cb600f Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Εννοείς clk; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1114053 εγώ αυτή την στιγμή,τρέχω την nrg με τον clk 1.5.Μπορείς να πάρεις ένα full nandroid backup με τον magldr και όποια στιγμή,επιστρέψεις σε αυτόν,επαναφέρεις το backup σου και είσαι οκ.Το titanium backup θα σου χρειαστεί,ώστε να επαναφέρεις τις εφαρμογές σου.Επίσης κατά πάσα πιθανότητα θα σου δουλέψει και η επαναφορά των δεδομένων από magldr σε clk και το αντίστροφο,στην ίδια πάντα ρομ.Δηλαδή εγκαθιστάς την ίδια clk rom και μετά επαναφέρεις τμηματικά από το backup,τα data και το sd-ext και λογικά θα είσαι οκ.Υπόψιν ότι η έκδοση 1.5 εχει το απλό recovery και όχι το 4ext,το οποίο θα πρέπει να περάσεις μόνος σου,αν το χρειάζεσαι. Ναι αυτό εννοούσα :p Μέσω clk είχες γράψει ότι μπορείς να αλλάζεις και partition χωρίς την χρήση pc σωστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Nαι με την έκδοση 1.5 μπορείς να αλλάζεις partitions Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enick Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Φιλε bbb στην ριθμυσης του volume + τι εβαλες; εγω απο το hadset settings ανεβασα το volume level και απλος τσεκαρα το virtual room effect. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 (edited) Σωστά αλλά για το ηχείο,αλλάζεις τις τιμές στο speaker. Τώρα έβαλα την teambluedroid.Ο ήχος ειναι δυνατότερος από την nrg,η themed έκδοση ειναι πολύ ωραία,αλλά σε σχέση με την diet nrg μου φαίνεται κάπως πιο αργή.Μάλλον θέλει freeze μερικές εφαρμογές για να στρώσει. Edited January 24, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Κατέβασα το cLK 1.5-rc1 αλλά μέσα έχει μόνο ένα αρχείο LEOIMG.nbh Έχω κάνει ήδη task29 και όταν το τρέχω απο bootloader μου εμφανίζει μόνο μια εικόνα σαν αυτές που έχει ο energy σαν splash screens! Δεν έχει μέσα αρχεία όπως το άλλο αρχείο zip (cLK_1.4.0.1_layouts_arif.zip) που έχει μέσα διάφορα layouts όπως αυτό RUU_signed-200-5.nbh που θέλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Το task29 που έκανες,ποιο ράδιο σου πέρασε; Εγώ τον πέρασα απευθείας πάνω από τον magldr αλλά και από wm μια άλλη φορά (αντιγραφή στην κάρτα το leoimg.nbh και με power + vol down στον bootloader--->πάτημα power και τα υπόλοιπα γίνονται μόνα τους) και λειτούργησε κανονικά.Δεν έχει partitions,γιατί τα κάνεις από τη συσκευή.Το default πάντως ειναι 200αρι Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Το task29 που έκανες,ποιο ράδιο σου πέρασε; Εγώ τον πέρασα απευθείας πάνω από τον magldr αλλά και από wm μια άλλη φορά (αντιγραφή στην κάρτα το leoimg.nbh και με power + vol down στον bootloader--->πάτημα power και τα υπόλοιπα γίνονται μόνα τους) και λειτούργησε κανονικά.Δεν έχει partitions,γιατί τα κάνεις από τη συσκευή.Το default πάντως ειναι 200αρι Radio έχω περασμένο μαζί με το task29 το 2.15.50.14 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Ωραία.Το leoimg.nbh το εγκατέστησες; Δοκίμασες κατά την εκκίνηση,να κρατήσεις πατημένο το back button ώστε να βάλει στον clk ή τo home για να σε βάλει στο recovery; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 (edited) Ωραία.Το leoimg.nbh το εγκατέστησες; Δοκίμασες κατά την εκκίνηση,να κρατήσεις πατημένο το back button ώστε να βάλει στον clk ή τo home για να σε βάλει στο recovery; Πέρασα στην κάρτα το LEOIMG.nbh και στο άνοιγμα του τηλεφώνου κρατάω το vol down και το power και δεν γίνεται τίποτα. Απλά μπαίνει σε bootloader και γράφει serial ή usb ανάλογα αν το έχω συνδεμένο στο pc ή όχι. Έχω ξεχάσει πως γίνεται μετά απο τόσο καιρό που έχω να κάνω hard reset ή οτιδήποτε πέρα απο ένα task29. Edited January 24, 2012 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Αν στο κάνει αυτό,τότε σημαίνει πως η sd σου δεν ειναι συμβατή για τέτοια δουλειά.Μου έτυχε και μένα με συγκεκριμένη sd να μη βλέπει το leoimg.nbh.Δοκίμασε με μια άλλη κάρτα. Επόμενη λύση ειναι να το περάσεις με το custom ruu.exe από το pc.Συνδέεις τη συσκευή στον bootloader,περιμένεις να γράψει usb.Κατέβασε αυτό http://www.sendspace.com/file/z5pgzy ,αποσυμπίεσε και βάλε στον ίδιο φάκελο το leoimg.nbh μετονομασμένο σε ruu_signed.nbh .Τρέχεις το leocustomruu.exe και ακολουθείς τις οδηγίες. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 (edited) Αν στο κάνει αυτό,τότε σημαίνει πως η sd σου δεν ειναι συμβατή για τέτοια δουλειά.Μου έτυχε και μένα με συγκεκριμένη sd να μη βλέπει το leoimg.nbh.Δοκίμασε με μια άλλη κάρτα. Επόμενη λύση ειναι να το περάσεις με το custom ruu.exe από το pc.Συνδέεις τη συσκευή στον bootloader,περιμένεις να γράψει usb.Κατέβασε αυτό http://www.sendspace.com/file/z5pgzy ,αποσυμπίεσε και βάλε στον ίδιο φάκελο το leoimg.nbh μετονομασμένο σε ruu_signed.nbh .Τρέχεις το leocustomruu.exe και ακολουθείς τις οδηγίες. Χρησιμοποίησα και μια δεύτερη κάρτα και δεν έγινε πάλι τίποτα. Με τον άλλο τρόπο που προτείνεις έγινε η δουλειά. Τώρα θα προσπαθήσω να περάσω το 4EXT recovery OK, να το πάρει το ποτάμι :lol: Διάβασα πως πρέπει να μπείς σε fastboot ,με το άνοιγμα του τηλεφώνου κρατάς πατημένο το back, αλλά δεν βλέπω καμία διαφορά και δεν βλέπω τον τρόπο να περάσω το 4ext. Edited January 25, 2012 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Αν δεν δουλευει η καρτα με το leoimg τοτε κανε της ενα φορματ πρωτα και μετα ξαναπροσπαθησε. Εμενα ετσι δουλεψε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 (edited) Για το 4ext recovery δες http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=21729521&postcount=9119 πρώτα θα αλλάξεις το partition του recovery σε 7mb και μετά φλασάρεις το 4ext recovery converter Ομως από ότι είδα πριν λίγο,το 4ext έχει bug με την φόρτιση του κινητού.Αν το βάλεις να φορτίσει κλειστό,μετά για να ανοίξει πρέπει να βγάλεις την μπαταρία.Στο κανονικό recovery,το βγάζεις από το φορτιστή και με το power ανοίγει κανονικά. Eπίσης clk έκδοση με κάποιες αλλαγές-βελτιώσεις έχει βγάλει και κάποιος έλληνας http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=21780939&postcount=873 με nickname kokotas ειναι κάποιος από όσους γράφουν εδώ; Edited January 25, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 (edited) Για το 4ext recovery δες http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=21729521&postcount=9119 πρώτα θα αλλάξεις το partition του recovery σε 7mb και μετά φλασάρεις το 4ext recovery converter Ομως από ότι είδα πριν λίγο,το 4ext έχει bug με την φόρτιση του κινητού.Αν το βάλεις να φορτίσει κλειστό,μετά για να ανοίξει πρέπει να βγάλεις την μπαταρία.Στο κανονικό recovery,το βγάζεις από το φορτιστή και με το power ανοίγει κανονικά. Ok θα το δω αργότερα . Πέρασα για αλλαγή την energy για την έκδοση του t mobile και πάλι δεν βλέπω το partition, πρέπει να βάλω και το a2sdgui ή κάτι παρόμοιο; Μου φαίνεται πως δεν έχει και πολύ χώρο πλέον. Edited January 25, 2012 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 (edited) Στην t-mobile έκδοση δε χρησιμοποιεί το ext partition.Μεσα στο zip της energy υπάρχει ένα αρχείο στo φάκελο eu με όνομα 80a2sd,το οποίο ειναι για να χρησιμοποιεί το ext partition αλλά θα λειτουργήσει,μονο αν κατά την εγκατάσταση επιλέξεις eu version.Δοκιμασε με το a2sd gui αν και νομίζω ότι θα σου πει ότι δεν τρέχει,γιατί η ρομ δεν έχει τα κατάλληλα scripts Edited January 25, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 (edited) Στην t-mobile έκδοση δε χρησιμοποιεί το ext partition.Μεσα στο zip της energy υπάρχει ένα αρχείο στo φάκελο eu με όνομα 80a2sd,το οποίο ειναι για να χρησιμοποιεί το ext partition.Δοκιμασε με το a2sd gui αν και νομίζω ότι θα σου πει ότι δεν τρέχει,γιατί η ρομ δεν έχει τα κατάλληλα scripts Απο το link παραπάνω You need to manually repartition the recovery yourself! Instructions: *Place the LEOIMG.nbh on the root of the sd card *Pwer on phone while holding down the volume down button then it will show you options on the screen press power button *Remove battery then replace power back on while holding the back button *Select settings then repartition nand Tmobile Configuration: recovery = 7 MB misc = 1 MB boot = 5 MB system =277 MB cache =7 MB Τώρα έχω recovery =5 MB misc = 1 MB boot = 5 MB system =445 MB cache =5MB Πρέπει να γίνει έτσι; recovery = 7 MB misc = 1 MB boot = 5 MB system =445 MB cache =5 MB Τι γίνεται αν πάλι δεν διαβάζει το LEOIMG.nbh; Δεν θέλω να κάνω format, αν γίνεται να το αποφύγω. Αντίστοιχα για την eu εκδοση πρέπει να γίνει έτσι; recovery = 7 MB misc = 1 MB boot = 5 MB system =200 MB cache =5MB Edited January 25, 2012 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Αντίστοιχα για την eu εκδοση πρέπει να γίνει έτσι; recovery = 7 MB misc = 1 MB boot = 5 MB system =200 MB cache =5MB Ναι εγώ το έχω έτσι.Αν αλλάξεις το μέγεθος του system θα σου κάνει format και πρέπει να ξαναφλασάρεις. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 στις ics roms κατεβαίνουν από pc market οι εφαρμογές στην συσκευή ; ενώ δείχνει ότι εγκαθίσταται δεν κατεβαίνει και έτσι πάω στην συσκευή και το κατεβάζω Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Εμένα δε μου εμφανίζει καθόλου το hd2 με την sd ics του tytung στο μάρκετ του pc Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 λοιπόν ξαναπροσπάθησα μετά την απάντηση σου και τώρα το βλέπει σαν htc nexushd2 και κατεβαίνουν ... το πρωί όμως δεν έκανε τίποτα .!!! Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Σε εμένα συνεχίζει να μην το βλέπει το μάρκετ με την συγκεκριμένη ρομ.από το κινητό κατεβάζει κανονικά. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Αυτήν έχω και γω , του tytung 1.2 sd . Μπήκα βγήκα στο PC & στο hd2 έψαξα και άλλες εφαρμογές . from THE hd2 Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 πρωτη φορά είδα κατανάλωση 1ma με την TBD :):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Καλημερα παιδες, Μια ερωτηση που την εχω ξανα κανει αλλα δεν μπορω να την βρω... Να βάλω clk ή magldr? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Καλημερα παιδες, Μια ερωτηση που την εχω ξανα κανει αλλα δεν μπορω να την βρω... Να βάλω clk ή magldr? Εσύ ξέρεις καλύτερα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1114053 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts