NIKOLAOS68 Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Έχω την Typhoon και ξάχνω να βρω τρόπο να παίρνει η συσκευή internet και ενημερώσεις μέσα από την usb σύνδεση με το pc. αυτά δεν τα κάνει με wifi? Το θέμα είναι ότι το τηλέφωνο θα μείνει σε μέρος όπου δεν υπάρχει WI-FI και δεν θέλω να χρεώνομαι από τη vodafone. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Έχω την Typhoon και ξάχνω να βρω τρόπο να παίρνει η συσκευή internet και ενημερώσεις μέσα από την usb σύνδεση με το pc.δεν υπάρχει τρόπος ,ούτε με τις sense ρομ δεν συνδέεται με usb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki_sse Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Βρε παιδιά μπορεί κάποιος να μου απαντήσει στα εξής: 1. Να εγκαταστήσω ΝΑΝD ROM απευθείας στη συσκευή ή να επιλέξω dual boot από την κάρτα; 2. Λειτουργούν όλα τα γκάτζετ του κινητού με android (bluetooth,wifi,ραδιόφωνο κλπ και ειδικά η κάμερα); 3. Επίσης, με ενδιαφέρει να υπάρχει και στο Android το ΗΤC Sense. Ποια Rom λοιπόν μου προτείνεται;;; 4. Με τις επαφές (τις οποίες έχω σετάρει με το outlook ως backup) τι γίνεται; Το Android κινητό συγχρονίζεται με τον υπολογιστή και το Outlook; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 (edited) δεν υπάρχει τρόπος ,ούτε με τις sense ρομ δεν συνδέεται με usb. Mε τις sense rom με android 2.2 που βασίζονται στο desire hd,γίνεται σίγουρα και το έχω κάνει.Οπότε λογικά θα γίνεται και με τις νέες με sense 3.5. Eπίσης υπάρχει και ο τρόπος του usb reverse tethering http://blog.mycila.com/2010/06/reverse-usb-tethering-with-android-22.html αλλά δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά Βρε παιδιά μπορεί κάποιος να μου απαντήσει στα εξής: 1. Να εγκαταστήσω ΝΑΝD ROM απευθείας στη συσκευή ή να επιλέξω dual boot από την κάρτα; 2. Λειτουργούν όλα τα γκάτζετ του κινητού με android (bluetooth,wifi,ραδιόφωνο κλπ και ειδικά η κάμερα); 3. Επίσης, με ενδιαφέρει να υπάρχει και στο Android το ΗΤC Sense. Ποια Rom λοιπόν μου προτείνεται;;; 4. Με τις επαφές (τις οποίες έχω σετάρει με το outlook ως backup) τι γίνεται; Το Android κινητό συγχρονίζεται με τον υπολογιστή και το Outlook; 1.Νand rom 2.Nαι 3.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1275119 4.Υπάρχει το myphone explorer http://www.fjsoft.at/en/downloads.php μια άλλη λύση ειναι να κάνεις από το outlook export csv αρχείο και import στο gmail σου και μετά συγχρονίζεις από τη συσκευή Edited December 30, 2011 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki_sse Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 1.Νand rom 2.Nαι 3.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1275119 4.Υπάρχει το myphone explorer http://www.fjsoft.at/en/downloads.php μια άλλη λύση ειναι να κάνεις από το outlook export csv αρχείο και import στο gmail σου και μετά συγχρονίζεις από τη συσκευή Ευχαριστώ πάρα πολύ! :D Δηλαδή μπορώ να έχω και windows rom και android; To android συγχρονίζει με Gοogle calendar sync; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 λεγοντας nand εννοούμε μόνο android λεγοντας τρεχω android απο την sd σημαινει ότι εχω windows και όποτε θελω τρεχω android απο την κάρττα και τέλος με μια δόση υπερβολής google=android Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Βρε παιδιά μπορεί κάποιος να μου απαντήσει στα εξής: 1. Να εγκαταστήσω ΝΑΝD ROM απευθείας στη συσκευή ή να επιλέξω dual boot από την κάρτα; 2. Λειτουργούν όλα τα γκάτζετ του κινητού με android (bluetooth,wifi,ραδιόφωνο κλπ και ειδικά η κάμερα); 3. Επίσης, με ενδιαφέρει να υπάρχει και στο Android το ΗΤC Sense. Ποια Rom λοιπόν μου προτείνεται;;; 4. Με τις επαφές (τις οποίες έχω σετάρει με το outlook ως backup) τι γίνεται; Το Android κινητό συγχρονίζεται με τον υπολογιστή και το Outlook; Για το 2 που ρωτας... Ολα λειτουργουν καλυτερα απ οτι με τα wm. Αλλα η καμερα για καποιο λογο μου φαινεται υποδεεστερη στην επιδοση και τα χρωματα σε σχεση με wm rom. Η αποψη μου ειναι μη σφαιρικη καθως δοκιμασα 2 nand και 1 sd. Ενδεχεται να εχω λαθος. Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 To android συγχρονίζει με Gοogle calendar sync; Ναι συγχρονίζει κανονικά. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Mε τις sense rom με android 2.2 που βασίζονται στο desire hd,γίνεται σίγουρα και το έχω κάνει.Οπότε λογικά θα γίνεται και με τις νέες με sense 3.5. Eπίσης υπάρχει και ο τρόπος του usb reverse tethering http://blog.mycila.com/2010/06/reverse-usb-tethering-with-android-22.html αλλά δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά Με sense rom και εγώ δοκίμασα και γίνεται (TDB της Blue team). Την έβγαλα όμως γιατί η συσκευή είχε γίνει πολύ αργή. Υπάρχει ελαφριά προτεινόμενη sense rom; Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Δεν υπάρχει.Πρέπει να την "φτιάξεις" μόνος σου.Εγώ έχω στείλει στο "ψυγείο" πολύ sense υλικό και είμαι ευχαριστημένος με την ταχύτητα.Ειδικα το scrolling ειναι πολύ καλύτερο από τις cm/aosp roms.Συμφωνώ πάντως με την υπογραφή σου.Ούτε εγώ μπορώ να αποχωριστώ το hd2 !!! Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Δεν υπάρχει.Πρέπει να την "φτιάξεις" μόνος σου.Εγώ έχω στείλει στο "ψυγείο" πολύ sense υλικό και είμαι ευχαριστημένος με την ταχύτητα.Ειδικα το scrolling ειναι πολύ καλύτερο από τις cm/aosp roms.Συμφωνώ πάντως με την υπογραφή σου.Ούτε εγώ μπορώ να αποχωριστώ το hd2 !!! Πώς διαγράφεις το υλικό που δεν χρειάζεται; Από τις εφαρμογές και απεγκατάσταση ή κάπου πιο βαθιά; Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Τα "παγωνω" με το titanium sent from my hd2 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 (edited) Καλησπέρα, μπορεί να το παγώνει με titanium?! Όμως γιατί Χρήστο-και χρόνια πολλά για την γιορτή σου ετεροχρονισμένα-να βάλεις sense αφού θα πετάξεις πράγματα ? 1.Με πρόλαβες... 2.εγώ είμαι"ακόμα"με nexus3.2 a 2.3.7 και συνολικά 200+ εφαρμογές χρήστη + συστήματος και δουλεύει...καλά 3.λάθος 260 from THE hd2 Edited December 30, 2011 by mimo Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Δεν υπάρχει.Πρέπει να την "φτιάξεις" μόνος σου.Εγώ έχω στείλει στο "ψυγείο" πολύ sense υλικό και είμαι ευχαριστημένος με την ταχύτητα.Ειδικα το scrolling ειναι πολύ καλύτερο από τις cm/aosp roms.Συμφωνώ πάντως με την υπογραφή σου.Ούτε εγώ μπορώ να αποχωριστώ το hd2 !!! Μετά την απόκτηση του s II αν έπρεπε να κρατήσεις για κάποιο λόγο ένα από τα δύο ποιο θα ήταν αυτό; Πρόσεξε τι θα απαντήσεις LOL :p O φίλος ποιο πάνω έχει ένα δίκιο όσον αφορά τις sense roms και το πάγωμα όλων των sense εφαρμογών αλλά για μένα αν έκανα κάτι τέτοιο θα ήταν μόνο για το hw και την απόδοση σε κάποια παιχνίδια. Επαναλαμβάνω όμως πως ξενερώνω όταν κάνω μια χειρονομία στο zmooth και βλέπω να κλειδώνει η οθόνη. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Μετά την απόκτηση του s II αν έπρεπε να κρατήσεις για κάποιο λόγο ένα από τα δύο ποιο θα ήταν αυτό; Πρόσεξε τι θα απαντήσεις LOL :p O φίλος ποιο πάνω έχει ένα δίκιο όσον αφορά τις sense roms και το πάγωμα όλων των sense εφαρμογών αλλά για μένα αν έκανα κάτι τέτοιο θα ήταν μόνο για το hw και την απόδοση σε κάποια παιχνίδια. Επαναλαμβάνω όμως πως ξενερώνω όταν κάνω μια χειρονομία στο zmooth και βλέπω να κλειδώνει η οθόνη. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Είναι σαν να έχεις ένα παλιό αγαπημένο αυτοκίνητο το οποίο όταν το πήρες να ήταν το καλύτερο της κατηγορίας του και ένα καινούργιο που να είναι τώρα το καλύτερο. Αν και είμαστε offTopic και θα φωνάζει ο Γιάννης, το SG2 είναι άλλο πράγμα. Τα κάνει όλα πολύ καλύτερα. Αυτό θα κράταγα. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Μετά την απόκτηση του s II αν έπρεπε να κρατήσεις για κάποιο λόγο ένα από τα δύο ποιο θα ήταν αυτό; Πρόσεξε τι θα απαντήσεις LOL :p O φίλος ποιο πάνω έχει ένα δίκιο όσον αφορά τις sense roms και το πάγωμα όλων των sense εφαρμογών αλλά για μένα αν έκανα κάτι τέτοιο θα ήταν μόνο για το hw και την απόδοση σε κάποια παιχνίδια. Επαναλαμβάνω όμως πως ξενερώνω όταν κάνω μια χειρονομία στο zmooth και βλέπω να κλειδώνει η οθόνη. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Το hd2 θα κρατούσα φυσικά.Το s2 όσο καλό και να είναι,.ειναι τηλέφωνο της "σειρας".To χρησιμοποιώ ως αντικατάσταση του acer liquid mt που πούλησα.Φέτος είναι αυτό,του χρόνου θα ειναι το s3 κτλ.Και πιθανόν του χρόνου τέτοια εποχή, στην θέση που βρίσκονται τώρα οι χρήστες του galaxy s (που παίρνει-δε παίρνει ics) θα βρίσκεται το s2... Σε λίγο καιρό θα πουληθεί και αυτό και θα δω ποιο θα ειναι το επόμενό μου.Το hd2 λόγω των devs και των 3 λειτουργικών που τρέχει,μου προσφέρει περισσότερη ικανοποίηση από ένα s2 που απλά τρέχει άψογα ένα μόνο λειτουργικό.Να ας πούμε τώρα,στο hd2 θα ξαναβάλω wm για να δοκιμάσω το primo 2.0.Οταν το βαρεθω,μπορεί να βάλω wp7 (ενώ παράλληλα θα έχω στην sd και android) και μετά πάλι nand android.Αυτό δε μπορεί να το κάνει κανένα s2/note/nexus κτλ όσο άψογο και αν είναι στο ένα και μοναδικό και λειτουργικό που τρέχει. Οσο για το zmooth στις sense roms,θέλει να κάνεις λίγο πιο απαλά την κίνηση. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Το hd2 θα κρατούσα φυσικά.Το s2 όσο καλό και να είναι,.ειναι τηλέφωνο της "σειρας".To χρησιμοποιώ ως αντικατάσταση του acer liquid mt που πούλησα.Φέτος είναι αυτό,του χρόνου θα ειναι το s3 κτλ.Και πιθανόν του χρόνου τέτοια εποχή, στην θέση που βρίσκονται τώρα οι χρήστες του galaxy s (που παίρνει-δε παίρνει ics) θα βρίσκεται το s2... Σε λίγο καιρό θα πουληθεί και αυτό και θα δω ποιο θα ειναι το επόμενό μου.Το hd2 λόγω των devs και των 3 λειτουργικών που τρέχει,μου προσφέρει περισσότερη ικανοποίηση από ένα s2 που απλά τρέχει άψογα ένα μόνο λειτουργικό.Να ας πούμε τώρα,στο hd2 θα ξαναβάλω wm για να δοκιμάσω το primo 2.0.Οταν το βαρεθω,μπορεί να βάλω wp7 (ενώ παράλληλα θα έχω στην sd και android) και μετά πάλι nand android.Αυτό δε μπορεί να το κάνει κανένα s2/note/nexus κτλ όσο άψογο και αν είναι στο ένα και μοναδικό και λειτουργικό που τρέχει. Οσο για το zmooth στις sense roms,θέλει να κάνεις λίγο πιο απαλά την κίνηση. Οι παλιες αγαπες πανε στον παραδεισο Χρηστο ε; Χαχα.. Τετοιο "ερωτα" αλλα χωρις προφανη αιτια, εχω εγω για το ΝΟΚΙΑ Ν95 μου. Δινω ολες μου τις συσκευες για χαρη του! :lol: Παρεμπιπτοντως, αν κι ετεροχρονα, χρονια πολλα φιλε.. Με υγεια κι ο,τι επιθυμεις.. :) Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1275119 Επειδή δοκίμασα κανα δυο sense (την παραπάνω, την energy και κάποια άλλη), εκτός του ότι το κινητό πάγωνε για κάποια δευτερόλεπτα ορισμένες στιγμές (προφανώς παραδούλευε ο επεξεργαστής) δεν ειχα internet στο laptop μου με καμία δύναμη...ούτε με τη δύναμη του usb ούτε με το wi-fi hot spot :p. Eπανήρθα λοιπόν στην http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1013852 η οποία πραγματικά πετάει, κόλλημα ουδέν, internet στο laptop of course, την τσεκάρω και από θέμα μπαταρίας και τέλος (βέβαια και αυτό το λέμε μέρα παρά μέρα βλ. παρακάτω). Και θα μου πεις και γιατί δεν καθόσουν και στην typhoon σου και να μην παιδεύεσαι. Και θα σου πω τι να το κάνεις το hd2 αν δεν παιδεύεσαι, άντε όχι μέρα, αλλά μέρα παρα μέρα?? :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Το hd2 θα κρατούσα φυσικά.Το s2 όσο καλό και να είναι,.ειναι τηλέφωνο της "σειρας".To χρησιμοποιώ ως αντικατάσταση του acer liquid mt που πούλησα.Φέτος είναι αυτό,του χρόνου θα ειναι το s3 κτλ.Και πιθανόν του χρόνου τέτοια εποχή, στην θέση που βρίσκονται τώρα οι χρήστες του galaxy s (που παίρνει-δε παίρνει ics) θα βρίσκεται το s2... Σε λίγο καιρό θα πουληθεί και αυτό και θα δω ποιο θα ειναι το επόμενό μου.Το hd2 λόγω των devs και των 3 λειτουργικών που τρέχει,μου προσφέρει περισσότερη ικανοποίηση από ένα s2 που απλά τρέχει άψογα ένα μόνο λειτουργικό.Να ας πούμε τώρα,στο hd2 θα ξαναβάλω wm για να δοκιμάσω το primo 2.0.Οταν το βαρεθω,μπορεί να βάλω wp7 (ενώ παράλληλα θα έχω στην sd και android) και μετά πάλι nand android.Αυτό δε μπορεί να το κάνει κανένα s2/note/nexus κτλ όσο άψογο και αν είναι στο ένα και μοναδικό και λειτουργικό που τρέχει. Οσο για το zmooth στις sense roms,θέλει να κάνεις λίγο πιο απαλά την κίνηση. Όταν βγήκε το HD2 ήταν κανά χρόνο μπροστά από τις άλλες συσκευές, έχοντας σαν στοκ λειτουργικό τα απαρχαιομένα win 6.5 και όχι android που μόλις είχαν ξεκινήσει να αναπτύσονται δυναμικά. Αυτός πιστεύω ότι είναι και ο λόγος που ασχολήθηκαν τόσοι dev μαζί του και φτιάξαν όλα αυτά τα λειτουργικά. Ήταν θέμα χρονικής στιγμής που γνώρισε (και γνωρίζει ακόμη) τόσες δόξες το λιονταράκι. Αν το είχαν βγάλει με android θα ήταν και αυτή μια συσκευή της σειράς. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Βασικα με το android του 2009 εαν κυκλοφορουσε, θα ειχε ηδη θαφτει γιατι ηταν σε αθλιο σταδιο ακομα σα λειτουργικο κατα τη γνωμη μου. :ninja: Απο την αλλη, εκανε αισθηση με το δυνατο hw, εντυπωσιακα μεγαλη οθονη, κι επιτελους capacitive τεχνολογια στα γερικα αλλα ριζωμενα στη συνειδηση μας, wm. Τοτε "επαιζα" με ενα Mio P350 και μολις μου ανακοινωσε ενας φιλος που εφευγε απο htc touch cruise, το hardware του hd2, και ειδικα την capacitive, εμεινα!!!! Αυτο κεντρισε εκ πρωτης τους περισσοτερους θεωρω.. Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 Σκέφτομαι να κάνω μια τελευταία δοκιμή με sense ROM. Θα προσπαθήσω να παγώσω όλες τους εφαρμογές που γράφουν sense και θα περάσω και τον adw που έχω αγορασμένο από την τελευταία προσφορά. Με το 4ext recovery θα βεβαιωθώ πως το partition θα είναι ext3 και τότε θα επαναφέρω τις εφαρμογές με το titanium. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 Νέο kernel από marc. πετάει στην sense ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 (edited) Μια ιδέα για το ποιες εφαρμογές μπορώ να ''παγώσω'' σε μια sense rom γιατί μάλλον το να πορεύεσαι στην τύχη δεν...:lol: Θα περάσω τώρα την sensation XL του Energy. Νέο kernel από marc. πετάει στην sense ;) Μπορώ να τον δοκιμάσω στην energy; Edited December 31, 2011 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 Δες τις εικόνες http://www.sendspace.com/file/zlpkzp Οπωσδήποτε πριν προχωρήσεις στην διαδικασία κάνε nandroid backup για να γλιτώσεις το στήσιμο από την αρχή ,σε περίπτωση που πέσεις σε bootloop. Φρόντισε εκτός από τον launcher που θα βάλεις ,να βάλεις και ένα άλλο dialer.εγώ έχω βάλει ex dialer γιατί ο default της ROM δε λειτουργεί πλέον Νέο kernel από marc. πετάει στην sense ;) Συμφωνώ. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 Δες τις εικόνες http://www.sendspace.com/file/zlpkzp Οπωσδήποτε πριν προχωρήσεις στην διαδικασία κάνε nandroid backup για να γλιτώσεις το στήσιμο από την αρχή ,σε περίπτωση που πέσεις σε bootloop. Φρόντισε εκτός από τον launcher που θα βάλεις ,να βάλεις και ένα άλλο dialer.εγώ έχω βάλει ex dialer γιατί ο default της ROM δε λειτουργεί πλέον Συμφωνώ. Ευχαριστώ για ακομη μια φορά. Τώρα μόλις πέρασα την energy και είναι φοβερη με τον νέο kernel. Θα το δοκιμάσω σίγουρα. Καλή χρονιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts