Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τώρα παράλληλα στήνω αυτήν nativesd http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2043595 Πιστεύω ότι είναι όλα τα λεφτά και από ταχύτητα και από πλευρά παραμετροποιήσεις.

αυτη φοράω απο την μερα που βγηκε. φοβερη :)

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

γεια σε ολους

χρησιμοποιω παρα πολυ voip στο κινητο αλλα με προβληματα κολληματα ,χανει συνδεση κλπ. απο ρομ φοραω σε ναντ την sundawg legend v24 που βρισκω πολυ σταθερη και γρηγορη αλλα δεν ειμαι ικανοποιημενος απο το radio 2.15.50.... υπαρχει ενναλακτικη radio για καλυτερο σημα dατα και wifi ή τελος παντων καποιο hack για να κανουμε πιο δυνατο το radiο?ευχαριστω

Tα ραδιο ειναι συγκεκριμενα.αν δεν εισαι ικανοποιημενος με αυτο,πας σε παλιοτερο της μορφης 2.x.50.x οπως 2.12.50.02 αλλα δε νομιζω να δεις τρελη βελτιωση απο αποψη δυναμης σηματος.για τα κολληματα στο voip δε φταιει το ραδιο αλλα ενα γενικοτερο bug που δεν εχει καταφερει κανεις μεχρι τωρα να διορθωσει πληρως στις android ρομ του hd2.οσα ραδιο και να αλλαξεις δε θα πετυχεις αψογη λειτουργια σε αυτον τον τομεα

αυτη φοράω απο την μερα που βγηκε. φοβερη :)

τρεις ολόκληρες μέρες δηλαδή... :p :lol:

Είναι κάτι το διαφορετικό από τις jelly bean?

Θα τη δοκιμάσω, μ έπεισες....τώρα με τις nativesd είναι πολύ εύκολο το βάλε-βγάλε δε ξέρω ακόμα.... :lol:

τρεις ολόκληρες μέρες δηλαδή... :p :lol:

Είναι κάτι το διαφορετικό από τις jelly bean?

Θα τη δοκιμάσω, μ έπεισες....τώρα με τις nativesd είναι πολύ εύκολο το βάλε-βγάλε δε ξέρω ακόμα.... :lol:

Εμένα μου φαίνεται πιο γρήγορη από την nexus. Ναι το βάλε βγάλε είναι πανεύκολο. Απλά φορμαρεις το sd ext και βάζεις άλλη

όταν έχεις μια ρομ μόνο,φορμάρεις το sd-ext.Αν έχεις πάνω από μία και θέλεις να σβήσεις μόνο την μία τότε χρησιμοποιείς το nativesd touch recovery από το θέμα της nexushd2

Καλησπέρα. Έχω στην nand την 1.3 a του tytung και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Όταν κλειδώνει και σβήνει η οθόνη δεν επανέρχεται με το πάτημα των hard keys. Έτσι αναγκάζομαι να κάνω reset το τηλέφωνο. Κάθε βοήθεια δεκτή. Ευχαριστώ.

99% φταίει η κάρτα μνήμης σου.Ειχα τα ίδια προβλήματα με μη συμβατή κάρτα μνήμης

Δοκίμασε μια καθαρή εγκατάσταση και άστο μια μέρα χωρίς προγράμματα,να δεις αν θα στο ξανακάνει.Εμένα μου το έκανε με την 32αρα sandisk ultra,ενώ με την sandisk 8αρα όλα καλά.Και από ότι διαβάζω στο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1622357&page=119 κάτι παίζει με τις sandisk μεγάλης χωρητικότητας.Αν και άλλοι με την ίδια 16αρα κάρτα ειναι οκ.

Κυκλοφόρησε και νέα ρομ με android 4.2.1 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2046327

Edited by bbbb

Γνωρίζει κανείς "τις πταίει" και ένα κινητό ενώ τη μια λειτουργεί μια χαρά, μπορεί αργότερα να σταματάει να αποκρίνεται η οθόνη στις "δαχτυλιές" σα να είναι χαλασμένη και μετά από μερικές επανεκκινήσεις (red button), επανέρχεται και εκτελεί κανονικά τις "δαχτυλιές"???

Στη καλύτερη κάποιο πρόβλημα έχει προκύψει με την ρομ σου και με μια καθαρή εγκατάσταση θα λυθεί.Στη χειρότερη η οθόνη σου ειναι στα πρώτα στάδια πριν το οριστικό τέλος

Edit 18-12-2012

Έρχεται ics rom με sense 4 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=35576174&postcount=422 σημαντικό νέο θεωρώ για τους λάτρεις των sense roms

Edited by bbbb

Καθαρές εγκαταστάσεις έκανα πολλές....παρατήρησα ότι το κάνει έντονα στη nand version.

Στην nativesd jellybean 1.3a (η οποία παρεμπιπτόντως είναι πολύ καλή) η οθόνη σήμερα κόλλησε μόνο μία φορά.

Ελπίζω να είναι κάτι άλλο, πιο ανώδυνο, από την οθόνη.

Έχω ενα HTC HD2 EU και δεν μπορώ να κάνω καμία ρομ να λειτουργήσει (είτε android ειτα windows 7).

έχω περάσει το hspl 2.08 radio 2.15.50.14 και ακολουθώ τις οδηγίες που έχουν οι εκάστοτε ρομ.

όλες μα όλες κολλάνε στο logo μετά το 123456 go go go.

η μόνη ρομ που δέχεται και λειτουργεί είναι η εργοστασιακή.

το είχα πάει για επισκευή στην HTC και μου άλλαξαν την μητρική και την οθόνη.

απο τότε δεν μπορώ να βάλω android ή windows 7. υπάρχει περίπτωση να εχει κλειδώσει η

HTC κάτι στην nand ή στο boot;

Να έχει κλειδώσει κάτι όχι.Ομως να μην είναι απόλυτα συμβατή η νέα μητρική και η οθόνη με το android/wp είναι πιθανό.Δυστυχώς υπάρχουν περιπτώσεις που συνέβη αυτό μετά από αλλαγή οθόνης ή μητρικής και δε μπορείς να κάνεις κάτι,εκτός και αν είσαι προγραμματιστής και ξέρεις τι πρέπει να πειράξεις.Υπάρχουν και πιο "ανώδυνες" περιπτώσεις όπου μετά από τέτοια αλλαγή,στο android δε λειτουργεί ο g-sensor.Λύση δεν έχει βρεθεί.Και από την στιγμή που όλα δουλεύουν κανονικά στα wm,δε μπορείς να βρεις άκρη με το service

Με πρόλαβες...θα του λεγα ακριβώς τα ίδια.... :lol: :lol: :lol:

Τελικά η οθόνη έχει πρόβλημα (ευτυχώς δεν είναι το δικό μου), επαναφορά stock rom και στο service, στο οποίο service, είχε πάει εντός εγγύησης για το ίδιο πρόβλημα....οπότε λογικά αφού ξαναπαρουσιάστηκε το ίδιο θέμα δεν είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν χωρίς χρέωση??

Ειιι μη γιουχάρετε......είπα, λογικά...:wacko:

Συμφωνώωωωωωωωωωωωωω!!!:)

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

Θα συμφωνήσω και το γεγονός ότι μόνο η γνήσια μετράει κανονικά θερμοκρασία, μου δίνει μια επιπλέον ασφάλεια ότι δε θα κάνει μπαμ :lol: σε περίπτωση υπερθέρμανσης κατά την φόρτιση.

Μέσα στο καλοκαίρι είχα παραγγείλει απο Κίνα με 2,50 Ευρώ μία μπαταρία. Με το που πιάσαν τα πρώτα κρύα άρχησε να κλείνει, να δείχνει μία γεμάτο και μία στο 10% και γενικά τα είχε παίξει...

Έτσι παρήγγειλα πριν από τρεις βδομάδες μία αυθεντική (στα 15 Ευρώ από εδώ) και ησύχασε το κεφάλι μου. Να σημειώσω ότι συνολικά μου κόστισε 20 Ευρώ. (15+ 3 μεταφορικά + 2 έξοδα αντικαταβολής).

Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος...

Επανέφερα τη stock rom και προς στιγμής δούλευε μια χαρά το κινητό και ανησύχησα.....τελικά άρχισε πάλι να κολλάει η οθόνη (thank god)....οπότε το πακετάρω και το στέλνω με....τσαμπουκά!!!:tease: Edited by kollatos

Επανέφερα τη stock rom και προς στιγμής δούλευε μια χαρά το κινητό και ανησύχησα.....τελικά άρχισε πάλι να κολλάει η οθόνη (thank god)....οπότε το πακετάρω και το στέλνω με....τσαμπουκά!!!

Στείλτο κατ' ευθείαν στην αντιπροσωπεία (και όχι μέσω κάποιου καταστήματος. π.χ. Πλαίσιο).

Την είχα πατήσει εγώ. Το είχα στείλει με το Πλαίσιο και έκανε 20 μέρες. Δυο μέρες χρειάστηκε η αντιπροσωπεία να το επισκευάσει και 18 μέρες το πλαίσιο για να το διακινήσει!!

Edited by kollatos

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus