bbbb Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Κάτα πάσα πιθανότητα κάποιο πρόγραμμα σου κάνει την ζημιά.Το φυσιολογικό ειναι όταν το έχεις στην αναμονή να χάνει περίπου 1-1,5% ανά ώρα.Το άλλο που λες με την sd δεν το κατάλαβα.Πως ακριβώς θέλεις να λειτουργείς την κάρτα από το android; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 (edited) χθες με την οθονη κλειστη καταναλωσε μεσα σε 10 ωρες 50 τοισ εκατον.οκ μου εδειξε -10.υπαρχει προγραμμα ωστε να λειτουργω την sd απο τα αντροιτ και οχι απο γουιντοους? Τα Android σε classic sd or native sd τρέχουν από το ext 4 or fat32 της κάρτας οι nand roms από την εσωτερική μνήμη ,κανένα όμως δεν τρέχει "πάνω" στα windows . (αν εννοείς αυτό ) . Ως αναφορά την κατανάλωση σχεδόν σίγουρο είναι πως φταίει κάποια εφαρμογή που ζητάει σύνδεση με δίκτυο . (rss ,συχνότητα mail ,κλπ ) ,αν το αφήσεις με ανοιχτό το wifi και κάνει τις ενημερώσεις ή την βρεις και την βγάλεις δεν θα έχεις πρόβλημα . (εγώ με ανοιχτό wifi όλη μέρα ,χωρίς πολλή άλλη χρήση δείχνει 5-6 mah ) Ως αναφορά τις συσκευές που λέγατε πριν θα πάρουμε κανένα κινέζικο tablet ... Αρκεί να ζήσει κανένα χρόνο ... 8"-10" και τέλος , τι note και κουραφέξαλα ... Edited October 27, 2012 by mimo Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGIOS1977 Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 (edited) Κάτα πάσα πιθανότητα κάποιο πρόγραμμα σου κάνει την ζημιά.Το φυσιολογικό ειναι όταν το έχεις στην αναμονή να χάνει περίπου 1-1,5% ανά ώρα.Το άλλο που λες με την sd δεν το κατάλαβα.Πως ακριβώς θέλεις να λειτουργείς την κάρτα από το android; Εννοώ όπως στα γουιντοους με το file manager του που μπορούμε να τρέξουμε εφαρμογές των windows η να σβήσουμε φακέλους ,να τρέξουμε εφαρμογές κλπ.επισης θα επανέλθω με τις εφαρμογές που εγκατέστησα μήπως γνωρίζετε κάτι για κάποια. Edited October 27, 2012 by AGIOS1977 Αποφυγή συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Αρα ψάχνεις για file manager.Υπάρχουν αρκετοί όπως π.χ. es file explorer,file expert,astro κτλ.exe αρχεία δεν υπάρχουν στο android..Αυτό που μπορείς να κάνεις μέσω ενός explorer ειναι να τρέξεις και να εγκαταστήσεις το apk μιας εφαρμογής (αντίστοιχο του .cab των wm) αλλά για να την τρέξεις θα κοιτάς πάντα μέσα στο μενού του launcher για το εικονίδιο του Θα έλεγα να ρίξεις μια ματιά και στον οδηγό επιβίωσης για νέους χρήστες android http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=324085 κάποια πράγματα ειναι γενικά και κάποια μόνο για sony αλλά πιστεύω θα σε βοηθήσει να πάρεις μια ιδέα απο το λειτουργικό Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Στην δικιά μου nativesd πάντως, η εφαρμογή που υποψιάζομαι πως κάνει την ζημιά και σέρνεται το Android, είναι το Facebook. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Στην δικιά μου nativesd πάντως, η εφαρμογή που υποψιάζομαι πως κάνει την ζημιά και σέρνεται το Android, είναι το Facebook. Φατσοβιβλιο δεν έχω αλλά βάλε τα εξής : currents ,pulse ,greader και δες μετά τι σημαίνει σύρσιμο ( με αρκετά feeds ) ... Βέβαια υπάρχουν στην συσκευή μου και άλλα που ζητάνε ενημέρωση ... Γιαυτό σου λέω Chinese ;) Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Μπορεί να είναι και το Speaker Boost 1.10 μια από αυτές που μου δημιουργεί πρόβλημα. Για συσκευή είμαι ανάμεσα σε galaxy nexus, nokia 920,μπορείς βέβαια να μαντέψεις τι θα πάρω τελικά (sic) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Σίγουρα έχει σημασία το τι τρέχει ο καθένας μας στη συσκευή του.Το android ειναι όπως στα pc.Δεν υπάρχει περιορισμός στο τι μπορεί να τρέξει η συσκευή από τις διαθέσιμες εφαρμογές (από αυτές που σηκώνει το hw, αλλωστε και σε ένα παλιό pc δε μπορείς π.χ. να τρέξεις άνετα photoshop cs5) και ο καθένας επιλέγει το αν θα τρέχει ταυτόχρονα μια εφαρμογή ή δέκα.Στα wp7 π.χ. και να θες να το κάνεις να σέρνεται τρέχοντας παράλληλα 15 εφαρμογές απλά δε μπορείς.Το σύστημα σε περιορίζει μόνο του.Στο android με πείραγμα μπορείς να κατεβάσεις τα ελάχιστα ποσά μνήμης που απαιτούνται για να κλείνουν οι εφαρμογές πολύ χαμηλά ή να απενεργοποιήσεις τελείως τον ενσωματωμένο task manager (περίπτωση dorimanx rom for power users) και θα το δεις να σέρνεται.Μια συσκευή με καλύτερο hw σαφώς τρέχει καλύτερα περισσότερες και βαρύτερες εφαρμογές. Οσο για κινέζικα...Λέμε να πάμε σε κάτι καλύτερο από το hd2,όχι χειρότερο :p Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGIOS1977 Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Απεγκαταστησα τον εκατομυριουχο και μέσα σε πέντε ώρες σε κατάσταση αδράνειας καταναλώσει μόνο 3% σε σχεση10 ωρών με κατανάλωση 50%. Ας ειναι καλά τα παιδιά απο το thread του note 2. Χρήστο σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Μια ενδιαφέρουσα εφαρμογή σχετικά με την κατανάλωση τις μπαταριάς είναι αυτή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1901526 Ας αρχίσουμε τις δόκιμες γιατί όπως θα δείτε έχει αρκετές επιλογές αναλόγως για πια χρήση θέλουμε το τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 (edited) Πολύ χρήσιμη εφαρμογή.Ο τρόπος που δείχνει τα στατιστικά και τα "ξυπνήματα" της συσκευής από τις εφαρμογές, ιδιαίτερα κατανοητός. Επισης έχουμε μερικές νέες ρομς για όποιον ενδιαφέρεται για δοκιμές qsea jelly bean rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1955945 η μοναδική jelly bean rom που παίζει 720p video αλλά δυστυχώς από γλώσσες έχει μόνο αγγλικά και κινέζικα. evohd2 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1482031 ics rom αρκετά καλή και smooth. Και οι 2 είναι dual boot δηλαδή nand αλλά και nativesd typhoon v3.8.9 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=933951 για όσους θέλουν μια καλή nand android gingerbread rom Edited October 28, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Θαυμάσιο ui , πολλές δυνατότητες ,μπαίνει αυτό το button πάνω στο button savior άλλα μετακινείται ,έχετε παρατηρήσει αυξημένη κατανάλωση λόγω της εφαρμογής ή επιβάρυνση της λειτουργίας ; Αυτό είναι o σκοπός να μην βαραινουμε το σύστημα μας δεν φτάνει που είναι "σαν Android " :) Χρήστο με "κινέζικο" εννοούσα όχι smartphone άλλα tablet γιατί το έχω κουράσει πολύ το λεονταρι . Έτσι κι αλλιώς δεν μετακινούμαι πολύ ... Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 (edited) qsea jelly bean rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1955945 η μοναδική jelly bean rom που παίζει 720p video αλλά δυστυχώς από γλώσσες έχει μόνο αγγλικά και κινέζικα.Δυστυχώς το λινκ έχει πρόβλημα και δεν μπορούμε να την κατεβάσουμε.edit:το λινκ τωρα ειναι ενταξει evohd2 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1482031 ics rom αρκετά καλή και smooth. Έχω την εντύπωση ότι είναι ποιο γρήγορη από την NexusHD2-JellyBean και αν βάλεις και sence4 θέμα η ρομ είναι πανέμορφη. Edited October 28, 2012 by menioseten Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 (edited) Δυστυχώς το λινκ έχει πρόβλημα και δεν μπορούμε να την κατεβάσουμε. evohd2 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1482031 ics rom αρκετά καλή και smooth.Έχω την εντύπωση ότι είναι ποιο γρήγορη από την NexusHD2-JellyBean και αν βάλεις και sence4 θέμα η ρομ είναι πανέμορφη. Αυτές με θέμα sense δεν τις συμπαθώ ,προτιμώ να είναι πραγματική sense (πράγμα δύσκολο βέβαια ) ή όσο γίνεται "καθαρή" Android (βέβαια είμαι και λάτρης των παλε πότε American και προσφάτων paranoid ) Edited October 28, 2012 by mimo Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Αυτές με θέμα sense δεν τις συμπαθώ ,προτιμώ να είναι πραγματική sense (πράγμα δύσκολο βέβαια ) ή όσο γίνεται "καθαρή" Android (βέβαια είμαι και λάτρης των παλε πότε American και προσφάτων paranoid )Όταν την κάνεις εγκατάσταση μπόρες να διαλέξεις και τα τέσσερα θέματα που έχει και μετά αν δεν σου αρέσει κάποιο το αλλάζεις από την ρομ . Αλλά πίστεψε με δεν έχει καμιά σχέση με τα παλιά sense θέματα που ξέραμε, είναι μύξη μεταξύ sense και ics. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Θαυμάσιο ui , πολλές δυνατότητες ,μπαίνει αυτό το button πάνω στο button savior άλλα μετακινείται ,έχετε παρατηρήσει αυξημένη κατανάλωση λόγω της εφαρμογής ή επιβάρυνση της λειτουργίας ; Αυτό είναι o σκοπός να μην βαραινουμε το σύστημα μας δεν φτάνει που είναι "σαν Android " :) Χρήστο με "κινέζικο" εννοούσα όχι smartphone άλλα tablet γιατί το έχω κουράσει πολύ το λεονταρι . Έτσι κι αλλιώς δεν μετακινούμαι πολύ ... Γιώργο σε ποια εφαρμογή αναφέρεσαι; Υ.Γ.από ταμπλετ προσωπικά σκέφτομαι για nexus 7 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Χρήστο σε αυτήν που πρότεινε o Μενιος παραπάνω από το xda , one power guard . Το 7αρι θα είναι πολύ δυνατό αλλά με ένα note II μπορώ να έχω παρόμοια εμπειρία ,ενώ με ένα 9αρι ή 10αρι πάω αλλού ,σχεδόν αντικαθιστώ laptop και κερδίζω σε βάρος ... ( μην νομίζεις το γλυκοκοιτάζω και γω το 7αρι έχει όμως phone ui ) ... Καλή όρεξη Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Όταν την κάνεις εγκατάσταση μπόρες να διαλέξεις και τα τέσσερα θέματα που έχει και μετά αν δεν σου αρέσει κάποιο το αλλάζεις από την ρομ . Αλλά πίστεψε με δεν έχει καμιά σχέση με τα παλιά sense θέματα που ξέραμε, είναι μύξη μεταξύ sense και ics. Επιλογή σαν αυτήν που αναφέρεις εγώ δεν βρήκα. Την ρομ την πέρασα στο ext4. Πάντως ενώ δεν την λες "ταχύτατη", δεν κολλάει πουθενά. Ξενίζει λίγο το διαφορετικό στυλ που έχει. Τον μοναδικό τρόπο που βρήκα για να αλλάξω εμφάνιση είναι η αλλαγή launcher, αν και πάλι έχει λειτουργίες που πρέπει να συνηθίσει κάποιο που έχει μάθει σε nexus roms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Επιλογή σαν αυτήν που αναφέρεις εγώ δεν βρήκα.Στο AROMA Installer καπου ελεγε αν θελουμε jb-sence4-ics και κατι άλλο για θεμα αλλα δεν θυμαμαι που. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Στο AROMA Installer καπου ελεγε αν θελουμε jb-sence4-ics και κατι άλλο για θεμα αλλα δεν θυμαμαι που. Δεν βρήκα κάτι τέτοιο. Δοκίμασα να την περάσω πάλι από πάνω αλλά πάλι δεν είδα κάτι σχετικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 (edited) Για δες ρυθμίσεις--->θέματα.Eχει κάτι εκεί πέρα? Toυλάχιστον στην προηγούμενη έκδοση εκεί ήταν.Η συγκεκριμένη ρομ βασίζεται στην aokp ics ρομ και ο mr-evil1 έκανε μια δική του παραμετροποίηση που προσωπικά μου αρέσει.Το πρόβλημα με τις ics aokp based rom στο hd2 ειναι ότι όταν τις ζορίζεις "τρελαίνονται".Θα θυμούνται ίσως κάποιοι παλιότερα που είχαμε το θέμα με τις εφαρμογές που ξαφνικά σταματούσαν να λειτουργούν και ήθελε reboot.Η συγκεκριμένη φαίνεται πως δεν έχει αυτό το θέμα αν και η προηγούμενη έκδοση μου έκανε 2-3 reboot μετά από αναπαραγωγή video.Τώρα κατεβάζω την νέα έκδοση για εγκατάσταση σε nativesd. Μέχρι πριν λίγο δοκίμαζα σε nativesd την qsea jelly bean και σε σχέση με την nexushd2 jelly bean ρόλλαρε σαν να έχανε frames.. Χρήστο σε αυτήν που πρότεινε o Μενιος παραπάνω από το xda , one power guard . Το 7αρι θα είναι πολύ δυνατό αλλά με ένα note II μπορώ να έχω παρόμοια εμπειρία ,ενώ με ένα 9αρι ή 10αρι πάω αλλού ,σχεδόν αντικαθιστώ laptop και κερδίζω σε βάρος ... ( μην νομίζεις το γλυκοκοιτάζω και γω το 7αρι έχει όμως phone ui ) ... Καλή όρεξη Oυσιαστικά αυτή η εφαρμογή κάνει με ένα εύκολο τρόπο και ένα ωραίο ui αυτά που μπορεί να κάνει χειροκίνητα κάποιος χρήστης με το set cpu και άλλα προγράμματα.π.χ. Στο game mode βάζει την cpu σε perfomance mode δηλαδή να δουλεύει μόνιμα στην μέγιστη συχνότητα για καλύτερη ταχύτητα ή στην αναμονή βάζει την cpu στη χαμηλότερη συχνότητα ή θα σου κλείνει το wifi για εξοικονόμηση ενέργειας. Προσωπικά το έχω στο ai mode μιας και θέλω να έχω πάντα ανοιχτά wifi,data κτλ.Για το εικονίδιο που μετακινείται δες settings--->the floatation window--->the floatation windows--->none για να μην εμφανίζεται καθόλου.Μου την έσπαγε και μένα και το απενεργοποίησα. Edited October 28, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Ωπα γιατί μπερδεύτηκα. Εγώ μιλάω για αυτήν την qiss me (πολύ guy μου ακούγεται). Αυτή πέρασα με nativeSD! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 sense θέμα έχει αυτή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1482031 Η qiss me http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1955945 ειναι άλλη ιστορία :p και έχει την λογική των miui roms στα μενού.Δηλαδή το μενού των εφαρμογών ειναι στην ουσία και η επιφάνεια εργασίας του launcher Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Ωπα γιατί μπερδεύτηκα. Εγώ μιλάω για αυτήν την qiss me (πολύ guy μου ακούγεται). Αυτή πέρασα με nativeSD!για αυτην λεω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1482031 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Γενικά και το κανονικό sense 4 ειναι βελτιωμένο σε σχέση με το 3.5.Δυστυχώς η προσπάθεια να έχουμε ics sense 4 rom δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1658936&highlight=sense+4 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts