menioseten Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Ποια ειναι η εφαρμογή sd format και σε τι σου χρησιμεύει?Μάλλον λέει για το πρόγραμμα SDFormatter. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 (edited) Μορφοποια καλύτερα την sd. Ασε πρόβλημα του PC. Επανέρχομαι αργότερα. Την sd καλύτερα από το 4ext recovery για την δουλειά που το θέλουμε εμείς,δεν την μορφοποιεί κανένα πρόγραμμα απο το pc.Ακόμη και αν τρέχουμε το 4ext recovery από την sd (δηλαδή στην περίπτωση που έχουμε στην nand wp ή wm) μπορούμε αφού ξεκινήσουμε το recovery να κάνουμε full format της κάρτας και partition.Δηλαδή 1.Μπαίνουμε στο 4ext recovery 2.Πάμε advanced--->partition sd card--->remove all partitions and start from scratch 3.Kάνουμε το πρώτο sd-ext partition όσα gb θέλουμε,skip στο δεύτερο και αν θέλουμε swap επιλέγουμε το μέγεθος ή skip αν δε θέλουμε 4.Επιλογή του partition σε ext4 και περιμένουμε να τελειώσει 5.Τώρα η κάρτα ειναι άδεια και φορμαρισμένη.Οπως είμαστε τώρα εδώ,πατάμε το πλήκτρο back για να βγούμε στην κεντρική οθόνη του recovery 6.Eπιλέγουμε το toggle usb storage και συνδέουμε το καλώδιο.Περιμένουμε λίγο και το pc θα δει το fat32 κομμάτι της κάρτας μας ως αφαιρούμενο δίσκο 7.Αντιγράφουμε τα αρχεία μας στην κάρτα και μετά πάμε στο κινητό και κάνουμε είτε επαναφορά του backup μας ή νέα εγκατάσταση της ρομ που θέλουμε 8.Aν το pc στο "υπολογιστής μου" δε βλέπει την κάρτα μας,κοιτάμε κάτω δεξιά στο system tray αν υπάρχει το πράσινο-γκρι εικονίδιο που εμφανίζεται όταν βάζουμε ένα usb stick στο pc και το πατάμε για να μας εμφανίσει το μενού του.Αν μας βγάζει android phone usb device και από κάτω "Γενικός Τόμος" χωρίς κάποιο γράμμα σημαίνει ότι πρέπει να πάμε στον πίνακα ελέγχου στα εργαλεία διαχείρισης--->διαχείριση δίσκων και βλέπουμε αν εμφανίζεται ο "γενικός τόμος ή sd data".Αν εμφανίζεται, κάνουμε δεξι κλικ --->προσθήκη και βάζουμε κάποιο από τα διαθέσιμα γράμματα.Μετά από αυτό η κάρτα μας,πρέπει να αναγνωρίζεται κανονικά. Edited October 25, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGIOS1977 Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Ναι για το formatter λεω. Τέλος εκαμα επαναφορά το PC και όλα εντάξει. Φίλε Χρήστο για σένα είναι εύκολα για μένα βουνό έτσι προτιμώ το mini tool partition. Ευχαριστω για τη άμεση ανταπόκριση να σαι πάντα καλά να μας βοηθάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Ναι έχεις δίκιο ίσως για μένα ειναι εύκολο (που δεν ειναι γιατί και εγώ περνάω αρκετές ώρες ψάχνοντας και κάνοντας πειράματα αλλά δε με χαλάει γιατί μου αρέσει να ανακαλύπτω νέα πράγματα) αλλά γιαυτό γράφω "κατεβατά" που μπορεί να είναι κουραστικά μεν αλλά θέλω να πιστεύω ότι βοηθούν ώστε να λαμβάνουμε το μέγιστο από το hd2 μας.Και φυσικά δεν είμαι παντογνώστης.Εδώ βρισκόμαστε για να ανταλλάσουμε απόψεις και να αλληλοβοηθούμαστε Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Too much information.... που να σας βράσω, πάλι μελέτη και εργασία μου βάλατε.....για allign διαβάζω, για sd booster διαβάζω, για start from scratch διαβάζω......τι, θα ξαναφορμάρω πέμπτη φορά σε τρεις μέρες? Δεν πάμε καλά, για bbeep bbeep με περάσατε??? Ούτε εμένα με ενδιαφέρουν τα σκορ (και καλά τώρα...όπως και το "Εδώ βρισκόμαστε για να ανταλλάσσουμε απόψεις και να αλληλοβοηθούμαστε"-συγκινήθηκα.....υπάρχουν ακόμα τέτοιοι άνθρωποι? :cry: lol :p :lol:), αλλά 22 read/write? βάλε ένα screenshot antutu και antouallou :p και θα πειστώ να ξαναφορμάρω......μας την φορμάρει ο σαμαράς, μας την φορμάρει ο στουρνάρας, μας την φορμάρει η φροϋλάιν, ευτυχώς που την φορμάρουμε πολλαπλώς και ανελεήτως στο hd2 για να υπάρχει ισορροπία !!! :lol: :lol: Οδηγέ, λες λίγα αλλά καλά....με το "πάρε μια samsung" όμως έλιωσα!!! Υ.Γ.: bbbb είσαι φοβερός όπως και να χει....;).....χαρά στην υπομονή σου και στη διάθεση για βοήθεια σε κάθε άσχετο που σου πρήζω τα @@ (συκώτια είναι, μην μπερδεύεστε). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 (edited) Ορίστε 2 εικόνες από την 8αρα και ο λόγος που δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι 100% τα νούμερα αλλά και την "αίσθηση" που σου δίνει η συσκευή.Ξαναέκανα το test και το read κυμαίνεται στο 17 και το write παίζει 1,5+ μονάδα. Το sd-ext partition έχει μέγεθος 2gb. Edited October 25, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGIOS1977 Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Ορίστε 2 εικόνες από την 8αρα και ο λόγος που δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι 100% τα νούμερα αλλά και την "αίσθηση" που σου δίνει η συσκευή.Ξαναέκανα το test και το read κυμαίνεται στο 17 και το write παίζει 1,5+ μονάδα. Το sd-ext partition έχει μέγεθος 2gb. Πως μπορώ να κάνω κι εγώ τεστ στην συσκευή μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 (edited) Κατέβασε από το play store την εφαρμογή antutu benchmark Επειδή βλέπω ότι θα καταλήξουμε σε μια ακατάσχετη αριθμολαγνεία που στο τέλος θα οδηγήσει σε διάφορες αμφιβολίες του στυλ "γιατί εγώ έτσι,ο άλλος γιουβέτσι :lol: κτλ θα χάσουμε το νόημα που είναι η απόλαυση της συσκευής μας και όχι τα benchmark.Αν λοιπόν είναι κάποιος ευχαριστημένος από την συσκευή του,ειναι οκ.Αν δεν ειναι και δε βαριέται να κάνει και μερικά "πειράματα" οκ ας κάνει και κρίνει ανάλογα.Αν πάλι δεν ειναι ευχαριστημένος με τίποτε,το πουλάει και παίρνει μια καινούρια συσκευή :lol: Edited October 25, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 ... Οδηγέ, λες λίγα αλλά καλά....με το "πάρε μια samsung" όμως έλιωσα!!!... Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν:) Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 (edited) Και εγώ που νόμιζα ότι οι 5 nativesd rom που εχω είναι πολλές... :p http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=33271611&postcount=1312 Edited October 25, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Ορίστε 2 εικόνες από την 8αρα και ο λόγος που δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι 100% τα νούμερα αλλά και την "αίσθηση" που σου δίνει η συσκευή.Ξαναέκανα το test και το read κυμαίνεται στο 17 και το write παίζει 1,5+ μονάδα. Το sd-ext partition έχει μέγεθος 2gb. Πόσα θες να μας τρελάνεις? Πως είναι δυνατόν το write να είναι πιο γρήγορο από το read? Σε εμένα μετά το sdboost αυξήθηκε το read άλλα μειώθηκε το write. Καρτα έχω σαν την δικιά σου, sandisk ultra 8GB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Μετά από λίγες μέρες χρήσης με nativeSD την ρομ του tytung, με χρήση της μαμά κάρτας,μπορώ να πω πως δεν είμαι και πολύ ευχαριστημένος. Το τηλέφωνο πολλές φορές γίνεται τοσο αργό, που στο τέλος είναι αδύνατη η χρήση του. Αντίθετα η WP rom στην nand, είναι ταχύτατη και αν δεν είχε κάποια πραγματάκια που με ενοχλούν, μάλλον θα επέλεγα σαν επόμενη αγορά ένα WP τηλέφωνο. Μάλλον πρέπει να σκεφτώ την αγορά μιας καινούργιας κάρτας . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 (edited) "μαμά" κάρτα εννοείς την 16αρα sandisk class2 που έχει το t-mobile; Αυτή η κάρτα με link2sd κτλ ειναι ικανοποιητικότατη.Με nativesd,data2ext που πάνε όλα στo ext γονατίζει Πόσα θες να μας τρελάνεις? Πως είναι δυνατόν το write να είναι πιο γρήγορο από το read? Σε εμένα μετά το sdboost αυξήθηκε το read άλλα μειώθηκε το write. Καρτα έχω σαν την δικιά σου, sandisk ultra 8GB. Ελα ντε.Το ίδιο αναρωτιέμαι και εγώ.Επειδή είμαι ευχαριστημένος με την συγκεκριμένη 8αρα,είπα να πάρω μια ίδια 32αρα γιατί δε μου έφτανε η 8αρα αλλά δυστυχώς η 32αρα δεν έχει την ίδια απόδοση.Εχω ξανακάνει φορματ και από το pc και από το 4ext και τίποτε.Η κάρτα ειναι ένα κλικ :p πιο αργή και δε με ικανοποιεί.Ετσι τώρα έχω να επιλέξω μεταξύ ταχύτητας και χωρητικότητας.Σκέφτομαι να το βάλω στο συρτάρι :ninja: να πάρω ένα note 2 και να τελειώνει η δουλειά :p Το οποίο όμως note όταν θα βλέπω ότι τα nexus με χειρότερα χαρακτηριστικά θα έχουν πάει ήδη στην επόμενη έκδοση android και για το note θα πρέπει να είτε να το πειράξω βάζοντας aosp/cm ρομ για να έχω ότι νεότερο κυκλοφορεί στο android αλλά χάνοντας μέρος της λειτουργικότητας της συσκευής (λειτουργίες που έχει βάλει η samsung πάνω) ή να περιμένω την επίσημη έκδοση,πάλι θα με χαλάει όσο καλά και αν πηγαίνει. Edited October 26, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGIOS1977 Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Να μαι κι εγω.οπωσδπηποτε να παρεις note εγω θα παρω τα χριστουγεννα. Το 4ς θα παει η συζυγο η παιδι .το λεο για πειραματα θα μαθω τα αντροιτ πανω του. Το note θα σε παρει ανετα2 χρονια.μετα καστομ ρο η note 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Σε εμένα με sandisk 8GB μαμά από Desire HD με nativeSD την ρομ του tytung πάει πολύ καλά χωρίς προβλήματα. Περιμενω αυτην http://www.ebay.com/itm/San-disk-16GB-Mobile-Ultra-Class-10-UHS-I-Micro-SD-SDHC-Memory-Card-16-G-GB-16G-/390458473650?pt=UK_AudioTVElectronics_PDAsAccessories_MemoryCards&hash=item5ae9237cb2 Και από ότι λένε θα πάει κροτίδα. και τα αποτελέσματα από την desire HD μαμά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Eκεί που φαίνεται ότι κάτι δεν πάει καλά όταν υπάρχει θέμα με την ταχύτητα ειναι όταν προσπαθείς να ανοίξεις μια εφαρμογή και έχεις για μερικά δευτερόλεπτα μαύρη οθόνη πριν φορτώσει αλλά και όταν προσπαθείς να ανοίξεις μια δεύτερη εφαρμογή ή να κάνεις παράλληλα κάποιες διεργασίες στο κινητό και εμφανίζεται το μήνυμα "η διεργασία system δεν αποκρίνεται" και από κάτω έχει αναμονή και κλείσιμο. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGIOS1977 Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Χρηστο αποριες πηγα να λειτουρησω την αντροιτ ρομ αλλα μου λεγε στο χαρετ και στα υπολοιπα οτι εληξε το πιστοποιητικο.εκαμα επαναφορα ρυθμισεων στα γοιντοουσς και ολα οκ.τι πηγε στραβα? γιατι το loader για να διαλεγω με τι να ξεκινα δεν λειτουργα? υπαρχει προγραμμα ωστε να λειτουργω την καρτα απο τα αντροιτ και οχι απο γουιντοους ευχαριστω τα φωτα σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 To μήνυμα με το πιστοποιητικό συμβαίνει κάποιες φορές στα windows mobile."Χτυπάνε" τα windows και δε μπορείς να τρέξεις κανένα .exe.Λύνεται είτε με hard reset,είτε με αλλαγή κάποιων τιμών στο μητρώο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=784619 Οσο έχεις windows mobile στην εσωτερική μνήμη, δε γίνεται να ξεκινάει κατευθείαν το android..Καθε φορά που κάνεις reboot από το android,αναγκαστικά πρέπει να μπαίνεις σε αυτά.Ενας loader ειδικά για nativesd ρομ όταν έχoυμε wm ειναι στο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=33174747 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Την sd που ειχα κανει φορματ σε ext4 πως μπορω να την κανω ξανα fat32 η ntfs? Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Με το mini tool partition wizard Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGIOS1977 Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 εντο μεταξυ μεν μπαταρια τι γινεται?σε κατασταση αδρανειας μεσα σε 10 ωρες καταναλωσε περιπου την μιση.απεγκαταστησα τον εκατομυριουχο και περιμενω τα αποτελεσματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Βαλε και ένα widget όπως το battery monitor widget για να ελέγχεις την κατανάλωση.υπο κανονικές συνθήκες πρέπει στην αναμονή να σου γράφει γύρω στα 5-6ma Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGIOS1977 Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 εβαλα το battery monitor widget και μου δειχνει mA -131????????????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 εβαλα το battery monitor widget και μου δειχνει mA -131????????????????? Άφησέ το λίγο με την οθόνη κλειστή και δες μετά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGIOS1977 Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 χθες με την οθονη κλειστη καταναλωσε μεσα σε 10 ωρες 50 τοισ εκατον.οκ μου εδειξε -10.υπαρχει προγραμμα ωστε να λειτουργω την sd απο τα αντροιτ και οχι απο γουιντοους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts