bbbb Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Οσο χρησιμοποιούσα την εφαρμογή,δεν είχα θέμα με τους 160 χαρακτήρες.Για τις ρυθμίσεις ναι έχεις δίκιο.Τις χάνει μετά από reboot ή άμα φύγει η εφαρμογή από την μνήμη ραμ. 3 λύσεις 1.κάνε τις ρυθμίσεις που θες στην εφαρμογή και μετά πήγαινε ρυθμίσεις--->cyanogenmod settings--->επιδόσεις--->κλείδωμα εφαρμογής μηνυμάτων.Ετσι η εφαρμογή θα μένει στη μνήμη ραμ και δε θα χάνει τις ρυθμίσεις.Μετά από reboot θα χρειαστεί να ξανακάνεις τις ρυθμίσεις 2.Δοκίμασε με ένα root explorer π.χ. es file explorer ή file expert να πας στο /system/app και να αντικαταστήσεις το παλιό mms.apk με το νέο mms.apk,του δίνεις και τα σωστα permissions (read,write στο user και read στο group και others) και κάνεις reboot 3.Οταν ξαναφλασάρεις νέα ρομ,πριν φλασάρεις το zip,το ανοίγεις στο pc πας στο φάκελο system\app και αντικαθιστάς το mms.apk ξαναζιπάρεις και φλασάρεις την ρομ.Eτσι θα σου κρατάει τις ρυθμίσεις πάντοτε. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Edwin Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Οσο χρησιμοποιούσα την εφαρμογή,δεν είχα θέμα με τους 160 χαρακτήρες.Για τις ρυθμίσεις ναι έχεις δίκιο.Τις χάνει μετά από reboot ή άμα φύγει η εφαρμογή από την μνήμη ραμ. 3 λύσεις 1.κάνε τις ρυθμίσεις που θες στην εφαρμογή και μετά πήγαινε ρυθμίσεις--->cyanogenmod settings--->επιδόσεις--->κλείδωμα εφαρμογής μηνυμάτων.Ετσι η εφαρμογή θα μένει στη μνήμη ραμ και δε θα χάνει τις ρυθμίσεις.Μετά από reboot θα χρειαστεί να ξανακάνεις τις ρυθμίσεις 2.Δοκίμασε με ένα root explorer π.χ. es file explorer ή file expert να πας στο /system/app και να αντικαταστήσεις το παλιό mms.apk με το νέο mms.apk,του δίνεις και τα σωστα permissions (read,write στο user και read στο group και others) και κάνεις reboot 3.Οταν ξαναφλασάρεις νέα ρομ,πριν φλασάρεις το zip,το ανοίγεις στο pc πας στο φάκελο system\app και αντικαθιστάς το mms.apk ξαναζιπάρεις και φλασάρεις την ρομ.Eτσι θα σου κρατάει τις ρυθμίσεις πάντοτε. Με βλεπω να αλλαζω το mms και να φλασαρω παλι την ρομ :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrissot Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 (edited) Παιδια καλημερα! Σας παρακαλω, συνεβη κατι με το κινητο μου τελειως κουφο..... Χτες το βραδυ επαιζα αρκετη ωρα με το κινητο και επειτα το κλεινω και παω για υπνο, σημερα που το ανοιξα ειναι σαν να εχει γινει hard reset, και δεν εχει τιποτα μεσα!! σαν να ξεκινησα την ρομ απο την αρχη....αδεια!! Αυτο που μου κανει ενυπωση ειναι οτι καποια στγμη μου ηρθε ενα μυνημα και μου εβγαλε οτι το μυνημα αποριφθηκε διοτι δεν εχει χωρο το κινητο και πρεπει να σβησω καποια εφαρμογη......ΑΛΛΑ το κινητο δεν εχει τιποτα μεσα!!! αρα φανταζομαι εχει γινει κατι σαν dual-boot και ευελπιστω οτι καπου υπαρχει και το σωστο image που ετρεχε χτες βραδυ...??!! Παιζει να ειναι κατι που εκανα λαθος? μηπως δεν πρεπει να το κλεινουμε? απο μπαταρια ηταν φουλ... Οποιοσδηποτε εχει καμια ιδεα ας την πει παιδια ασαπ μπας και σωσουμε τιποτα!! Ενδεικτκα αναφερω οτι χρησιμοποιω την [30.Oct] BOYPPC- MIUI 2.3.7_1.10.28_V25m. αν και δεν νομιζω οτι εχει σημασια......γιατι και παλαιοτερα το ειχα παθει με αλλη ρομ...αλλα μου την βαρεσε και περασα windows και δεν ασχοληθηκα....αλλα τωρα ειχα κανει πολυ δουλεια στο να στησω την ρομ οπως θελω και ειναι κριμα.... Edited November 5, 2011 by harrissot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Ανά πας ρυθμίσεις αποθηκευτικος χώρος πόσο χώρο σου λέει ότι έχεις; την κάρτα μνήμης την αναγνωρίζει; μια πιθανότητα είναι να έχεις data corruption.δοκίμασε ένα δυο reboot και αν δε γίνει τίποτε,μάλλον θα χρειαστεις καθαρή εγκατάσταση και επαναφορά backup.αν είχες κρατήσει nandroid backup,το επαναφέρεις και είσαι έτοιμος Sent from my Liquid MT using Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrissot Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Ανά πας ρυθμίσεις αποθηκευτικος χώρος πόσο χώρο σου λέει ότι έχεις; την κάρτα μνήμης την αναγνωρίζει; μια πιθανότητα είναι να έχεις data corruption.δοκίμασε ένα δυο reboot και αν δε γίνει τίποτε,μάλλον θα χρειαστεις καθαρή εγκατάσταση και επαναφορά backup.αν είχες κρατήσει nandroid backup,το επαναφέρεις και είσαι έτοιμος Sent from my Liquid MT using Tapatalk Μου λεει οτι εχω κατω απο 30....δηλαδη καπου υπαρχουν τα προηγουμενα....το θεμα ειναι πως τα βρισκω. και επισης το θεμα ειναι οτι δεν ξερω το γιατι εγινε...!!!! Εκανα κατι λαθος? Ειναι κατι που το εχει ξαναπαθει κανεις? Μου κανει εντυπωση που το ειχα ξαναπαθει παλαιοτερα(χωρις να δωσω σημασια...) και εγινε ξανα τωρα....αρα μηπως κανω κατι που δεν το παρατηρω και οδηγει σε αυτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Τις εφαρμογές που τις είχες; Eχεις κάνει sd-ext partition στην sd; Αν όχι τις είχες μεταφέρει όλες στην sd από την διαχείριση εφαρμογών; Tην κάρτα μνήμης στην κατάσταση που είναι τώρα,την βλέπει; Δεν παίρνω και όρκο αλλά νομίζω ότι πια η μόνη λύση σου ειναι να μπεις στο clockwork και να κάνεις wipe all userdata για στήσιμο από την αρχή.Και την επόμενη φορά όταν στήσεις το τηλέφωνο όπως θέλεις,μπαίνεις στο clockwork--->backup and restore και παίρνεις ένα full backup,το οποίο το βάζεις και στο pc σου για ασφάλεια.Ετσι σε περίπτωση προβλήματος,το επαναφέρεις και είσαι έτοιμος.Η αντίστοιχα μπορείς να έχεις backup με το titanium και να το επαναφέρεις,αν χρειαστεί Από εκεί και πέρα η περίπτωσή σου μοιάζει με data corruption.Τα δεδομένα υπάρχουν αλλά έχουν καταστραφεί,οπότε και δε μπορούν να διαβαστούν.Ενας λόγος για να συμβεί αυτό ειναι να έχεις τα τελευταία 24mb της nand.Αν δεν ξέρεις τι είναι αυτό,προφανώς και δεν τα έχεις ενεργοποιήσει μιας και η επιλογή είναι λίγο "κρυμμένη" στον Magldr Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrissot Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Τις εφαρμογές που τις είχες; Eχεις κάνει sd-ext partition στην sd; Αν όχι τις είχες μεταφέρει όλες στην sd από την διαχείριση εφαρμογών; Tην κάρτα μνήμης στην κατάσταση που είναι τώρα,την βλέπει; Δεν παίρνω και όρκο αλλά νομίζω ότι πια η μόνη λύση σου ειναι να μπεις στο clockwork και να κάνεις wipe all userdata για στήσιμο από την αρχή.Και την επόμενη φορά όταν στήσεις το τηλέφωνο όπως θέλεις,μπαίνεις στο clockwork--->backup and restore και παίρνεις ένα full backup,το οποίο το βάζεις και στο pc σου για ασφάλεια.Ετσι σε περίπτωση προβλήματος,το επαναφέρεις και είσαι έτοιμος.Η αντίστοιχα μπορείς να έχεις backup με το titanium και να το επαναφέρεις,αν χρειαστεί Από εκεί και πέρα η περίπτωσή σου μοιάζει με data corruption.Τα δεδομένα υπάρχουν αλλά έχουν καταστραφεί,οπότε και δε μπορούν να διαβαστούν.Ενας λόγος για να συμβεί αυτό ειναι να έχεις τα τελευταία 24mb της nand.Αν δεν ξέρεις τι είναι αυτό,προφανώς και δεν τα έχεις ενεργοποιήσει μιας και η επιλογή είναι λίγο "κρυμμένη" στον Magldr Βασικα απ οτι βλεπω ναι κανονικα βλεπει την sd...αλλα το προβλημα το αλλο ακομα επιμενει σαν προβλημα... Τις εφαρμογες δεν τις εχω βαλει καπου συγκεκριμενα...οπου μπηκαν by default απο την εγκατασταση τους...δεν εχω κανει και external partition..οποτε δεν νομιζω να ειναι αυτο το θεμα...ουτε επισης τις ειχα μεταφερει καπου αλλου...Ισως βεβαια το παρακανα με τις εφαρμογες και γεμισε η μνημη? Αλλα δεν ηταν και τοσες εφαρμογες....καμια 10αρια ειχα κατεβασει σχετικα μικρες κιολας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Έβγαλε ο tytung τον r13 kernel http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1258110 Και βέβαια νέο build nexus v3.2 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=905060 from THE hd2 Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Σωστά.Οι kernel του tytung είναι κατά την γνώμη μου οι πιο σταθεροί. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 όντως από την πλευρά των sd builds τουλάχιστον έχουν και πιο προβλέψιμη κατανάλωση και πιο ισορροπημένες επιδόσεις Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
automan2 Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 παιδια εχω περασει αυτη την ρομ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=933951.Τις τελευταιες 2 μερες αντιμετωπιζω το προβλημα με τη μαυρη οθονη μετα απο κληση,εχει γινει εντονο αρκετα και ειναι εκνευριστικο.Μπορω να το αντιμετωπισω καπως? Παράθεση HTC Desire s Sonyericsson Neo V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Προτείνω την χρήση του screebl https://market.android.com/details?id=com.keyes.screebl.lite&feature=related_apps#?t=W251bGwsMSwxLDEwOSwiY29tLmtleWVzLnNjcmVlYmwubGl0ZSJd το εγκαθιστάς και από menu--->preferences--->in call behavior επιλέγεις είτε το screen locked on και έτσi η οθόνη δε θα σβήνει καθόλου κατά την κλήση,ειτε το disabled at ear και η οθόνη θα σβήνει-ανάβει μόλις το βάζεις-βγάζεις από το αυτί σου.Προσωπικά το πρόγραμμα αυτό το χρησιμοποιώ και για καθημερινή χρήση.Ενώ πρώτα την οθόνη την είχα να σβήνει στο ένα λεπτό,τώρα το έχω βάλει στα 15" και όσο κρατώ το κινητό στο χέρι ή είναι σε όρθια θέση,η οθόνη λειτουργεί.Το αφήνω στο γραφείο και μετά από 15" σβήνει. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Η συσκευή μου δεν είναι συμβατή με αυτή την εφαρμογή! Κατεβαίνει όμως η πληρωμένη εκδοσή :-! Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Με το παλιο ή το νέο μάρκετ είσαι; Sent from my HD2 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
automan2 Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Προτείνω την χρήση του screebl https://market.android.com/details?id=com.keyes.screebl.lite&feature=related_apps#?t=W251bGwsMSwxLDEwOSwiY29tLmtleWVzLnNjcmVlYmwubGl0ZSJd το εγκαθιστάς και από menu--->preferences--->in call behavior επιλέγεις είτε το screen locked on και έτσi η οθόνη δε θα σβήνει καθόλου κατά την κλήση,ειτε το disabled at ear και η οθόνη θα σβήνει-ανάβει μόλις το βάζεις-βγάζεις από το αυτί σου.Προσωπικά το πρόγραμμα αυτό το χρησιμοποιώ και για καθημερινή χρήση.Ενώ πρώτα την οθόνη την είχα να σβήνει στο ένα λεπτό,τώρα το έχω βάλει στα 15" και όσο κρατώ το κινητό στο χέρι ή είναι σε όρθια θέση,η οθόνη λειτουργεί.Το αφήνω στο γραφείο και μετά από 15" σβήνει. ευχαριστω bbbb , δειχνει να δουλευει πολυ καλα :D!!! Παράθεση HTC Desire s Sonyericsson Neo V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Με το παλιο ή το νέο μάρκετ είσαι; Sent from my HD2 Με το τελευταίο αλλά θα προσπαθήσω τώρα να περάσω το παλιό. Αξίζει η pro εκδοσή ή η lite αρκεί; Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Με τα τελευταία market έχει προκύψει το θέμα με το lcd density δυστυχώς.:worry: Αν αξίζει η pro εσύ θα το κρίνεις.Από ότι βλέπω η pro έχει επιπλέον Pro-only Features: - Locale 1.x Plug-ins - Tasker integration - Icon choice - Better detection algorithms - Screen timeout set from Screebl H lite πάντως μια χαρά μου δουλεύει. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 εδω και λιγες ωρες, το market στου αδερφου μου το hd2 εχει μαλλον "καταρρευσει". Ζητα να ελεγξει τη συνδεση δικτυου, ενω αυτη λειτουργει μια χαρα εφοσον συνδεεται μεσω dolphin σε ιστοσελιδες. Το mail και ο κωδικος ειναι σωστοι, αλλα ουτε καν τους πειραξε πριν αρχισει το προβλημα αυτο. Rom cm7. Εχει συμβει σε αλλον αυτο?:confused: Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Δοκίμασε ρυθμίσεις--->εφαρμογές--->διαχείριση εφαρμογών--->όλα market και κάνε εκκαθάριση δεδομένων Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Ευχαριστω Χρηστο, μολις γυρισω σπιτι θα το τσεκαρω (γιατι τωρα στον Πλουταρχο no WiFi :lol: ) Ελπιζω να επιλυθει EDIT: Τωρα μολις εκτελεσα ο,τι ειπες Χρηστο. Εστρωσε! Ευχαριστω! written on Tapatalk by my sexy iPad 2 Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Για φορμάτ στην έκδοση που είσαι τώρα,μπαίνεις στο clockwork και πατάς wipe all userdata. οκ. κράτησα πατημένο το Power button και μπήκα μέσα στο Clockwork. Εκεί πήγα στην επιλογή AD Recovery και από εκεί Wipe data/Factory Reset. Μπορώ από κάπου να αυξήσω τον χώρο που θα του δώσω για τις εφαρμογές που θα περνάω στην SD Card? Δε θυμάμαι πόσο είχα πριν αλλά θυμάμαι ότι όταν πέρασα την εφαρμογή "Apps 2 SD" και μετέφερα τις εφαρμογές μου στην SD Card γέμισε και δε με άφηνε να περάσω άλλες. Υπάρχει τρόπος να αλλάξω την χωρητικότητα αυτή? Γίνεται αφού κάνω το φορματ ή θα πρέπει να το ξανακάνω μετά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 θα φτιαξεις ενα Ext partition στην sd και θα περνάει εκεί ένα μεγάλο μερος των εφαρμογών σου.γίνεται με διάφορους τρόπους.είτε από pc, είτε από το clockwork στο κινητό Sent from my HD2 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrissot Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 (edited) Παιδια καλησπερα, Προσπαθω αυτες τις μερες να περασω ξανα android στο κινητο μου αλλα αυτη την φορα με την μεθοδο CLK. Δεν ξερω ποια διαφορα εχει με την αλλη, απλα την προτεινει ο editor στην [30.Oct] BOYPPC- MIUI 2.3.7_1.10.28_V25m. (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1199917) To θεμα ειναι οτι μεχρι ενα σημειο ολα καλα, αλλα καπου κατι κανω λαθος και κολλαει... 1ο Βημα ειναι να κανω τασκ29 ωστε να ειναι ''καθαρη'' η εγκατασταση μου. 2ο Βημα ειναι να κανω εγκατασταση το MALGDR. 3ο Βημα ειναι να κανω εγκατασταση το 150 παρτιτιον για την ρομ. Εδω ομως αρχιζουν τα προβληματα...Αφου το εκγαταστησω επιτυχως, μετα κανει επανεκινηση αλλα δεν ξαναμπαινει στο MALDGR αλλα κολλαει σε κατι γραμματα(που δεν καταλαβαινω ποια ειναι η ουσια τους...) Εδω ο δημιουργος της ρομ λεει οτι πρεπει να περασω την ρομ στην καρτα μνημης και να πατησω συνεχομενα το ΗΟΜΕ κουμπι και να κανω εγκατασταση. Αλλα δεν τα καταφερνω.. Καποιος που εχει βαλει ρομ με αυτο τον τροπο η ακομα καλυτερα την ιδια ρομ μπορει να βοηθησει?? Σας ευχαριστω πολυ! Edited November 6, 2011 by harrissot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 "Μέθοδος" clk σημαίνει άλλος bootloader.Δε θα βάλεις καθόλου τον magldr.Δες προσεκτικά τις οδηγίες εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1114053 θα κατεβάσεις από τα συνημμένα το cLK_1.4.0.1_layouts_arif.zip και θα βρεις ένα που θα λέει ruu_signed 5-150-5 Αυτό πρέπει να φλασάρεις για να περαστεί αρχικά το partition.Εφόσον όμως έχεις ήδη βάλει magldr,σημαίνει ότι έχει περαστεί και το recovery-clockwork.Λογικά μετά το πέρασμα του partition ruu_signed 5-150-5,στην επανεκκίνηση και κρατώντας το home,θα μπει στο recovery και θα φλασάρεις την clk ρομ.Aν δε μπει,θα πρέπει να το φλασάρεις με την μέθοδο του fastboot που γράφει στο ποστ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1114053 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrissot Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 "Μέθοδος" clk σημαίνει άλλος bootloader.Δε θα βάλεις καθόλου τον magldr.Δες προσεκτικά τις οδηγίες εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1114053 θα κατεβάσεις από τα συνημμένα το cLK_1.4.0.1_layouts_arif.zip και θα βρεις ένα που θα λέει ruu_signed 5-150-5 Αυτό πρέπει να φλασάρεις για να περαστεί αρχικά το partition.Εφόσον όμως έχεις ήδη βάλει magldr,σημαίνει ότι έχει περαστεί και το recovery-clockwork.Λογικά μετά το πέρασμα του partition ruu_signed 5-150-5,στην επανεκκίνηση και κρατώντας το home,θα μπει στο recovery και θα φλασάρεις την clk ρομ.Aν δε μπει,θα πρέπει να το φλασάρεις με την μέθοδο του fastboot που γράφει στο ποστ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1114053 Aν καταλαβα καλα...αυτος προτεινει να το κανουμε με clk ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ απο τον MALGDR και απο οτι ειδα στο λινκ που μου εδωσες λεει το πως....! Θα το δοκιμασω και θα δουμε... Σε ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts