cb600f Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Tι έβγαλε πάλι ο xylograph :D Η pacman :lol: rom με android 4.1.2 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1934000 Από ότι είδα δεν μπορείς να αφαιρέσεις τα soft buttons σε landscape. Αλλά ακόμη και έτσι να ήταν, δεν αφήνω την tytung με τίποτα. Όταν θα την αναβαθμίζει τότε θα αλλάζω. Ο συνδυασμός για μένα με έγκατασταση στην nand και το link2sd για το ext4, είναι ιδανικός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Το θετικό του hd2 ειναι ότι έχεις πολλές επιλογές.Εγώ την έχω καταβρεί με την nativesd και τα wp7.8 στην nand.Δυσκολα με βλέπω να ξαναβάζω nand android και clk. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Το θετικό του hd2 ειναι ότι έχεις πολλές επιλογές.Εγώ την έχω καταβρεί με την nativesd και τα wp7.8 στην nand.Δυσκολα με βλέπω να ξαναβάζω nand android και clk. Συμφωνώ! Έχεις πολλές επιλογές και διάφορους συνδιασμούς να επιλέξεις. Με ενδιαφέρουν και μένα τα wp αλλά η διάρκεια της μπαταρίας και κυρίως η συνεχόμενη χρήση των hardware buttons λειτουργεί αποτρεπτικά. Ο cottula έγραψε στο twitter πως πλέον έχει χρόνο για να συνεχίσει αυτά που ετοιμάζει εδώ και καιρό και πως σε λίγο καιρό να περιμένουμε νέα και εξελίξεις στο HD2. Όταν γίνει αυτό, θα δω πιο ζεστά το θέμα wp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 (edited) Μόλις τώρα παρατήρησα ότι η nexushd2 jelly bean έχει ενσωματωμένο ελληνικό "ρομποτικό" tts.Μέσα στις ρυθμίσεις--->γλώσσα και εισαγωγή--->έξοδος μετατροπής κειμένου έχει επιλεγμένο το "μηχανή κειμένου".Αν παμε στις ρυθμίσεις της μηχανής--->γλώσσα έχει μόνο αγγλικά usa και uk αλλά το primo διαβάζει κανονικά τα ελληνικά :blink: με ρομποτικό μεν τρόπο αλλά τα διαβάζει κανονικά και από θέμα τονισμού όπως η ariadni Edited October 13, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Έρχεται έκδοση 4.1.2 από τον tytung. Με την 1.0 η κατανάλωση της μπαταρίας είναι απλά απίστευτη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Κυκλοφόρησε η nexushd2 jellybean v1.1 με android 4.1.2 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1930240 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SNikolaidis Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Έρχεται έκδοση 4.1.2 από τον tytung. Με την 1.0 η κατανάλωση της μπαταρίας είναι απλά απίστευτη! Όταν λες "απίστευτη", με την καλή ή με την κακή έννοια; Κρατάει δύο μέρες ή φορτίζεις το πρωί και μέχρι το μεσημέρι έχει αδειάσει;:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 (edited) ΟΌταν λες "απίστευτη", με την καλή ή με την κακή έννοια; Κρατάει δύο μέρες ή φορτίζεις το πρωί και μέχρι το μεσημέρι έχει αδειάσει;:rolleyes: Μετά από18 ώρες είχα διαθέσιμο το 78% της μπαταρίας, με μέτρια χρήση σαν τηλέφωνο μόνο , άλλα με ενεργοποιημένο το 3g σε μέρος που με τα βίας έχεις 2g. Edit: πέρασα από την αρχή την 1.1 με την επιλογή η εγκατάσταση να γίνει στην nand. Στην συνέχεια δεν έκανα reboot και γύρισα στο recovery και φλασαρα το script int2ext4+. Όλη η ρομ φαίνεται ταχύτερη αλλά εξαφανίστηκαν τα soft keys. Υπάρχει τρόπος να τα επαναφέρω χωρίς να χάσω τίποτα; Με μια εντολή στο build.prop ίσως; Η εντολή qemu.hw.mainkeys=0, δεν φαίνεται να δουλεύει. Μήπως έπρεπε περάσω το int2ext4; Edited October 15, 2012 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Ο Όλη η ρομ φαίνεται ταχύτερη αλλά εξαφανίστηκαν τα soft keys. Υπάρχει τρόπος να τα επαναφέρω χωρίς να χάσω τίποτα; Με μια εντολή στο build.prop ίσως; Η εντολή qemu.hw.mainkeys=0, δεν φαίνεται να δουλεύει. Μήπως έπρεπε περάσω το int2ext4;Σε έμενα το primo με soft keys παίζει μόνο σε οριζόντια θέση, στο λέω για να μην τα βάλεις και έχεις το ίδιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Σε έμενα το primo με soft keys παίζει μόνο σε οριζόντια θέση, στο λέω για να μην τα βάλεις και έχεις το ίδιο πρόβλημα. Δεν έχω τέτοιο πρόβλημα γιατί έχω αλλάξει το sys. Ξεκινάω το primo σε landscape και μετά το γυρνάω σε portrait και είναι εντάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZABLAKOS Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Καλημέρα τα κουπιά soft keys πως απενεργοποιούνται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Καλημέρα τα κουπιά soft keys πως απενεργοποιούνται.Μόνο όταν κάνουμε την εγκατάσταση το ρωταει στο aroma, δεν ξέρω αν γίνατε με αυτό http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=26916535&postcount=6903 Αλλά προσοχή, πάρε backup γιατί μπορεί να μην μπουταρει η ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Γινεται με αυτο αλλα πρέπει η ρομ να ειναι στην nand.Αν έχεις nativesd ή κάποιο script που κάνει mount το /data στο sd-ext θα χρειαστει να σβήσεις χειροκίνητα με ένα root explorer τα αρχεία. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZABLAKOS Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Αν θέλω να κάνω την ρομ πιο γρήγορη υπάρχει εφαρμογή για την ρομ nexushd2 jellybean v1.1 με android 4.1.2 την εγκατέστησα στην κάρτα sd στην nand. δεν έκανα reboot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 (edited) Χωρίς παρεξήγηση φίλε,προσπαθώ να αποκρυπτογραφήσω τι γράφεις.Λες την έβαλες στην κάρτα sd στην nand.Στην nand την έβαλες ή στην κάρτα? Μάλλον εννοείς ότι έβαλες την ρομ στην nand με επιλογή για το sd-ext.Και μετά το πρώτο boot,ενδείκνυται ένα reboot και μετά να αρχίσεις να στήνεις την ρομ.Δε ξέρω κάποια εφαρμογή που να κάνει την ρομ πιο γρήγορη πέραν κάποιων mods σαν το supercharger v6 script ή του pimp my rom,των οποίων η χρησιμότητα αμφισβητείται και σίγουρα παίζει ρόλο και το πως χρησιμοποιεί κάποιος το κινητό του. Αλλά αν η ρομ σου φαίνεται υπερβολικά αργή τότε φταίει η κάρτα σου.Μια αργή ή μη συμβατή κάρτα μνήμης, δημιουργεί προβλήματα. Edit Κυκλοφόρησε και η pacman v1.1 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1934000 βασισμένη στην cm10 tytung rom.Προσωπική μου άποψη είναι ότι ο tytung φτιάχνει άψογες ρομ αλλά ο xylograph βάζει την "σάλτσα" που χρειάζεται για μια τέλεια ρομ.π.χ. Τα softkeys της aokp ειναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε mod για softkeys.Αν και προσωπικά με έχει βολέψει ως βασική χρήση το lmt,τα softkeys προφανώς επειδή ειναι ενσωματωμένα στο σύστημα έχουν πιο άμεση απόκριση από την στιγμή που θα πατήσεις το κουμπί μέχρι την εκτέλεση της εκάστοτε ενέργειας. Edited October 15, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Κυκλοφόρησε και η pacman v1.1 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1934000 βασισμένη στην cm10 tytung rom.Προσωπική μου άποψη είναι ότι ο tytung φτιάχνει άψογες ρομ αλλά ο xylograph βάζει την "σάλτσα" που χρειάζεται για μια τέλεια ρομ.π.χ. Τα softkeys της aokp ειναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε mod για softkeys..Πάνω που είχαμε ηρεμίσει κάνα δυο μέρες και είχα αρχίσει να έχω στερητικό σύνδρομο πάλι δεν προλαβαίνουμε να φλασαρουμε .πλέον στη nand δεν έχω ρομ και απλός διαγραφώ όπια native sd θέλω και βάζω άλλη. ας είναι καλά τα παιδιά στο xda. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 (edited) Το hd2 εχει ακομη αρκετα να προσφερει.ποιος να το πιστευε τετοιο καιρο πριν τρια χρονια οταν το περιμεναμε να κυκλοφορησει στην αγορα με τα wm,οτι θα ειχε τετοια εξελιξη Edit Οσοι χρησιμοποιείτε την nexushd2 jelly bean και έχετε reboot σε εφαρμογές όπως το quick office pro δειτε στο http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=32840258&postcount=520 Edited October 15, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickmem Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Καλημέρα σε όλους Στο αγαπημένο μου hd2 έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα 3 nativeSD Roms όλες ICS αλλά το αποτέλεσμα είναι πολύ απογοητευτικό από άποψη ταχύτητας και τεράστιου lag παντού που είχαν όλες. Έχω μια κάρτα Kingston 8GB class 4, ενώ όταν είχα βάλει ξανά ICS χωρίς nativeSD τα πράγματα ήταν πολύ καλύτερα αλλά καθυστερήσεις στο άνοιγμα των εφαρμογών είχα πάλι αλλά με την νέα μέθοδο (nativeSD) τα πράγματα είναι απλά τραγικά. Λέτε να φταίει η κάρτα SD? ή κάτι άλλο? έχετε δοκιμάσει εσείς με διάφορες κάρτες σε nativeSD και έχετε βρει μεγάλες διαφορές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Δες τον Οδηγό της υπογραφής του Χρήστου. Γράφει για τις κάρτες μνήμης. Όπως φαίνεται το HD2 έχει "προτιμήσεις" :lol: Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickmem Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Δες τον Οδηγό της υπογραφής του Χρήστου. Γράφει για τις κάρτες μνήμης. Όπως φαίνεται το HD2 έχει "προτιμήσεις" :lol: Ναι! με βάση τον εξαιρετικό οδηγό έκανα τα βήματα αλλά αυτό με τις "προτιμήσεις" μου διέφυγε:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Έχετε δοκιμάσει την tytung nexusHD v1.1 με magldr; Με τον cLK 1.5.0 που την έχω, ενώ γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος, στο θέμα της data σύνδεσης δεν μπορώ να πω το ίδιο. Ξεκινάει με 3g ,αμέσως πέφτει σε Η (λογικό μέχρι εδώ) , στην συνέχεια χάνεται τελείως και στο τέλος συνδέεται ξανά με G μέχρι να χαθεί και πάλι το σήμα και όλα να κάνουν έναν κύκλο απ΄την αρχή. Είναι σταθερή (πέρα απ΄το γνωστό μεταξύ ppp-rmnet ) η σύνδεση στον magldr; Επίσης έχω πρόβλημα με κάποιες εφαρμογές και το play store. Δεν ξέρω αν είναι είναι θέμα εφαρμογών ή play store. Κάποιες εφαρμογές (π.χ. where's my perry ) ενώ ξεκινούν και κατεβαίνουν , κάπου σταματούν και βγάζουν error 489. Όταν όμως τις κατεβάζω στο tablet και τις περνάω με το dataSync δεν υπάρχει πρόβλημα.Έχει άλλος τέτοιο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Eχω την tytung σε nativesd και την τρέχω από magldr.Eχω επιλέξει σύνδεση rmnet και ειναι σταθερή.Στην ουσία αυτό ειναι το "κόλπο".Η rmnet σύνδεση είναι η default σύνδεση του android,ενω η ppp επιτυγχάνεται μέσω "hack".Για το παιχνίδι τώρα.Δοκίμασα να το κατεβάσω στην tytung και είτε δε ξεκινάει καθόλου,είτε βγάζει error 500. To δοκίμασα και στην pacman και εγκαταστάθηκε κανονικά.Το σίγουρο όμως ειναι ότι η tytung μου φαίνεται πιο smooth και όχι μόνο σε μένα http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=32877140&postcount=587 και η απάντηση του xylograph http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1930240&page=60 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 (edited) Eχω την tytung σε nativesd και την τρέχω από magldr.Eχω επιλέξει σύνδεση rmnet και ειναι σταθερή.Στην ουσία αυτό ειναι το "κόλπο".Η rmnet σύνδεση είναι η default σύνδεση του android,ενω η ppp επιτυγχάνεται μέσω "hack".Για το παιχνίδι τώρα.Δοκίμασα να το κατεβάσω στην tytung και είτε δε ξεκινάει καθόλου,είτε βγάζει error 500. To δοκίμασα και στην pacman και εγκαταστάθηκε κανονικά.Το σίγουρο όμως ειναι ότι η tytung μου φαίνεται πιο smooth και όχι μόνο σε μένα http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=32877140&postcount=587 και η απάντηση του xylograph http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1930240&page=60 Τελευταία ο xylo είναι λίγο ''πικραμένος'' με τα σχόλια που γίνονται στο θέμα του tytung και βλέπω οτι άρχισαν και στο θέμα του xylo. Στην τελευταία test που έβγαλε ο Xylograph, μετά το στήσιμο έκανα reboot και ήταν σαν να έκανα wipe/factory reset. Επίσης δεν κατάφερα να λειτουργήσω το bt. Θα ήθελα μερικά πράγματα απο την μια στην άλλη ,όπως η κάμερα της pacman στην tytung 1.1 κ.α. :rolleyes: Edited October 16, 2012 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ODY07 Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 (edited) Και σε μένα μου φαίνεται πιο smooth του tyty Να κάνω μία ερώτηση ??? όταν κλειδώνεται το κινητό σας μένει για κανα 2 δευτερα η οθόνη ανοιχτεί ??? μαυρο φόντο αλλά με φώς απο πίσω και μετα σβήνει τελείως ??? Εμένα μου το κάνει αυτό αλλά και κάτι άλλο ... Το κλειδώνω μου κάνει αυτό που είπα παραπάνω , μετα πατάω το κόκκινο πλήκτρο και ανοίγει στην οθόνη του κλειδώματος, χωρίς να το ξεκλειδώσω πατάω το κόκκινο πλήκτρο για να σβήσει η οθόνη και μου κάνει πάλι αυτο με το μαυρο φόντο με το φώς απο πίσω αλλά με μία διαφορά , ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΣΒΗΝΕΙ η οθόνη μένει σε αυτο με το φώς απο πίσω απο το μάυρο φόντο. Για να σβήσει η οθόνη τελείως θα πρέπει κάθε φορά που θέλω να δώ την ώρα να το ξεκλειδώσω και μετα να το ξανακλειδώσω Αυτό μου το κάνει μόνο στις 4.1.1 και 4.1.2 Ελπίζω να καταλάβατε τι θέλω να πω Ο tytung έφτιαξε το wifi tether μαζι με τον xylo http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=32880524&postcount=598 Edited October 16, 2012 by ODY07 Παράθεση Samsung Galaxy S3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Τελευταία ο xylo είναι λίγο ''πικραμένος'' με τα σχόλια που γίνονται στο θέμα του tytung και βλέπω οτι άρχισαν και στο θέμα του xylo. Στην τελευταία test που έβγαλε ο Xylograph, μετά το στήσιμο έκανα reboot και ήταν σαν να έκανα wipe/factory reset. Επίσης δεν κατάφερα να λειτουργήσω το bt. Θα ήθελα μερικά πράγματα απο την μια στην άλλη ,όπως η κάμερα της pacman στην tytung 1.1 κ.α. :rolleyes: Το θέμα δεν ειναι τα σχόλια αλλά και ο τρόπος που αυτά που γίνονται.Μερικοί δε καταλαβαίνουν ότι το android στο hd2 δεν υφίσταται μόνο χάρη στον tytung.Πραγματικά θα λυπηθώ αν ο xylograph λόγω 2-3 ατόμων που δε καταλαβαίνουν ότι όλο αυτό προσφέρεται δωρεάν,σταματήσει να βγάζει ρομ. Τεσπα.Η tytung με την σύνδεση των δεδομένων έχει πρόβλημα με την εναλλαγή 2g/3g.Με rmnet δε μου κόβει την σύνδεση στα ξαφνικά μεν,αλλά άμα θες να γυρίσεις σε 2g και μετά πάλι σε 3g,εχει θέμα γιατι για κάποιο λόγο στις ρυθμίσεις δε κρατάει τσεκαρισμένο το 2g.Για να πάει πάλι από 2g σε 3g πρέπει να παμε στον dialer να πληκτρολογήσουμε *#*#4636#*#* και από τις πληροφορίες τηλεφώνου να "παίξουμε" με την επιλογή ορισμος προτιμωμενου τυπου δικτύου μεταξύ wcda preferred and only και gsm (auto) prl Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts