Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Photography/Memory-Cards/SanDisk-Ultra-MicroSDHC-Class-10-with-SDadapter-16GB-SDSDQU-016G-U46A-SDSDQ.htm

Αυτή είναι η κάρτα. το έχω ξαναπεί!!! Και από amazon πολύ φτηνότερα...

Και για σύγκριση http://www.sandisk.com/products/memory-cards/microsd/

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ωραία η καρτούλα. ;) Εγώ με μια 4άρα ειμαι , ούτε θυμάμαι ποια. Το κινητό πάει καλά με την PACman σε nativesd

Ας μας πει και @demakhs τι κάρτα έχει γιατί έχουμε περίπου ίδια σκορ.

SANDISK ULTRA 16GB ΓΚΡΙ-ΚΟΚΚΙΝΟ (μάλλον αυτή που αναφέρει ο harris78 και ο menioseten).

Το κινητό πραγματικά πετάει με τη συγκεκριμένη ρομ.

Που την ανακάλυψες βρε θηρίο...:clap:

Εγώ με αυτήν (μέχρι την επόμενη) θα αφήσω να λιώσει το HD2...:lol:

Έχεις παρατηρήσει ότι δεν κρατάει τη ρύθμιση του 2G? Ενώ το τσεκάρω, την επόμενη φορά που πάω, δεν είναι τσεκαρισμένο.

Edited by demakhs

Έχεις παρατηρήσει ότι δεν κρατάει τη ρύθμιση του 2G? Ενώ το τσεκάρω, την επόμενη φορά που πάω, δεν είναι τσεκαρισμένο.

Βug που υπάρχει και σε άλλες hd2 jellybean roms.

Λόγω hd2 γενικότερα αλλά και ειδικότερα ειναι αυτό που λέω.Σε εργασίες που χρειάζονται ταυτόχρονα πολλαπλή μεταφορά δεδομένων,θεωρώ πως η nativesd ειναι πιο αργή από την nand για το διάστημα που εκτελούνται αυτές οι εργασίες.

ειχα nativesd την v1.0 στη 16GB ,βαζω την 8GB για να δοκιμάσω wp7.8 με πριζωσες εχθες :lol:μου άρεσαν πολύ ,δυο λόγια για να μην βγούμε off topic, ταχύτατα στα πάντα αλλά ο ήχος του ακουστικού παρά πολύ σιγανός .

Στο θέμα μας τώρα, βάζω recovery 310- 5 και βάζω την 16GB τρέχω την V1.0.1 με MAGLDR στην nand πριν είχα clk και έτσι απλά έκανε αναβάθμιση Χωρίς να χάσω κάτι.

Η ρομ πεταει και στη nand.

Παίδες, θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να κλείσω το κινητό χωρίς το hard button. Τα έχει σχεδόν φτύσει... υπάρχει άραγε τρόπος να επισκευαστούν τα hard buttons??

Βug που υπάρχει και σε άλλες hd2 jellybean roms.

τώρα που το λες, θυμάμαι πως το είχα και στην προηγούμενη....

πάντα up to date :p.

@georgio777: quickboot από το play ;).

Τα πράγματα ειναι απλα.Παίρνουν oι περισσότεροι την ρομ του tytung και πάνω σε αυτή ,κάνουν τις αλλαγές τους.Οταν ο tytung κυκλοφορήσει την v1.3 της nexushd2 jellybean με διορθωμένο αυτό το πρόβλημα και όχι μόνο,θα το διορθώσουν και οι υπόλοιποι.Πάντως έχουμε αργήσει σε σχέση με τις προηγούμενες φορές,να δούμε έστω και μια alpha ρομ της τελευταίας έκδοσης android jelly bean 4.2.1.Οπότε στο κομμάτι του android μπορούμε να πούμε πλέον ότι το hd2 έχει παλιώσει :lol: Edited by bbbb

πάλι δίκιο έχεις....βαρέθηκα....

αυτός ο tytung έφτιαξε fix για το 2g....εκτός από τη δικιά του, που θα δουλεύει σίγουρα, δουλεύει κ

στην jelly belly :happy: :up:...η οποία, δε θυμάμαι αν σας το πα ( :p ), τα σπάει!!!!!

θελω να μεταφερω τις επαφες μου στο hd2 ,οπως ακριβως τις εχω στο dHD.Τις εκανα εξαγωγη στην καρτα,μετεφερα το αρχειο στην καρτα του hd2 και προσπ[αθω να το κανω εισαγωγη στις επαφες αλλα μου βγαζει οτι η προσπαθεια απετυχε.

υπαρχει αλλος τροπος να το κανω?

[sIGPIC][/sIGPIC]

θελω να μεταφερω τις επαφες μου στο hd2 ,οπως ακριβως τις εχω στο dHD.Τις εκανα εξαγωγη στην καρτα,μετεφερα το αρχειο στην καρτα του hd2 και προσπ[αθω να το κανω εισαγωγη στις επαφες αλλα μου βγαζει οτι η προσπαθεια απετυχε.

Αυτό γίνεται σε 1 δευτερόλεπτο με το Gmail.

Με την ευκαιρία, ήρθε η 16g SanDisk class 10 ultra και έκανα ext4 partition με το recovery.

Πέρασα την 1.2 του tytung στην nand και ενώ όλα φαίνονται να πηγαίνουν σαφώς πιο γρήγορα, με έχει τρελάνει στα reboot. Δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα παλιότερα και δεν ξέρω που οφείλεται. Έχω magldr, 5/300/2 με full εγκατάσταση την δεύτερη επιλογή μετά από task29.

Εγώ χρησιμοποιώ αυτό, αλλά όπως είπε και ο cb600f γίνεται εύκολα με συγχρονισμό στο gmail.

Αλάνια καλησπέρα! Μετά από πολύ σκέψη και πολλές αναβολές, αποφάσισα να εγκαταστήσω Nativesd rom στον λέοντα αφού βαρέθηκα τα winmo 6.5 που χρησιμοποιώ εδώ και 2,5 χρόνια! Αγόρασα λοιπόν την Sandisk 16G Class 10 και πάει σφαίρα η rom σε σχέση με τις δόκιμες που είχα κάνει στην προηγούμενη μου κάρτα που ήταν Class 4. Είπα λοιπόν να δοκιμάσω τις 3-4 Native SD που έχετε προτείνει στα τελευταία ποστ για να δω ποια με εξυπηρετεί ποιο πολύ. Ξεκίνησα με την SUNDAWG TBD Rom' NativeSD (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2014974) αλλά λίγο που την έψαξα μου βγάζει το εξής προβληματάκι στο personalize-display-scene μου εμφανίζει τις εικόνες από τα θέματα γκρι αλλά αν αλλάξω την προβολή σε List μου τα εμφανίζει κανονικά. Έχει αντιμετωπίσει κάνεις το συγκεκριμένο πρόβλημα; Κατά τα άλλα η ρο φαίνεται να δουλεύει μια χαρά. Τέλος θα ήθελα να σας ρωτήσω ποιο πρόγραμμα θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω για όταν ανοίγω το κινητό να μου βγάζει να επιλέξω ποια ρο θα χρησιμοποιήσω, είτε κάποια από τις Native που θα εγκαταστήσω είτε την Nandi που είναι winnow 6.5. Συγγνώμη για το μακροσκελές κείμενο.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Γιώργος

Το bug με τα θέματα που αναφέρεις,υπαρχει λόγω κάποιας ασυμβατότητας στους drivers.για την εναλλαγή ρομ δες http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1951897

Αυτό γίνεται σε 1 δευτερόλεπτο με το Gmail.

Με την ευκαιρία, ήρθε η 16g SanDisk class 10 ultra και έκανα ext4 partition με το recovery.

Πέρασα την 1.2 του tytung στην nand και ενώ όλα φαίνονται να πηγαίνουν σαφώς πιο γρήγορα, με έχει τρελάνει στα reboot. Δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα παλιότερα και δεν ξέρω που οφείλεται. Έχω magldr, 5/300/2 με full εγκατάσταση την δεύτερη επιλογή μετά από task29.

Nativesd δοκιμασες αν είναι οκ;

Εγώ χρησιμοποιώ αυτό, αλλά όπως είπε και ο cb600f γίνεται εύκολα με συγχρονισμό στο gmail.
με το gmail δοκιμασα,αλλα μου κατεβασε μονο τις τελευταιες επαφες που ειχα σωσει.δηλαδη συνολο εχω περιπου 650,και μου δειχνει περιπου 50.

προσπαθω να βρω που ειναι αυτη η ρυθμιση που επιλεγεις μοντελο κινητου,το βλεπει μεσω blouetouth η wifi (δεν θυμαμαι ακριβως),και μεταφερει τις επαφες απο το ενα στο αλλο.

μηπως θυμασαι πως γινεται αυτο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Aπο προσωπική μου εμπειρία το hd2 συμπεριφέρεται καλύτερα με τις sandisk.Ναι και εγώ δεν βλέπω να τα κρατάω τα wp για πάντα στο hd2 αλλά θέλω να τα δοκιμάσω

Λόγω hd2 γενικότερα αλλά και ειδικότερα ειναι αυτό που λέω.Σε εργασίες που χρειάζονται ταυτόχρονα πολλαπλή μεταφορά δεδομένων,θεωρώ πως η nativesd ειναι πιο αργή από την nand για το διάστημα που εκτελούνται αυτές οι εργασίες. Ετσι και αλλιώς έχει παλιώσει πλέον και φαίνεται στο android.H γνώμη μου ειναι αν θες κάτι για να μείνει αυτό το hd2 σου,βάλε nand και άστο με αυτό μέχρι να λιώσει :p

Eγω που εχω sandisk 32GB class10, τι προτινεις; nand ή nativesd? κραταω τις ρομ πολυυυυυ καιρο!! 3,4,5 μηνες...

Nativesd δοκιμασες αν είναι οκ;

Όλο το απογευμα που το είχα στο ρευμα είχα συνέχεια sod κάθε φορά που το έπιανα στα χέρια μου. Μετά ήταν εντάξει, μέχρι πριν λίγο που έκανα μια κλήση. Κόλλησε, έβγαλα την μπαταρία και τώρα, ενώ επιλέγω boot at sd μου βγάζει την άσπρη οθόνη με τα πράσινα γράμματα και μένει εκεί. Πάντως όσο δούλευε, σαφώς και ήταν γρηγορότερη απο πριν με την class 2.

Θα την φορμάρω πάλι και θα δοκιμάσω απο την nand.

Eγω που εχω sandisk 32GB class10, τι προτινεις; nand ή nativesd? κραταω τις ρομ πολυυυυυ καιρο!! 3,4,5 μηνες...

Δοκίμασε και τα 2 και ότι σου "κάτσει" καλύτερα.

Η 1.2 δεν δουλεύει σε μένα σωστά ούτε στην nand, ούτε σαν nativeSD. Έχω συνεχόμενα hot reboot και μετά στο καπάκι bootloop, που διορθώνεται μόνο βγάζοντας την μπαταρία.

Με την παλιά κάρτα μπορεί να έτρεχε πιο αργά, αλλά τουλάχιστον δεν ήταν τόσο προβληματική.

Όταν βέβαια δεν έχω αυτά τα προβλήματα, η ρομ είναι σαφώς πολύ πιο γρήγορη.

Edited by cb600f

Η 1.2 δεν δουλεύει σε μένα σωστά ούτε στην nand, ούτε σαν nativeSD. Έχω συνεχόμενα hot reboot και μετά στο καπάκι bootloop, που διορθώνεται μόνο βγάζοντας την μπαταρία.

Με την παλιά κάρτα μπορεί να έτρεχε πιο αργά, αλλά τουλάχιστον δεν ήταν τόσο προβληματική.

Όταν βέβαια δεν έχω αυτά τα προβλήματα, η ρομ είναι σαφώς πολύ πιο γρήγορη.

δοκιμασε αυτη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2018395 την εχω στη nand χωρις καποιο προβλημα.

δοκιμασε αυτη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2018395 την εχω στη nand χωρις καποιο προβλημα.

Μόλις πέρασα την 2.8 ics μόνο και μόνο για να βεβαιωθώ πως δεν υπάρχει κάποιο θέμα με την κάρτα sd. Αν η ics δουλέψει σωστά, τότε θα την δοκιμάσω σίγουρα.

EDIT:Μια απο τα ίδια, η dslr μου απέκτησε καινούργια κάρτα!!!

Edited by cb600f

Σκέφτομαι να αγοράσω ένα HD2 T-Mobile (βρήκα μια καλή ευκαιρία σε καινούργιο από Αμερική).

Η διαδικασία για να περάσω Android, είναι η ίδια με το ευρωπαϊκό (θα χρησιμοποιήσω την ίδια διαδικασία και εργαλεία);

Επίσης οι Native SD roms είναι οι ίδιες και για τις 2 εκδόσεις; Συγκεκριμένα μ' ενδιαφέρει η PacMan 4.1.2.

Κάτι ακόμη που θα ήθελα να ρωτήσω.

Περιμένω απάντηση από τον πωλητή αν η συσκευή είναι ξεκλείδωτη, αν μου απαντήσει πως είναι κλειδωμένη, για να την ξεκλειδώσω υπάρχει τρόπος;

ναι ειναι κοινες ολες οι ρομ και η διαδικασια.hspl 2.08 για magldr ή clk με τη διαφορα οτι το radio θα ειναι ηδη 2.x.50.x. ισως βεβαια να εχει καποιο παλιο οποτε θα βαλεις αν θες το 2.15.50.14 Edited by bbbb

Σκέφτομαι να αγοράσω ένα HD2 T-Mobile (βρήκα μια καλή ευκαιρία σε καινούργιο από Αμερική).

Η διαδικασία για να περάσω Android, είναι η ίδια με το ευρωπαϊκό (θα χρησιμοποιήσω την ίδια διαδικασία και εργαλεία);

Επίσης οι Native SD roms είναι οι ίδιες και για τις 2 εκδόσεις; Συγκεκριμένα μ' ενδιαφέρει η PacMan 4.1.2.

Κάτι ακόμη που θα ήθελα να ρωτήσω.

Περιμένω απάντηση από τον πωλητή αν η συσκευή είναι ξεκλείδωτη, αν μου απαντήσει πως είναι κλειδωμένη, για να την ξεκλειδώσω υπάρχει τρόπος;

καλή η Pacman. Το μοναδικό bug που έχει όπως όλες οι 4.1.2 ειναι ο χαμηλός ήχος κλήσης. Η μοναδική που δεν έχει το bug του ήχου είναι η παρακάτω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2021483.

Ας ελπίσουμε οι tytung και xylograph θα το διορθώσουν.

@bbbb Win8 θα δούμε ? :) εγώ ψήνομαι να γυρίσω σε sense αλλά τα λινκ ειναι dead.

Edited by kosmasgr