Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μετα από πολλους μηνες στα android ειχα ξεχαση τον φωτισμό τον πλήκτρων, ο όποιος τώρα που εβλεπα μια ρομ στο YouTube είναι πράσινος κόκκινος ,σε εμένα όμως είναι σε όλα άσπρος, συμβαίνει και σε άλλους αυτό ?http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1326217

Εξαρταται απο το αν εχεις ευρωπαικη ή αμερικανικη συσκευη. Στην αμερικανικη τα πληκτρα αποδοχης/απορριψης κλησης, ειναι πρασινο/κοκκινο αντιστοιχως.

Στο ευρωπαικο ειναι ολα λευκα. Ειναι το κυριο γνωρισμα της "πρωτης" ματιας μεταξυ των 2 συσκευων.

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλή η συγκεκριμένη rom ? την έχει βάλει κανείς ? κατι προβληματάκια αναφέρονται. Εγώ πάντως περιμένω NDT ginger με το νέο cm :)
Την έχω από εχθες, προς το παρόν όλα καλά, είναι ταχύτατη και η μπαταρία πάει πολύ καλά.

εγώ εγκατάσταση απο το μηδέν να κάνω δεν έχω δει κάτω απο 4mA. κάνετε τίποτα ρυθμίσεις?

....

Όχι. Δεν κάνω ρυθμίσεις. Απλά τα κλείνω όλα (WiFi, BT, GPS)

που το βλέπετε αυτό ρε παιδιά?????/

Βάλε Widget (Current Widget η Battery monitor)

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

Μετα από πολλους μηνες στα android ειχα ξεχαση τον φωτισμό τον πλήκτρων, ο όποιος τώρα που εβλεπα μια ρομ στο YouTube είναι πράσινος κόκκινος ,σε εμένα όμως είναι σε όλα άσπρος, συμβαίνει και σε άλλους αυτό ?http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1326217

Σε μενα ειναι χρωματιστός στα κουμπιά απόρριψης-αποδοχής κλήσης λόγω t-mobile hd2 και στα υπόλοιπα άσπρος

Η συγκεκριμένη ρομ ειναι η πρώτη sense rom που έμεινε στο hd2 μου πάνω από 5-6 ώρες και βλέπω να μένει για λίγο καιρό.Η μπαταρία αν όχι καλύτερη,σίγουρα δεν ειναι χειρότερη από τις cm/aosp rom.

....

Η συγκεκριμένη ρομ ειναι η πρώτη sense rom που έμεινε στο hd2 μου πάνω από 5-6 ώρες και βλέπω να μένει για λίγο καιρό.Η μπαταρία αν όχι καλύτερη,σίγουρα δεν ειναι χειρότερη από τις cm/aosp rom.

Σε ποια Rom αναφέρεσαι Χρήστο; Αυτήν που χαρακτήρισες "σταθμό";:lol:

εχει βάλει κανεις αυτην την ρομ? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1010498

Ενω εχω βαλει το ελληνικο μενου, δεν βρησκω το ελληνικο πληκτρολόγιο:(

Edit: Εχασα και το εικονιδιο market και δεν ξερω πως να το τρεξω...

Edited by steliosk
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

Bάλε ένα πληκτρολόγιο από το market.

Σε ποια Rom αναφέρεσαι Χρήστο; Αυτήν που χαρακτήρισες "σταθμό";:lol:

Nαι.Αν και δε πρόκειται να πάρω htc android κινητό μιας και παρήγγειλα το s2 για δεύτερο,αυτή η ρομ μου άρεσε.

Και από ότι διαβάζω εδώ http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=19905442&postcount=26 ο arif-ali ο μαγειρας των καταπληκτικων ανεπίσημων cm7 nightlies για το hd2 πήρε και αυτός s2 και δε ξέρουμε ακόμη αν θα συνεχίσει το developing για το hd2.

Edited by bbbb

Κάποιος ρώτησε που μπορεί να βρεί το Notigo.

Για όποιον το θέλει είναι εδώ http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=17027326&postcount=25

Το δοκίμασα και ο ex dialer ''σβήνει'' την ειδοποίηση της αναπάντητης κλήσης.

εγώ εγκατάσταση απο το μηδέν να κάνω δεν έχω δει κάτω απο 4mA. κάνετε τίποτα ρυθμίσεις?

Γιατί έβαλες την v26 και όχι την τελευταία v30.1 ?

Γιατι αυτη ειχε βγει οταν περασα ρομ. Εγω εχω ευρωπαικο hd2 και με wm (omega 10) ηταν μια χαρα τα mms.

πως μπορειτε με τις sense ρε παιδια?

Αφου και χωρις οπως θες το φτιαχνεις το τηλεφωνακι !

αυτο που κανεις kill application και μετα θελεις χρονο μεχρι να ξαναφορτωθει, μπορει να με κανει εξαλλο.

:X

Μπορει να εχει ξαναφερθει αλλα για πειτε μου τροπους ωστε να εχω το network data on ωστε να να λειτουργουν τα mms και ολα τα υπολοιπα data off?

(δεν θελω ομως να διαγραψω και το apn του ιντερνετ μπασ και χρειαστει ποτε)

Edited by spirosta2

πως μπορειτε με τις sense ρε παιδια?

Αφου και χωρις οπως θες το φτιαχνεις το τηλεφωνακι !

αυτο που κανεις kill application και μετα θελεις χρονο μεχρι να ξαναφορτωθει, μπορει να με κανει εξαλλο.

κοίτα όσοι έχουμε περάσει από htc έχουμε μια σενσιτιδα ...

εγώ είχα δυο μήνους να φορτώσω sense και χθες που φόρτωσα έσκασε αυτό με το IQRD !!!

πάντως αν δεν σκοτώνεις πολλά πολλά είναι σταθερότερο , επίσεις υπάρχουν εφαρμογές που αποκλείεις να σκοτώσει το sense

Edited by mimo

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

γεια σας παιδια,μπορει να μου πει καποιος την εφαρμογη που αντικαθιστα τα hardware keys για να μην κατασρεφονται με τα συνεχη πατηματα?
[sIGPIC][/sIGPIC]

zmooth & button savior

& tablet tweaks που βρίσκονται μόνο στις cm7 roms

Παιδιά αυτή η Sense Rom που έβαλα συνεχίζει να με εκπλήσσει με τη ταχύτητα και την ομαλότητα λειτουργίας.

Tην έβαλα και εγώ.Απλά απίστευτη!!! ΔεΙσως ακούγομαι υπερβολικός αλλά θεωρώ ότι πρόκειται για ρομ "σταθμό" στην ιστορία του hd2!!!

Συμφωνώ και επαυξάνω παιδιά :clap:

Απλά Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Η, χωρίς λόγια!! :up: :respect:

Μετά από τόσο καιρό στην typhoon, ξεκόλλησα.

Ευχαριστώ που μου ανοίξατε τα μάτια :blink:

Υπάρχει μήπως τρόπος να:

1) αφαιρέσω τα γράμματα και μικρύνω το μέγεθος των συντομεύσεων από την επιφάνεια εργασίας &

2) αλλάξω το grid (σωστά το είπα? :worry:),

έτσι ώστε να αυξηθεί ο αριθμός των συντομεύσεων που μπορούν να τοποθετηθούν εκεί?

ή αυτό έχει να κάνει τίποτα με το sense??

......στωωωωω

Δε γινεται.ειναι θεμα του sense launcher.βέβαια στη συγκεκριμένη ρομ αν κοιτάξεις στις ρυθμίσεις--->3d rcmix θα βρεις κάποιες παραμετροποιήσεις που μπορείς να κάνεις π.χ. ποσοστό στην μπαταρία,διάφανη μπαρα κτλ

Κοίτα Ρυθμίσεις--->RCMix3D Tweaks για ρυθμίσεις και παραμετροποιήσεις!

EDIT:Χρήστο συγνώμη, μόλις με πρόλαβες!:)

Ο tytung έβγαλε και beta3....NexusHD2-IceCreamSandwich Beta3

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1354267

Edited by sso

E-E-ΕΪ Σιγά.... μη σκοτώνεστε!!! :lol: :p :lol:

Το φοβόμουνα αυτό για το sense, δεν πειράζει όμως, θα τα καταφέρω έστω και με αυτό το "κουσούρι".

Στα windows mobile υπήρχαν τρόποι για να αλλάξεις το grid, ενώ εδώ δε φαίνεται να είναι ακόμα εφικτό.

Αυτό με τις ρυθμίσεις, το χα βρει αλλά δε διορθώνει το ζητούμενο.

Anyway, ευχαριστώ πολύ πάντως.

Δεν ψαχνώμαστε λέω γω να δούμε ποιος έχει IQRD apk ; όχι ότι είναι και τίποτα σοβαρό , τουλάχιστον εμείς μπορούμε να το βρούμε το ios όχι ...

from THE hd2

Γιώργο εμείς ως χρήστες του hd2 και μπορούμε να το βρούμε αλλά και να μην το έχουμε,αν δε θέλουμε.Σκέψου κάποιον αρχάριο με root κτλ να το βρει στη συσκευή του και για να το βγάλει να πρέπει να μπει στην διαδικασία να διαβάζει κατεβατά στο xda για να κάνει root.

Κοίτα Ρυθμίσεις--->RCMix3D Tweaks για ρυθμίσεις και παραμετροποιήσεις!

EDIT:Χρήστο συγνώμη, μόλις με πρόλαβες!:)

Ο tytung έβγαλε και beta3....NexusHD2-IceCreamSandwich Beta3

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1354267

Γρήγορη αλλά την έβγαλα στο δεκάλεπτο.Μου ξενέρωσε άσχημα το unmount-mount της κάρτας μνήμης,όταν το κινητό βγαίνει από την αναμονή

Edited by bbbb

Γρήγορη αλλά την έβγαλα στο δεκάλεπτο.Μου ξενέρωσε άσχημα το unmount-mount της κάρτας μνήμης,όταν το κινητό βγαίνει από την αναμονή

Σε μένα δεν μπουτάρει με τίποτα του tytung!:(

Aν θυμάμαι καλά,δε σου μπούταρε και η προηγούμενη του tytung;

Ακριβώς, του tytung δεν μου έχει μπουτάρει καμία. Η κάνει loop η κολλάει!

Συμφωνώ και επαυξάνω παιδιά :clap:

Απλά Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Η, χωρίς λόγια!! :up: :respect:

Μετά από τόσο καιρό στην typhoon, ξεκόλλησα.

Ευχαριστώ που μου ανοίξατε τα μάτια :blink:

Υπάρχει μήπως τρόπος να:

1) αφαιρέσω τα γράμματα και μικρύνω το μέγεθος των συντομεύσεων από την επιφάνεια εργασίας &

2) αλλάξω το grid (σωστά το είπα? :worry:),

έτσι ώστε να αυξηθεί ο αριθμός των συντομεύσεων που μπορούν να τοποθετηθούν εκεί?

ή αυτό έχει να κάνει τίποτα με το sense??

......στωωωωω

Παιδια, εχει δοκιμασει κανεις και αυτη;; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1275119 Αν μπορει να μου πει ποια ειναι καλυτερη..

Παιδια, εχει δοκιμασει κανεις και αυτη;; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1275119 Αν μπορει να μου πει ποια ειναι καλυτερη..
Τα παιδιά κάνουν καταπληκτική δουλεία ,όσες φορές δοκίμασα την ρομ τους έμεινα ευχαριστημένος, αλλά προχθές που ψαχνόμουν ποια από τις δυο να βάλω δεν μου άρεσε το Bug list και έτσι έβαλα αυτήν που λέμε ποιο πάνω .