wickerman_3 Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Καλησπερα κι απο εμενα. Θα ήθελα να ρωτησω αν καποιος απο εσας μπορει να με βοηθησει να λυσω το τρελο drop που εμφανιζεται σε ολα τα builds που εχω δοκιμασει στο data connectivity. Το 3g μου ποτε μα ποτε δε λειτουργει.Καποιο απο τα προσφατα builds μηπως έχει λύσει το προβλημα? Η μεταφορα παντως του ΕVO απο mdeejay ειναι απιστευτα ομορφη.Θα με καλυπτε εντελως αρκει να ειχε λυμμενο το ως ανω προβλημα. Ευχαριστω εκ των προτερων ΥΓ ΠΑΟΚαρα και το HD2 στο μιξερ Παράθεση Caer esta permitido, levantarse es obligatorio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Καλησπερα εβαλα σημερα αυτη τη version δουλευει καλα αλλα εχω ενα προβλημα δε μου δουλευει η συνδεση του ιντερνετ μεσω του δικτυου ουτε ο καιρος,ξερετε τι μπορω να κανω????????? Mdeejay eVo Sense v. 2.1 rEVOlution http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=790374 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 mdeejay 2.0 revo ΚΥΡΙΟΙ παίζει wifi N χωρις πατεντες !!! Πρώτη Version του Μdeejay που παιζει σωστα... διαβασα οτι ειναι PPP only οπως η matcc 1.8 ... ε ρε ΓΟΥΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !! τα animation φερνουν δακρυα χαρας στα ματια μου.... ενα link για αυτη μπορεις να δωσεις?> Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Το λινκ βρίσκεται στο προηγούμενο post Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoX Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Καλησπερα εβαλα σημερα αυτη τη version δουλευει καλα αλλα εχω ενα προβλημα δε μου δουλευει η συνδεση του ιντερνετ μεσω του δικτυου ουτε ο καιρος,ξερετε τι μπορω να κανω????????? Mdeejay eVo Sense v. 2.1 rEVOlution http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=790374 μέσω δικτύου κινητης θες να πεις??? ρύθμισε τα APN settings κατω χαμηλα εκει που εχει και τα περι wifi , ανάλογα με τον provider σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 (edited) μέσω δικτύου κινητης θες να πεις??? ρύθμισε τα APN settings κατω χαμηλα εκει που εχει και τα περι wifi , ανάλογα με τον provider σου... πως φιλε μου μηπως ξερεις να μου πεις?vodafone εχω συνδεση το φτιαξα Edited October 25, 2010 by haritos14 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 (edited) άντε φαγωθήκατε με την κάμερα του HD...... HTC Desire HD - Froyo - 2.6.32 kernel source released http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=818631 edit : σε λίγο η συσκευή μας θα αναγορευθεί σε official software test platform : wm : nand android:sd ubuntu:sd ios:sd Edited October 25, 2010 by mimo Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sebastian13 Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Την κατεβάζουμε από το SITE και την βάζουμε στο HD2 ? ...ή πρέπει να περιμένουμε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Περιμένουμε.Δυστυχώς το όλο σύστημα δεν είναι plug n play.Από το λίγο που ασχολούμαι με το compile του kernel,διαπιστώνω ότι χρειάζεται πάρα πολύ δουλειά για να βγει ένα σωστό αποτέλεσμα.Είναι συνδυασμός αρκετών αρχείων το όλο σύστημα και είναι πραγματικά θαύμα που μέσα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα,έχουμε builds που λειτουργούν τόσο καλά. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulis1grk Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 (edited) πως φιλε μου μηπως ξερεις να μου πεις?vodafone εχω συνδεση το φτιαξα τι όμορφα αν μας έλεγες και το πως....;) και σε μένα δεν συνδέεται το βρήκα εδω η λύση http://greekandroid.blogspot.com/2010/08/apn-internet.html Αναρτήθηκε από τον Αντώνης Edited October 25, 2010 by koulis1grk Παράθεση HTC HD2 Omega v29 ELEGANCIA with CHT 2- RADIO: 2.15.50.14 Φιλικά Κυριάκος:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 mdeejay 2.0 revo ΚΥΡΙΟΙ παίζει wifi N χωρις πατεντες !!! Πρώτη Version του Μdeejay που παιζει σωστα... διαβασα οτι ειναι PPP only οπως η matcc 1.8 ... ε ρε ΓΟΥΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !! τα animation φερνουν δακρυα χαρας στα ματια μου.... καλημερα.. αυτη η version βλεπει και τα ανοιχτα δικτυα?? πχ flocafe??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hcivil Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 δεν βλεπω δορυφορους μπορει να βοηθησει κανεις με το gps στην mdeejay 2.0 revo Παράθεση ΕΙΤΕ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΕΙΤΕ ΒΡΕΧΕΙ ΜΕΝΕΙ ΛΕΥΚΟ ΤΟ ΓΙΑΣΕΜΙ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 ρε παιδια δεν μπορουμε να επιλεξουμε ηχο κλησης στην mdeejay 2.0 revo? εχω βαλει τον φακελο media στην sd card και επισης εχει και ενα φακελο media μεσα στον φακελο android. τι γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 (edited) ρε παιδια δεν μπορουμε να επιλεξουμε ηχο κλησης στην mdeejay 2.0 revo? εχω βαλει τον φακελο media στην sd card και επισης εχει και ενα φακελο media μεσα στον φακελο android. τι γινεται? αυτός που είναι μέσα στο android folder πρέπει να είναι : media/audio/alarms,notific..,ringtones,ui και να έχουν μέσα ήχους .... edit : για όποιον ενδιαφέρεται http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=719646 να τρέξει ubuntu στο hd2 -δεν είναι καινούργια υπόθεση και μπορεί να έχει ξαναειπωθεί και εδώ - το έτρεξα σήμερα με το haret , 5-8 λεπτά φόρτωμα έκανα κάποιες δοκιμές και δεχόμουν κλήσεις αλλά δεν μπορούσα να τσεκάρω αν ακουγόμουν. wifi,3g etc τον φάκελο ubuntu τον βάζουμε όπως android στο root της κάρτας μας , αλλά όταν ξεζιπαριστεί είναι 2.5+gb !!! = θέλει χώρο α! με usb μπορουμε να συνδέσουμε περιφερειακά πχ ποντίκι,εκτυπωτή ... με δικιά μας ευθύνη δοκιμάζουμε και με πλήρη backup .... Edited October 26, 2010 by mimo Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoX Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 καλημερα.. αυτη η version βλεπει και τα ανοιχτα δικτυα?? πχ flocafe??? η mdeejay 2.2 revolution βλέπει τα πάντα ταχύτατα , τουλάχιστον σε μένα που έχω 2 ρουτερ (Β,G and N ) και τεσταρω... απο βδομαδα θα σας πω και πως συμπεριφερεται στο δικτυο του πανεπιστημίου... λογικα δεν θα έχεις κανενα κόλλημα... εδώ πλέον παρατήρησα ότι το νετ πάει πιο σφαίρα στα δροιδ από ότι στα wm... εκει που τα wm αγκομαχαν για σήμα , με droid πας σφαιρα .... ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ επειδη βγάζουν πρώτα όνομα και μετα επίθετοσ τα δροιδ και ειναι σπαστικο αυτο στα δροιδ για να αλλάξει πάς επεξεργασία , πατάς στο όνομα και έχει 2 κουτάκια που γράφεις το όνομα και επίθετο και απο κάτω έχει ένα μαγικό DROP DOWN MENU που λέει προβολή... πατάς και στο αλλάζει σε επίθετο,ονομα ... η λαλακια είναι ότι πρεπει να πας επαφή επαφή έτσι... ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ, ΣΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΜΕ ΗΤC SYNC 3.0 και OUTLOOK ΔΕΝ ΣΟΥ Γ@@@ΜΑΕΙ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ στο PC ΕΤΣΙ !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 (edited) Ωραίος !! Βέβαια πρέπει να διαλέξεις από google. Ίσως να τα κάνω όλα ένα προς ένα και μετά εξαγωγή στην sd card και την επόμενη φορά να μην χρειάζεται ξανά από την αρχή. Ούτως η άλλως όμως όταν γίνεται το scrolling έχει αγγλικά γράμματα. Και όχι ελληνικά. Πάντως πολύ καλή η παρατήρηση σου! Edited October 27, 2010 by apitsakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 αυτός που είναι μέσα στο android folder πρέπει να είναι : media/audio/alarms,notific..,ringtones,ui και να έχουν μέσα ήχους .... edit : για όποιον ενδιαφέρεται http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=719646 να τρέξει ubuntu στο hd2 -δεν είναι καινούργια υπόθεση και μπορεί να έχει ξαναειπωθεί και εδώ - το έτρεξα σήμερα με το haret , 5-8 λεπτά φόρτωμα έκανα κάποιες δοκιμές και δεχόμουν κλήσεις αλλά δεν μπορούσα να τσεκάρω αν ακουγόμουν. wifi,3g etc τον φάκελο ubuntu τον βάζουμε όπως android στο root της κάρτας μας , αλλά όταν ξεζιπαριστεί είναι 2.5+gb !!! = θέλει χώρο α! με usb μπορουμε να συνδέσουμε περιφερειακά πχ ποντίκι,εκτυπωτή ... με δικιά μας ευθύνη δοκιμάζουμε και με πλήρη backup .... Στις κλήσεις δεν έχεις ήχο στο ubuntu http://htc-linux.org/wiki/index.php?title=Leo/Status Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 Στις κλήσεις δεν έχεις ήχο στο ubuntu http://htc-linux.org/wiki/index.php?title=Leo/Status πάντως εγώ άκουγα οι άλλοι δεν με άκουγαν επίσης δεν υπάρχουν ελληνικά ή κάνω λάθος ; τουλάχιστον στο build που δοκίμασα . sms στέλνει ,δεν πρέπει να φορτίζουμε την συσκευή με ubuntu ,γιατί δεν αποκόπτει το ρεύμα , και βγαίνουμε με shutdown .... , έχει και open office Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 καλημερα ,εβαλα σημερα την mdeejay 2,3 εκανα την εγκατασταση αλλα δυστηχως μου βγαζει ολο το λογοτυπο του ανδροιντ και δεν με αφηνει να μπω στο μενυ ξερει κανεις την λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 και σε μενα το ιδιο κανει φιλε.εχεις omega λειτουργικο????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 (edited) υπαρχει καποιος που να εχει αυτη τη version????? Mdeejay eVo Sense v. 2.2 rEVOlution Edited October 28, 2010 by haritos14 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 υπαρχει καποιος που να εχει αυτη τη version????? Mdeejay eVo Sense v. 2.2 rEVOlution Τι προβλημα εχεις ? Την δουλευω απροβληματιστα 2 ημέρες. Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Ασε ρε φιλε ειχα βαρδια εχθες και δε προλαβα να τη κατεβασω και εβαλα τη 2,3 σημερα και δεν μου δουλευει.αν μπορεις και την εχεις τη 2,2 ανεβασε τι μου απο δω η απο που αλλου θες και στειλε μου το λινκ να τη κατεβασω. ευχαριστω http://share.x-park.gr/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 το προβλημα αναγραφετε στην προηγουμενη σελιδα στα τελευταια posts. δειτε λιγο και αν υπαρχει λυση για την 2,3 πειτε μας. ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KillaBee Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 αυτός που είναι μέσα στο android folder πρέπει να είναι : media/audio/alarms,notific..,ringtones,ui και να έχουν μέσα ήχους .... edit : για όποιον ενδιαφέρεται http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=719646 να τρέξει ubuntu στο hd2 -δεν είναι καινούργια υπόθεση και μπορεί να έχει ξαναειπωθεί και εδώ - το έτρεξα σήμερα με το haret , 5-8 λεπτά φόρτωμα έκανα κάποιες δοκιμές και δεχόμουν κλήσεις αλλά δεν μπορούσα να τσεκάρω αν ακουγόμουν. wifi,3g etc τον φάκελο ubuntu τον βάζουμε όπως android στο root της κάρτας μας , αλλά όταν ξεζιπαριστεί είναι 2.5+gb !!! = θέλει χώρο α! με usb μπορουμε να συνδέσουμε περιφερειακά πχ ποντίκι,εκτυπωτή ... με δικιά μας ευθύνη δοκιμάζουμε και με πλήρη backup .... Μπορεί κανείς να δώσει ένα link για να κατεβάσουμε το ubuntu γιατί ό,τι δοκίμασα είναι νεκρό; Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts