει και χωρίς αυτό το βήμα) Πάω recovery, φλασάρω την NexusHD2 CM10.1 JB v2.1, επιλέγω NativeSD, full install, PPP, μου λέει "αν χρησιμοποιείς cLK φλάσαρε το flash_sboot_v2". Φλασάρω το flash_sboot_v2 πριν κάνω reboot και μου λέει failed. Προσπαθώ απ' τις 7 το απόγευμα, έχω δοκιμάσει ένα σωρό συνδυασμούς και περιπτώσεις clk / recovery / NativeSD ROM κι έχω πάντα το ίδιο αποτέλεσμα. Εννοείται πως πριν κάνω οτιδήποτε απ' την αρχή τα κάνω format όλα και ξανά απ' την αρχή. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Στην ρομ του tytung πρέπει να χρησιμοποιήσεις το swapper 2 για να έχεις το επιπλέον swap.Εχω οδηγίες ρύθμισης του προγράμματος στον οδηγό για android.Δεν ειναι ακριβως ram με την απόλυτη έννοια του όρου αλλά ουσιαστικά ένας ακόμη επιπλέον χώρος όπου το σύστημα στέλνει τις εφαρμογές αντι να τις κλείνει όταν υπάρχει ανάγκη.Και επειδή η sd δεν έχει την ταχύτητα της ραμ,υπαρχει κάποια καθυστέρηση στην όλη διαδικασία. Για κάποιο λόγο δεν μπορεί να φλασάρει στο sboot partition τον κερνελ για την nativesd.Μιας και τα βήματα τα περιγράφεις σωστά,θα προτείνω να δοκιμάσεις την παλιότερη έκδοση του clk που έχει πάνω το cwm touch recovery.Αλλά πρώτα όπως είσαι στο twrp πήγαινε εκει που λέει nativesd manager και δοκίμασε να φλασάρεις χειροκίνητα στο sboot partition τον κερνελ απο το φάκελο sdcard/Nativesd Εγώ χρησιμοποιώ cwm αλλά αν θυμάμαι καλά το twrp έχει τέτοια δυνατότητα Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 (edited) Δοκίμασα και παλιότερες εκδόσεις του cLK μεταξύ των οποίων και αυτή με cwm με touch recovery. Παίζει να φταίει το ότι δεν έχω καμία ROM στην NAND; Θα δοκιμάσω τώρα και με το cLK 1.5 και θα ξανακατεβάσω το αρχείο flash_sboot_v2 μήπως έχει πρόβλημα αυτό και θα αναφέρω αποτελέσματα. EDIT: Έκανα αυτό που είπες απ' το NativeSD Manager απ' το μενού της exTWRP και bootαρε κανονικά. Χίλια ευχαριστώ! Είσαι τσακάλι. Πολύ περίεργο βέβαια που δεν κατάφερα να το κάνω με τη γνωστή μέθοδο αλλά αφού δούλεψε κι έτσι κανένα πρόβλημα... Edited April 24, 2013 by MaXAiRO Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Αν θέλεις να δοκιμάσεις με magldr είναι πολύ πιο απλή η διαδικασία για NativeSD Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Σωστά.Με magldr η nativesd μπαίνει πιο εύκολα.Οχι δεν παίζει ρόλο το αν έχεις άλλη ρομ στη nand Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bictor Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Παιδια το script για να γινει odex η ΑΟΚΡ Dexo.ODEX.Script.1.0_by_wwchang το εχει δοκιμασει κανεις? Δοκιμασα να την κανω απο εδω αλλα επεσα σε bootloop. Ξαναεβαλα την ρομ τωρα και λεω να δοκιμασω το σκριπτ που δινει και ο -pixelfreak- Χρειαζεται καποιο edit στα αρχεια?πως γινεται η εγκατασταση? Ευχαριστω για την βοηθεια σας, μετα το XDA κρατατε ζωντανο το HD2 στην Ελλαδα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Οdex rom είχα δοκιμάσει όταν τις έφτιαχνε ο xylograph.Δεν είδα κάτι που να με πείσει ότι η συσκευή ειναι πιο γρήγορη απο τις deodex και να με κάνει να ασχοληθώ περαιτέρω.Αποψή μου αν έχεις όρεξη να ασχοληθείς,κάνε διάφορους συνδυασμούς και ίσως δουλέψει. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 clk 1.5 http://www.mediafire.com/?19yfu3ndcc4mref απο τον kokotas cm10.1 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2224469 απο tytung ή την aokp 4.2.2 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2235043 η aokp έχει καλύτερη διαχείριση μνήμης αλλά έχει ένα θεματάκι με το touch.Γιαυτό αν βάλεις αυτή θα πάρεις απο του tytung απο το /system/lib το αρχείο libinput.so και θα το βάλεις στην aokp Recovery,partitions κτλ θα τα κάνεις απο το κινητό μέσω clk.Κατά την εγκατάσταση για να έχεις data σύνδεση θα επιλέξεις ppp Υποθέτω ότι έχεις καλή κάρτα μνήμης γιατι σε eu hd2 θα την χρειαστείς οπωσδήποτε για την αποθήκευση των εφαρμογών και ότι έχεις ήδη κάνει ext4 partition σε αυτή.Αν έχεις αργή κάρτα μνήμης το κινητό είτε βάλεις την δεύτερη επιλογή dataonext,ειτε την τρίτη nativesd θα σέρνεται Τελικά έβαλα magldr γιατί δεν έβρισκα 285mb system config file για τον cLK. Έβαλα και την 10.1 που λες αλλά δυστυχώς σέρνεται το σύμπαν.. Βασικά θέλω (αν υπάρχει) καμία JB που να χωράει στη nand και να υπάρχουν κι ~150mb ελεύθερα για data ώστε να μην χρειαστώ έξτρα partition στην sd.. Πιο γρήγορη κάρτα ναι μεν έχω αλλά μιας και το τηλέφωνο δεν θα το κρατήσω δεν έχει νόημα να μπω σ' αυτή τη διαδικασία να την πειράξω.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Μα στον clk φτιάχνεις όσο partition θέλεις με ακρίβεια 1mb.του tytung η 4.2.2 με τίποτε τσεκαρισμενο στο aroma χωράει σε 200αρι system partition Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Μα στον clk φτιάχνεις όσο partition θέλεις με ακρίβεια 1mb.του tytung η 4.2.2 με τίποτε τσεκαρισμενο στο aroma χωράει σε 200αρι system partition Ναι όντως κάπου είδα ότι με clk μπορείς να φτιάξεις τα partition ακριβώς όπως τα θες αλλά για κάποιο λόγω η εντολή δεν μου δούλεψε και βαρέθηκα να το ψάξω περισσότερο.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Ποια έκδοση του clk έχεις βάλει; Αν βάλεις την 1.5.x του kokotas μπορείς να κάνεις τα partition από το κινητό πανεύκολα. Η όλη υπόθεση αλλαγής των partition διαρκεί ελάχιστα δευτερόλεπτα. Για ποιες εντολές μιλάς; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Ποια έκδοση του clk έχεις βάλει; Αν βάλεις την 1.5.x του kokotas μπορείς να κάνεις τα partition από το κινητό πανεύκολα. Η όλη υπόθεση αλλαγής των partition διαρκεί ελάχιστα δευτερόλεπτα. Για ποιες εντολές μιλάς; Είχα βάλει 1.4 ή 14 κάτι δεν θυμάμαι πως την έλεγε.. Τέσπα έβαλα αυτό που μου είχες στείλει και οκ τώρα, έβγαλα άκρη. Έριξα και την 4.2.2 του tytung χωρίς ext4 μιας και δεν θέλω πολλές εφαρμογές ένα tapatalk θα βάλω και κανένα widgetάκι.. Μόλις bootαρε, άντε να δούμε πως θα πηγαίνει τώρα.. Thanks για τις πληροφορίες bbbb, μου γλύτωσες πολύ χρόνο ψαξίματος, να 'σαι καλά!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bictor Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Μάλλον έχω στραβωθει..πως αλλάζουμε το φόντο της status bar στην aokp? Τώρα είναι διαφανές και θέλω να την κάνω το κλασσικό μαυρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Παίξε με τις ρυθμίσεις --->rom control--->general ui--->notification background alpha και transparent settings βάλτα στο 0 και αν δε σε καλύπτει στο θέμα της ρομ,έχει ένα zip πoυ φλασάρεις http://d-h.st/qvS και έχεις το κανονικό θέμα σε όλα δηλαδή στο στυλ που ειναι και η nexushd2 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tselias69 Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 (edited) Οντος παιδια η ΑΟΚP v.3.0 ειναι φανταστική και γρηγορη αλλα επειδή χρησιμοποιώ το igo primo δεν ακούγονται δυνατά οι φωνές TTS της acapela(Δημητρης)που εχω Στην NexusHD2-JellyBean-CM10.1 V2.1 εχω το Volume+ (Volume Boost) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.TEST.android.lvh&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5URVNULmFuZHJvaWQubHZoIl0. και ολα καλα σε αυτην την ρουμ εχει προβλημα το Volume+ (Volume Boost) αντι να την αυξανη τον ηχο τον χαμηλονη . Μήπως ξέρει κανένας αν υπαρχη καποιο αλλο αντίστοιχο πρόγραμμα εφαμηλο του Volume+ (Volume Boost) Ευχαριστω Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις απο τις εφαρμογές--->όλα ή το titanium αν δεν γίνεται απο εκει,κατι εφαρμογές που λέγονται acid sound κτλ.Mαλλον αυτές δημιουργούν το πρόβλημα.Η ψάξε μήπως εκει υπάρχει κάποια ρύθμιση για να δυναμώνει τον ήχο Τα δοκιμασα ολα αλλα τιποτα δεν εγινε,, δεν αυξανη τον ήχο άλλα αντί αυτού τον χαμηλονη και δεν ακούω σχεδόν τίποτα.Μολις απενεργοποιώ το Volume+ (Volume Boost) ολα ερχονται κανονικά στα στανταρ της Ρουμ,δεν ξέρω τι να πω,και το κακο ειναι οτι δεν μπορώ να κάνω ποστ στον δημιουργό (δεν εχω δικαίωμα μου λεει)και να τον ρωτήσω γι'αυτο το θεμα... Εαν κάποιος ΦΙΛΟΣ μπορει να κάνει ποστ και να τον ρωτηση γι'αυτο το θέμα (και αν υπάρχει κάποια λύση) θα το εκτιμούσα παρα πολυ. Και πάλι ευχαριστώ για της άμεσες λύσεις που μας δίνεται. Edited April 25, 2013 by tselias69 Παράθεση XIAOMI REDMI 5 PLUS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxaios15 Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 (edited) παιδια μην παιδευεστε αδικα την δουλεψα την αοκπ 3,0 αρκετες μερες αλλα παντα κατι με χαλαγε.Πολυ καλη διαχειρηση μνημης σαφως αλλα αυτη η διαχειρηση μου εβαζε σε deep sleep εφαρμογες οπως το βοιπ και δεν ειχα τηλεφωνο ή το βαιμπερ.Επειτα κατι προβληματακια με το ζουμ κατι που δεν γουσταρα καθολου τον launcher της, τελος παντων την πεταξα και εβαλα του tytung και παλι για δοκιμη.Με τα φιξ που εδωσε για initrd_gz για dataonext κατι κολπακια στο build.prop οπως to dalvik.vm.dexopt-flags=m=v,o=y για καλυτερη διαχειρηση μνημης (δεν ξερω αν δουλευει πραγματικα, οι αποψεις διυστανται,τουλαχιστον σε μενα δουλευει) και μετα μεσα απο ρυθμισεις-->επιδοσεις-->διαχειρηση μνημης τα ενεργοποιησα ολα εχω ελευθερη μνημη με ανοιχτα το βοιπ, wifi,γουατσαπ,βαιμπερ 180mb.Noμιζω πως ειναι αρκετα καλα για το κινητο μας.Το λιγοτερο που ειδα ειναι 123mb και αυτο γιατι ειχε κρατησει 15 προσφατες εφαρμογες που μολις τις εκλεισα πηγε στα 180.Και ολα ρολοι Edited April 25, 2013 by arxaios15 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tselias69 Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 παιδια μην παιδευεστε αδικα την δουλεψα την αοκπ 3,0 αρκετες μερες αλλα παντα κατι με χαλαγε.Πολυ καλη διαχειρηση μνημης σαφως αλλα αυτη η διαχειρηση μου εβαζε σε deep sleep εφαρμογες οπως το βοιπ και δεν ειχα τηλεφωνο ή το βαιμπερ.Επειτα κατι προβληματακια με το ζουμ κατι που δεν γουσταρα καθολου τον launcher της, τελος παντων την πεταξα και εβαλα του tytung και παλι για δοκιμη.Με τα φιξ που εδωσε για initrd_gz για dataonext κατι κολπακια στο build.prop οπως to dalvik.vm.dexopt-flags=m=v,o=y για καλυτερη διαχειρηση μνημης (δεν ξερω αν δουλευει πραγματικα, οι αποψεις διυστανται,τουλαχιστον σε μενα δουλευει) και μετα μεσα απο ρυθμισεις-->επιδοσεις-->διαχειρηση μνημης τα ενεργοποιησα ολα εχω ελευθερη μνημη με ανοιχτα το βοιπ, wifi,γουατσαπ,βαιμπερ 180mb.Noμιζω πως ειναι αρκετα καλα για το κινητο μας.Το λιγοτερο που ειδα ειναι 123mb και αυτο γιατι ειχε κρατησει 15 προσφατες εφαρμογες που μολις τις εκλεισα πηγε στα 180.Και ολα ρολοι κατι κολπακια στο build.prop οπως to dalvik.vm.dexopt-flags=m=v,o=y για καλύτερη διαχείριση μνήμης Μπορείς να μας εξηγήσεις καλύτερα Φίλε arxaios15 γι'αυτα τα κολπάκια στο build.prop για να τα δοκιμάσουμε και εμεις??? καθότι δεν ξέρουμε και πολλά κόλπα, και τώρα ξεκινάμε να μαθαίνουμε Παράθεση XIAOMI REDMI 5 PLUS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxaios15 Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Μπορείς να μας εξηγήσεις καλύτερα Φίλε arxaios15 γι'αυτα τα κολπάκια στο build.prop για να τα δοκιμάσουμε και εμεις??? καθότι δεν ξέρουμε και πολλά κόλπα, και τώρα ξεκινάμε να μαθαίνουμε φιλε tselias69 δεν ειμαι ειδικος καλυτερα θα σου τα πει ο bbbb και γω τωρα μαθαινω απλα το μονο που εκανα ειναι μια αναζητηση στον γκουγκλι και βρηκα αρκετα θεματα .Οσον αφορα τωρα την ρομ του tytung το μονο που εκανα ειναι ανοιξα το build.prop της αοκπ και το build.prop του tytung τα συγκρινα και ειδα τις διαφορες "διορθωσα" το build.prop του tytung και μου δουλεψε.Δεν ξερω αν οντως αυτη η αλλαγη ειναι που μου εκανε την διαφορα στην μνημη η το πειραγμα μεσα απο τις ρυθμισεις παλι της μνημης.Γραψε build.prop tweaks στον γκουγκλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 φιλε tselias69 δεν ειμαι ειδικος καλυτερα θα σου τα πει ο bbbb και γω τωρα μαθαινω απλα το μονο που εκανα ειναι μια αναζητηση στον γκουγκλι και βρηκα αρκετα θεματα .Οσον αφορα τωρα την ρομ του tytung το μονο που εκανα ειναι ανοιξα το build.prop της αοκπ και το build.prop του tytung τα συγκρινα και ειδα τις διαφορες "διορθωσα" το build.prop του tytung και μου δουλεψε.Δεν ξερω αν οντως αυτη η αλλαγη ειναι που μου εκανε την διαφορα στην μνημη η το πειραγμα μεσα απο τις ρυθμισεις παλι της μνημης.Γραψε build.prop tweaks στον γκουγκλι. Ούτε εγώ είμαι ειδικός.Οι ειδικοί είναι αυτοί που κρατάνε το hd2 ζωντανό με τις τελευταίες εκδόσεις android 4 χρόνια μετά την κυκλοφορία του Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Χρήστο αν θα έβαζες μια ρομ στο κινητό και,λέμε τώρα, δεν προβλεπόταν να την ξαναλλάξεις ποτέ , ποια θα ήταν αυτή? Θα ήταν nand ή nativesd, ics ή jb? Έχω εδώ και κάμποσο καιρό την ics στη nand, όπως είχες προτείνει και πραγματικά με εξέπληξε γιατί είχα την εντύπωση ότι οι nativesd πετούσαν. Λάθος εντύπωση. Απλά κάνει κάτι reboot που και που, πράγμα που είχα να δω πολύ καιρό με τις nativesd, που αποκλειστικά χρησιμοποιούσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts