jkap Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 Είμαι με magldr, ήθελα να δώσω λίγο "αέρα" στην nand καθώς είχα 170ΜΒ και ήταν σχεδόν γεμάτα οπότε είπα να βάλω και νεότερο recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 Προτείνω τότε να βάλεις το 4ext recovery που θα βρεις στο http://goo.im/devs/Xylograph/Various/Recoveries/NAND πολύ καλό επισης και full touch ειναι το twrp Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 Έως τώρα πίστευα ότι με το CWM backup είμαι καλυμμένος Με την επαναφορά της rom στην καινούρια κάρτα διαπίστωσα ότι αυτό δεν υσχύει. Τα data των εφαρμογών που είναι στην κάρτα δεν παίρνονται backup. Εάν δηλαδή χαλάσει η κάρτα μου, με ένα CWM backup που έχω κρατήσει στο pc μου δεν επαναφέρω τα πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bictor Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Καλησπέρα παιδιά, εχω την Hyperdroid CM7 2. 3. 7 και εχθές πάτησα καταλαθος στην εφαρμογή της κάμερας την "εναλλαγή κάμερας". Από τότε οπότε παω να ανοίξω την εφαρμογή κρσασαρει. Μπορώ να βρω κάπου την εφαρμογή της κάμερας να την ξαναπερασω; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Καλησπέρα παιδιά, εχω την Hyperdroid CM7 2. 3. 7 και εχθές πάτησα καταλαθος στην εφαρμογή της κάμερας την "εναλλαγή κάμερας". Από τότε οπότε παω να ανοίξω την εφαρμογή κρσασαρει. Μπορώ να βρω κάπου την εφαρμογή της κάμερας να την ξαναπερασω; Ευχαριστώ Πήγαινε Ρυθμίσεις->Εφαρμογές->Φωτογ.Μηχανή κάνε Εκκαθάριση δεδομένων, και ξαναδοκίμασε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bictor Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Αυτο θα σβήσει ότι φωτογραφίες υπάρχουν στο φάκελο camera? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Αυτο θα σβήσει ότι φωτογραφίες υπάρχουν στο φάκελο camera? Όχι, δεν θα σβήσει φωτογραφίες, μόλις το δοκίμασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bictor Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 (edited) Ευχαριστώ δουλεύει μια χαρά τώρα. Τελικά έχασα τις φωτογραφίες.. ενώ την πρώτη φορά τις εμφάνισε τώρα δεν υπάρχει Τπτ άδειος ο φάκελος :-( Χάθηκαν για τα καλά; Edited October 3, 2012 by Bictor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 To δοκίμασα και εγώ τώρα και δεν έχασα καμμία φωτογραφία.Μήπως οι φωτογραφίες υπάρχουν στο φάκελο στην κάρτα αλλά δεν εμφανίζονται στη "συλλογή" ; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bictor Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 και από το es explorer ο φάκελος dcim/camera έχει 2 φωτογραφίες που τράβηξα τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgio777 Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Παίδες θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια no sense rom για το κινητάκι μου, μιας και τους τελευταίους μήνες δεν παρακολουθούσα το forum. Αυτή τη στιγμή έχω μία nexus sense, από την οποία είμαι ευχαριστημένος, με μόνο ελάττωμα κάποιο λαγκάρισμα που κάνει, φαντάζομαι επειδή είναι sense. Θέλω να πάω σε no sense για να βάλω android 4 και να έχω πιο smooth αίσθηση. Κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Δοκίμασε την nexushd2 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1434860 και την cm9ight http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1863034 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgio777 Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Δοκίμασε την nexushd2 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1434860 και την cm9ight http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1863034 Λίγο μια ερώτηση πρώτα, καθώς λίγο έχω μείνει πίσω με τις τελευταίες εξελίξεις. Βλέπω ότι αυτές οι εκδόσεις είναι nativesd, εγώ αυτή τη στιγμή τρέχω από nand. Τι είναι καλύτερο το nativesd (που δεν ξέρω και πολύ καλά τι είναι) ή nand. Να πω επίσης ότι έχω το αμερικάνικο leo με τα 1024Mb και τα πολύχρωμα πλήκτρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 (edited) Οι εκδόσεις αυτές εγκαθίστανται και στην nand και σαν nativesd, επιλέγεις εσύ τι θες. Εγώ έχω την nexushd2 στην nand και πάει μια χαρά. Edited October 4, 2012 by jkap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Ετσι ακριβώς.Aρκετές από τις καινούριες ρομ ics/jb ειναι "dual installer".Επισης για την nativesd μέθοδο o securecrt προτείνει την sandisk ultra-1 class10 δηλαδή αυτή Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ODY07 Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 Παιδια μία ερώτηση Έχω το superuser αλλά δεν βλέπω να λειτουργεί .... Πάω μέσα και βλέπω στις εφαρμογές αλλά δεν υπάρχει τπτ .... Πριν όλα ήταν μια χαρα τώρα που άλλαξα sdcard και έκανα recover δεν υπάρχει καμία εφαρμογή μέσα στο superuser υπάρχει κάποιος τρόπος να βάλω ξανα μέσα τις εφαρμογές ??? Παράθεση Samsung Galaxy S3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 Κάνεις clear data στο su και βέβαια "γεμίζει" με το που ανοίγεις εφαρμογές που ζητούν root. Αλλιώς κάνεις ubdate στο su ή κατεβάζει το su ubdate fixer, (αν δεν κάνω λάθος έτσι λέγεται) Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 Πως μπορώ να επαναφερω το πορτοκαλί φωτακι όταν έρχεται μήνυμα ή εχω αναπάντητη κλήση κλπ? Γιατί ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί... Μπας κ κάηκε να το αλλάξω με φθοριου? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 Είναι ενεργοποιημένο το "φωτεινός παλμός ειδοποίησης" στις ρυθμίσεις /προβολή; Αλλιώς πετα το το σαράβαλο :-) ή βάλε φθορίου 40cm γιατί το εξηνταρι θα εξέχει πολύ. Επίσης μπορείς να βγάλεις δύο καλωδιακια να βάλεις από χριστουγεννιατικο δέντρο... Δεν ξέρω αν δουλεύει επίσης και το led me now Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 Χα χα χα χα... έγραψες.. Το συγκεκριμένο κινητό δεν υπάρχει περίπτωση να πεταχτεί, μέχρι να λιώσει. Είχε πάει ψόφιο μετά από μπάνιο με χυμό πορτοκαλί για service, με ειδοποίησαν ότι το κόστος επισκευής ήταν 505, 70 (!!??!!) ευρω και εννοείται τους είπα να μου το στείλουν πίσω "ανεπισκευαστο". Αναστήθηκε μετά το ταξίδι και από τότε (εδώ κ 1, 5 χρόνο) δουλεύει πιο καλά κ από καινούριο! Είναι ενεργοποιημενο αυτό που είπες. Έκανα κ τεστ κ άναψε... ευτυχώς τη γλίτωσα τη φθοριου.. Οταν όμως έρχεται μήνυμα ή αναπάντητη δεν αναβοσβηνει καθώς η οθόνη είναι κλειστή. Πάλι για επαναφορά backup ή καθαρή εγκατάσταση παω....... *&%$6&&88? #@4:-) [^}£{>^[ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ODY07 Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 παιδια μία γρήγορη ερώτηση θέλω να εγκαταστησω την [30-SEP-2012][ROM][JB][4.1.1] CMTight Leo v1.0 [CM10][NativeSD][sMALL] στην εγκατάσταση υπάρχει να επιλέξω το obex rom και το low voltage script τι είναι αυτά ???? Παράθεση Samsung Galaxy S3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 (edited) Ακόλουθα το ρητό "εγκατέστησε και μη ερεύνα". Σάμπως θα σου κάνει διαφορά αν επιλέξεις όχι obex πως το πες ρύθμιση ή high voltage script? :p Συνήθως τα default είναι οκ.... δοκίμασε, τι έχεις να χάσεις.... το πολύ πολύ να την ξαναπερασεις. Edited October 6, 2012 by demakhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 Διαφορά μεταξύ odex και deodex rom http://www.doctorandroid.gr/2012/09/easy-odex-your-rom.html ο xylograph λέει ότι με την odex rom βλέπει καλύτερη απόκριση.Εγώ προσωπικά για να είμαι ειλικρινής δεν είδα ΤΗΝ διαφορά που θα με κάνει να πω wow το odexed σύστημα ειναι πιο γρήγορο Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZABLAKOS Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 Καλησπέρα αυτή η ROMS είναι beta ξερουμαι αν λειτουργη το Native USB tethering και το Wi-Fi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 Δε ξέρω ποια ειναι αυτή που λες μιας και δεν έχεις λινκ αλλά αν εννοείς την cmtight που συζητάμε 2 ποστ πιο πάνω,δεν λειτουργεί κανένα από τα 2 που ανέφερες.Για wifi tether μπορείς να χρησιμοποιήσεις το barnacle wifi tether που ειναι ήδη εγκατεστημένο στη ρομ Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts