Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2224469

@arxaios15

Κανένα πρόβλημα.Εγώ έβαλα apex γιατι και μένα μου την σπάει ο nova.Αύριο θα βάλω και την v3.0.Για την οθόνη να αρχίσεις να ανησυχεις αν πας να ξεκλειδώσεις το κινητό και δεν ανταποκρίνεται,αν εκει που π.χ. είσαι στον browser και κάνεις κανονικά scroll πάνω ή κάτω και αυτό κάνει την αντίθετη κίνηση ή δεν την κάνει καθόλου.Αν τώρα στην ρομ που είσαι,πας να κάνεις pinch2zoom και κάνει διάφορα τρελά ή παίζεις κάποιο παιχνίδι και το παιχνίδι δεν "ακούει" αλλά βγαίνεις στην κεντρική οθόνη και λειτουργεί κανονικά,ειναι απλά "φυσιολογικό" bug

Edited by bbbb

Φίλε bbbb, μήπως ξέρεις αν έχει βρεθεί κάτι για να ξυπνάει το κινητό με τα πλήκτρα φωνής ; Είμαι πλέον στην 4.2.2 nexushd2 jb cm10.1 του tytung...

[url

.Αύριο θα βάλω και την v3.0.

Χρήστο αν την δοκίμασες πες μου αν είναι ποιο γρήγορη από του tytung ,γιατί τώρα το πρόβλημα μας είναι ποια ρομ θα έχουμε πρώτη:lol:

Ακόμη και να μην είναι πιο γρήγορη,μου αρέσει πολύ περισσότερο η παραμετροποίηση που έχει.

Φίλε bbbb, μήπως ξέρεις αν έχει βρεθεί κάτι για να ξυπνάει το κινητό με τα πλήκτρα φωνής ; Είμαι πλέον στην 4.2.2 nexushd2 jb cm10.1 του tytung...

Nαι έχει βρεθεί.Βάλε την χθεσινή αναβάθμιση και είσαι οκ

Edited by bbbb

Nαι έχει βρεθεί.Βάλε την χθεσινή αναβάθμιση και είσαι οκ

Πως κάνω αναβάθμιση ; Κατεβάζω τη νέα rom και εκτελώ από cwm ; Και τι γίνεται με τις εφαρμογές που έχω ήδη βάλει ή τις παραμετροποιήσεις ;

Η δόνηση σε άλλη ρομ,σου δουλεύει κανονικά; Εκανες εγκατάσταση από πάνω ή από την αρχή;

Πως κάνω αναβάθμιση ; Κατεβάζω τη νέα rom και εκτελώ από cwm ; Και τι γίνεται με τις εφαρμογές που έχω ήδη βάλει ή τις παραμετροποιήσεις ;

1.Κρατάς backup με το nativesd touch recovery για παν ενδεχόμενο

2.Αρχίζεις κανονικά την εγκατάσταση,στο aroma επιλέγεις τα κλασσικά δηλαδή nativesd κτλ και από τα wipe μόνο το wipe dalvik cache και προχωράς.Μετά το πέρας της εγκατάστασης,θα ξεκινήσει στο λειτουργικό αναβαθμισμένο και χωρις να έχεις χάσει τα προγράμματά σου.Αν αρχίσει να σου πετάει fc,σημαίνει ότι χρειάζεται να κάνεις καθαρή εγκατάσταση.Σε μένα δεν χρειάστηκε και όλα δουλεύουν κανονικά

Edited by bbbb

1.Κρατάς backup με το nativesd touch recovery για παν ενδεχόμενο

2.Αρχίζεις κανονικά την εγκατάσταση,στο aroma επιλέγεις τα κλασσικά δηλαδή nativesd κτλ και από τα wipe μόνο το wipe dalvik cache και προχωράς.Μετά το πέρας της εγκατάστασης,θα ξεκινήσει στο λειτουργικό αναβαθμισμένο και χωρις να έχεις χάσει τα προγράμματά σου.Αν αρχίσει να σου πετάει fc,σημαίνει ότι χρειάζεται να κάνεις καθαρή εγκατάσταση.Σε μένα δεν χρειάστηκε και όλα δουλεύουν κανονικά

Εντάξει φίλε, ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω. :)

Ρυθμίσεις--->Ηχος--->Δόνηση κατά το κουδούνισμα ειναι τσεκαρισμένο; Σε καλούν και δεν λειτουργεί η δόνηση; Οταν γράφεις με το default πληκτρολόγιο,δεν έχει δόνηση; Αν όχι τότε 99% hw πρόβλημα αλλά θα το διαπιστώσεις αν όντως ειναι έτσι,μόνο αν βάλεις άλλη ρομ που ξέρεις ότι παλιότερα σου λειτουργούσε κανονικά

Edit

Aokp v3 είναι άψογη.Αλλά χρειάζεται και πάλι το libinput.so αρχείο από την ρομ του tytung για να λειτουργεί σωστά η οθόνη

Edited by bbbb

Aokp v3 είναι άψογη.Αλλά χρειάζεται και πάλι το libinput.so αρχείο από την ρομ του tytung για να λειτουργεί σωστά η οθόνη

φλασαρω την v3 και επανερχομαι.Δοκιμαζω το μοντ που ειπες στην v2.0 για την οθονη, κανω επανεκκινηση και μου βγαζει η εφαρμογη μουσικη σταματησε να λειτουργει (εχω μονιμα καρφωμενα ακουστικα) αλλα αυτο δεν ειναι προβλημα η οθονη λειτουργει και παλι τελεια να σαι καλα bbbb

Παντως απο θεμα μνημης τα παει τελεια εχω την aokp v.2.0 για ποσες μερες με βαιμπερ whatsup και bria μονιμα να λειτουργουν εννοειται wifi δεν κλεινει ποτε για να μην πω για φοτο εν ωρα τηλεφωνου βοιπ να βγαζω και να στελνω ταυτοχρονα και η μνημη? το λιγοτερο που εδειξε 112mb super super φαντασου να μην εχει κιολας και τα bugs με την καμερα που λεινονται με την v.3

Edited by arxaios15

Παιδια εχετε κανα λινκ για το 360 MB System and 5 MB Cache που θελει η AOKP?

Γιατι την προηγούμενη φορα που πηγα να το φτιαξω μονος μου δεν τα καταφερα..

Παιδια εχετε κανα λινκ για το 360 MB System and 5 MB Cache που θελει η AOKP?

Γιατι την προηγούμενη φορα που πηγα να το φτιαξω μονος μου δεν τα καταφερα..

γιατι δεν χρησημοποεις το HD2 Toolkit που μπορεις να κανεις οτι παρτισιον θελεις και οπως το θελεις?Η διαδικασια δεν ειναι πολυ δυσκολη.

Όντως η διαχείριση της ΑΟΚP v.3.0 είναι φανταστική. Μόνο που δεν έχω καταφέρει να εντοπίσω τη ρύθμιση για την αφύπνιση οθόνης με τα πλήκτρα ήχου. Υπάρχει;

Οντος παιδια η ΑΟΚP v.3.0 ειναι φανταστική και γρηγορη αλλα επειδή χρησιμοποιώ το igo primo δεν ακούγονται δυνατά οι φωνές TTS της acapela(Δημητρης)που εχω

Στην NexusHD2-JellyBean-CM10.1 V2.1 εχω το Volume+ (Volume Boost) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.TEST.android.lvh&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5URVNULmFuZHJvaWQubHZoIl0. και ολα καλα σε αυτην την ρουμ εχει προβλημα το Volume+ (Volume Boost) αντι να την αυξανη τον ηχο τον χαμηλονη .

Μήπως ξέρει κανένας αν υπαρχη καποιο αλλο αντίστοιχο πρόγραμμα εφαμηλο του Volume+ (Volume Boost)

Ευχαριστω

Edited by tselias69
XIAOMI REDMI 5 PLUS

Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις απο τις εφαρμογές--->όλα ή το titanium αν δεν γίνεται απο εκει,κατι εφαρμογές που λέγονται acid sound κτλ.Mαλλον αυτές δημιουργούν το πρόβλημα.Η ψάξε μήπως εκει υπάρχει κάποια ρύθμιση για να δυναμώνει τον ήχο

Καλησπέρα σε όλους, έχω στα χέρια μου ένα hd2 για λίγες μέρες και λέω να παίξω λίγο μαζί του.. Φυσικά όπως καταλαβαίνετε θέλω να του ρίξω android και θέλω να ρωτήσω (για να μην φάω κανα 2 μέρες να ψάχνω) τι έχετε να προτείνετε για τα παρακάτω:

Bootloader?

Recovery?

και μια 4.2.2 rom..

Ακούω προτάσεις..

Edited by kollatos

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

clk 1.5 http://www.mediafire.com/?19yfu3ndcc4mref απο τον kokotas

cm10.1 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2224469 απο tytung

ή την aokp 4.2.2 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2235043 η aokp έχει καλύτερη διαχείριση μνήμης αλλά έχει ένα θεματάκι με το touch.Γιαυτό αν βάλεις αυτή θα πάρεις απο του tytung απο το /system/lib το αρχείο libinput.so και θα το βάλεις στην aokp

Recovery,partitions κτλ θα τα κάνεις απο το κινητό μέσω clk.Κατά την εγκατάσταση για να έχεις data σύνδεση θα επιλέξεις ppp

Υποθέτω ότι έχεις καλή κάρτα μνήμης γιατι σε eu hd2 θα την χρειαστείς οπωσδήποτε για την αποθήκευση των εφαρμογών και ότι έχεις ήδη κάνει ext4 partition σε αυτή.Αν έχεις αργή κάρτα μνήμης το κινητό είτε βάλεις την δεύτερη επιλογή dataonext,ειτε την τρίτη nativesd θα σέρνεται

Μόλις πήρα στα χέρια μου την περιβόητη Sandisk 16GB UHS-1 από ebay και είμαι έτοιμος να ξεκινήσω τη διαδικασία για τη CM10.1 ROM του tytung σε NativeSD. Κάποιες ερωτήσεις:

1) Απ' τη στιγμή που όλη η ROM αποθηκεύεται στην SD και όχι στη NAND μπορώ το system partition της NAND να το κάνω 0 ΜΒ για παράδειγμα και να χρησιμοποιήσω τα MB της NAND ως RAM; (δεν ξέρω αν κάτι τέτοιο είναι εφικτό, μη βρίσετε :p) Ή μας είναι πλέον τελείως άχρηστη η μνήμη NAND απ' τη στιγμή που επιλέγουμε τη μέθοδο NativeSD;

2) Γιατί ο tytung λέει το cluster size του FAT32 partition της MicroSD μας (για DataOnExt και NativeSD) να είναι 32KB και όχι default; απλά με παραξενεύει γιατί το λέει μόνο αυτός ενώ όλοι οι άλλοι δεν αναφέρουν τίποτα για το cluster size. Που παίζει ρόλο;

3) Εκτός απ' την κλασική διαδικασία (bootloader, recovery, partitions στην MicroSD, flashάρισμα ROM) υπάρχει κάνα άλλο tip που θα μ' ενδιέφερε; Διάβασα πριν 2-3 σελίδες κάτι για swap και odex αλλά δεν πολυκατάλαβα.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11