Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οι 4.2.2 μου φαίνονται και μένα πιο γρήγορες απο τις 4.1.2 αλλά απο την στιγμή που δεν έχουν ακόμη 100% full video encoding-decoding παραμένω στην ics ως βασική ρομ μέχρι να το φτιάξουν

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κι εγώ στη nand έχω σταθερά την ΙCS του tytung και δοκιμάζω διάφορες NativeSD από τη κάρτα. Αυτό είναι το καλό με την εφεύρεση των NativeSD Roms. Μπορείς να δοκιμάζεις όσες θέλεις χωρίς να χαλάς αυτή που έχεις για καθημερινή χρήση:) Edited by sso

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

Και εγώ αν δε χαλούσε το παλιοsamsung :p που έκλεισε απο μπαταρία και δε ξανάνοιξε ποτέ,θα δοκίμαζα και nativesd.Αλλά μέχρι να μου το φτιάξουν στην εγγύηση ή αν δεν περάσει στην εγγύηση και δε με συμφέρει να το φτιάξω και μέχρι να αποφασίσω τι άλλο να πάρω, έχω ως μοναδικό και βασικό κινητό το hd2 και έτσι θέλω κάτι σταθερό για καθημερινή χρήση

Λοιπόν, μου έκλεισε (εννοώ reboot κι απ' την αρχή) το κινητό, 2-3 φορές σήμερα το πρωί.

Να πω όμως τί πέρασα (εφαρμογές κτλ.) από χθες που δεν είχε κάποιο πρόβλημα...

Αρχικά πέρασα ένα σορό παιχνίδια - και έπαιξα μπόλικα από δαύτα, μια χαρά κτλ., δεν κράσαρε το κινητό.

Αφού πέρασα τα παιχνίδια, είπα να δω μερικές εφαρμογές. Πρώτα πέρασα μια KillApp (Advanced Task Killer). Έπειτα το BatteryDoctor, AthensBook, WhatsApp Messeging, Facebook, ένα σπορ-news κτλ.

Μετά (ίσως εδώ είναι τα προβλήματα!), έβαλα τον Nova launcher, πέρασα το Android Weather και το 3D Sense Clock & Weather widget - ενώ έβαλα κάμποσα widgets στην επιφάνεια εργασίας... Χθες, δεν πολυ-είδα προβλήματα. Σήμερα όμως το πρωί, στο μετρό, είχα βάλει ...τάβλι (σιγά το "βάρος" της εφαρμογής!) να παίξω και πριν προλάβω να παίξω μια παρτίδα, κρασάρισε. Ξαν' ανοίγει, ξεκινώ την εφαρμογή (η οποία μου 'χε πετάξει error μήνυμα 2-3 φορές ότι δεν ανταποκρίνεται και περίμενα να "ξεμπλοκάρει"), πάλι μου έκανε reboot!

Τί να φταίει, ρε παιδιά; Αντιλαμβάνομαι ότι είναι (προφανώς) ζήτημα ελλείψεως μνήμης, σωστά;

Δεν ξέρω τί συμβαίνει...

Πρέπει να 'ναι αυτό το τάβλι! (Το πρόβλημα). Έπαιξα κάτι άλλα πάρα πολύ περισσότερο "βαριά" παιχνίδια, τίποτα δεν έπαθε το κινητό.

Ξαναβάζω το τάβλι (μα... τάβλι; Πόσο πια "βαρύ" είναι ένα τάβλι;), πάλι τα ίδια.

Μάλλον αυτό πρέπει να φταίει, ούτε ο Nova launcher, ούτε τα widgets, τίποτα.

Γεια χαρά.

Πέρασα πριν μερικές μέρες μια NAND Android rom στο TMobile HD2 μου, αυτήν εδώ:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1434860

Μια χαρά δούλευε και ξεκίνησα να περνάω apps & games (πρώτα τα δεύτερα πέρασα).

Πριν περάσω τον Nova launcher, το BatteryDoctor και ένα Android Advanced Task Killer free, τα πάντα έτρεχαν οκ. Σήμερα το πρωί παίζοντας ένα τάβλι (https://play.google.com/store/apps/details?id=uk.co.aifactory.backgammonfree&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsInVrLmNvLmFpZmFjdG9yeS5iYWNrZ2FtbW9uZnJlZSJd), με "πέταξε" σε reboot 2-3 φορές!

Υπέθεσα ότι είναι ζήτημα μνήμης (και μήπως με όλα αυτά τα apps/games & widgets που 'βαλα στην Home, τα "έπαιξε" το HD2), αλλά έβαλα ένα σχετικά απαιτητικό παιχνίδι με πολλά γραφικά και ήχους (ένα slot με μεγάλα γραφικά και animation), αλλά δεν έπαθε τίποτα εκεί.

Υπάρχει περίπτωση ένα απλό ταβλάκι, να 'ναι κακογραμμένο (κώδικας) και να "σακατεύει" το λειτουργικό;;;

Nαι υπάρχει περίπτωση ένα κακογραμμένο πρόγραμμα να σου δημιουργεί πρόβλημα.Ειτε γιατι δεν ειναι συμβατο πλήρως με android 4 και άνω,ειτε γιατι κάνει κάποιο conflict με κάποιο αρχειο στο hd2 συγκεκριμένα. Edited by bbbb

Ρωμυλε για δοκίμασε να παίξεις τίποτε άλλο ...μπορεί να ξεμπλοκαρει που ξέρεις...:ninja:
Διαφήμιση χωρίς άδεια/spamming απαγορεύεται από τους ΟΠΧ. Αν θέλετε διαφήμιση επικοινωνήστε με το marketing@myphone.gr.

Φίλε bbbb, αν δεν σου κάνει κόπο στείλε ένα link με την ics που έχεις στη nand (link στο xda), όπου φαντάζομαι θα υπάρχουν και οι οδηγίες εγκατάστασης.

Ελεγα και εγώ να βάλω jb αλλά μιας και είναι το βασικό μου τηλέφωνο θέλω κάτι σταθερό και δοκιμασμένο, όσο το δυνατόν βέβαια (τώρα έχω nexushd2-gingerbread 2.3.7)

Ευχαριστώ.

Ποιά έκδοση έβαλες ; Τη NAND with DataOnEXT ;

Αλήθεια, για να βάλεις NativeSD δεν πρέπει υποχρεωτικά να έχεις άλλη rom στη Nand ;

Εβαλα την nand έκδοση--->πρώτη επιλογή στον aroma installer γιατι έχω το t-mobile και μου δίνει με /system partition 200mb,710mb χωρο για εφαρμογές και έτσι δε μου χρειάζεται το ext partition στην sd.Για να βάλεις nativesd δε χρειάζεται υποχρεωτικά να έχεις nand rom Edited by bbbb

Χρήστο, θεωρείς ότι η συγκεκριμένη nand ρομ είναι πιο γρήγορη από την nativesd jellybean 1.4a για παράδειγμα, η οποία απ' ότι διαπιστώνω φαίνεται να πετάει στην γκρι-κόκκινη sandisk?? :blink: :blink:

nativesd jellybean 1.4a για παράδειγμα, η οποία απ' ότι διαπιστώνω φαίνεται να πετάει στην γκρι-κόκκινη sandisk??
η καλύτερη και ποιο γρήγορη ρομ, εγώ έχω αυτήν sboot και όλες οι άλλες έρχονται δεύτερες με διαφορά.

Όχι δεν είναι πιο γρήγορη αλλά δουλεύουν όλα όπως πρέπει. Σήμερα η nexushd2 jellybean 1.4a με ξενέρωσε άσχημα.Ενώ όλα πήγαιναν μια χαρα πήγα να δω ενα βίντεο μέσω flash player στον internet browser, δεν έδειχνε κανονική εικόνα αλλά κάτι πράσινες γραμμές, έκανε επανεκκίνηση και ξεκίνησε έχοντας κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και έτσι ξαναγύρισα στην nexushd2 ics. Ο tytung δουλεύει στην 4.2.2 και ελπίζω να είναι κάτι καλύτερο από την 4.1.2.αν όμως δεν φτιάξει να δουλεύει σωστά ο flash player δεν το κουνάω από την ics

Έχω δοκιμάσει πολλές φορές την 4.1.2 του tytung (πάντα NativeSD με magldr) και ποτέ δεν μου "κάθησε" καλά. Πάντα είχα προβλήματα. Κολλήματα, Hot rebbots, "εξαφάνιση" εφαρμογών, επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων όπως είπε κι ο Χρήστος, πάντα κάποιο ξενέρωμα.

Κι εγώ στη Nand δεν το "κουνάω" από την ICS του tytung!!!:)

Εγώ πάλι σε nativesd clk δεν έχω τίποτα από τα παραπάνω, σε εμένα δουλεύει ρολόι .είπαμε σε κάθε τηλέφωνο η ίδια ρομ κάθετε διαφορετικά.

flash video βλέπεις κανονικά; π.χ. αν εισαι σε κάποια σελίδα με desktop user agent mode και έχει ένα βιντεάκι θα παίξει κανονικά μέσα στον browser; Υποθέτω επισης ότι έχεις εγκατεστημένο τον flash player και λειτουργείς κάποιον browser που το υποστηρίζει όπως ο default,firefox,boat και όχι opera ή chrome.Aν το δοκιμάσεις πάρε και ένα full backup πρώτα για παν ενδεχόμενο Edited by bbbb

Χρήστο σε έμενα η ρομ με ενδιαφέρει να είναι γρήγορη στο να παίρνεις τηλέφωνα και να μην κολλήσει, να έχει γρήγορο ιντερνετ και να βγάλεις καμία φωτογραφία και μην έχεις κάποιο θέμα, μπορεί να ακούγονται απλά, αλλά όλες έχουν θέμα σε αυτά που γράφω.

Εγώ το τηλέφωνο δεν το δουλεύω όπως εσύ ,έχω καμία εικοσαριά εφαρμογές που με καλύπτουν στην διάρκεια τις ημέρας χωρίς να με κρέμαση η συγκεκριμένη ρομ και για αυτό την έχω κύρια.

flash video δεν δοκίμασα γιατί δεν έτυχε αλλά και να μην παίζει δεν με ενοχλεί όπως έγραψα αλλά πράγματα με ενδιαφέρουν σε μια ρομ.

Βαγγέλη στα δύο από τα τρία που ζητάς από μια Ρομ σε καλύπτουν πολύ καλύτερα τα WM:lol:

Βαγγέλη στα δύο από τα τρία που ζητάς από μια Ρομ σε καλύπτουν πολύ καλύτερα τα WM:lol:
Έτσι λοιπόν και εγώ έβαλα αυτήν http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2208626 Που με καλύπτει και στα τρία:lol:

Την έχω βάλει (NativeSD) από τη μέρα που βγήκε!:)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4629373#post4629373

Στην nand ics 2.9a σε ευρωπαικό hd2, χρειάζεται η χρήση του Link2sd ή μόνο αν βγάλει το μήνυμα ότι δεν υπάρχει άλλος χώρος για εγκατάσταση εφαρμογών??? :p

Προφανώς αλλά μπορείς να την εγκαταστήσεις με την δεύτερη επιλογή dataonext και έτσι να έχεις όλο τον χώρο του partition για αποθήκευση εφαρμογών.

Φτου....τώρα το λες?? Διάβασα nand και έβαλα nand!!

Αν δε μου βγάλει μήνυμα για χώρο, δεν πειράζω τίποτα.

Αν τρέχουν οι εφαρμογές από τη nand είναι το ίδιο γρήγορο με το να τρέχουν από το dataext της (γρήγορης) γκρι-κόκκινης 16ρας sandisk και το ίδιο γρήγορο να τις περάσω με το link2sd στην κάρτα ή έχουμε σημαντικές διαφορές στην ταχύτητα, αναλόγως της μεθόδου που επιλέγεις?