mimo Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Καλημέρα, έχω σε native sd την nexus ics. ua Θα ήθελα να τεστάρω και μια jb αν είναι σε ικανοποιητικό στάδιο.... Μπορεί να προτείνει κανείς την πιο σταθερή και πλήρης για native sd εγκατάσταση που θα κάνω; Είναι κάποια από αυτές;; -(12-08-2012)[sD/MAGLDR]UNOFFICIAL-CM10-HD2 a10(JellyBean)(Tytung/Securecrt r3.3jb) -(11-8-12)[sD/MAGLDR]JellyBean alpha 6[tytung/securecrt 3.3JB Kernel] Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων ;) Καλημέρα Τι alpha & beta & Αύγουστος . Εχει προχωρήσει η επιστήμη : [Dec. 9, 2012][ROM][720p] NexusHD2-JellyBean-4.1.2-CM10 V1.3a [NativeSD] Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris78 Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Για full backup τι προτείνετε: 1. Το backup του 4extrecoverysd? 2. Το NativeSD Touch Recovery? 3. Titanium Backup? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Αν θέλεις να κάνεις backup μόνο μια συγκεκριμένη native sd rom θα χρησιμοποιήσεις το nativesd touch recovery.αν θες όλες τις nativesd roms μαζί σε ένα αρχείο,θα χρησιμοποιήσεις το 4ext recovery.το titanium κάνει backup τις εφαρμογές,ώστε αν βάλεις άλλο ρομ να μπορέσεις να τις επαναφέρεις Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Καλησπέρα παιδιά. Μια διευκρινιστική ερώτηση μην κάνω πατάτα.... Αν θέλω να δοκιμάσω άλλη NativeSD ROM και κρατήσω το NativeSD directory από την κάρτα μου, μετά βάλω την καινούργια εκεί.... με τα δεδομένα στο ext4 partition τι θα γίνει? Ή με άλλα λόγια, αν μετά κάνω το αντίστροφο...και βάλω πίσω στο directory NativeSD της κάρτας μου την παλιά ROM όπως ήταν....θα συνεχίσει όπως ήταν ή θα έχουν χαθεί δεδομένα και εφαρμογές???:O Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 (edited) Τα δεδομένα στο ext4 partition δεν μπορείς να τα βάλεις πίσω με copy-paste γιατι χρειάζεται το κάθε αρχείο να πάρει συγκεκριμένες "άδειες" για να λειτουργήσει η ρομ και άλλωστε σε windows pc δε μπορείς να τα δεις αυτά τα δεδομένα.Γιαυτό το λόγο υπάρχει το εργαλείο nativesdtouch recovery ή και το backup από το 4ext.Το φάκελο Nativesd που βρίσκεται στο /sdcard μπορείς να τον αντιγράψεις στο pc και πάλι πίσω,γιατι περιλαμβάνει μόνο τον kernel (zimage) και το ramdisk (initrd.gz).Εφοσον έχεις χώρο στο ext4 partition και βάλεις μια δεύτερη ρομ αυτή θα λειτουργήσει κανονικά και θα συνεχίσει να λειτουργεί και η πρώτη.Mε το που φλασάρεις την δεύτερη ρομ, στο φάκελο /sdcard/Nativesd θα προστεθεί και ένας ακόμη φάκελος που θα έχει τα αρχεία zimage και initrd.gz της δεύτερης ρομ που έβαλες.Χύμα στο φάκελο /sdcard/Nativesd τα αρχεία zimage και initrd.gz που θα βλέπεις,θα ειναι αυτά της δεύτερης ρομ.Αν τώρα θες να ξεκινήσεις την πρώτη,θα χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή nativesd multiboot για να επιλέξεις την πρώτη ρομ και μετά από reboot θα ξεκινήσει η πρώτη.Aυτά για wm ή magldr bootloader. Edited January 14, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Τα δεδομένα στο ext4 partition δεν μπορείς να τα βάλεις πίσω με copy-paste γιατι χρειάζεται το κάθε αρχείο να πάρει συγκεκριμένες "άδειες" για να λειτουργήσει η ρομ και άλλωστε σε windows pc δε μπορείς να τα δεις αυτά τα δεδομένα.Γιαυτό το λόγο υπάρχει το εργαλείο nativesdtouch recovery ή και το backup από το 4ext.Το φάκελο Nativesd που βρίσκεται στο /sdcard μπορείς να τον αντιγράψεις στο pc και πάλι πίσω,γιατι περιλαμβάνει μόνο τον kernel (zimage) και το ramdisk (initrd.gz).Εφοσον έχεις χώρο στο ext4 partition και βάλεις μια δεύτερη ρομ αυτή θα λειτουργήσει κανονικά και θα συνεχίσει να λειτουργεί και η πρώτη.Mε το που φλασάρεις την δεύτερη ρομ, στο φάκελο /sdcard/Nativesd θα προστεθεί και ένας ακόμη φάκελος που θα έχει τα αρχεία zimage και initrd.gz της δεύτερης ρομ που έβαλες.Χύμα στο φάκελο /sdcard/Nativesd τα αρχεία zimage και initrd.gz που θα βλέπεις,θα ειναι αυτά της δεύτερης ρομ.Αν τώρα θες να ξεκινήσεις την πρώτη,θα χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή nativesd multiboot για να επιλέξεις την πρώτη ρομ και μετά από reboot θα ξεκινήσει η πρώτη.Aυτά για wm ή magldr bootloader. Ευχαριστώ πολύ Χρήστο για τις απαντήσεις!!! :) Αν κατάλαβα λοιπόν καλά, προκειμένου να δοκιμάσω την δεύτερη, στην ουσία δεν χρειάζεται να κάνω τίποτα. Φλασάρω με το tool την δεύτερη και μπαίνει και μπορώ να την χρησιμοποιήσω κανονικά. Παράλληλα μένει και η πρώτη και είναι καθαρά θέμα ποιων haret κλπ θα επιλέξω ώστε να ξεκινήσει η κατάλληλη? Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Δεν είναι θέμα haret. όλες οι nativesd roms ξεκινάνε από το φάκελο Nativesd.με το nativesd multiboot app επιλέγεις ποια rom θέλεις να ξεκινήσεις Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Έχετε πρόβλημα με τα εξερχόμενα SMS; κάποια δεν φεύγουν. Κάπου είχα διαβάσει γιαυτό το πρόβλημα στην 4.1 στο HD2 ? Χρησιμοποιώ και την default app & handsent. Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Γιώργο δε στέλνω πολλά SMS αλλά το πρόβλημα που αναφέρεις δεν μου έχει τύχει μέχρι στιγμής. Υ.Γ. το Swype beta με την φωνητική αναγνώριση είναι όλα τα λεφτά. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Και γω δεν στέλνω αλλά έτυχε να στείλω μαζεμένα και έστειλε 6 στα 10. Όσο για το swype είναι φανταστικό αρκεί να έχεις γρήγορο ίντερνετ εκείνη την στιγμή ή να μην τραβάει δεδομένα άλλη εφαρμογή ταυτόχρονα γιατί γράφει αλλανταλλα μετά (έχει και χειρόγραφο) . Πάντως πιο καλή πρόβλεψη έχει το SwiftKey X και είναι λίγο πιο γρήγορο στις αντιδράσεις. Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Γιώργο δε στέλνω πολλά SMS αλλά το πρόβλημα που αναφέρεις δεν μου έχει τύχει μέχρι στιγμής. Υ.Γ. το Swype beta με την φωνητική αναγνώριση είναι όλα τα λεφτά. Δοκίμασες να γράψεις με την γραφίδα; Πώς σου φαίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Αν και βγαίνουμε εκτός θέματος, στο 1 τουλάχιστον είναι χάλια.Στο Note2 μάλλον είναι καλύτερα. Πάντως άμα βρεις το ρυθμό και την προφορά που χρειάζεται η φωνητική αναγνώριση, δε συγκρίνεται με την χειροκίνητη γραφή. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
js3000 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Γεια σας, μηπως ξερει κανεις πως αλλαζουμε γραμματοσειρες στην NexusHD2-JellyBean-4.1.2-CM10 V1.3a [NativeSD]. Με προγραμματα που δοκιμασα μου κολλαει στο bootanimation... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisferas_sax Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 αν μιλάς για μέγεθος είναι στο: ρυθμίσεις/σύστημα/ μέγεθος γραμματοσειράς Παράθεση Ανδρεας χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
js3000 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Δεν αναφερομαι στο μεγεθος... Θελω να αλλαζω fonts... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enick Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Φίλε bbbb έχεις δοκιμάσει ποτέ κάποιο script για αυξήσει του αποθηκευτικού χώρου! γιατί με το link2sd δεν πάνε όλα στην κάρτα και με λίγα προγράμματα που έχω βάλει το κινητό μου λέει ότι γέμισε! να πω οτι έχω ics ρομ και θέλω να πηγένουν όλα στην κάρτα οπως και στην ρομ του typhoon που είχα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Βαλε μια nativesd ρομ κάνε ΕΧΤ4 1GB την κάρτα σου και δεν θα έχεις τέτοια προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Στον οδηγό της υπογραφής μου, έχω οδηγίες για το πως μεταφέρεις και άλλα αρχεία στην κάρτα όταν χρησιμοποιείς το link2sd. Παρόλα αυτά η λύση της nativesd είναι η καλύτερη. Τέλος σε κάποιες Rom υπάρχει και το script data2ext που χρησιμοποιεί εξ ολοκλήρου το ext4 για αποθήκευση εφαρμογών. Όμως, αν δεν έχεις απόλυτα συμβατή κάρτα μνήμης το κινητό θα σέρνεται. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 (edited) Eχω ξεμεινει με τη ρομ της υπογραφης μου, εχετε να προτεινετε καμια αξιοπιστη; εχω και 32gb class10 αν υπαρχει καλη nativesd και αξιζει καλυτερα απο nand. Επισης εκανα βλακεια και εκανα update το viber και μου κρασαρει μετα το κινητο αν δεχτω κληση. Εχει φτιαξει αυτο το θεμα σε καμια καινουρια ρομ; Τις χρειαζομαι τετοιες εφαρμογες γιατι ειμαι εξωτερικο και μιλαω με Ελλαδα. Edited January 18, 2013 by SagoniasSlutRose Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Δυστυχώς πρέπει να μείνεις με gingerbread αν θέλεις να δουλεύει το viber και φυσικά να βάλεις εκείνη την παλιά έκδοση του, για να δουλεύει σχετικά σωστά. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 (edited) με ics-jellybean κλπ θα δουλευει αλλο αντιστοιχο προγραμμα; οπως πχ το skype, bobsledcalling? edit: ειδα οτι δουλευει το skype, για το αλλο ξερουμε; ποια καινουρια ρομ προτινετε; Edited January 18, 2013 by SagoniasSlutRose Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 (edited) Θα σου προτείνω να δοκιμάσεις σε nativesd την nexushd2 jelly bean του tytung. Για το άλλο πρόγραμμα που λες, δεν το έχω δοκιμάσει αν δουλεύει. Πάντως με το viber το πρόβλημα είναι όταν σε καλούν. Αν δεις μια κλήση, και καλέσεις εσυ πολύ πιθανό να γίνει κανονικά η συνομιλία. Εκτός αν έχει και ο άλλος hd2 οπότε δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Edited January 18, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 (edited) this one? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1930240 θελει τπτ αλλα κολπακια εκτος απ το να μην βαλω viber? το αλλο προγραμμα δινει 15' τη μερα δωρεαν προς Ελλαδα μεσω ιντερνετ. Edited January 19, 2013 by SagoniasSlutRose Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Ναι αυτή είναι. Μπορείς να την βάλεις με τρεις τρόπους. Σε ευρωπαϊκό HD2 για να έχεις χώρο για τις εφαρμογές σου, θα επιλέξεις είτε τον δεύτερο είτε τον τρίτο τρόπο. Στον οδηγό της υπογραφής μου, έχω οδηγίες για το πως περνάς nativesd rom και ταυτόχρονα μπορείς να έχεις και την ήδη υπάρχουσα ρομ σου στην nand. Κράτησε ένα backup της rom που έχεις τώρα και μετά μπορείς να δοκιμάσεις την καινούργια. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Πρεπει το ext part να ειναι ext4? γιατι απ οτι ειδα εγω χρησιμοποιω τωρα ext3 στο 1GB. Aρα: -παιρνω nandroid backup -κανω μετατροπη το ext3 σε ext4 -αν θελω να το κανω μεγαλυτερο στα 2GB, θα πρεπει να κρατησω backup απο τα υπολλοιπα αρχεια στο αλλο partion ή δεν θα πειραχτουν; -κανω restore το nandroid backup για να εχω και τη ρομ που εχω τωρα (προεραιτικα) -ακολουθω τα βηματα ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑΤIVESD ROM ME ANDROID ΣΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΗD2 ΜΕ ΜΑGLDR BOOTLOADER και ετσι εχω την τωρινη ρομ στην nand και την nativesd στην sd, σωστα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts