Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πριν 2-3 μήνες δεν ήσουν πάλι σε νοσοκομείο??

μήπως είσαι λίγο επιρρεπής σε ατυχήματα? :wacko:

Αν ναι τότε το 2012 να σου φέρει τυχη υγεία και τον πρώτο αρ. του λόττο σε jack pot;)

Αρχιζω και το πιστευω κι εγω αυτο. :wacko: Το καλοκαιρι μ' εστειλε αλλος. Προχτες μπηκα μονη μου! Πηγα με αυτοθυσια να σωσω τη τζαμαρια που θα εκλεινε απο ρευμα αερα, και κατεληξα πανω της με το τζαμι να γινεται θρυψαλλα και να μου κοβει κι ενα μεζε... :O

Ευχαριστω για τις ευχες! Ανταποδιδω! :D Και μακρια απο παλιες τζαμαριες... :O

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν ξέρω αν αναφέρεσε σε μένα αλλά αν ναι ,να πω πως πέσασα την EU έκδοση στο T-Mobile που έχω, οπότε όλες οι εφαρμογές πήγαιναν απ'ευθείας στο partition ext4 που είχα κάνει. Restart στο sense οχι δεν είχα, γενικά πιστεύω πως είναι αρκετά καλή rom.

Thanks, αυτό ήθελα να ξέρω γιατί η Sensation BTD με παιδέυει με αυτό το θέμα και με sense restarts, ενώ και κάποια widget δεν δουλεύουν εξαιτίας του.

Θα την περάσω απόψε.

Αρχιζω και το πιστευω κι εγω αυτο. :wacko: Το καλοκαιρι μ' εστειλε αλλος. Προχτες μπηκα μονη μου! Πηγα με αυτοθυσια να σωσω τη τζαμαρια που θα εκλεινε απο ρευμα αερα, και κατεληξα πανω της με το τζαμι να γινεται θρυψαλλα και να μου κοβει κι ενα μεζε... :O

Ευχαριστω για τις ευχες! Ανταποδιδω! :D Και μακρια απο παλιες τζαμαριες... :O

Το επόμενο είναι μια τζαμαρία να έρθει καταπάνω σου:lol:

Καλή Χρονιά και περαστικά!

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

Το επόμενο είναι μια τζαμαρία να έρθει καταπάνω σου:lol:

Καλή Χρονιά και περαστικά!

Ποσο πια; Βαρεθηκα να με ραβουν αλλο! Περισσοτερη κλωστη κι απο τα σεμεδακια της γιαγιας μου εχω πανω μου... :wacko:

Ευχαριστω φιλε μου καλη χρονια με υγεια και δυναμη! :happy:

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

καλη χρονια σε ολους!

Απο ics εχετε βαλει κατι, τωρα τελευταια?

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

καλη χρονια σε ολους!

Απο ics εχετε βαλει κατι, τωρα τελευταια?

Τις τελευταίες δυο εβδομάδες τρέχω μόνο ICS και έχω κωλύσει σε αυτές, πλέον δουλεύει και η κάμερα σε αυτήν την ρομ που θα την δοκιμάσω το βράδυ.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1417472

Την έβαλα πριν λίγο.Πρώτη φωτογραφία οκ,δεύτερη οκ στην τρίτη κόλλησε το τηλέφωνο.Πριν βάλω την ρομ,έβαλα και το touch recovery beta 3 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1419733 καλή φάση και άκρως απαραίτητο για όσους φοβούνται ότι θα χαλάσουν τα volume keys.H για όσους τα έχουν χαλάσει ήδη αλλά είχαν ήδη βάλει clk bootloader που έχει απευθείας boot στο recovery από το λειτουργικό,μπορούν λογικά να το φλασάρουν μέσω fastboot και έτσι να αλλάξουν αν θέλουν ρομ.Το recovery που δίνει για τον magldr ειναι 150mb οπότε αν θέλει κάποιος να το δοκιμάσει σε non aosp/cm7 rom πρέπει να ανοίξει το flash.cfg και να αλλάξει τις τιμές ανάλογα την ρομ που θέλει να περάσει.Δε δοκίμασα αν μπορεί να γίνει επαναφορά backup που έγινε με το 4ext recovery

Που ακριβώς το βγάζει αυτό?

Βάλε για καλό και για κακό αυτό το πληκτρολόγιο: Copes_HTC_IME_themed_by_gIMpSTa.apk (google it)

Πήγαινε ρυθμίσεις-->ρυθμίσεις γλώσσας και πληκτρολογίου-->επέλεξέ το και μετά όταν ανοίγεις τον GO DIALER και πας στην οθόνη "contacts" μπορείς να επιλέξεις γλώσσα Ελληνικά-Αγγλικά.

Επίσης αν έχεις το GO SMS, για να είσαι εντάξει με τα μηνύματα πήγαινε στις ρυθμίσεις-->ρυθμίσεις αποστολής--> τσέκαρε:

1)διαίρεση μεγάλων μηνυμάτων

2)ενεργοποίηση υποστήριξης για τοπικές ρυθμίσεις

3)υποστηριζόμενες γλώσσες-->Ελληνικά

Ο clk bootloader που ειναι ο εναλλακτικός bootloader για να φορτώνουμε nand android στο hd2 μας,αναβαθμίστηκε στην έκδοση 1.5 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=20519350&postcount=3 και προσφέρει πλέον κάποιες επιπλέον δυνατότητες που δεν έχει ακόμη ο magldr.Πέρα από την φόρτιση με κλειστό κινητό,πλέον μπορούμε να αλλάζουμε το μέγεθος των partition,απευθείας μέσα από τον bootloader χωρίς την χρήση υπολογιστή !!!

Μπορούμε να φλασάρουμε μια custom wm rom με την μέθοδο της κάρτας sd και μετά να ξαναπάμε σε nand android,χωρίς να χρειάζεται να έχουμε υπολογιστή !!! Aπλά απίστευτο είναι το τι έχουν καταφέρει να φτιάξουν για αυτό το κινητό!!!

Παιδια ποιόν κερνελ προτείνετε για την nightly?

Εκτός του tytung r14 γιατί δεν θέλει με τίποτα να ξεκινήσει με αυτόν και είμαι ακόμα με τον 12.4.

Sent from my htc HD2

πέρασα την ics beta 10 . πολύ καλή ρομ . να

ρωτήσω κάτι . ενεργοποιώ το wifi . τα διαθέσιμα

δίκτυα που τα βλέπω . ψάχνω και δεν μπορώ να

βρω από που μπορώ να τα δω

δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω

να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif

αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1419733 πως το φλασαρουμε ? πηγα να το βαλω απο την οθονη με τα τρια χρωματα και δεν το επερνε.

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=21032738&postcount=77 μπαίνεις στο clockwork και το φλασάρεις όπως την ρομ.την επόμενη φορά που θα ξεκινήσεις στο recovery θα δεις το καινούριο που φλασαρες

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=21032738&postcount=77 μπαίνεις στο clockwork και το φλασάρεις όπως την ρομ.
μονο το zip του Braakie ?

Nαι.Αυτό δε θα σου πειράξει την εγκατάσταση της rom.Απλά θα αλλάξει το recovery.Αλλος τρόπος για να το φλασάρεις ειναι να ξανακάνεις τα partition .Κατεβάζεις το αρχείο από το πρώτο ποστ και μπαίνεις στον magldr--->usb flasher και το φλασάρεις.Θα σου το φλασάρει με partition 5 150 5 (οπότε αν θέλεις μεγαλύτερο system partition,πρέπει να ανοίξεις το flash.cfg και να το αλλάξεις) και φυσικά πρέπει να ξανακάνεις install την ρομ ή να επαναφέρεις το nandroid backup σου.

Καμια φορα μου ασπριζει η οθονη, σαν να μην εχει καθολου χρωματα. Restart και στρωνει. Προβλημα λειτουργικου ή κινητου; καπου τωρα ληγει η εγγυηση...

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Στο παλιό μου hd2 europe,είχα δει κάποιες φορές το φαινόμενο της άσπρης οθόνης.Οπως είπες και εσύ με reboot επανέρχεται.Τι ακριβώς το προκαλούσε,δε κατάλαβα

Εγώ τις τελευταίες μέρες έχω graphic glitches.

Παρουσιαστηκαν μετά από αναβάθμιση που έκανα στην nightly και παρόλο που γυρισα στην προηγουμενη έκδοση που είχα δεν έφυγαν.

Δοκιμασα να αλλάξω κερνελ αλλά και πάλι τίποτα.

Ξερει κανείς τι μπορεί να τα προκαλεί?

Sent from my htc HD2

Δοκίμασες μια εγκατάσταση του στυλ wm--->magldr--->recovery--->clean install nand android να δεις αν θα συνεχίσουν να υφίστανται; Η κάποια άλλη ρομ από τις τελευταίες sense roms π.χ. την teamblue που κανονικά δεν έχει glitches;

Παίδες και εγώ το είχα το πρόβλημα να μου ασπρίζει η οθόνη και με επανεκκίνηση να στρώνει αλλά όταν το πήγα στο service μου είπαν ότι υπήρχε πρόβλημα με την οθόνη και μου την έκαναν αντικατάσταση!