Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρα νομίζω θες κάποιο τρόπο να γίνεται ενσύρματα η μεταφορά αρχείων και ταυτόχρονα όμως να δουλεύει και η κάρτα μνήμης στο κινητό.Ωστε να μην εισαι συνεχως στη σύνδεση-αποσυνδεση του καλωδίου ή στην απενεργοποίηση του αποθηκευτικού χώρου από το κινητό,ώστε να αναγνωρίζει την κάρτα για να μπορέσει να ανοίξει το primo.Ενας τρόπος για να γίνει αυτό ειναι με εντολές adb

Προτείνω να δοκιμάσεις το QtADB

Καλημέρα παιδιά έχω χαρίσει το κινητό στην γυναίκα μου του έχω βάλει μια ρομ ωμέγα αλλά τώρα τελευταία μας πετάει αυτό το μυνημα.... καμία βοήθεια κανείς τι πρέπει να κάνω;;;

Αφου το έχεις ακόμη με wm... Εγώ θα σου προτείνω να βάλεις έστω μια nativesd gingerbread για να κάνει τα βασικά η γυναίκα σου χωρίς προβλήματα χώρου

Edited by bbbb

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα σας, εχω την Pixeldroid JB 4.2.2 V4.0 [AOKP] σε native sd... 1. fm ραδιο παιζει; 2. και αλλο βασικο, το ndrive μου κολλαει στην πρωτη οθονη οταν ανοιγει, φταιει οτι ειμαι σε native sd; Κατα τ αλλα ειναι πολυ δυνατη και τρεχει viber κ instagram (η 2.3.7 δεν τα ετρεχε σωστα).

Χριστός ανέστη .

Πάντως με την pixeldroid και ένεκα των 290-299 ελεύθερων mb στο ext4 δεν μπορώ να κατεβάσω από το play store ( άλλες ρομ με άφηναν ) και για κάποιο περίεργο λόγο το titanium δεν τελειώνει ποτέ την διαδικασία εγκατάστασης εφαρμογών και έτσι δεν μπορώ να την εκτιμήσω με καμιά ογδονταριά εφαρμογές ,κατά Τ άλλα είναι πολύ γρήγορη .

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

Μετά από αρκετές ημέρες δοκιμών με την PixelDroid μπορώ να πω ανεπιφύλακτα πως είναι η καλύτερη rom που έχω χρησιμοποιήσει μέχρι στιγμή.

Αν και δεν είμαι γνώστης του android, τα συμπεράσματα που αποκόμισα είναι άκρως εντυπωσιακά.

Η rom είναι εγκατεστημένη ως NativeSD και χρησιμοποιώ swap με το Swapper2. Η κάρτα μου είναι SanDisk Ultra 32GB Class 10.

1. Είναι η γρηγορότερη rom από αυτές που έχω δοκιμάσει, συμπεριλαμβανομένου και των GB και ICS

2. Δεν κολλάει καθόλου.

3. Η διαχείριση της μνήμης είναι εκπληκτική. Να αναφέρω πως με προηγούμενες roms με 85-90 εγκατεστημένες συνολικά εφαρμογές η διαθέσιμη ελεύθερη ήταν γύρω στα 35-50ΜΒ. Τώρα με εγκατεστημένες συνολικά 159 εφαρμογές (79 συστήματος και 80 δικές μου) έχω 125-150ΜΒ ελεύθερα.

4. Διαθέτει σχεδόν οποιαδήποτε δυνατότητα θα μπορούσε να έχει (σε συνδυασμό με το Nova Launcher) ένα smartphone νέας γενειάς με 4.2.2

5. Μέχρι στιγμής λειτουργεί απροβλημάτιστα οποιαδήποτε εφαρμογή και αν έχω δοκιμάσει.

6. Η κατανάλωση της μπαταρίας είναι ελαφρώς καλύτερη σε σχέση με οποιαδήποτε ICS ή JB και αν έχω δοκιμάσει. Με νορμάλ χρήση φτάνω άνετα τις δύο ημέρες.

http://img854.imageshack.us/img854/469/screenshot2013050621393.th.jpg http://img824.imageshack.us/img824/610/screenshot2013050621193.th.jpg http://img14.imageshack.us/img14/9725/screenshot2013050621182.th.jpg

Edited by kastel71

χαλασε η υποδοχη micro usb και δεν μπορω να φορτισω την συσκευη.αξιζει να το παω στο service η δεν συμφερει η επισκευη?
[sIGPIC][/sIGPIC]

χαλασε η υποδοχη micro usb και δεν μπορω να φορτισω την συσκευη.αξιζει να το παω στο service η δεν συμφερει η επισκευη?

Το ίδιο ενδιαφέρει και εμένα.

Επειδή έτσι νόμιζα πριν ένα χρόνο και το πήγα ,μόλις είδαν custom rom μου είπαν αλλαγή μητρικής !!!! 180+€ δεν θυμάμαι ακριβώς , πήρα όμως ενα αυθεντικό καλώδιο και λύθηκε το πρόβλημα μου . πάντως κυκλοφορεί στο ebay πολύ φθηνά αλλά ποιος μπορεί να ξεκολλήσει κολλήσει τόσο ψιλούς ακροδέκτες ;

Επειδή έτσι νόμιζα πριν ένα χρόνο και το πήγα ,μόλις είδαν custom rom μου είπαν αλλαγή μητρικής !!!! 180+€ δεν θυμάμαι ακριβώς , πήρα όμως ενα αυθεντικό καλώδιο και λύθηκε το πρόβλημα μου . πάντως κυκλοφορεί στο ebay πολύ φθηνά αλλά ποιος μπορεί να ξεκολλήσει κολλήσει τόσο ψιλούς ακροδέκτες ;

Υπάρχει και η λύση της δεύτερης μπαταρίας και φόρτιση με φορτιστή τοίχου.

Από ebay, πολύ φτηνά!

http://www.ebay.com/itm/US-USB-Sync-Dock-Cradle-Battery-Wall-Charger-HTC-HD2-T8585-T9193-Leo-/200852747607?pt=US_Cell_Phone_PDA_Chargers&hash=item2ec3c1b557

Edited by sso

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

Σωστός ,βέβαια Δεν νοείται η χρήση που του κάνουμε με μια μόνο μπαταρία και έναν φορτιστή . Ξέχασα οτι ο έλεγχος εκεί κοστίζει 18€ ...

Eτσι ακριβώς.Εγώ έχω άλλες 2 μπαταρίες και με τον εξωτερικό φορτιστή έχω λύσει το πρόβλημα.

http://db.tt/9FtAVnke βάλε το αρχείο με έναν root explorer στο system/etc/init.d/ με full permissions και κάνε reboot

Καλησπέρα. Εχω την Nexushd2 4.2.2, γνωρίζει κανείς αν υπάρχει εφαρμογή που να παίζει ραδιόφωνο ; Κανονικό ράδιο μιλάω έτσι, όχι stream μέσω internet...

Βάλε το Spirit FM

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

Βάλε το Spirit FM

Ψάχνω στο play store και μου εμφανίζει ένα spirit fm unlocked με 7,99 ευρώ. Φαντάζομαι πως δεν εννοείς αυτό ε ; Μπορείς να μου πεις τον δημιουργό ;

Δυστυχώς αυτό είναι.στο xda έχει δωρεάν εκδοση με κάποιους περιορισμούς.
Σωστά.

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=13379669&postcount=1

Σήμερα για πρώτη φορά είχα ένα σοβαρό κόλλημα στο sd-ext partition στην 8αρα sandisk κόκκινη-γκρι.Ετρεχα την pixeldroid nand-dataonext και βγάζω το κινητό απο την τσέπη και ήταν κλειστό.Δεν έμπαινε ούτε στις nativesd rom.Koλλούσε στο λογότυπο του κερνελ.Format μόνο το sd-ext δεν δούλεψε και δεν δούλευε ούτε επαναφορά backup αλλά ούτε και εγκατάσταση νέας ρομ!!! με χρήση του sd-ext partition.Partition sd card απο το κινητό δεν ήθελα να κάνω γιατι θα τα έχανα όλα και έτσι η μόνη λύση ήταν να βάλω την κάρτα στο pc και να ξανακάνω format το ext4 απο το mini tool.Δουλεψε τελικά το mini tool και επανέφερα κανονικά το backup μου.

Σήμερα........ μόνο το sd-ext δεν δούλεψε και δεν δούλευε ούτε επαναφορά backup αλλά ούτε και εγκατάσταση νέας ρομ!!! με χρήση του sd-ext partition.Partition sd card απο το κινητό δεν ήθελα να κάνω γιατι θα τα έχανα όλα και έτσι η μόνη λύση ήταν να βάλω την κάρτα στο pc και να ξανακάνω format το ext4 απο το mini tool.Δουλεψε τελικά το mini tool και επανέφερα κανονικά το backup μου.

partition από το κινητό κάνει format και στο υπόλοιπο ;

Από το minitool μπορείς να κάνεις μόνο στο ext4 format ;

Από Linux μπορούσες να δεις το ext4;