Ancient_Flame Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι; στο Gingerbread πως γίνεται να έχουμε 160 χαρακτήρες στα SMS? Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 με το handcent sms Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotmax Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 ωχ... και αν θέλω να βάλω άλλη κάρτα τι κάνουμε? υγ) σε ευχαριστώ πολύ! πραγματικά με την μεταφορά στο τηλέφωνο λειτούργησαν όλα! είσαι πρώτος! clone sd card;) αλλα αν ειναι επωνυμη δεν μασαει με τπτ. Αν θες να την αλλαξεις με μεγαλυτερη τοτε κανονικα πρεπει να την κανεις κλωνο. Και παλι ομως τπτ δεν συγκρινεται με μια καλη εγκατασταση απο την αρχη. Γενικα παντως καλο ειναι να αποφευγουμε τις μεγαλες καρτες. Για μενα 8αρα ειναι the best. Ειχα μια 16αρα την οποια την ειχα χρυσοπληρωσει για την κλαση της και σερνοταν..:mad: Πηρα μια 8αρα και σωθηκα :D Παράθεση Mobile Phone Technician & android development Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 9, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Γενικα παντως καλο ειναι να αποφευγουμε τις μεγαλες καρτες. Δεν θα έλεγα ότι ισχύει κάτι τέτοιο. Μάλλον ήσουν "άτυχος" με τη δική σου την κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotmax Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Δεν θα έλεγα ότι ισχύει κάτι τέτοιο. Μάλλον ήσουν "άτυχος" με τη δική σου την κάρτα. 2 φορες ατυχος....:wacko: Ειναι που θα πεσεις. Παντως και ενος φιλου μου που του το φλασαρισα με 16αρα εχει λιγο θεμα. Ο root explorer τα μαρτυραει αυτα.Τωρα αν ειναι θεμα καρτας η ταχυτητας προσπελασης ειναι ενα αλλο θεμα. Σιγουρα παντως ειναι ωραιο να εχεις αποθηκευτικο χωρο αλλα για μενα μετρει πιο πολυ η ταχυτητα. Ιδιως τωρα που ολες σχεδον οι rom βασιζονται σε αυτη(ειτε sd build ειτε nand με apps2sd);) Παράθεση Mobile Phone Technician & android development Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 (edited) Ρε παιδιά έπαιζα με τους adw και launcher pro και μετά από αλλαγή wallpaper ,δεν βρίσκω το κλασικό των Android με τη θάλασσα κλπ ... πως θα το ξετρυπώσω ; Edited March 9, 2011 by mimo Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 sotmax είχα μια 8άρα και ξαφνικά εδώ και 2 εβδομάδες δεν λειτουργεί.. γμτ.. πρέπει να κάηκε. μια ίδια μου φτάνει, ποτέ δεν την γέμισα οπότε δεν ενδιαφέρομαι για κάτι μεγαλύτερο. προς το παρών συνεχίζω με την 2άρα (που στην ουσία είναι 1 γίγα) και όταν την αλλάξω μπορεί να κάνω και φορματ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 sotmax είχα μια 8άρα και ξαφνικά εδώ και 2 εβδομάδες δεν λειτουργεί.. γμτ.. πρέπει να κάηκε. μια ίδια μου φτάνει, ποτέ δεν την γέμισα οπότε δεν ενδιαφέρομαι για κάτι μεγαλύτερο. προς το παρών συνεχίζω με την 2άρα (που στην ουσία είναι 1 γίγα) και όταν την αλλάξω μπορεί να κάνω και φορματ. Ρε παιδιά και μένα το hd 2 μου έχει "φάει" δύο κάρτες!Μία 16αρα με windows mobile και μάλιστα official rom Και μια 8αρα με android.Δεν μου έχει ξανατύχει με άλλο κινητό..Μάλλον πεινούσε, τι να πω...γι' αυτο πάντα back up ΟΛΑ ΟΣΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ SD. Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 10, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Να έχετε υπόψιν ότι όσοι χρησιμοποιείτε rom που τρέχει από την κάρτα μνήμης, επιβαρύνει πολύ τη λειτουργία της κάρτας με τα συνεχή read/write και μειώνει κατά πολύ το lifetime της. Από αρχιτεκτονική και μόνο, δεν είναι φτιαγμένες οι κάρτες για τέτοια χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 καλημερα σε ολα τα παιδια ειμαι καινουριος στο φορουμ και θελω τη βοηθεια σας.Σε htc hd2 αν βαλουμε android 2.2 υπαρχει ελληνικη γλωσσα η οχι?και ολα δουλευουν καλα?π.χ wi fi,bt κ.λ.π? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 10, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 καλημερα σε ολα τα παιδια ειμαι καινουριος στο φορουμ και θελω τη βοηθεια σας.Σε htc hd2 αν βαλουμε android 2.2 υπαρχει ελληνικη γλωσσα η οχι?και ολα δουλευουν καλα?π.χ wi fi,bt κ.λ.π? Διάβασε λίγο σε αυτό το θέμα, αυτό δεν θα το γλυτώσεις. Έχουν απαντηθεί όλα όσα ρωτάς. Υπάρχουν multilanguage roms που περιλαμβάνουν και ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 καλημερα παιδια ειμαι νεος στο φορουμ και θελω βοηθεια,βαζοντας android στο hd2 παραμενουν και τα windows και μπορεις να παιζεις και με τα δυο?επισης αν υπαρξει προβλημα μονιμου κοληματος της συσκευης πως επανερχεται στη μαμα κατασταση?σας τα ρωταω γιατι εχω δυο παιδακια διδυμα και δε λεει να μενουμε χωρις τηλεφωνο.Δεν εχω κανει τιποτα ακομα αλλα αφου με καθησυχασετε με τη βοηθεια σας θα επιχειρησω το σεταρισμα.Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 10, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 καλημερα παιδια ειμαι νεος στο φορουμ και θελω βοηθεια,βαζοντας android στο hd2 παραμενουν και τα windows και μπορεις να παιζεις και με τα δυο?επισης αν υπαρξει προβλημα μονιμου κοληματος της συσκευης πως επανερχεται στη μαμα κατασταση?σας τα ρωταω γιατι εχω δυο παιδακια διδυμα και δε λεει να μενουμε χωρις τηλεφωνο.Δεν εχω κανει τιποτα ακομα αλλα αφου με καθησυχασετε με τη βοηθεια σας θα επιχειρησω το σεταρισμα.Ευχαριστω Θα επαναλάβω ότι αυτά που ρωτάς έχουν απαντηθεί επανειλημμένως σε αυτό το θέμα. Καλό διάβασμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotmax Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 sotmax είχα μια 8άρα και ξαφνικά εδώ και 2 εβδομάδες δεν λειτουργεί.. γμτ.. πρέπει να κάηκε. μια ίδια μου φτάνει, ποτέ δεν την γέμισα οπότε δεν ενδιαφέρομαι για κάτι μεγαλύτερο. προς το παρών συνεχίζω με την 2άρα (που στην ουσία είναι 1 γίγα) και όταν την αλλάξω μπορεί να κάνω και φορματ. δοκιμασε να την φορμαρεις με το aesus partition manager η με το panasonic formater. Αν και με αυτα τπτ τοτε εισαι σιγουρος.. Παράθεση Mobile Phone Technician & android development Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotmax Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Ρε παιδιά και μένα το hd 2 μου έχει "φάει" δύο κάρτες!Μία 16αρα με windows mobile και μάλιστα official rom Και μια 8αρα με android.Δεν μου έχει ξανατύχει με άλλο κινητό..Μάλλον πεινούσε, τι να πω...γι' αυτο πάντα back up ΟΛΑ ΟΣΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ SD. Το ιδιο ειχα παθει και εγω.Χρειαζεται καλη καρτα και slow format για πολλους και διαφορους λογους. Το backup Οντως χρειαζεται αλλα πιστευω οπως προαναφερεται και παραπανω οτι τα sd builds ειναι αυτα που την επιβαρυνουν παραπανω. Προσωπικα εχω γλυτωσει με nand λυση και apps2sd.Πολυ λιγη χρηση και τρεις μερες αυτονομια μπαταριας.. Παράθεση Mobile Phone Technician & android development Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 δηλαδη προτεινεις να μην επιχειρησω να βαλω adroid στο hd2 μου με ολα τα προβληματα που θα εχω και να παρω ενα ετοιμο android phone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 10, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Το ιδιο ειχα παθει και εγω.Χρειαζεται καλη καρτα και slow format για πολλους και διαφορους λογους. Το backup Οντως χρειαζεται αλλα πιστευω οπως προαναφερεται και παραπανω οτι τα sd builds ειναι αυτα που την επιβαρυνουν παραπανω. Προσωπικα εχω γλυτωσει με nand λυση και apps2sd.Πολυ λιγη χρηση και τρεις μερες αυτονομια μπαταριας.. Μην γράφεις συνεχόμενα μηνύματα, το απαγορεύουν οι κανονισμοί του forum. Γιαυτό εξάλλου υπάρχει η "Τροποποίηση" και η "Πολλαπλή παράθεση" σε κάθε post μας. δηλαδη προτεινεις να μην επιχειρησω να βαλω adroid στο hd2 μου με ολα τα προβληματα που θα εχω και να παρω ενα ετοιμο android phone? Μπορείς να δοκιμάσεις να βάλεις μια έκδοση που τρέχει από την κάρτα μνήμης. Έτσι δεν θα χάσεις τα windows mobile. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotmax Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 δηλαδη προτεινεις να μην επιχειρησω να βαλω adroid στο hd2 μου με ολα τα προβληματα που θα εχω και να παρω ενα ετοιμο android phone? Σε καμια περιπτωση δεν ειπα κατι τετοιο. Ισα ισα μαλιστα που το hd2 ειναι μια απο τις καλυτερες(αν οχι η καλυτερη ) συσκευη για να κανεις τα παντα απλα και σιγουρα. Απλως αν δεν εισαι μυημενος με τα φλασαρισματα θες λιγο διαβασμα , σε καμια περιπτωση ομως δεν ειναι δυσκολο. Αν θες να κανεις κατι πραγματικα καλο για το τηλεφωνο σου θα σου προτεινα την mdj CyanogenMod7 v2.6 με apps2sd λετουργια. ετα απο πραγματικα καμποσες ρομ για μενα αυτη ειναι σιγουρα η πιο δυνατη απ ολες και με την καλυτερη συμβατοτητα και αυτονομια που εχω δει.Φτανει σε κατωτερη καταναλωσγη τα 2ma και στιγμιαια εχω δει και 1ma. Παράθεση Mobile Phone Technician & android development Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 δοκιμασε να την φορμαρεις με το aesus partition manager η με το panasonic formater. Αν και με αυτα τπτ τοτε εισαι σιγουρος.. σε ευχαριστώ, θα τα δοκιμάσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lan Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 .............................. Αν θες να κανεις κατι πραγματικα καλο για το τηλεφωνο σου θα σου προτεινα την mdj CyanogenMod7 v2.6 με apps2sd λετουργια. Μετά απο πραγματικα καμποσες ρομ για μενα αυτη ειναι σιγουρα η πιο δυνατη απ ολες και με την καλυτερη συμβατοτητα και αυτονομια που εχω δει.Φτανει σε κατωτερη καταναλωσγη τα 2ma και στιγμιαια εχω δει και 1ma. 1) Και πού τη βρίσκουμε τώρα που οι xda τον έβγαλαν* από το φόρουμ τους;;; *"MDJs roms have been removed from XDA for non compliance of the GPL" Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 2) Εγκατέστησα και με την βοήθεια σας λειτούργησα την εφαρμογή SETCPU στην SuperRAM_FroYo_V1.5 rom που χρησιμοποιώ (τρέχει από την sd). Το έκανα κυρίως για να δω αύξηση της διάρκειας της μπαταρίας του hd2 αλλά δεν παρατήρησα κάποια αξιοσημείωτη αλλαγή στην πραγματική κατανάλωση της, οπότε και θα προχωρήσω σε nand Android rom (αποχωριζόμενος το αξιόπιστο navigation που είχα στα wm6.5 -igo- :cry: ). Αυτό για όποιον τυχών βρεθεί στην δική μου θέση και εναποθέσει της ελπίδες του στο (όχι κακό ως ιδέα) SETCPU. :) Παράθεση The HD2 has no limits. It's middle name is INFINITE! P800, P990i, P1, LEO(!), Sensation, Lg Nexus4, Lg Nexus5, One M8(!), Z5_6853 Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 βάλε την 2.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotmax Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Την εχω σε ανοιχτη μορφη γιατι την τροποποιησα αναλογα με τα δικα μου γουστα. Βασικα μικρες βελτιωσεις που κατα την γνωμη μου κανουν διαφορα. Την θελετε να την κλεισω και να την ανεβασω? Παροτι ειναι βασισμενη σε αυτη δεν ειναι με αυτο το ονομα αλλα επειδη σεβομαι τον ανθρωπο που εχει κανει δουλεια πανω της δεν θελω να βρεθουμε εκτεθειμενοι οποτε αν συμφωνειτε και σεις εγω την ανεβαζω. Παράθεση Mobile Phone Technician & android development Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 εγώ προσωπικά δεν έχω πρόβλημα να το κάνεις αυτό, αλλά θα αργίσω να την δοκιμάσω. λέω να μείνω λίγο με την 2.5 που με βόλεψε μήπως έχεις ασχοληθεί και κατάφερες να βρεις με ποιον τρόπο κάνω σύνδεση των επαφών από το account του google με τις αντίστοιχες επαφές από το account του facebook? στο sense της HTC στις επαφές είχε μια αλυσίδα που μπορούσες από εκεί να linkάρεις τις επαφές μεταξύ τους. Κάποιες στις πρότινε από μόνο του. Εδώ έχω ψάξει τα πάντα και δε μπόρεσα να βρω τίποτα.. :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotmax Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 εγώ προσωπικά δεν έχω πρόβλημα να το κάνεις αυτό, αλλά θα αργίσω να την δοκιμάσω. λέω να μείνω λίγο με την 2.5 που με βόλεψε μήπως έχεις ασχοληθεί και κατάφερες να βρεις με ποιον τρόπο κάνω σύνδεση των επαφών από το account του google με τις αντίστοιχες επαφές από το account του facebook? στο sense της HTC στις επαφές είχε μια αλυσίδα που μπορούσες από εκεί να linkάρεις τις επαφές μεταξύ τους. Κάποιες στις πρότινε από μόνο του. Εδώ έχω ψάξει τα πάντα και δε μπόρεσα να βρω τίποτα.. :/ Ο μονος τροπος που βρηκα ειναι να κατσεις να περασεις σε ολες τις επαφες σου το mail που αντοιστιχει σε καθε μια στο fb και μετα να κανεις συγχρονισμο στο app του fb με existing contacts. Μετα απο λιγο οι επαφες σου θα εχουν την ισχυουσα φωτο του fb .Αν οι επαφες σου ερχονται κατευθειαν με backup απο sense σβησε τα notes που θα βρεις για να πετυχει. Αν περιμενεις να δεις τα καλουδια του sense θα σε απογοητευσω ,δεν γινεται. Δουλευω λιγο πανω σε ενα launcher που θα συνδυαζει αυτη τη rom με το sense του hd αλλα δεν υποσχομαι καποιο χρονικο διαστημα καθως και πολυ δουλεια θελει και δεν προλαβαινω δυστυχως(ειναι χομπι). Παντως για οποιον θελει τα widget του sense υπαρχει και ο launcher pro plus που κανει καποια πραγματα οπως calendar,contacts κλπ..... Παράθεση Mobile Phone Technician & android development Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotmax Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 επισης ξεχασα να πω οτι μπορειτε να λινκαρετε με το join. Επιλεγετε να βλεπετε ολες τις επαφες μετα edit - join Και επιλεγετε με ποιες επαφες θελετε να ''παντρψετε'' την ισχυουσα..:p Παράθεση Mobile Phone Technician & android development Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts